brak logo

Rentrans

Wrocław

Opinie o Rentrans

driver 2010-12-28 17:32:39
dzieki za info. na pewno tam nie pojde pracowac!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-02-10 13:30:33
Witam, a ja dla kontrastu pochwalę firmę Rentrans. Moja współpraca z nimi jest ok. Frustracje wylewane przez ich byłych pracowników szczerze mówiąc trochę mnie bawią, pewnie dlatego, że są już byłymi pracownikami podchodzą tak a nie inaczej do sprawy. Może najpierw sami powinni sobie odpowiedzieć czy zachowywali się fair w stosunku do pracodawcy (....kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...). Każdy ma coś na sumieniu ale opowiadanie pracodawcy o swoim życu prywatnym to brak profesjonalizmu a żądanie później szacunku lub zrozumienia swoich słabości to już niedojrzałość emocjonalna. Panowie opisujecie jakieś sprawy rodem z magla!!! W umowie o prace zapewne nie mieliście zapisu o spowiedzi przed szefem o sprawach prywatnych. Ale ...najlepsza była uwaga o braku erekcji- autor chyba sam sprawdzał skoro napisał o tym. Brak profesjonalizmu to ja widze ale po stronie byłych pracowników. Ludzie wy pracujecie a firma wam płaci to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji,jeżeli nie odpowiada mi praca w takim a nie innym towarzystwie to szukam innej pracy a nie grzebie palcem w tyłku.....
Driver 2011-02-14 18:49:31
Oczywiście. Zgodzę się że jednym pracuje się dobrze a drugim pracowało się źle tylko zastanawiam się co tam robisz czy jesteś kierowcą czy pracujesz w biurze bo jeśli jesteś kierowcą to albo oni się zmienili albo udają głupa że firma jest [usunięte przez moderatora] i dalej [usunięte przez moderatora] do maksimum kierowców w prowadzeniu pojazdu aż do wyczerpania organizmu i nawet nie zwrócą uwagi jak się czujesz bo ich to nie interesuje. Samochody były w różnym stanie, też ich to nie interesowało Sam byłem świadkiem jak polewali z [usunięte przez moderatora] że nie śpi tydzień czasu hihih. Co do wypłaty muszę przyznać płacili na czas i to mi się podobało ale praca kierowcy nie i dlatego mnie tam nie ma.
kierowca 2011-02-15 18:05:24
Pracowałem w rentransie i nie zgadzam się z niektórymi przedmówcami, było całkiem sympatycznie:), konkretnie, płaca zawsze w terminie:), praca normalna jeśli chodzi o transport, nigdy mi nie kazali jechać ponad moje siły, normalny kontakt z biurem, szef nie nosi sutanny także spowiedzi nigdy nie było, no chyba że się zmienił na starość.Bardzo chciałbym zostać w rentransie, ale choroba mi nie pozwala i sam się zwolniłem, polecam tą firmę.
Lolek szybki driver 2011-02-18 17:49:14
A ja się przyłączę do kierowców którzy pisza pozytywnie o firmie, i nie mam nic do zarzucenia szefowi, chociaż różnie bywało, jest wymagający, ale chyba ma serce, starał się rozdzielić pracę na wszystkich i każdy z nas miał kasę (wypłata zawsze w terminie- nigdy nie było spuźnień), wekendy zawsze wdomu,
Urlopy zaplowałm i też dostałem nigdy nie było z tym problemu i się dziwię że ktoś w tej firmie jeździł dwa tygodnie bes snu, szanują swoich pracowników, ja bym tam wrócił do Rentransu, skusiła mnie Anglia,pozdrawiam wszystkich pracowników rentransu
Kiero45 2011-02-28 17:15:18
Ja tam jestem zadowolony z pracy, dziwia mnie bzdury pisane na szefa , kompletne bzdury, jak ktoś chce pracować i zarabiać to polecam, można na nich liczyć , wypłaty faktycznie w terminie, praca spokojna, urlopy też są i to bez problemu, polecam.
nico 2012-03-07 11:52:03
Witam czy ta firma na Drzewieckiego ma coś wspólnego z tą o której piszecie?
Heniu 2012-10-10 22:06:31
A mi się wcale nie podobało, małe zarobki, non stop poza domem i do tego ciągłe wyśmiewanie się i poniżanie pracowników. To firma zatrudniająca garstke ludzi, gdzie szefostwo oczekuje profesjonalizmu a samo jest z pierwszej łapanki. Prośba do administratora o nieusuwanie negatywnych opini o tej firmie, ponieważ uważam że są to cenne wskazówki dla przyszłych pracowników. Nie wiedzieć czemu wszystkie negatywne komentarze nagle zniknęły?? Ciekawostka... Czyżby prawda w oczy kole??? Pozdrowionka dla tych, którzy uciekli z Rentransu, bo z tymi ludzmi na dłuższą metę nie da się pracować...
pracoszukacz 2013-09-10 14:41:30
Witam,
podłączam się do poprzedniego postu. Jak wygląda praca spedytora w tej firmie. Jest teraz nabór i muszę wiedzieć czy warto się w to pakować. Pilne!! dzięki.
2013-09-11 10:34:59
Hej. Szczerze nie polecam, firma mała i małe biuro, wtedy jeździły 3 auta. W dodatku pociskają z pracowników ale musisz sam zobaczeć jak jest, uważaj na [usunięte przez moderatora] na wszelkie manipulacje bo będą Cie sprawdzać jaki jesteś, oni odgrywają tam najwięcej. To tylko moja opinia bo ja wspominam czas kiedy pracowałem niestety źle.
2013-09-19 15:47:14
Bzdury
Pracujący 2013-09-19 16:09:31
Z tego co wiem nie ma u nas związków zawodowych, biuro małe, ale przekonaliśmy upierdliwego Pana [usunięte przez moderatora], że pracujemy ONLINE w domach, poczytałem i poczytałem i chyba stwierdzam, że Pan [usunięte przez moderatora] to Idiota, zatrudniała LUDZI Z ŁAPANK (mam na myśli innych pracowników-zastanowić się proszę)I ....., ja tam nie mam problemu z kontaktem, nie siedzimy i knujemy i obrażamy pracowników, zero rotacji, pracownicy biurowi mają do dyspozycji laptopa, telefon, samochód- fiat panda, ale służbowy, nie ma zatrudnieni w dniu dzisiejszym z tego co wiem, zdaję sobie sprawę, że Pan [usunięte przez moderatora] coś napiszę, oooo?,
Można wszystko sprawdzić, kontrola skarbowa - nic
Brak spraw w sądzie - nie zapłacony ZUS, wypłaty itd.
A poza tym macie telefony do biura [usunięte przez moderatora] i do Władcy Piekła [usunięte przez moderatora]
Aha, za użytkowanie auta służbowego płacimy 56zł miesięcznie, to i tak się opłaca, AHA WYPŁATA zawsze w terminie, nie polecam tej firmy bo nie chcę się dzielić, pozdrawiam.
2013-10-10 16:46:44
Proszę zadzwonić do biura Pani Karola i zapytać, będzie prościej.
rabi 2014-03-23 11:13:22
ja przyłączam się do pytania o zarobki, bo w sumie od tego najlepiej zacząć swoje zainteresowanie każdą firmą ;)
pp 2014-03-23 23:40:30
Ja bym zapytał raczej o atmosferę i kontakty z ludźmi oraz przełożonymi, bo nie sama kasa człowiek zyje, wazne jest by dobrze czuć się w pracy. To jak tam jest w rentrans?
fagot 2014-04-01 16:56:10
ech, złapałem się na to, że poszukują nowych ludzi do pracy, a okazało się, że to była oferta dla kierowców z 2011
danek 2014-06-22 16:01:14
tak piszą tylko ludzie którzy pracują dla idei pracowania. Kolegów to możesz mieć po za pracą. Tutaj ważne żeby za bardzo sobie po prostu nie wchodzić w drogę
Pan O 2014-08-15 04:42:14
Popielku nie Pan OOOO tylko Pan O! W d... mam twoją firmę i nie obchodzi mnie ile placisz za amortyzacje... Straszna szkoda, że nie ma się gdzie piwa napić i akwarium brak... A takie ładne było... Oj...
1
Kierowca 2014-11-03 19:24:39
Hej.
Kiedyś tam pracowałem jako kierowca i wspominam tą firme negatywnie. Ty moze będziesz miał inaczej. Rozpisywać sie nie chce bo moje wpisy juz dawno wykasowali, opisałem ich dokladnie. Sam sie zatrudnij i zobacz, byc moze Ciebie będą inaczej traktować. Wykorzystali mnie tam więc nie mam o nich dobrego zdania. Uważaj na Marka i Justynke, dobrze tam grają.
szymon 2015-02-13 13:18:17
oni generalnie dużo mają ofert pracy właśnie na te różne stanowsika zwiazane z praca biurową jednak. Sam zastnawiam się czy po administracji nie spóbowac się jakoś do nich dostać, bo jednak szanse są na to.. no różne naprawde. Czekam na Wasze opinie, bo jak nie opłaca się do nich iśc zarobkowo to nie ma sensu.
Magda 2016-09-28 21:39:58
Po 5 miesiacach pnownie pojawiło się ogłoszenie do działu księgowego. Czy może Ktoś szczerze doradzić czy warto aplikować? Czy może jest tam duża rotacja pracowników? Czy dobrze się pracuje?
AXS 2016-10-01 22:35:25
hej a nie wiecie czy beda tutaj moze jakies nowe oferty pracy w firmie? dzieki za jakies informacje..
Zostaw swoją opinię o Rentrans - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rentrans