brak logo

Dwór w Tomaszowicach - Krakowskie Centrum Konferencyjne

Tomaszowice

Opinie o Dwór w Tomaszowicach - Krakowskie Centrum Konferencyjne

anonim 2009-06-17 12:50:40
Pracowalem w tomaszowicach ! I moge powiedziec że straszny wyzysk praca po 300 godzin i nic nie udokumentowane !!Zresztą atmosfera straszna nie da się polecic nikomu pracy w tamtejszej firmie!!!
1
pan młody 2009-09-17 22:44:36
a nasze wesele było bardzo udane. wszystko na poziomie, fura jedzenia i wspaniała atmosfera. Działo się w Oranżerii. Ja polecam!!!!
3
Andrzej 2011-06-27 10:50:58
A ja polecam! Jako gość weselny bawiłem się świetnie.Miła i pomocna obsługa.Pyszny deser i obiad.Otoczenie park i budynki robią niesamowite wrażenie.
5
Ona 2013-10-09 06:31:08
Pracuje tu od niedawna (3 tyg), ale póki co jestem zadowolona. Pensja odpowiednia do stanowiska. Póki co mam umowę zlecenie, ale po okresie próbnym (2-3 miesiące) ma być umowa na stałe.
Jedynym minusem dla mnie jest dojazd..ale i tak zawsze mogło by być gorzej :)
Ludzie fajni, atmosfera pracy pozytywna :)
Ona 2013-11-25 16:06:34
Pracowałam tam jakiś czas... praca sama w sobie ok...a co do atmosfery z dnia na dzień coraz gorsza... nikomu nie poleciłabym tam pracy, a nawet bym odradziła. Moja poprzednia opinia była adekwatna do tego jak było na początku. W dość krótkim odstępie czasu odeszły 2-3os (to chyba daje do myślenia). Do samego szefa nie mam nic...gorzej z innymi pracownikami z biura.
krk 2014-09-07 21:30:55
Pracowałam tam kiedyś,nie tak dawno.Rotacja wówczas była niesamowita. Miejsce cudne i nic poza tym. Szczerze odradzam, chyba że ktoś chce się zahartować psychicznie lub wykończyć...
młoda para 2015-01-20 19:39:19
Na naszym weselu w sierpniu 2014 wszystko było super, pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Polecamy wszystkim poczytać opinie par młodych w księdze gości w hotelu, to rozwiało nasze wątpliwości. polecamy.
4
jerzyk200 2015-02-18 16:42:04
Mila atmosferka. Dbaja o wszystkie szczegoly przedewszystkim o samochody przed dworem. Sa zawsze czyste:( usunięte przez administratora )
Marta 2016-05-18 12:01:49
myślę, że uderzaj tam - spróbować zawsze warto, raczej słyszałam pozytywne opinie
3
hhj 2016-06-18 15:12:56
@Marta a powiedz co konkretnie słyszałać o firmie Dwór w Tomaszowicach - Krakowskie Centrum Konferencyjne? Pytam bo też powszukuje pracy i każda informacja jest dla mnie naprawde bardzo cenna............
Managerka Magda 2016-11-07 13:49:40
Witam,
Pracuje w Tomaszowicach już 1,5 roku. Łatwo jest wyrażać niepochlebne opinie przychodzą na dzień próbny czy podejmując się pracy na miesiąc, a takich osób jest u nas dużo i to prawda. Nie jestem jednak przekonana czy to problem miejsca czy raczej współczesnych pracowników, którym niewiele się chce. Szczerze mogę powiedzieć, że są lepsze i gorsze dni, ale lubię tu pracować i w najbliższej przyszłości nie planuje zmian. Jeśli tylko pracownik wywiązuje się z obowiązków i wykazuje chociaż minimalną inicjatywę znajdzie tu ciepłą posadę na długo.
4
Pracownik Administracji 2016-12-08 12:36:56
Witam,
chciałbym pozytywnie ocenić prace w Dworze w Tomaszowicach. Niech o mojej ocenie świadczy fakt, że pracuję już tutaj 5 lat. Pensja była zawsze bardzo terminowo wypłacana, co u innych moich wcześniejszych pracodawców często było problemem. Wynagrodzenie wzrastało z czasem wraz z moimi umiejętnościami i zaangażowaniem. Atmosfera pracy była zawsze pozytywna a zatrudnieni pracownicy, jeśli się oczywiście angażowali i wywiązywali z obowiązków byli dobrymi kompanami do pracy.
Polecam pracę w Dworze w Tomaszowicach.
4
ania89 2016-12-20 10:46:09
Pracowałam w Dworze kilka lat temu, pracodawca jest uczciwy i słowny, dobra atmosfera i organizacja pracy. Do tego ciągłe inwestycje w nowe technologie i najlepszych specjalistów, nie ominął mnie cykl szkoleń :) Przyjęcia i konferencje organizowane na tak wysokim poziomie, że dziś sama planuję tam wesele.
4
Katarzyna_M 2017-01-11 16:37:01
Przez kilka sezonów pracowałam tam jako kelnerka. Wynagrodzenie przyzwoite, w przeciwieństwie do innych lokali na rynku, zawsze terminowo wypłacane, współpracownicy pomocni, atmosfera miła, kierownictwo bardzo w porządku. Z czystym sumieniem mogę polecić!
2
Zostaw swoją opinię o Dwór w Tomaszowicach - Krakowskie Centrum Konferencyjne - Tomaszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dwór w Tomaszowicach - Krakowskie Centrum Konferencyjne