Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
and - 2014-12-27 13:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Aplikowalem na operatora produkcji. Rozmowa bardzo wymagająca jak na to stanowisko, siedzi Pani z HR z Panem z działu produkcji i są zadawane pytania w ciężkiej stresowej atmosferze, niestety nie pozwalają się wykazać, podczas całej rozmowy panuje przygnebiajaca atmosfera. Moim zdaniem przy tak wymagających rozmowach, powinni trochę poluzowac z tym znudzonym zachowaniem. Pracę dostałem, ale dzięki temu że wcześniej pracowałem na prawie identycznym stanowisku i mam kwalifikację. Dla mnie to jest praca przejściowa, bo szukałem czegoś na szybko po poprzedniej, zarobki są średnie, 2 poprzednie firmy na tych samych stanowiskach płaciły mi 30% więcej, ale lepsze to niż nic, po pewnym czasie pewnie przejdę do firmy z lepszymi warunkami, bo ciągle wysyłam aplikację. W UTC wydaje się panować dziwna nerwowa atmosfera, troszkę brakuje organizacji. Dla początkujących ciekawa propozycja, dla doświadczonych średnia. Chociaż wymagają doświadczenia. Tak czy inaczej we Wro jest dużo więcej firm z lepszymi warunkami, tylko trzeba uparcie aplikowac i nie przywiązywać się emocjonalnie do jednej pracy.
zdjecie uzytkownika
łosoś wąs - 2015-01-07 18:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro już wspomnieliście o rekrutacjach i działach HR to czy jest szansa żeby do tej firmy dostac się do HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. do pracy? skończyłam kierunek studiów związanych z hr i marketingiem i właśnie świeżo po studiach szukam zatrudnienia w branży w temacie. jakie byłby wARunki takiego zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
HaHa - 2015-01-13 14:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby ktoś napisać coś więcej na temat przebiegu rozmowy? Jakich pytań się spodziewać itp. itd.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-01-20 14:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakich widełach wahają się zarobki inżynierów HS?
zdjecie uzytkownika
Miku - 2015-02-05 01:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet Hamilton na rynku polskim nie działa zbyt długo - raptem od 2009 roku. Chociaż jest to filia wielkiej amerykańskiej firmy, to na rynek wschodniej Europy postanowili wejść dopiero niedawno... Na swojej stronie zostawiają raptem formularz dla potencjalnych dostawców jeżeli ci chcieliby nawiązać współpracę.
zdjecie uzytkownika
lacky - 2015-02-09 21:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałem na stanowisko operator cnc , najpierw test z wiedzy ogólnej z rys tech i kilka pytań z kodu maszynowego, dodatkowo musiałem poskładać element na czas zgodnie z rys.na koniec kilka słów po Angielsku coś o sobie hobby zainteresowania potem powiedzieli mi ze jak do 2 tyg się odezwą to będzie kolejny etap.No i tak się stało po ok 10 dniach telefon ,tym razem zaproszony zostałem na rozmowę z kierownikiem-obeszło się bez testu spotkanie było krótsze powiedziałbym bardziej treściwe, wszystko to w bardzo luźnej atmosferze czekam na dalszy rozwój sprawy mają się odezwać do tygodnia jeśli wypadłem dobrze to witamy na pokładzie jeśli nie no cóż żyje się dalej.
zdjecie uzytkownika
Q - 2015-02-11 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lacky - 2015-02-09 21:40:15]:
~lacky odezwij sie do mnie na quentiim@gmail.com będe wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
lozik - 2015-02-19 08:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hamilton należy do amerykańskiej grupy z tym że zajmują się oni projektowaniem podzespołów i elementów pomocniczych silników lotniczych, które zapewniają zasilanie samolotu podczas startowania, lądowania jak i samego lotu. Technologia musi być naprawdę na najwyższym poziomie i nie ma tu miejsca na błąd. Ciekawe jakie doświadczenie trzeba przedstawić, żeby móc w ogóle myśleć o zatrudnieniu.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-19 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Q, jesli masz jakieś pytania to pisz tutaj, bo przez takie uciekania na kontakty via e-mail potem ludzie zadają te same pytania, a odpowiedzi brak i robi się bałagan na forum... Przez takie ucieczki na maila tracimy tez anonimowość, lepiej pisac tutaj, to i może ktoś inny Ci odpowie. W sumie ta rekrutacja taka standardowa, ciekawe jak trudne sa te testy z kodu maszynowego, czy to proste instrukcje, czy bardziej złożone procedury.
zdjecie uzytkownika
Myster2 - 2015-02-20 08:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam aktualnie poszukuje pracy jako operator maszyn i jestem zainteresowany pracy w Hamiltonie. Jakie jest w wynagrodzenie, czego wymagają od Ciebie,czy ciężko tam się dostać, czy ogólnie ludzie są zadowoleni z pracy tam.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2015-02-24 06:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wymagany angielski do pracy jako zwyczajny operator?
Może jeszcze trzeba mieć miano szefa kuchni?
zdjecie uzytkownika
pracownik biurowy - 2015-02-28 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzikus - 2014-12-04 20:12:15]:
Ogólnie to praca na nadgodzinach i to po kilkanaście godzin dziennie. Ciągle za mało, za wolno, a jak sie odezwiesz, to cie wyleją bez mrugnięcia okiem. Jeżeli ktoś idzie tam tylko dla kasy i ludzi ma w d.... to jest miejsce dla niego. Więcej kierowników niż pracowników. A jak ktoś dostaje po tyłku, to ten na dole.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-02-28 22:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na 10 podobno ośmiu chłopaków rzuciło podania.Słyszałem , że teraz trwają rozmowy z nimi.
No nie ma co się dziwić jak każą przyjść w sobotę lub w niedziele i oddają to za dzień wolny.Jeszcze jakby płacili to luz ale za wolne to spadajcie.
Czekam tylko jak wprowadzą system 4-brygadowy to z miejsca rzucam podanie i kilka osób z mojego działu też.A tak łatwo na nasze miejsce nie znajdą ludzi.
zdjecie uzytkownika
Zarząd Międzyzakładowego ZZ KP - 2015-03-02 07:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, chciałym Was poinformować, że na dzień dzisiejszy należy do Międzyzakładowego ZZ OPZZ Konfederacja Pracy juz kilku pracowników HS Poland.
Jesteśmy dużym związkiem zawodowym, który skupia 300 pracowników WABCO Polska (bardzo podobny zakład, mieliśmy te same problemy kiedyś co Wy w tej chwili).
Obecnie zastanawimy się nad rejestracją związku zawodowego w Waszej firmie, moglibyśmy już to zrobić, ale uważamy, że kilku pracowników to za mało. Zapraszam Was zatem do kontaktu z nami. Poprzez stronę www.zwiazekzawodowy01-040.pl, facebooka https://www.facebook.com/pages/Mi%C4%99dzyzak%C5%82adowa-Organizacja-Zwi%C4%85zkowa-Konfederacja-Pracy/1405128659745138?ref=hl lub bezpośrednio do Przewodniczącego na adres email jarekg1976@wp.pl. Z naszej strony możecie liczyć na pełna anonimowość, Nasz związek bowiem zgodnie z prawem nie podaje nazwisk swoich członków. Jeśli zgłosi się do nas minimum dziesięciu pracowników w ciągu jednego dnia bedziecie mieli zarejestrowany związek zawodowy i Nasze pełne wsparcie. Pozdrawiamy Zarząd Związku Zawodowego OPZZ Konfederacja Pracy w WABCO Polska
zdjecie uzytkownika
Operator 3M - 2015-03-04 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jutro idę na rozmowę do Mainpower, na operatora CNC do Hamiltona,tak mi powiedział Pan z Mainpowera, mówił że oni tylko rekrutują a umowa jest przez Hamiltona.
Czego można się spodziewać na rozmowie? Koleś który do mnie dzwonił mówił że przede wszystkim rysunek techniczny. Zobaczymy...
Zdam relację jak już będę po rozmowie.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-03-05 15:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator 3m, i jak tam, byłeś na tej rozmowie? mógłbyś proszę powiedzieć co i jak było, ewentualnie dać jakieś rady albo wskazówki? ja idę w przyszłym tygodniu i nie chciałbym żadnych niespodzianek, sam rozumiesz. będę bardzo wdzięczny. a powiedzieli ci może ile mogą zapłacić netto u siebie za godzinę?
zdjecie uzytkownika
obecny robol - 2015-03-07 22:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie nażekam. Proca generalnie w porządku podobnie jak ludzie. Zarobki też nie złe. Polecam ten zakład każdemu.
zdjecie uzytkownika
Kefir - 2015-03-09 23:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak tam operator 3M jakieś info masz??
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
operator 3M - 2015-03-10 08:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
A co kefir? Ty też bierzesz udział w rekrutacji?
Ja już po rozmowie w HS i czekam na iformację zwrotną
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
minus 2 bańki - 2015-03-10 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak zepsuć dobrze naoliwioną maszynę do zarabiania pieniążków.?
Zaufać ludziom, którzy udają kogoś kim nie są.
Ufać znaczy kontrolować.
Koń rules
zdjecie uzytkownika
Kefir - 2015-03-10 22:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
no tak tak właśnie biorę udział w rekrutacji i jestem ciekawy co tam się dzieje w tym HS?? ta rozmowa spoko?? Zadowolony jesteś??
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Clearedtoland - 2015-03-13 17:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś już był na tej rozmowie w Mainpower a potem w HS , jakieś podpowiedzi ?:D
zdjecie uzytkownika
imjustaman - 2015-03-24 22:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Kefir,
I jak rekrutacja? jak poszło, jestem ciekaw bo także biorę udział.:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jestem niemiło zaskoczona. Nie polecam.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Buger - 2015-03-25 17:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktoś już informację zwrotną o wyniku rekrutacji? Jak długo czekaliście?
zdjecie uzytkownika
imjustaman - 2015-03-25 18:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Ja już dostałem info.
Czekałem niecałe 2 tygodnie.
Ktoś z Was zaczyna 4 maja?
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie