Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eros - 2015-05-05 20:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tam już od października zeszłego roku ostro jadą.Dużo można gadać na ten temat.
Idzie ku gorszemu.
zdjecie uzytkownika
abcdef - 2015-05-09 14:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem pewien, że teraz sie ludzie zaczna zwalniac. Niektorzy juz pracy szukaja
zdjecie uzytkownika
maisterCNC - 2015-05-09 15:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego przez zewnetrzną firmę rekrutują na obróbkę wiórową CNC przez zewnętrzną firmę z minimalnym 6-cio miesięcznym doświadczeniem. Na wiórowej CNC po 6-miesiącach trudno mówić o jakimkolwiek doświadczeniu hahahaha
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-05-15 22:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam na galwanizerni zarobki warunki pracy???
zdjecie uzytkownika
Ciamajda - 2015-05-16 06:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
porażka na racie . porażka na dziesiątce. porażka na 28. porażka na komie. kiedyś były zaniedbane budynki ale nie było braków . nasze nnajsłabsze ogniwo jest bardzo wysoko. brak doswiadczenia technicznego dyrektora zakladu robi swoje ( iluzja wiedzy). propaganda sukcesu nie wystarczy. jak dlugo jeszcze amerykanie będą pozwalać na taką improwizację ? ręce opadają . koła zębate to iluzja, automotiv w lotnictwie to iluzja. To mógł wymyślić tylko laik. Prowadzi tą firmę jak stado baranow i wymaga od ludzi aby nie mysleli technicznie tylko psychologicznie. Na produkcji to nie wystarczy. proszę tylko o refleksję na temat własnych decyzji.nie wystarczy wysłać kierowników do porshe aby zobaczyli linię produkcyjną.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-05-20 14:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że nie jest aż tak tragicznie jak mówisz @Ciamajda, bo ja z kolei słyszałem, że większość osób jest zadowolona, bo badałem sytuacje jakiś czas temu, bo sam chciałem pracować u nich. Zarobki z tego co wiem od 2 tys. na rękę już są w zależności od tego co się robi i jakie ma się doświadczenie tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
prosto - 2015-05-23 01:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom - 2015-05-15 22:54:19]:
sama chemia.warunki też takie sobie.a kase lepsza maja na cnc na początek.odradzam
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-05-23 08:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam przyszłym tygodniu rozmowę w UTC.aplikowałem na montera,ile mogę powiedzieć stawkę na początek? mam ponad 10 lat doświadczenia jako monter.jaka jest obecnie atmosfera na montażu,są premie,wczasy pod gruszą itp. jak wygląda rozmowa o co pytają?
zdjecie uzytkownika
hay - 2015-05-24 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
socjal bardzo dobry.premia kwartalna max 5%
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-05-25 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć hay
Możesz mi napisać trochę bardziej szczegółowo
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-05-25 22:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pytał o delegacje, generalnie diety brak, karta służbowa do opłacenia posiłków, plus tony papierów do rozliczenia. Wyjazdy są od paru dni nawet do roku, zazwyczaj ludzie którzy jadą na dłużej już nie wracają bo wolą robić to samo za Funty Dolary czy euro:)
zdjecie uzytkownika
ertu - 2015-05-25 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solo - 2015-05-25 10:23:59]:
socjal:
kasa na wielkanoc i na bożenarodzenie jest.Obliczana na podstawie sredniej płacy firmowej.
Gruszka tez jest:
zależy od przedziału płacowego.kasa dobra.
zdjecie uzytkownika
marvel - 2015-05-29 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a trzynastki są?
zdjecie uzytkownika
A - 2015-05-31 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak i wata cukrowa też jest. Zawsze śieża .
zdjecie uzytkownika
tyu - 2015-05-31 22:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marvel - 2015-05-29 23:11:26]:
no co Ty killer!!!
to nie państwówka
zdjecie uzytkownika
m - 2015-05-31 23:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wejdzie standard factory. Wszystko zmieni się na lepsze:) Wszyscy będą szczęśliwi:)
zdjecie uzytkownika
tymczasowy - 2015-06-01 09:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Nick
Dlaczego brak diety przy delegacji? Czy jest to zgodne z prawem?
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-06-01 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po rozmowie,mam iść na montaż jak tam jest? Powiedziano mi że jest jedna zmiana od 6 do 14 czy ma się to zmienić?
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-06-06 22:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solo - 2015-06-01 16:40:33]:
są dwie zmiany.
6-14
14-22
zdjecie uzytkownika
arash - 2015-06-07 15:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siema wszystkim. Aplikuję do magazynu. Ale mam tam kolegę montera i mówił, że mają jakąs zrytą kierowniczkę z kompleksami wyższości, która jest nie miła, chyba Karolina mógłby ktoś więcej napisac bo nie lubię z kompleksami ludzi, którzy niszczą innych. dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
farel - 2015-06-10 11:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!
jak są płatne nadgodziny?
w tygodniu są 50% a w soboty 100%? Pracują tam na produkcji kobiety?
Jak wyglądają wyjazdy w delegację:jeżdżą na nie ludzie z produkcji,opłacalne
to jest i gdzie są te wyjazdy?
Proszę o odpowiedż
zdjecie uzytkownika
farel - 2015-06-10 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie
na montażu jest produkcja taśmowa czy jednostkowa?
czy jest tak że jak się stanie to przez 8 godzin trzeba klepać to samo?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-19 18:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest produkacja taśmowa, przynajmniej tak było jeszcze jakiś czas temu, ale nie sądze, zeby cos się zmieniło w tej kwestii, teraz wszędzie na produkcji stawiają na czas i na szybkość tak naprawde. Poza tym moge Wam powiedzieć, ze zaroki też są niezłe, koło 2 tys, ale to na start, wiec moim zdaniem to i tak jest super kwota.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nigdy więcej.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-27 22:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@arash: Karoliny już nie ma, teraz jest kumaty ziom

@tymczasowy: Zgodne z prawem. Firma po prostu płaci 100% za Twoje jedzenie, więc chyba nie jest źle (w PL sam kupujesz), a papiery jak się naprodukowało (nakupowało) to trzeba rozliczać bo jak inaczej mają zwrócić - wszędzie tak jest. Przy wyjazdach zagranicznych 25% diety na "pozostałe wydatki" jeszcze się należy.
zdjecie uzytkownika
CYL - 2015-07-05 13:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arash - 2015-06-07 15:48:44]:
Witaj to prawda nie stety. Nadęta kobita, akcentująca swoją wyższośc i korporacyjnośc głupawą korpomową, fałszywa i perfekcjonistka. Przenosi swoje osobiste niepowodzenia życiowe do pracy. Były kierownik magazynu wysyłek, odszedł przez nią. Teraz ma piesków i wazeliniarzy. Odradzam...chyba że masz ADHD Ona takich lubi, ma od 4 lat tam swojego pieska..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert