brak logo

CAREI S.C.

Warszawa

Opinie o CAREI S.C.

admin 2015-07-29 09:57:46
Wiesz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie CAREI S.C. ? Czekamy na nowe opinie.
5
X 2016-01-28 13:13:40
Jak by się komuś jechać nie chciało to:
2tyg. Próby 600zł płatna.
Umowa o prace.7mieś
1500 do ręki podstawy
100-400zł prowizja od sprzedaży dodatkowego ubezpieczenia.
100-300zł premia uznaniowa
4 zmiany .jeden weekend w mieś.8h
Ogólnie słabo :/
8
M. 2016-07-29 19:17:54
syf z gilem.
Jeździsz dzień i noc; chodzisz z telefonem do kibla, bo a nóż zadzwonią; za wynagrodzenie zrobisz jedynie opłaty, regionalnego buraka wozisz po centrach handlowych jak wyląduje w twoim mieście, a prowizja i premia... cóż... zawsze znajdą coś, żeby ci obciąć np. za późno odbierzesz telefon.
Rzucisz ten syf max po 3 miesiącach.
5
Byłem u was kiedyś 2016-08-15 08:55:39
Żenada. Pracujesz dzień i noc, święta i weekendy. Jak jest dużo pracy to koordynatorów nie obchodzi że chcesz zjeść/odpocząć bo trzeba jeździć i tyle. No ale nie ich wina ze jest za mało ludzi do pracy. Potwierdzam słowa kolegi, Kierownik regionalny to burak bez kwalifikacji. Ego ma jakby był co najmniej prezesem i miliarderem. Premia uzależniona od tego ile ubezpieczeń wciśnię się klientom. Podobno jakoś się to mnoży ale wszystko "ucina" dyrektor , tyle wiem od starszych pracownikow bo sam długo nie wytrzymałem. To wszystko za całe 1500 zł.
3
Kierowca BOMBOWCA 2016-08-24 10:17:52
Praca w CAREI to coś o czym marzyłem od początku mej egzystencji na tym świecie. Pracują tutaj naprawdę wspaniali ludzie, począwszy od osób w moim oddziale po założycieli firmy na kierowniku regionalnym kończąc. Nie wiem dlaczego moi przedmówcy tak się Pana Kierownika uczepili. Przemiła persona, wyrozumiała oraz bardzo ciepła jednak gdy jest taka potrzeba potrafi rządzić twardą ręką. Firma nie podcina skrzydeł i daje świetlaną wizję przyszłości, tutaj naprawdę poczułem że żyję. Zarobki są bardzo satysfakcjonujące od porządnej podstawy aż po premię uznaniową i dodatkowe doubezpieczenia. Sumując wszystkie możliwości zarobkowe można żyć na bardzo wysokim poziomie plus dodatkowa możliwość jazdy takimi samochodami jak BMW serii 5 czy Infiniti Q70 pozwala czasami poczuć się jak prawdziwy prezes. Odnośnie ucinania premii, ja nigdy nie otrzymałem mniej niż 300 złotych, jeśli się sumiennie pracuje to Pan Kierownik to doceni i premia będzie w całości. Serdecznie polecam tą firmę XYZ
Dr. Doctor 2016-08-25 02:49:38
BMW serii 5 to przeciętny wóz, a Infinity to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wiem czym się "prawdziwy prezesie" podniecasz...
2
IJINI 2016-08-28 22:34:15
TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
4
Byłem u was kiedyś 2016-08-29 20:27:04
1500 zł nazywasz porządna podstawa? 300 zł premii to chyba cały oddział razem wzięty dostaje. Który tam u was taki kreatywny i napisał takie głupoty? Pokażcie mi prezesa który jeździ f10 w podstawie :D chyba prezes warzywniaka. Żałosne kłamstwa w tym poście. Ignorować
3
bartek 2016-09-07 12:13:40
byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, po 15 minutach usłyszałem warunki finansowe, 1500zł PODSTAWY+ premie gdzie premia jak to premia nie jest obowiązkowa, 1500zł w warszawie gdzie za wynajem pokoju trzeba by było oddać więcej jak połowę, śmieszna firma
1
Bobeer z Q5 2016-09-08 17:17:58
MASAKRA !!! Nie polecam !!! Zarobki tak jak Piszą u góry czyli 2 tyg. 600 zł + 100 zł premii za zostanie w Firmie i dalej okres 3 miesięczny czyli 1500 zł i reszta czyli od 100 zł do 400 zł co jest nie realne w pierwszym okresie ... Pracy dużo , atmosfera dziwna , jedni Mili i Sympatyczni reszta same Buraki. Jedynie Co.mogę napisać to w porządku gość Pan Robson (Koordynator) który jest w porządku gościem Który nie Pasuje do tej Ekipy ... pozdrawiam
4
Megas 2016-09-13 23:43:27
Potwierdzam, że w firmie Carei są skandalicznie niskie zarobki w stosunku do czasu pracy, dyspozycyjności w święta, dni wolne. Pracy przeważnie jest dużo, najwięcej w nocy, non trzeba jeździć. Atmosfera w pracy także nieciekawa, szefostwo jest bardzo ważne, co to nie oni, jedyny plus to, że można pojeździć nowymi samochodami, ale nie na tym rzecz polega. Nie polecam pracy w tej firmie, wyzysk za marne grosze.
1
Kiedy to było 2016-09-19 09:24:48
Bardzo słabo płatna praca. Miesięcznie ponad 200 godzin trzeba pracować a nie zarobisz nawet 10 zł na rękę za godzinę. Atmosfera wśród kierowców dobra a z resztą bywa różnie. Jeden prezes głupek który nie wiem jak się tu znalazł a drugi wazniak- żyd. Dyrektor złośliwy grubas który zabierze Ci premie za jakąś totalna głupotę. Kierownik lizodup presesow. Koordynatorzy różni. Jarek i Radek bardzo ok i można było pogadać. Paweł pedancik sluzbista oraz Robert gbur który w niczym nie potrafił pomoc tylko ze wszystkimi pytaniami odsyłal do kierownika. Praca dla małolatów którzy dają soba pomiatac.
4
Nie polecam 2016-11-16 17:35:13
Odradzam każdemu pracy w carei we Wrocławiu ! Podpisuje sie pod opiniami wyżej, za dwa tyg "szkolenia" dostaje sie 600zl a są to godz nienormowane, po tym okresie 1500 podstawy plus 300zl premii, której nigdy sie nie dostanie,bo czepia sie wszystkiego zeby uciąć jak najwiecej, koordynator oddziału niekompetentny nawet nie będę sie rozpisywał bo brak słów... ogólnie jak ktoś chce podjąć pracy to lepiej przemyśleć fakt ze nic nie można zaplanować bo system pracy to 2 dni pracy i 2 dni wolnego ale tez to różnie wychodzi a za więcej przepracowanych dni dalej sie ma 1500 podstawy z czego jeszcze lubią cos obciąć. Jednym słowem odradzam ! Jeden wielki syf w tej firmie
1
Krols 2016-11-23 03:04:11
Szanowni koledzy przedmówcy chyba liczyli, że ktoś im da trzy tysiące podstawy za leżenie fredem do góry i premię za przychodzenie niezadowolonym do pracy. Byłem, widziałem, pracowałem i złego słowa nie mogę powiedzieć. Kierownik regionalny, to normalny, ogarnięty i przede wszystkim pomocny facet, bo nigdy nikogo nie zostawiał w potrzebie - właściwy pracownik na właściwym miejscu. Prezesi, to też konkretni ludzie, którzy oczekują rzetelnej pracy i profesjonalnego podejścia do klienta. Ostatnią rzeczą, na którą można było narzekać w tej pracy, to atmosfera. Za czasów swojej pracy objeździłem wszystkie oddziały i nigdzie nie było żadnych spięć. Wiadomo, że wyjątki od reguły się zdarzały i pewnie te "wyjątki" teraz piszą jak to było źle i niedobrze. Kasa adekwatna do wymiaru pracy, jak ktoś sumiennie robi swoją robotę, to można żyć na normalnym poziomie. Zmieniłem pracę, bo dostałem większe pieniądze, ale nic za darmo, bo obowiązków też mi przybyło. Ogólnie bardzo dobrze wspominam.

Płaczku od F10 - pochwal się swoim bolidem ;)
Bez pozdrowień dla internetowych malkontentów.
2
Bober z Q5 2016-11-24 01:41:25
Mam wrażenie ze niektóre kometarze .... zostały napisane przez Firmę Carei dla wybielania sojej Firmy .... Ludziska nie dajcie się OSZUKIWAĆ ani być wykorzystywani .... Ta firma to naprawdę jakaś kpina .... bylem i wiem , nikogo nie chce oszukiwać ani pisać nie prawdy bo nie o to chodzi. Sądzę że każdy kto będzie mial troche rozumu i oleju w głowie to wywnioskuje ze to jest WYZYSK CZŁOWIEKA ZA 1500 zł miesięcznie ... pozdrawiam i nie polecam ... naprawdę szukajcie Ludziska a znajdziecie dobra prace w której was docenia , i przede wszystkim nie będą was WYKORZYSTYWAĆ
Pozdrawiam ...
KierowcaSTEROWCA 2016-11-30 16:33:29
Łoboda ty weż sie uspokój.
MUSTANG1 2016-11-30 17:24:17
Jestem pracownikiem tej firmy z rocznym stażem i osobiście jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Jako stały pracownik zarabiam adekwatnie do wykonywanej pracy, a do tego robię to co lubię czyli jeżdżę samochodami przeróżnych marek. Osobiście polecam firmę gdyż wszyscy staramy się tu aby klient był zadowolony, a przede wszystkim żeby do Nas wrócił i polecił :)
Zostaw swoją opinię o CAREI S.C. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CAREI S.C.