Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-28 21:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w city sporcie to masakra! Praujesz na pół-czarno, wymagają od Ciebie wszystkiego, między pracownikami ciągłe napięcia (walka o klienta).Zdecydowanie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
zyx - 2013-02-08 22:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte prze administratora) jest odpowiedzialność za skradziony towar? i jak z wypłatą, pracuje ktoś tam jeszcze?:)
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-02-23 14:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6tak,pracownik podpisuje klauzule o spłacie kradzionego towaru,zastanawia mnie to...kierowniczka przychodziłą szybciej to też mogła ukraść prawda?
pamiętam pracowałam miesiac i kazali mi oddać 700zł a reszcie po 1900zł w ratach.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2013-02-28 00:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuję w CS już kilka lat i powiem wprost - od około roku jest coraz gorzej a w tej chwili to jest po prostu dramat! Ludzie, jeśli szukacie normalnej pracy w normalnej atmosferze, jeśli chcecie godziwie zarabiać i przede wszystkim liczycie na szacunek ze strony pracodawcy, TO NIE IDŹCIE DO CITY SPORTU!!!

Firma otwiera oddziały w niemal każdym powstającym centrum handlowym w Polsce nawet jeśli od razu wiadomo, że centrum będzie niewypałem (tak jak np. Turawa Park w Opolu). Zamiast inwestować w stare, przynoszące zyski oddziały i ludzi tam pracujących zarząd wyrzuca pieniądze na sklepy, które po kilku miesiącach (jak opadnie szał związany z nowym centrum handlowym) są skazane na porażkę (tak jest np. z Ptakiem w Łodzi).
Poszczególne oddziały są premiowane na różnych warunkach i dochodzi do sytuacji, gdzie pracownicy w miernym oddziale o minimalnych obrotach są lepiej wynagradzani niż ci w dużych, które przynoszą zdecydowanie większy zysk!
Zarządzanie i myślenie strategiczne w tej firmie praktycznie nie istnieje. W zarządzie nie ma ani jedno fachowca a jedynie rodzinny klan oraz ich przydupasy, które udają, że na wszystkim się znają. Sposobem na powiększanie zysków jest metoda "dowalić pracownikom taki próg żeby nie wyrobili". Plany sprzedażowe są wyśrubowane i zakładają ciągłe wzrosty a przecież ludzie naprawdę nie mają więcej pieniędzy niż rok czy dwa lata temu!

Kierownicy regionalni boją się o swoje tyłki i stoją po stronie zarządu a tylko udają, że chcą dobrze dla pracowników salonów w swoich regionach. Ja tylko czekam aż to wszystko kiedyś padnie...

I jeszcze raz - kiedyś było dobrze, naprawdę! Z czystym sumieniem polecałem ludziom pracę w City Sport - dobra atmosfera, naprawdę dobre zarobki a przede wszystkim SZACUNEK dla pracownika. To się jednak skończyło i przewiduję, że nie zmieni się już na lepsze. Nowy prezes prawdopodobnie będzie kontynuował strategię rozwoju pod tytułem "Byle na Kondratowicza kasa się zgadzała a co mnie obchodzi, że ludzie mają kredyty, dzieci, chcą godziwie żyć".

Jeśli czyta to ktoś, kto chce aplikować do wkrótce otwieranego oddziału w Kędzierzynie Koźlu - LUDZIE, NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ, SERIO!
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2013-02-28 00:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. Zapomniałem jeszcze o jednej rzeczy - inwentaryzacje! Przy podpisywaniu umowy podpisujesz kwitek o odpowiedzialności materialnej.

Myślisz, że firma zapewnia odpowiednie zabezpieczenia odzieży czy obuwia kosztującego kilkaset złotych?

NIE! Zapewnia tylko rozpadające się klipsy, czasami naklejki magnetyczne i bramki, które działają jak chcą!

Myślisz, że firma umarza przynajmniej część braków wychodzących podczas inwentaryzacji jak to ma miejsce w cywilizowanych markach z branży odzieżowej?

