Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator 3M - 2015-03-10 08:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
A co kefir? Ty też bierzesz udział w rekrutacji?
Ja już po rozmowie w HS i czekam na iformację zwrotną
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
minus 2 bańki - 2015-03-10 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak zepsuć dobrze naoliwioną maszynę do zarabiania pieniążków.?
Zaufać ludziom, którzy udają kogoś kim nie są.
Ufać znaczy kontrolować.
Koń rules
zdjecie uzytkownika
Kefir - 2015-03-10 22:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
no tak tak właśnie biorę udział w rekrutacji i jestem ciekawy co tam się dzieje w tym HS?? ta rozmowa spoko?? Zadowolony jesteś??
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Clearedtoland - 2015-03-13 17:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś już był na tej rozmowie w Mainpower a potem w HS , jakieś podpowiedzi ?:D
zdjecie uzytkownika
imjustaman - 2015-03-24 22:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Kefir,
I jak rekrutacja? jak poszło, jestem ciekaw bo także biorę udział.:)
zdjecie uzytkownika
Buger - 2015-03-25 17:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktoś już informację zwrotną o wyniku rekrutacji? Jak długo czekaliście?
zdjecie uzytkownika
imjustaman - 2015-03-25 18:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Ja już dostałem info.
Czekałem niecałe 2 tygodnie.
Ktoś z Was zaczyna 4 maja?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowana - 2015-03-31 19:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część, możecie mi podpowiedzieć ile zarabiają konstruktorzy w tej firmie? Mniej więcej ile można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Ktoś chętny do porozmawiania:) ?
kmagda82@o2.pl
zdjecie uzytkownika
power - 2015-04-02 22:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zarząd Międzyzakładowego ZZ KP - 2015-03-02 07:57:22]:
Dlaczego uważasz że nie znajda na twoje miejce ludzi- nie ma ludzi nie zastapionych jest dużo specjalistów tyle że za darmo nie przyjdą ale jak dobrze zapłaca to od jutra mogę robic 12 lat w branży
zdjecie uzytkownika
ficer - 2015-04-05 02:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka pewność siebie potrafi zgubić człowieka. Każdy pracownik przecież może być zamieniony na innego, o wiele lepszego. W dzisiejszych czasach jest wielu młodych ludzi, tzw nowe pokolenie głodne wrażeń i sukcesów, jedynym wymaganiem jest motywacja dla takiego człowieka, za którego ja również się uważam, tą motywacją są pieniążki, Czy mogę zostać odpowiednio zmotywowany ?
zdjecie uzytkownika
operator5oswki - 2015-04-05 09:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ficer - 2015-04-05 02:28:14]:
Wam młodym Pracodawca nigdy dobrze nie zapłaci, Pracodawca wie, że jak tylko łykniecie garść umiejętności, to uciekniecie za granicę. To wy powinniście zapłacić Pracodawcy za naukę umiejętności. Przyszłość w PL to 40-latkowi, ustabilizowani z wiedzą i umiejętnościami. Zatem "ficker" nie pochlebiaj sobie. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dominik1323 - 2015-04-05 13:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też biorę udział w rekrutacji. na 10kwietnia mam rozmowę w manpower. czyli o ile dobrze zrozumiałem, nie ma weekendów wolnych i oddają to w postaci wolnego?
zdjecie uzytkownika
imjustaman - 2015-04-05 14:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma pracy w weekendy. Za nadgodziny płacą. Wszystkiego się dowiesz w manpower. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ggggg - 2015-04-08 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia operatpr cnc ??? bo mam propozycje i nie wiem czy jest sens brac po uwage ??
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-08 13:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś idzie na badanie lekarskie w tym tygodniu?
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2015-04-08 15:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ggggg - 2015-04-08 12:39:46]:
A ile może zarabiać przy 30 osobach chetnych na 1 miejsce? Domysl się.tam idzie się dla CV, a po roku rzuca wypowiedzenie na biurko szefa wyjeżdża z doświadczeniem za granicę. Do roboty za prawdziwy hajs.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-04-15 20:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dominiki1323
Od 1 czerwca wchodzą zmiany:
-2 miesieczny okres rozliczeniowy
-soboty i niedziele tez pracujące (zależy jaki dział)
- koniec z setkami za soboty!!!Tylko 60 zł brutto za 8h w sobote taki dodatek.
100 zł brutto za niedziele.
Ogólnie teraz poważnie bym się zastanowił nad pracą w HS.

Ale wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
GiGi - 2015-04-16 07:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha , Wasz Dyrektor to kolega naszego Piotra z WABCO, więc czekają Was zmiany, ale tylko na lepsze........ale My przynajmniej mówimy dość i od wczoraj mamy spór zbiorowy z Pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
świerzy - 2015-04-17 21:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do eros
Czy pisząc "Ogólnie teraz poważnie bym się zastanowił nad pracą w HS" masz na myśli firmę UTC AeroSpace we Wrocławiu? czy to zupełnie inny temat?
zdjecie uzytkownika
poldek - 2015-04-20 00:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [świerzy - 2015-04-17 21:01:58]:
wydaje mi się , że to chyba dość jasne że chodzi tutaj o Hamilton Sundstrand . Po za tym wszelkie wątpliwości powinien rozwiać fakt , że ta firma pochodzi z Rzeszowa
zdjecie uzytkownika
świerzy - 2015-04-20 12:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poldek - 2015-04-20 00:47:33]:
Do eros
Możesz rozwiać myśl: "wszelkie wątpliwości powinien rozwiać fakt, że ta firma pochodzi z Rzeszowa"?
"-2 miesieczny okres rozliczeniowy" dotyczy również biura konstrukcyjnego?
zdjecie uzytkownika
świerzy - 2015-04-20 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze miałobyć do poldka odnośnie tego co napisał:"wszelkie wątpliwości powinien rozwiać fakt, że ta firma pochodzi z Rzeszowa"
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-23 21:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie piszący dziś test psychologiczny, jak Wam poszło?
Również piszący :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nigdy więcej.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-04-23 22:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowana - 2015-03-31 19:44:53]:
Widziałem pasek konstruktora bez doświadczenia. Miał 5200 brutto.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-04-25 12:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
<b>Do wszystkich.</b>
Moje posty należy czytać jako opinie o HS Wrocław.

Jeśli chodzi o rozliczenia dwu miesięczne to wyłącznie chodzi o działy produkcyjne czyli o operatorów.
Pracownicy umysłowi nie są wliczani pod ten dwu miesięczny okres rozliczeniowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie