brak logo

City Sport Sp. Z o.o.

Warszawa

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Anonim12 2014-09-26 18:26:19
Zniżki są ale tak jak pisałem wcześniej.Premie są jak wyrobisz próg ale z tym już gorzej.Każdy pracownik ma do wyrobienia 100% planu jeśli nie uda ci się wyrobić przez 3 miesiące pod rząd a inni pracownicy wyrobią to teoretycznie wylatujesz z pracy.
pomyśljusta 2014-10-03 14:07:00
Kierowniczka w Rzgowie bierze na godziny próbne 90 procent osób które przychodzą na rozmowy, bo do Rzgowa cięzko jest kogoś znaleźć. Nie bierze tylko tych osób, z którymi rozmowa ją załamała. No to sama pomyśl.
inferseono 2014-10-10 13:29:45
a czemu tak trudno kogoś znaleść ludzie boją się pracy czy o co takiego chodzi? mam ostatnio wrażenie, że działanie niektórych jest bezsensowne, bo jak pracy nie mają to narzekają a jak już ktoś chce zatrudnić to gardzą pracą. ludzie pomyślcie najpierw sobie nad wszystkim. Mam wrażenie, że my to kochamy narzekać.
Jowit 2014-10-30 02:57:28
@pomyśljusta rozumiem, z tego co na napisałaś, że po prsotu ludzie są brani hurtowo do pracy i dopiero jak się sprawdząto osoba decyzyjna wybiera jakąś osobę która się nadaje. Dobrze zrozumiane zostało to przez emnie? jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu albo potwierdzenie napiszcie jakieś
KJKHYUF 2014-10-30 12:16:55
OOOOO tak zgadazam się! Skończyły się dobre czasy w CS ( dla mnie były takie 3 lata temu). Jest coraz gorzej a nie wiadomo jak jeszcze będzie. Gdyby nie ,,stażowe" to połowy by juz tam nie było. fakt jest faktem trzeba szukać pracy.
3
seba 2014-11-08 10:32:52
w Rocco in poland :) dała popis
2
byla pracowniczka 2014-11-08 19:36:56
wykwalifikowany personel w city sporcie ciekawe co w gratisie do zakupów.....
wolapark 2014-11-08 19:39:08
dobrze dobrany personel potrafi zachecic klienta do zakupów :)
2
Wola 2014-11-13 17:03:06
Siemano, Jestem chłopakiem z Woli, chciałem pracować w sklepie w Wola Parku. Orientujecie się do kogo najlepiej uderzać do pracy. Jakiś namiar czy coś w tym stylu do kierowniczki sklepu, nie wiem kto to dokładnie a nie chce rob ic z siebie przypałowca i pytać o to w sklepie. Wolę od razu mieć kontakt. pomożecie? sklepik fajny, miłe dziewczyny pracują chce tam je poznac ;)
1
Jolka 2014-11-16 12:25:52
Pracy dużo,a zarobki marne. Kierownik dostaje 1900zł netto. Co trzy miesiące premia, jeśli wyrobisz target i nie masz braków na inwentaryzacji.
dzek 2014-11-18 18:31:46
reklamacja butów odradzam tego sklepu kupilem 3 miesiace temu buty zrobiła się w nich dziura w podeszwie reklamowlem 3 razy i nic znow mi wyslali buty szkoda gadać banda złodziei
adam 2014-11-27 20:36:37
Ile jest tej trzymiesięcznej premii jesli chodzi o stanowisko kierownika w City Sport, no i czy trudno jest wyrobic ten target? Czy wystarczy jeden brak produktu podczas inwentaryzacji i już mozna się pożegnać z premia, czy jest to ograniczone do jakiejs kwoty. To trochę głupota, bo cos może sie albo zapodział bo ktoś ukradnie, a kierownik nie łapie złodziei tylko ochrona.
habib 2014-12-13 15:55:08
w ogóle to przyznawanie premii na podstawie tego ile produktów brakuje jest moim zdaniem bez sensu. Rozumiem jeżeli głównym kryterium byłaby ilość sprzedanych produktów czy też inne wyniki sprzedażowe. W sumie to na podstawie tego można oceniać czy komuś należy się premia czy też. A nie na podstawie ilości braków
garry 2014-12-27 19:50:00
Faktycznie, te kryteria premii sa dość nietypowe, jak dla mnie City Sport powinien to zmienić. Niemniej jednak poszukuje teraz pracy, mam nadzieję, że znajde juz cos w styczniu i myslałem trochę o nich. Myślicie, że warto? Możecie napisac ile orientacyjnie wynosi pensja bez tej premii? Nie ma problemu, by czasem zamienić sie z kimś w grafiku?
1
towarzysz 2015-01-20 21:42:49
Odradzam prace w sklepie city sport w LUBLINIE. Zero poszanowania dla pracownika.Brak ludzkiego podejscia do czlowieka. Tam szukaja murzynow do pracy, a nie normalnych ludzi.Jestes do wszystkiego za tak marne grosze.Kierownictwo w tym sklepie to porazka, a w szczegolnosci Pan zastepca kierownika, ktory powinien nauczyc sie kultury. Chamstwo,prostactwo i niski poziom.
3
towarzysz 2015-01-20 21:52:09
Zastanawiam sie kto przyjmowal takich ludzi na stanowiska kierownicze w LUBLINIE w city sport. Zenada!
4
abc 2015-02-17 16:43:36
(usunięte przez administratora)Wydało się więc nie wszystkie produkty przedawane przez tą firmę są oryginalne..... nie ma tego aż tak dużo, ale posiadają takie modele. A co do pracy to odradzam
3
defghc 2015-02-28 15:51:33
ABC, a dlaczego w takim razie odradzasz zatrudnienie w city sport, coś konkretnego masz na myśli? bo jednak mi to wiele osób poleca pracę tam. podobno zarobki bardzo fajne, dobry socjal i możn mieć multisporta - czy to jest prawda czy też nie? o9gólnie raczej firma m,a bardzo pozytywne rekomendacjue, więc na co narzekasz abc?
zamknac sklepy 2015-03-02 15:55:52
Sprzedawcy ze wszystkich oddzialow nie dajcie sie pomiatac tej firmie. Pokazmy im ze bez nas sa nikim. Niech przyjda na sklepy i sami pracuja za taka pensje. Nie otwierajcie sklepow niech dostana kare od centrum to sie naucza jak oszczedzac
2
goraca36 2015-03-02 17:29:14
Jesli zarobki 1400 zl z premiami dla ciebie to fajne pieniadze to jestes bardzo ambitny.jeszcze z tego przy inwentaryzacji ci odtracaja wiec narobisz sie a naprwno nie zarobisz. Karta multisporta kiedys byla ale musiales za nia sobie zaplacic. Zarzad ma za smieci sprzedawcow gnoja i strasza zwolnieniami. Nie przychodzcie do tej firmy pracowac. Nie ponizajcie sie tak nisko
4
doka 2015-03-07 21:47:03
defghc jaki socjal? jaki multisport ? jedyne co ci dadzą to więcej roboty do wykonania. Ta firma najgorzej traktuje pracowników, już lepiej jest w ccc mimo że też ludzie narzekają bo nie byli jeszcze w city sport. nawet na L4 nie można iść bo cie zwolnią pod innym pretekstem powinna jakaś inspekcja sie tym zainteresować.
7
anonim 2015-03-12 16:35:27
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
anonim 2015-03-12 16:35:27
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
Janek z Filipek 2015-03-13 23:35:50
Odradzam , nie pracowac , ktos wczesniej wspomnial ze tylko dzieki ekipie na sklepie da sie wytrzymac to prawda, firma dno, ludzie w zarzadzie to dwulicowi falszywi zaklamani ,niewdzieczne zlodzieje nie bede o nich brzydko pisal bo bede przez moment na poziomie ich kultury , nie kupowac ,nie pracowac , premie niskie a i tak niewykonalne sa nastawieni na to ze sprzedawca jest tragarzem dostawca pracuje w sklepie internetowym , obsluguje klientow, jest elektrykiem spawaczem tlumaczem jezykow obcych i bog wie co jeszcze . Podpis specjalnie byscie mieli pozywienie do waszych zaklamanych rozmowek na centrali falszywi ludzie!!!
5
anonim 2015-03-14 22:59:53
Niestety wszystko to prawda o city sporcie za kadencji innego prezesa dalo sie wytrzymac progi progi byly realne do wykonania i zarobki godne teraz maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zalerznie od tego czy pracujesz 10 lat czy miesiac jestes na tej samej pozycji co nowy pracownik za wszystkie braki w inwentaryzacji placisz a przecierz taki towar jest ubezpieczony nie dostaniesz nawet koszulki czy butow do pracy bo przeciez mozesz sobie kupic na znizke 40% dla pracownikow gdzie i tak sa limity a zbizka jest przyznawana wedlug stazu pracy ogolnie masakra pensje do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z miesiaca na miesiac coraz mniejsze dlatego ludzie odchodza i beda odchodzic jak nie potrafi sie docenic dobrego pracownika to tak jest a nowego tez nie latwo znalezc bo nie ma frajera na takie pensje ciekawe swoja droga ile pan prezes placi swoim dziewczynka jedna cudownie odbiera maile a druga nawet nie wiem czym sie zajmuje pewnie obsmarowywaniem wszystkim tylkow zreszta w tym obydwie sa dobre ale im blizej koryta tym lepiej ale juz niedlugo bo zapewne jeszcze troche a ta cala firma upadnie i to z wielkim chukiem
3
łukasz90- 2015-03-16 13:02:16
to mnie właśnie najbardziej martwi co napisaliście - zamierzam zatrudnić się u nich w City Sport Sp. Z o.o. ale mam pięcioletnie doświadczenie w branży i nie chcę startować znowu od zera, co więcej - chcę się rozwijać dalej i nie wyobrażasz sobie stanie w miejscu. czy w takim razie ta firma to miejsce dobre dla mnie?
1
Janek z Filipek 2015-03-17 09:27:15
Czytales te opinie ? Zastanow sie czlowieku
1
armata 2015-03-22 19:07:22
Daj spokoj sobie z ta praca. Jak tylko beda mieli komplet na sklepie to cie wymienia na kogos innego. Noo chyba ze bedziesz tyral jak murzyn za marne grosze.
unisono 2015-03-22 19:34:40
W city sporcie to juz prostytutki przyjmuja bo nikt nie chce tam robic. Jak nie wierzysz idz do wola parku tam kierowniczka grala w filmach rocco. I chcialbys zeby takie cos toba zadzilo
1
Andrzej84 2015-03-24 11:37:54
Firma tragicznie zarządzana. Wiesiek vel Marcin ( jakiś kompleks musi miech chłop nie? ) i Leszek podejmują beznadzieje decyzje. Leszek to dusigrosza a Marcin znalazł kompana i tak naprawdę tworzy konkurencję. Wypłaty bardzo słabiutkie, ludzie pracują w stresie, liczba etatów obcięta do minimum ( czasami nawet poniżej). Aż współczuje kierownikom sklepów, że muszą na rozmowach kwalifikacyjnych przedstawiać takie warunki i robić z siebie idiotów. Później zatrudnia się ludzi nie takich jakich się chce tylko jacy zgodzą się pracować za te pieniądze. Wszystkie maile zawierające dyspozycje zawierają informację o "wyciąganiu konsekwencji" w przypadku nie dostosowania się czyli tak naprawdę nie są wydawane dyspozycje tylko nakazy pod groźbą kary:) ja rozumiem, że robotę trzeba zrobić ale jak ktoś mi grozi trzy razy dziennie to zaczyna być komiczne. Wszyscy wartościowi pracownicy odchodzą a jeżeli są jeszcze to bądźcie pewni - szukają innej roboty.
7
Ania((** 2015-03-25 16:17:38
To jest jak biuro pracy tymczasowej, zatrudniają a ludzie sami odchodzą lub olewają prace to ich zwalniają i potem znowu zatrudniają szopka, da się wytrzymać góra 3 miesiące jak spoko ekipa i tyle i ja wytrzymałam. To wszystko co wam mówią za rozmowach że super premie itp to nic nie warte progi wysokie a jak wyrobicie i tak potem braki kradzieże to wam zabierają. Polecam żeby popracować z miesiąc i zobaczyć.Wtedy człowiek ma odniesienie że każda inna praca nie jest może taka zła.
małgorz 2015-03-31 18:49:20
hehe, uśmiałem się trochę, bo co ma wspólnego sklep z odzieżą i akcesoriami sportowymi taki jak Citysport z warszawy do biura pracy tymczasowje o którym piszesz Ania, mogłabyś napisać coś jaśniej bo jakoś kupy mi się to nie trzyma a poważnie myślałem o pracy w city sport bo ma doświadczenie w prowadzeniu sklepu internetowego
Ania((** 2015-04-03 15:52:00
małgorz to że zmieniają ludzi jak rękawiczki, widzę jeszcze mało znasz życie, jak można myśleć o pracy poważnie jak na każdym kroku grożą ci zwolnieniem i zarabiasz najniższą krajową, czasem lepsze warunki proponują właśnie agencje pracy tymczasowej, idz do city sportu rób karierę, kupisz dom samochód a tak realnie nawet na jedzenie ci nie starczy.
3
bard 2015-04-12 23:19:35
serdecznie pozdrawiam środkowym palcem pajaców z Warszawy za wystawianie progów, których nie da się zrobić. Również serdecznie pozdrawiam za coraz to nowe wymogi, wszystko ma być na "już" bądź też "niezwłocznie". Najlepiej zostać po godzinach i nap@(#@)# ile się da mimo, że nie płacą nadgodzin tak jak powinni.

Firma dno, kierownictwo dno, panowie z Warszawy chyba nie skończyli podstawówki albo mówią i piszą w języku zbliżonym do polskiego, jakaś katastrofa.

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnego miłego tygodnie w tej obsku@!#)!@# firmie.
doka 2015-04-14 23:33:58
Ale cyrki się dzieją w tej firmie, progi fakt z kosmosu, i cała reszta ale myślę że wkrótce się to im odbije.
3
seba 2015-04-18 23:22:54
Firma zarządzana beznadziejnie przez niekompetentnych ludzi.
Kierownicy regionalni to klakierzy, którzy tańczą tak jak im zagrają.
Kierownicy sklepów to samo. Wszędzie kary, groźby i wymagania.
Ta firma jest ewenementem - zawsze myślałem, że jak jakaś firma utrzymuje się ze sprzedaży towarów to powinno ułatwiać się pracę ludziom na sklepach jednak tutaj jest dokładnie odwrotnie, sprzedawcy muszą dostosować się do pracy magazynierów!!
To jest niepojęte 200 osób w oddziałach w całej Polsce ( przypominam firma utrzymuje się ze SPRZEDAŻY a nie ułatwiania pracy magazynierom ) musi się dostosować do pracy kilku magazynierów!!!
Najlepsze tłumaczenia, że tak jest od zawsze i z tym nie da się nic zrobić. Sorry ale jeżeli towar nie dojeżdża przed weekendem to dla mnie jest strata PIENIĘDZY. Magazynierzy zamiast wysyłać towar w małych ilościach przez cały tydzień to gamonie wyślą na jeden raz dużą ilość przesyłek bo im tak jest wygodniej. Czyli znowu 200 osób dostosowuje się do małej garstki.
4
Beti 2015-04-27 19:56:47
Zdecydowanie nie polecam!
Kierowniczka sklepu niekompetentna na wszelkie pytania reaguje krzykiem.
Na zwrócenie uwagi, że niektóre rzeczy robimy bez sensu czyli przyjmowanie towaru, który dwa dni temu wysyłaliśmy do innego sklepu tylko potrafi opierdolić, że mamy robić i nic nie gadać bo ona się nie będzie z debilami z centrali kopała bo i tak nic nie zdziała poza dostaniem opierdolu.
Pracowników za mało wymagań za dużo kasy za mało:)
Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby zdecydować się na pracę w tej firmie.
1
Anka 2015-04-28 16:04:19
Wymagania wielkie, pracy pełno a pieniądze malutkie.
Jedyny plus, że perspektywy na awans są bo rotacja niesamowita:P
Gabiii 2015-05-03 22:59:15
Wszystko prawda. Dziwna ta firma niby wymagają profesjonalnej obsługi klienta ale z drugiej strony płacą tyle, że rotacja jak w agencji pracy tymczasowej.
Nie rozumieją, że jak komuś zapłacą i będzie dłużej pracował to będzie bardziej EFEKTYWNYM pracownikiem?? Jak to im przetłumaczyć żeby im się spodobało: w takiej samej ilości przepracowanych godzin sprzeda(ZAROBI) więcej towaru:))
Jeżeli macie jakąś inna opcje to się nawet nie zastanawiajcie.
W 2015-05-04 19:52:42
Szczerze odradzam. Współpracowałem z wysoko postawionym człowiekiem z centrali. Wspaniałe bajki opowiadał o możliwościach rozwoju, zarobków. Nikt z kadry pracowniczej ich nie obchodzi tylko właściciele (często członkowie rodziny), cała reszta pracowników jest dla nich nieważną jednostką zasilającą ich kieszenie. Gdybyście wiedzieli jakich słów używano w odniesieniu do klientów .... żal. Info dla tych którzy chcą tam pracować: w skali od 0 do 10 daje im mocne 1.
2
bobi 2015-05-07 01:05:39
To jest jedna wielka rodzina byle hajs sie zgadzał u państwa Karasińskich i Kucińskich a wszystko będzie dobrze. Ludzie trakowani są tam jak cholerni niewolnicy którzy za marne grosze muszą wypruwać z siebie flaki a i tak nie dogodzisz i wiecznie będziesz jeb... przez taka Pania "B" z reklamacji która codziennie wstaje lewą nogą i każdego człowieka traktuje jak śmiecia,bo nie ma to jak znajomości z "rodziną" ( kobieto mam nadzieje ze karma Cię kiedyś dopadnie za takie trakotowanie drugiego człowieka) Ludzie nie liczcie na nic w tej firmie, mówię z doświadczenia, szkoda zdrowia i nerwów. Za te pieniądze nie warto, dwa razy się zastanówcie. Wiem ciężka jest sytuacja w naszym kraju,ale nie dajmy się takim pracodawcom którzy w ogóle nie szanują drugiego człowieka i traktuą pracowników jak najgorsze gówn... Pozdrawiam z tego miejsca również kierowników regionalnych firmy CS, największych piz... i nieudaczników którzy boją się nawet własnego cienia i dla własnego dobra wieczne problemy zamiatane są pod przysłowiowy dywan byle nie mieli problemów i mogli "swoje" na koniec przyjąć... Uwierzcie mi pracowałem tam 5 lat, nie było tam źle,człowiek poświecał się dawał ile mógł i dostawał za to przyzwoite pieniądze( za życia ŚP prezesa Sławka,kótry naprawde ludzi szanował i cenił),ale teraz z każdym miesiącem jest coraz gorzej. Firma wykorzystuje bezrobocie w Polsce, otwiera co rusz nowe sklepy, sponsoruje zagraniczne firmy, zawody, wymagają nie wiadomo jakiej obsługi klienta( pozdrowienia dla twórcy profesjonalnego systemu POK!!!! Może gdyby firma płaciła ludziom normalne pieniądze to sami z siebie dawaliby więcej...) Mogę pisać tak dużo i długo, dorobiłem się sporej łysiny i wielu siwych włosów i na prawde szczerze z całego swego serca odradzam tam prace. Jeżeli ma ktoś pytania odnośnie pracy tam chętnie odpowiem na każde pytanie Mój mail guzieiro@gmail.com. i tak jak kolega kilka postów wyżej, pozdrawiam serdecznie środkowym palcem cała rodzinę rządzących w City Sport i mam nadzieje,że kiedyś Wasze "zarządznie" odbiję się wielką czkawką...
3
doka 2015-05-08 18:55:52
Lublin szacun 90% ekipy sie zwolniła( usunięte przez administratora )niech szukają u siebie w rodzinie
guzio 2015-05-08 20:48:42
Brawo brawo Lubin, ludzie uciekajcie z tego miejsca a juz naprawde nie idzcie tam pracowac... Oczywiscie przed weekendem pensji na kontach pracownikow nie ma... Mam nadzieje ze Pan Panie Leszku i Pana rodzina ma co jeść w weekend? Moze Pana niewolni o przepraszam pracownicy moga podjechac do Warszawy podzieli sie Pan kromka chleba?
1
123 2015-05-08 20:55:17
Witam wszystkich serdecznie. Gratulacje dla osoby która wspomniała O ( usunięte przez administratora ) Wspaniały człowiek w grobie się przewraca jak patrzy na to wszystko. Proszę jeszcze raz o wpis o Kamilku i Paulince. :)
doka 2015-05-08 21:38:16
jak nie macie pensji do 10 to zglosic do inspekcji pracy dostana z 10 000 kary + mozna sie strac o odsetki
bard 2015-05-09 13:12:39
jakiś strajk by się ino przydał bo to co się dzieje jest po prostu śmieszne.

aha #dzięki za wypłatę w terminie.
lili 2015-05-13 09:45:46
Wszytskie negatywne opinie wyżej są niestety prawdziwe. Sprzedawca w tej sieciówce nie zajmuje się tylko sprzedażą i dbaniem o sklep i towar, ale również zamówieniami internetowymi, pakowaniem tzw przerzutek do innych sklepów, który to towar po kilku dniach wraca. Dostawy skumulowane w jednym czasie, tak samo przerzutki- dramat. Osoba zajmująca się zamówieniami z danego dnia realizuje zamówienia, przerzutki i obsługuje klientów jeśli cały dzień nie spędzi na magazynie, a normy sprzedaży wyrobić trzeba. Płaca marna, a pracy full, premie słabe. Jedyny chyba plus to taki że pieniądze na czas.
(usunięte przez administratora)
1
Kamil i Paulina 2015-06-05 10:07:59
Widzę, że nasz dział marketingu czuwa na opiniami na gowork.pl
Jakiś czas temu zamieściłem tutaj wpis o K. i P. z naszego działu marketingu a teraz go nie ma....
Było tam napisane, że z tymi ludźmi nie idzie nic załatwić - odnoszę wrażenie, że oni najchętniej to by tylko siedzieli w domu i wysyłali maile.
Do P. i K. - jeżeli tym razem też usuniecie ten post to będę dodawał go dwa razy dziennie i wysyłał na wszystkie maile firmowe.
Natomiast jeżeli chodzi o K. to ludzie z firm z nami współpracujących to się z nas śmieją, że ktoś taki pracuje - a Ty człowieku tylko się ładnie uśmiechnij i po cichu wkurw... irytuj bo przecież ta niekompetentna osoba swoim zachowaniem firmuje cała firmę. P. natomiast się uaktywnia dopiero jak dostanie za coś zjebe:)
1
MK 2015-07-14 17:10:49
Jeśli masz odwagę pisać takie informacje na gowork.pl to mam nadzieję że jesteś także na tyle odważny aby powiedzieć mi to wprost osobiście. Jeżeli się nie ujawnisz skieruję sprawę na Policję gdyż to co napisałeś jest groźbą karalną pod adresem mojego syna. Jeśli ujawnisz się do końca tygodnia to jest możliwość dyskusji, jeśli nie to zgłaszam sprawę na Policję,a wtedy na pewno zostaniesz namierzą. Po za tym pisząc opinie o City Sport mijasz się z prawdą. Jeśli ktoś naprawdę ma jakieś uwagi do Zarządu to proszę pisać do odpowiednich osób.
1
MK 2015-07-15 18:00:16
Jeśli myślisz że usunięcie Twojej opinii zakończyło sprawę to się mylisz.
Masz czas na ujawnienie się i wyjaśnienia do końca tygodnia.
Zostaw swoją opinię o City Sport Sp. Z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.