NIE! Pracownicy jednego z salonów otwartego w 2012 roku przez kilka miesięcy oddawali połowę swoich zarobków na pokrycie strat! (usunięte prze administratora)
Także jeszcze raz - nie idźcie do City Sportu, chyba, że do centrali, tu jest trochę "inaczej" ale za to większe nerwy więc i tak w końcu dacie sobie spokój z tą pracą...
zdjecie uzytkownika
zainteresowana pracą w CS K-K - 2013-03-04 11:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stary pracownik - 2013-02-28 00:02:21

Witam, pracuję w CS już kilka lat i powiem wprost - od około roku jest coraz gorzej a w tej chwili to jest po prostu dramat! Ludzie, jeśli szukacie normalnej pracy w normalnej atmosferze, jeśli chcecie godziwie zarabiać i przede wszystkim liczycie na szacunek ze strony pracodawcy, TO NIE IDŹCIE DO CITY SPORTU!!!



Firma otwiera oddziały w niemal każdym powstającym centrum handlowym w Polsce nawet jeśli od razu wiadomo, że centrum będzie niewypałem (tak jak np. Turawa Park w Opolu). Zamiast inwestować w stare, przynoszące zyski oddziały i ludzi tam pracujących zarząd wyrzuca pieniądze na sklepy, które po kilku miesiącach (jak opadnie szał związany z nowym centrum handlowym) są skazane na porażkę (tak jest np. z Ptakiem w Łodzi).

Poszczególne oddziały są premiowane na różnych warunkach i dochodzi do sytuacji, gdzie pracownicy w miernym oddziale o minimalnych obrotach są lepiej wynagradzani niż ci w dużych, które przynoszą zdecydowanie większy zysk!

Zarządzanie i myślenie strategiczne w tej firmie praktycznie nie istnieje. W zarządzie nie ma ani jedno fachowca a jedynie rodzinny klan oraz ich przydupasy, które udają, że na wszystkim się znają. Sposobem na powiększanie zysków jest metoda "dowalić pracownikom taki próg żeby nie wyrobili". Plany sprzedażowe są wyśrubowane i zakładają ciągłe wzrosty a przecież ludzie naprawdę nie mają więcej pieniędzy niż rok czy dwa lata temu!



Kierownicy regionalni boją się o swoje tyłki i stoją po stronie zarządu a tylko udają, że chcą dobrze dla pracowników salonów w swoich regionach. Ja tylko czekam aż to wszystko kiedyś padnie...



I jeszcze raz - kiedyś było dobrze, naprawdę! Z czystym sumieniem polecałem ludziom pracę w City Sport - dobra atmosfera, naprawdę dobre zarobki a przede wszystkim SZACUNEK dla pracownika. To się jednak skończyło i przewiduję, że nie zmieni się już na lepsze. Nowy prezes prawdopodobnie będzie kontynuował strategię rozwoju pod tytułem "Byle na Kondratowicza kasa się zgadzała a co mnie obchodzi, że ludzie mają kredyty, dzieci, chcą godziwie żyć".



Jeśli czyta to ktoś, kto chce aplikować do wkrótce otwieranego oddziału w Kędzierzynie Koźlu - LUDZIE, NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ, SERIO!
Można zapytać dlaczego tak bardzo odradzasz pracę w K-K?
zdjecie uzytkownika
bor - 2013-03-07 21:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez napisal dlaczego, cytujesz post ktorego nie chcialo ci sie przeczytac/zrozumiec. Jak mozna byc tak tepym zeby kretynsko pytac, dlaczego odradza sie prace w CS skoro wyzej jest sto postow na ten temat:/
zdjecie uzytkownika
tym razem ubawiona :D - 2013-03-08 17:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bor - 2013-03-07 21:53:14

Przeciez napisal dlaczego, cytujesz post ktorego nie chcialo ci sie przeczytac/zrozumiec. Jak mozna byc tak tepym zeby kretynsko pytac, dlaczego odradza sie prace w CS skoro wyzej jest sto postow na ten temat:/
Zapytałam, bo myślałam, że jest jakiś konkretny powód, dla którego nie warto aplikować na stanowisko akurat w tym jednym, jedynym sklepie. Regionalny, punkt itp. Powyższy post opisuje jedynie kondycję całej firmy.
A Ty, obrońco uciśnionych się uspokój, bo Ci żyłka pęknie. I więcej szacunku do ludzi, Baranie
zdjecie uzytkownika
Człowiek szanujący pracę - 2013-04-04 12:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z niewolnika nie ma pracownika. Jeśli ktoś uważa, że firma nie spełnia Jego oczekiwań to należy wziąć czystą kartkę papieru i napisać nagłówek "Wypowiedzenie", a ocenę działalności i pracy pozostawić każdemu do własnej oceny.
zdjecie uzytkownika
hera - 2013-05-21 19:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się dowiedzieć coś na temat pracy w tej firmie na stanowisku Kierownika Salonu. Znalazłam ogłoszenie w sieci, szukam pracy, mam doświadczenie.
Chodzi o Galerie Krakowską.
Czy warto tam aplikować?

H.
zdjecie uzytkownika
anonimaa - 2013-06-18 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co możecie powiedzieć o pracy w City Sport, konkretnie w oddziale w Warszawie? Anonim z 28.05.2012 r. o którym City Sporcie tak mówisz? Praca na pół- czarnno? Możesz coś więcej napisać o tej atmosferze w pracy?
zdjecie uzytkownika
agusia - 2014-04-19 09:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc:)
mam takie pytanie wyplata jest na konto czy do reki? i w jaki dzień jest wyplata?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Prometeusz - 2014-04-21 17:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)

Reklamowałem obuwie lacoste kupione za 399zł pięciokrotnie w City-Sport Tarnów Gemini oraz raz w Krakowie w galerii Krakowskiej, oczywiście nie wymieniono obuwia ani nie zwrócono pieniędzy , teraz wysyłam im wezwanie przedsądowe do zapłaty i jeśli to nie pomoże, mam już przygotowany pozew do sądu ,trzeba w końcu zrobić porządek z tą firmą i walczyć o sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-11 18:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, widze że City Sport szuka sprzedawców do salonów. Czy mógby ktoś napisać coś konkretnego o pracy tam? jakie są premie/prowizje i podstawa? jak relacjez kierownikiem? dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-06-18 14:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie dokładnie są zarobki w City Sport (za godzinę brutto)???
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-26 14:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jak, pomoze ktoś? bo udało misię załapać na rozmowe kwalifikacyjną do salonu.. come on, ludzie :)
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-21 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i stanowczo odradzam. Mysle ze gruba przesadą jest dawać nowym pracownikom tak wysokie progi ktorych nigdy nikt nie zobaczyl by na oczy...powodujac brak motywacji i chęci. Ciągłe dobijanie pracownika i wykorzzystywanie do wszystkiegi...hamstwo...mysle ze idąc na stanowisko SPRZEDAWCA. ....nikt nie spodziewa sie codziennego biegania, sprzatania, wynoszenia smieci, rozcinania kartonow na magazynie, wynoszenie wieszakow spisywanie reklamacji i wysylanie paczek (magazyn). Na dodatek zastraszanie pracownika ciaglymi ostrzezeniami o potrąceniu z wypłaty 50zl....np za zapomnienie doniesienia buta ktorego sie sprzedalo( przy czym kierowniczka ktora sama zapomina to zrobic, nic sobie z tego nie robi..robic, nic sobie z tego nie robi..
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-21 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam stanowczo........
zdjecie uzytkownika
hg;ah - 2014-08-22 17:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-08-21 20:33:11]:
@anaonimm: a o jakim miescie mowisz? bo moi znajomi, ktorzy podeslali mi tego linka bo wiedza, ze szukam pracy to mowili calkiem cos innego. MIeszkam w Zielonej Górze i tutaj salon City Sport wygląda godnie i oni sobie chwalili prace. zwlaszcza dla studentow, bo jest sznasa sobie dorobic na akademik. wlasnie ja teraz szukam bo siedze w ZG przed kampania wrzesniowa na uczelni i mysle nad zlozeniem papierow.
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-30 12:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mowie o tym ktory znajduje sie n tereniea polnocy polski. Moze w innych jest lepiej ale nie w kazdym jak widzisz w komentarzach. Ja juz tam nie pracuje i to okazalo sie dobra alternatywą. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-06 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam pracę w City sporcie odkąd prezesem został p.K.
1.Dają za duże plany od samego początku nie masz szans na wyrobienie utargu
2.Praca na czarno ( najniższa krajowa jest przelewana na konto reszta do koperty,o ile jest jakaś reszta)
3.Cięcia kosztów ( zwalnianie pracowników,dorzucanie roboty dla pracowników = mniejsze zarobki )
4.Płacenie za wszystkie skradzione rzeczy ( kiepskie zabezpieczenia) ale po co montować coś lepszego jeśli się za nie płaci.
5.Ciągłe kontrole tajemniczych klientów żeby tylko ci dowalić i zabrać premię

Można by tak wymieniać bez końca ale czy coś to zmieni. Jakieś 70 % pracowników myśli tak samo .
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-09-11 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was. zawsze mialem swira na temat butow i fajnych ciuchow i teraz jak wreszcie mam 18 lat chcialbym popracowac w takim sklepiej ak city sport. orientujecie sie moze jakie sa te stawki na poczatku wspolpracy z nimi? poprzednia opinia nie jest z bytpochlebna ale fajnie jakby ktos cos jeszcze napisal. dzieki wam wszystkim z gory
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-09-16 10:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio miałam "przyjemność" byc na rozmowie o prace w Rzgowie u pani Kierownik. I przyznam szczerze ze pierwszy raz w zyciu byłam na takiej rozmowie... Trwało ok. 2 minut, nie zadano mi nawet 1 pytania... Pani Kierownik nie wiedziała chyba nawet co mi powiedzieć na temat pracy sklepu, wiec "wybąkała" kilka słow i powiedziała ze jak beda zainteresowani to zadzwonia. Oczywiscie nie zadzwonila. Mało tego, gdy weszłam do sklepu 10 minut przed rozmową, to zadna z pan sprzedajacych nie chciala powiadomic pani kierownik o moim przybyciu... Dziwne. Nigdy nie miałam tak "owocnej" rozmowy.
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-23 18:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawki są żadne dostajesz najniższą krajową przez 3 miesiące a później w zależności od utargów ale nie łódz się na więcej,progu i tak nie wyrobisz.Zniżki na ubrania i tak nie będziesz miał ( no chyba że popracujesz 3 lata) to w tedy będziesz miał 40% ale nie możesz reklamować tzn jak ci się rozwalą po 2 miesiącach buty to do wyrzucenia( nie tak jak klient który kupi te same buty po przecenie nawet taniej, on może reklamować, ale z pracownika się zdziera.Taki jest własnie City Sport.
zdjecie uzytkownika
nie ma szans? - 2014-09-26 04:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio mówicie, że wszędzie w city sporcie jest tak, że nie ma szans na zniżki na ubrania dla pracowników? no trochę tego nie rozumiem, bo chyba marża na te rzeczy jest spora i mogliby tak wynagradzać pracowników. przecież to nie jest wtedy strata dla sklepu, a ja bym na pewno lepiej pracował. co do umowy to za co są premie ?
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-26 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zniżki są ale tak jak pisałem wcześniej.Premie są jak wyrobisz próg ale z tym już gorzej.Każdy pracownik ma do wyrobienia 100% planu jeśli nie uda ci się wyrobić przez 3 miesiące pod rząd a inni pracownicy wyrobią to teoretycznie wylatujesz z pracy.
zdjecie uzytkownika
pomyśljusta - 2014-10-03 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justa - 2014-09-16 10:42:41]:
Kierowniczka w Rzgowie bierze na godziny próbne 90 procent osób które przychodzą na rozmowy, bo do Rzgowa cięzko jest kogoś znaleźć. Nie bierze tylko tych osób, z którymi rozmowa ją załamała. No to sama pomyśl.
zdjecie uzytkownika
inferseono - 2014-10-10 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu tak trudno kogoś znaleść ludzie boją się pracy czy o co takiego chodzi? mam ostatnio wrażenie, że działanie niektórych jest bezsensowne, bo jak pracy nie mają to narzekają a jak już ktoś chce zatrudnić to gardzą pracą. ludzie pomyślcie najpierw sobie nad wszystkim. Mam wrażenie, że my to kochamy narzekać.
zdjecie uzytkownika
Jowit - 2014-10-30 02:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pomyśljusta rozumiem, z tego co na napisałaś, że po prsotu ludzie są brani hurtowo do pracy i dopiero jak się sprawdząto osoba decyzyjna wybiera jakąś osobę która się nadaje. Dobrze zrozumiane zostało to przez emnie? jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu albo potwierdzenie napiszcie jakieś
zdjecie uzytkownika
KJKHYUF - 2014-10-30 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [antek - 2014-09-11 18:21:16]:
OOOOO tak zgadazam się! Skończyły się dobre czasy w CS ( dla mnie były takie 3 lata temu). Jest coraz gorzej a nie wiadomo jak jeszcze będzie. Gdyby nie ,,stażowe" to połowy by juz tam nie było. fakt jest faktem trzeba szukać pracy.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-11-08 10:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Rocco in poland :) dała popis
zdjecie uzytkownika
byla pracowniczka - 2014-11-08 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykwalifikowany personel w city sporcie ciekawe co w gratisie do zakupów.....
zdjecie uzytkownika
wolapark - 2014-11-08 19:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobrze dobrany personel potrafi zachecic klienta do zakupów :)
zdjecie uzytkownika
Wola - 2014-11-13 17:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemano, Jestem chłopakiem z Woli, chciałem pracować w sklepie w Wola Parku. Orientujecie się do kogo najlepiej uderzać do pracy. Jakiś namiar czy coś w tym stylu do kierowniczki sklepu, nie wiem kto to dokładnie a nie chce rob ic z siebie przypałowca i pytać o to w sklepie. Wolę od razu mieć kontakt. pomożecie? sklepik fajny, miłe dziewczyny pracują chce tam je poznac ;)
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-11-16 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hera - 2013-05-21 19:59:05]:
Pracy dużo,a zarobki marne. Kierownik dostaje 1900zł netto. Co trzy miesiące premia, jeśli wyrobisz target i nie masz braków na inwentaryzacji.
zdjecie uzytkownika
dzek - 2014-11-18 18:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamacja butów odradzam tego sklepu kupilem 3 miesiace temu buty zrobiła się w nich dziura w podeszwie reklamowlem 3 razy i nic znow mi wyslali buty szkoda gadać banda złodziei
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-27 20:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jest tej trzymiesięcznej premii jesli chodzi o stanowisko kierownika w City Sport, no i czy trudno jest wyrobic ten target? Czy wystarczy jeden brak produktu podczas inwentaryzacji i już mozna się pożegnać z premia, czy jest to ograniczone do jakiejs kwoty. To trochę głupota, bo cos może sie albo zapodział bo ktoś ukradnie, a kierownik nie łapie złodziei tylko ochrona.
zdjecie uzytkownika
habib - 2014-12-13 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-11-27 20:36:37]:
w ogóle to przyznawanie premii na podstawie tego ile produktów brakuje jest moim zdaniem bez sensu. Rozumiem jeżeli głównym kryterium byłaby ilość sprzedanych produktów czy też inne wyniki sprzedażowe. W sumie to na podstawie tego można oceniać czy komuś należy się premia czy też. A nie na podstawie ilości braków
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-12-27 19:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, te kryteria premii sa dość nietypowe, jak dla mnie City Sport powinien to zmienić. Niemniej jednak poszukuje teraz pracy, mam nadzieję, że znajde juz cos w styczniu i myslałem trochę o nich. Myślicie, że warto? Możecie napisac ile orientacyjnie wynosi pensja bez tej premii? Nie ma problemu, by czasem zamienić sie z kimś w grafiku?
zdjecie uzytkownika
towarzysz - 2015-01-20 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam prace w sklepie city sport w LUBLINIE. Zero poszanowania dla pracownika.Brak ludzkiego podejscia do czlowieka. Tam szukaja murzynow do pracy, a nie normalnych ludzi.Jestes do wszystkiego za tak marne grosze.Kierownictwo w tym sklepie to porazka, a w szczegolnosci Pan zastepca kierownika, ktory powinien nauczyc sie kultury. Chamstwo,prostactwo i niski poziom.
zdjecie uzytkownika
towarzysz - 2015-01-20 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zastanawiam sie kto przyjmowal takich ludzi na stanowiska kierownicze w LUBLINIE w city sport. Zenada!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-17 16:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)Wydało się więc nie wszystkie produkty przedawane przez tą firmę są oryginalne..... nie ma tego aż tak dużo, ale posiadają takie modele. A co do pracy to odradzam
zdjecie uzytkownika
defghc - 2015-02-28 15:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ABC, a dlaczego w takim razie odradzasz zatrudnienie w city sport, coś konkretnego masz na myśli? bo jednak mi to wiele osób poleca pracę tam. podobno zarobki bardzo fajne, dobry socjal i możn mieć multisporta - czy to jest prawda czy też nie? o9gólnie raczej firma m,a bardzo pozytywne rekomendacjue, więc na co narzekasz abc?
zdjecie uzytkownika
zamknac sklepy - 2015-03-02 15:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sprzedawcy ze wszystkich oddzialow nie dajcie sie pomiatac tej firmie. Pokazmy im ze bez nas sa nikim. Niech przyjda na sklepy i sami pracuja za taka pensje. Nie otwierajcie sklepow niech dostana kare od centrum to sie naucza jak oszczedzac
zdjecie uzytkownika
goraca36 - 2015-03-02 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [defghc - 2015-02-28 15:51:33]:
Jesli zarobki 1400 zl z premiami dla ciebie to fajne pieniadze to jestes bardzo ambitny.jeszcze z tego przy inwentaryzacji ci odtracaja wiec narobisz sie a naprwno nie zarobisz. Karta multisporta kiedys byla ale musiales za nia sobie zaplacic. Zarzad ma za smieci sprzedawcow gnoja i strasza zwolnieniami. Nie przychodzcie do tej firmy pracowac. Nie ponizajcie sie tak nisko
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-03-07 21:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
defghc jaki socjal? jaki multisport ? jedyne co ci dadzą to więcej roboty do wykonania. Ta firma najgorzej traktuje pracowników, już lepiej jest w ccc mimo że też ludzie narzekają bo nie byli jeszcze w city sport. nawet na L4 nie można iść bo cie zwolnią pod innym pretekstem powinna jakaś inspekcja sie tym zainteresować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-12 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-12 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa/monolog żenująca.
Pytania: Brak pytan.
zdjecie uzytkownika
Janek z Filipek - 2015-03-13 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odradzam , nie pracowac , ktos wczesniej wspomnial ze tylko dzieki ekipie na sklepie da sie wytrzymac to prawda, firma dno, ludzie w zarzadzie to dwulicowi falszywi zaklamani ,niewdzieczne zlodzieje nie bede o nich brzydko pisal bo bede przez moment na poziomie ich kultury , nie kupowac ,nie pracowac , premie niskie a i tak niewykonalne sa nastawieni na to ze sprzedawca jest tragarzem dostawca pracuje w sklepie internetowym , obsluguje klientow, jest elektrykiem spawaczem tlumaczem jezykow obcych i bog wie co jeszcze . Podpis specjalnie byscie mieli pozywienie do waszych zaklamanych rozmowek na centrali falszywi ludzie!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-14 22:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety wszystko to prawda o city sporcie za kadencji innego prezesa dalo sie wytrzymac progi progi byly realne do wykonania i zarobki godne teraz maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zalerznie od tego czy pracujesz 10 lat czy miesiac jestes na tej samej pozycji co nowy pracownik za wszystkie braki w inwentaryzacji placisz a przecierz taki towar jest ubezpieczony nie dostaniesz nawet koszulki czy butow do pracy bo przeciez mozesz sobie kupic na znizke 40% dla pracownikow gdzie i tak sa limity a zbizka jest przyznawana wedlug stazu pracy ogolnie masakra pensje do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z miesiaca na miesiac coraz mniejsze dlatego ludzie odchodza i beda odchodzic jak nie potrafi sie docenic dobrego pracownika to tak jest a nowego tez nie latwo znalezc bo nie ma frajera na takie pensje ciekawe swoja droga ile pan prezes placi swoim dziewczynka jedna cudownie odbiera maile a druga nawet nie wiem czym sie zajmuje pewnie obsmarowywaniem wszystkim tylkow zreszta w tym obydwie sa dobre ale im blizej koryta tym lepiej ale juz niedlugo bo zapewne jeszcze troche a ta cala firma upadnie i to z wielkim chukiem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert