brak logo

City Sport Sp. Z o.o.

Warszawa

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Arek-odp 2011-03-23 18:38:17
No 3 miesiące próbne - wiadomo. Potem jest dużo lepiej. 3 miechy jakoś trzeba przepękać. Ja tam pracowałem 9 miesięcy i cholernie żałuję że sie zwolniłem bo tak dobrze płatnej pracy nie miałem. Stać i gadać nie można, wiadomo, to praca no nie? Z sieciówek według mnie najlepsza. W razie co mogę odpowiedzieć na wszelkie pytania. :]
anonim 2011-07-27 14:06:19
haha a najlepsza była (usunięte prze administratora) KIEROWNIK REGIONALNY.
niech prezes(usunięte prze administratora) dowie się że ta(usunięte prze administratora) zamiast pilnować pracowników chodzi na zakupy gdy jest podczas"kontroli"
jest żałosna nie umie sprzedawać..nawet nie umie kasować towarów na systemie.
niestety (usunięte prze administratora)zła jest opinia o pracownikach(walcza o klienta)
anonim 2011-08-20 23:58:00
Nie masz racji chyba (usunięte prze administratora) pracowałeś i widziałeś w tej firmie ja tam pracuje i jestem zadowolonym pracownikiem a jestem już długo tam. nie ma co pisać głupot bo to nic nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia w znalezieniu lepszej.
anonim 2011-10-14 20:48:22
Popieram wypowiedź poprzednika (czki ) , kontrolują pracowników a kierowniczki regionalne robią sobie co chcą , w czasie pracy chodzą sobie na zakupy ,załatwiają swoje prywatne sprawy lub chodza na ploty do koleżanek z innych stoisk. Może kiedyś dotrze to do Prezesów !!! A jeśli chodzi o prace to odradzam BARDZO !!! wyzysk pracownika straszny a zwykłego szłowa jak dziekuje to od nikogo sie tam nie usłyszy.
anonim 2011-10-23 09:14:14
to proszę bardzo pisz anonim do Prezesa na co czekasz ???
margo111 2011-11-14 18:18:44
Zostałam zaproszona na próbę do City sport w Białej Podlaskiej. czy ktoś może się wypowiedzieć o tym w sklepie w konkretnie tej miejscowości? Z góry dziękuję za wszelkie info:)
anonim 2012-01-01 23:27:00
Powiem tak pieniadze były dobre jak się (usunięte prze administratora). (usunięte prze administratora) I dobrze ktos napisał, że jeżeli chcesz być źle traktowany to pracuj w city sporcie. Tylko zastanów się czy jakiekolwiek pieniadze są tego warte.
była 2012-03-24 11:01:49
Pracowałam w City Sporcie kilka lat. Dużo się tam nauczyłam. Nie jest lekka praca, ale pracowałam w gorszych. Sposób zarządzania .. hmmm(usunięte prze administratora) - podobało mi się że była wymagająca, jednak wkurzało mnie to, że bardzo często potrafiła podważać funkcje kadry kierowniczej na sklepach (taj jak w sklepie w którym ja pracowałam). Jeżeli jakiś sprzedawca się jej podobał (pod względem pracy) to potrafiła nie zauważać tego, że na co dzień ten "jej ulubiony pracownik" olewa sobie wszystko. Osoba zarządzająca takim osobnikiem jest bezradna. (usunięte prze administratora) podejmuje decyzje (lub neguje decyzje kierownika\czkę danego sklepu) a odpowiedzialnością obarcza kogoś innego - a to kierownik\czka jest na co dzień w sklepie i widzi kto jak pracuje.
Jeżeli chodzi o inne aspekty, czyli wyśrubowane normy, to że nie można się opierać o ściany, przebywać w "grupkach dyskusyjnych" na sklepie, że trzeba znać wszystkie technologie w obuwiu i odzieży, techniki sprzedaży, że codziennie trzeba sprzątać itd itp - uważam że to nic nadzwyczajnego. Płacą - wymagają. Jak w każdej firmie są i pupile (Bielany Wrocławkie, Poznań). No cóż, a gdzie ich nie ma (w mniejszym lub większym stopniu)?
Praca w city sporcie nie jest marzeniem, ale też nie jest koszmarem. Z braku laku i kit dobry :)
anonim 2012-05-28 21:39:54
Praca w city sporcie to masakra! Praujesz na pół-czarno, wymagają od Ciebie wszystkiego, między pracownikami ciągłe napięcia (walka o klienta).Zdecydowanie nie polecam!
zyx 2013-02-08 22:29:40
(usunięte prze administratora) jest odpowiedzialność za skradziony towar? i jak z wypłatą, pracuje ktoś tam jeszcze?:)
ona 2013-02-23 14:27:51
6tak,pracownik podpisuje klauzule o spłacie kradzionego towaru,zastanawia mnie to...kierowniczka przychodziłą szybciej to też mogła ukraść prawda?
pamiętam pracowałam miesiac i kazali mi oddać 700zł a reszcie po 1900zł w ratach.
1
stary pracownik 2013-02-28 00:02:21
Witam, pracuję w CS już kilka lat i powiem wprost - od około roku jest coraz gorzej a w tej chwili to jest po prostu dramat! Ludzie, jeśli szukacie normalnej pracy w normalnej atmosferze, jeśli chcecie godziwie zarabiać i przede wszystkim liczycie na szacunek ze strony pracodawcy, TO NIE IDŹCIE DO CITY SPORTU!!!

Firma otwiera oddziały w niemal każdym powstającym centrum handlowym w Polsce nawet jeśli od razu wiadomo, że centrum będzie niewypałem (tak jak np. Turawa Park w Opolu). Zamiast inwestować w stare, przynoszące zyski oddziały i ludzi tam pracujących zarząd wyrzuca pieniądze na sklepy, które po kilku miesiącach (jak opadnie szał związany z nowym centrum handlowym) są skazane na porażkę (tak jest np. z Ptakiem w Łodzi).
Poszczególne oddziały są premiowane na różnych warunkach i dochodzi do sytuacji, gdzie pracownicy w miernym oddziale o minimalnych obrotach są lepiej wynagradzani niż ci w dużych, które przynoszą zdecydowanie większy zysk!
Zarządzanie i myślenie strategiczne w tej firmie praktycznie nie istnieje. W zarządzie nie ma ani jedno fachowca a jedynie rodzinny klan oraz ich przydupasy, które udają, że na wszystkim się znają. Sposobem na powiększanie zysków jest metoda "dowalić pracownikom taki próg żeby nie wyrobili". Plany sprzedażowe są wyśrubowane i zakładają ciągłe wzrosty a przecież ludzie naprawdę nie mają więcej pieniędzy niż rok czy dwa lata temu!

Kierownicy regionalni boją się o swoje tyłki i stoją po stronie zarządu a tylko udają, że chcą dobrze dla pracowników salonów w swoich regionach. Ja tylko czekam aż to wszystko kiedyś padnie...

I jeszcze raz - kiedyś było dobrze, naprawdę! Z czystym sumieniem polecałem ludziom pracę w City Sport - dobra atmosfera, naprawdę dobre zarobki a przede wszystkim SZACUNEK dla pracownika. To się jednak skończyło i przewiduję, że nie zmieni się już na lepsze. Nowy prezes prawdopodobnie będzie kontynuował strategię rozwoju pod tytułem "Byle na Kondratowicza kasa się zgadzała a co mnie obchodzi, że ludzie mają kredyty, dzieci, chcą godziwie żyć".

Jeśli czyta to ktoś, kto chce aplikować do wkrótce otwieranego oddziału w Kędzierzynie Koźlu - LUDZIE, NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ, SERIO!
stary pracownik 2013-02-28 00:09:40
PS. Zapomniałem jeszcze o jednej rzeczy - inwentaryzacje! Przy podpisywaniu umowy podpisujesz kwitek o odpowiedzialności materialnej.

Myślisz, że firma zapewnia odpowiednie zabezpieczenia odzieży czy obuwia kosztującego kilkaset złotych?

NIE! Zapewnia tylko rozpadające się klipsy, czasami naklejki magnetyczne i bramki, które działają jak chcą!

Myślisz, że firma umarza przynajmniej część braków wychodzących podczas inwentaryzacji jak to ma miejsce w cywilizowanych markach z branży odzieżowej?

NIE! Pracownicy jednego z salonów otwartego w 2012 roku przez kilka miesięcy oddawali połowę swoich zarobków na pokrycie strat! (usunięte prze administratora)
Także jeszcze raz - nie idźcie do City Sportu, chyba, że do centrali, tu jest trochę "inaczej" ale za to większe nerwy więc i tak w końcu dacie sobie spokój z tą pracą...
zainteresowana pracą w CS K-K 2013-03-04 11:45:04
stary pracownik - 2013-02-28 00:02:21

Witam, pracuję w CS już kilka lat i powiem wprost - od około roku jest coraz gorzej a w tej chwili to jest po prostu dramat! Ludzie, jeśli szukacie normalnej pracy w normalnej atmosferze, jeśli chcecie godziwie zarabiać i przede wszystkim liczycie na szacunek ze strony pracodawcy, TO NIE IDŹCIE DO CITY SPORTU!!!



Firma otwiera oddziały w niemal każdym powstającym centrum handlowym w Polsce nawet jeśli od razu wiadomo, że centrum będzie niewypałem (tak jak np. Turawa Park w Opolu). Zamiast inwestować w stare, przynoszące zyski oddziały i ludzi tam pracujących zarząd wyrzuca pieniądze na sklepy, które po kilku miesiącach (jak opadnie szał związany z nowym centrum handlowym) są skazane na porażkę (tak jest np. z Ptakiem w Łodzi).

Poszczególne oddziały są premiowane na różnych warunkach i dochodzi do sytuacji, gdzie pracownicy w miernym oddziale o minimalnych obrotach są lepiej wynagradzani niż ci w dużych, które przynoszą zdecydowanie większy zysk!

Zarządzanie i myślenie strategiczne w tej firmie praktycznie nie istnieje. W zarządzie nie ma ani jedno fachowca a jedynie rodzinny klan oraz ich przydupasy, które udają, że na wszystkim się znają. Sposobem na powiększanie zysków jest metoda "dowalić pracownikom taki próg żeby nie wyrobili". Plany sprzedażowe są wyśrubowane i zakładają ciągłe wzrosty a przecież ludzie naprawdę nie mają więcej pieniędzy niż rok czy dwa lata temu!



Kierownicy regionalni boją się o swoje tyłki i stoją po stronie zarządu a tylko udają, że chcą dobrze dla pracowników salonów w swoich regionach. Ja tylko czekam aż to wszystko kiedyś padnie...



I jeszcze raz - kiedyś było dobrze, naprawdę! Z czystym sumieniem polecałem ludziom pracę w City Sport - dobra atmosfera, naprawdę dobre zarobki a przede wszystkim SZACUNEK dla pracownika. To się jednak skończyło i przewiduję, że nie zmieni się już na lepsze. Nowy prezes prawdopodobnie będzie kontynuował strategię rozwoju pod tytułem "Byle na Kondratowicza kasa się zgadzała a co mnie obchodzi, że ludzie mają kredyty, dzieci, chcą godziwie żyć".



Jeśli czyta to ktoś, kto chce aplikować do wkrótce otwieranego oddziału w Kędzierzynie Koźlu - LUDZIE, NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ, SERIO!
Można zapytać dlaczego tak bardzo odradzasz pracę w K-K?
1
bor 2013-03-07 21:53:14
Przeciez napisal dlaczego, cytujesz post ktorego nie chcialo ci sie przeczytac/zrozumiec. Jak mozna byc tak tepym zeby kretynsko pytac, dlaczego odradza sie prace w CS skoro wyzej jest sto postow na ten temat:/
tym razem ubawiona :D 2013-03-08 17:12:25
bor - 2013-03-07 21:53:14

Przeciez napisal dlaczego, cytujesz post ktorego nie chcialo ci sie przeczytac/zrozumiec. Jak mozna byc tak tepym zeby kretynsko pytac, dlaczego odradza sie prace w CS skoro wyzej jest sto postow na ten temat:/
Zapytałam, bo myślałam, że jest jakiś konkretny powód, dla którego nie warto aplikować na stanowisko akurat w tym jednym, jedynym sklepie. Regionalny, punkt itp. Powyższy post opisuje jedynie kondycję całej firmy.
A Ty, obrońco uciśnionych się uspokój, bo Ci żyłka pęknie. I więcej szacunku do ludzi, Baranie
Człowiek szanujący pracę 2013-04-04 12:15:11
Z niewolnika nie ma pracownika. Jeśli ktoś uważa, że firma nie spełnia Jego oczekiwań to należy wziąć czystą kartkę papieru i napisać nagłówek "Wypowiedzenie", a ocenę działalności i pracy pozostawić każdemu do własnej oceny.
hera 2013-05-21 19:59:05
Chciałam się dowiedzieć coś na temat pracy w tej firmie na stanowisku Kierownika Salonu. Znalazłam ogłoszenie w sieci, szukam pracy, mam doświadczenie.
Chodzi o Galerie Krakowską.
Czy warto tam aplikować?

H.
agusia 2014-04-19 09:32:15
czesc:)
mam takie pytanie wyplata jest na konto czy do reki? i w jaki dzień jest wyplata?
pozdrawiam
Prometeusz 2014-04-21 17:56:06

Reklamowałem obuwie lacoste kupione za 399zł pięciokrotnie w City-Sport Tarnów Gemini oraz raz w Krakowie w galerii Krakowskiej, oczywiście nie wymieniono obuwia ani nie zwrócono pieniędzy , teraz wysyłam im wezwanie przedsądowe do zapłaty i jeśli to nie pomoże, mam już przygotowany pozew do sądu ,trzeba w końcu zrobić porządek z tą firmą i walczyć o sprawiedliwość.
2
taka jedna 2014-06-18 14:06:37
jakie dokładnie są zarobki w City Sport (za godzinę brutto)???
1
anonimm 2014-08-21 20:33:11
i stanowczo odradzam. Mysle ze gruba przesadą jest dawać nowym pracownikom tak wysokie progi ktorych nigdy nikt nie zobaczyl by na oczy...powodujac brak motywacji i chęci. Ciągłe dobijanie pracownika i wykorzzystywanie do wszystkiegi...hamstwo...mysle ze idąc na stanowisko SPRZEDAWCA. ....nikt nie spodziewa sie codziennego biegania, sprzatania, wynoszenia smieci, rozcinania kartonow na magazynie, wynoszenie wieszakow spisywanie reklamacji i wysylanie paczek (magazyn). Na dodatek zastraszanie pracownika ciaglymi ostrzezeniami o potrąceniu z wypłaty 50zl....np za zapomnienie doniesienia buta ktorego sie sprzedalo( przy czym kierowniczka ktora sama zapomina to zrobic, nic sobie z tego nie robi..robic, nic sobie z tego nie robi..
1
anonimm 2014-08-21 20:35:21
Odradzam stanowczo........
anonimm 2014-08-30 12:48:47
Ja mowie o tym ktory znajduje sie n tereniea polnocy polski. Moze w innych jest lepiej ale nie w kazdym jak widzisz w komentarzach. Ja juz tam nie pracuje i to okazalo sie dobra alternatywą. Pozdro
Anonim12 2014-09-06 13:03:34
Odradzam pracę w City sporcie odkąd prezesem został p.K.
1.Dają za duże plany od samego początku nie masz szans na wyrobienie utargu
2.Praca na czarno ( najniższa krajowa jest przelewana na konto reszta do koperty,o ile jest jakaś reszta)
3.Cięcia kosztów ( zwalnianie pracowników,dorzucanie roboty dla pracowników = mniejsze zarobki )
4.Płacenie za wszystkie skradzione rzeczy ( kiepskie zabezpieczenia) ale po co montować coś lepszego jeśli się za nie płaci.
5.Ciągłe kontrole tajemniczych klientów żeby tylko ci dowalić i zabrać premię

Można by tak wymieniać bez końca ale czy coś to zmieni. Jakieś 70 % pracowników myśli tak samo .
2
Justa 2014-09-16 10:42:41
Ostatnio miałam "przyjemność" byc na rozmowie o prace w Rzgowie u pani Kierownik. I przyznam szczerze ze pierwszy raz w zyciu byłam na takiej rozmowie... Trwało ok. 2 minut, nie zadano mi nawet 1 pytania... Pani Kierownik nie wiedziała chyba nawet co mi powiedzieć na temat pracy sklepu, wiec "wybąkała" kilka słow i powiedziała ze jak beda zainteresowani to zadzwonia. Oczywiscie nie zadzwonila. Mało tego, gdy weszłam do sklepu 10 minut przed rozmową, to zadna z pan sprzedajacych nie chciala powiadomic pani kierownik o moim przybyciu... Dziwne. Nigdy nie miałam tak "owocnej" rozmowy.
Anonim12 2014-09-23 18:24:05
Stawki są żadne dostajesz najniższą krajową przez 3 miesiące a później w zależności od utargów ale nie łódz się na więcej,progu i tak nie wyrobisz.Zniżki na ubrania i tak nie będziesz miał ( no chyba że popracujesz 3 lata) to w tedy będziesz miał 40% ale nie możesz reklamować tzn jak ci się rozwalą po 2 miesiącach buty to do wyrzucenia( nie tak jak klient który kupi te same buty po przecenie nawet taniej, on może reklamować, ale z pracownika się zdziera.Taki jest własnie City Sport.
1
Anonim12 2014-09-26 18:26:19
Zniżki są ale tak jak pisałem wcześniej.Premie są jak wyrobisz próg ale z tym już gorzej.Każdy pracownik ma do wyrobienia 100% planu jeśli nie uda ci się wyrobić przez 3 miesiące pod rząd a inni pracownicy wyrobią to teoretycznie wylatujesz z pracy.
pomyśljusta 2014-10-03 14:07:00
Kierowniczka w Rzgowie bierze na godziny próbne 90 procent osób które przychodzą na rozmowy, bo do Rzgowa cięzko jest kogoś znaleźć. Nie bierze tylko tych osób, z którymi rozmowa ją załamała. No to sama pomyśl.
KJKHYUF 2014-10-30 12:16:55
OOOOO tak zgadazam się! Skończyły się dobre czasy w CS ( dla mnie były takie 3 lata temu). Jest coraz gorzej a nie wiadomo jak jeszcze będzie. Gdyby nie ,,stażowe" to połowy by juz tam nie było. fakt jest faktem trzeba szukać pracy.
3
seba 2014-11-08 10:32:52
w Rocco in poland :) dała popis
2
byla pracowniczka 2014-11-08 19:36:56
wykwalifikowany personel w city sporcie ciekawe co w gratisie do zakupów.....
wolapark 2014-11-08 19:39:08
dobrze dobrany personel potrafi zachecic klienta do zakupów :)
2
Jolka 2014-11-16 12:25:52
Pracy dużo,a zarobki marne. Kierownik dostaje 1900zł netto. Co trzy miesiące premia, jeśli wyrobisz target i nie masz braków na inwentaryzacji.
dzek 2014-11-18 18:31:46
reklamacja butów odradzam tego sklepu kupilem 3 miesiace temu buty zrobiła się w nich dziura w podeszwie reklamowlem 3 razy i nic znow mi wyslali buty szkoda gadać banda złodziei
garry 2014-12-27 19:50:00
Faktycznie, te kryteria premii sa dość nietypowe, jak dla mnie City Sport powinien to zmienić. Niemniej jednak poszukuje teraz pracy, mam nadzieję, że znajde juz cos w styczniu i myslałem trochę o nich. Myślicie, że warto? Możecie napisac ile orientacyjnie wynosi pensja bez tej premii? Nie ma problemu, by czasem zamienić sie z kimś w grafiku?
1
towarzysz 2015-01-20 21:42:49
Odradzam prace w sklepie city sport w LUBLINIE. Zero poszanowania dla pracownika.Brak ludzkiego podejscia do czlowieka. Tam szukaja murzynow do pracy, a nie normalnych ludzi.Jestes do wszystkiego za tak marne grosze.Kierownictwo w tym sklepie to porazka, a w szczegolnosci Pan zastepca kierownika, ktory powinien nauczyc sie kultury. Chamstwo,prostactwo i niski poziom.
3
towarzysz 2015-01-20 21:52:09
Zastanawiam sie kto przyjmowal takich ludzi na stanowiska kierownicze w LUBLINIE w city sport. Zenada!
4
abc 2015-02-17 16:43:36
(usunięte przez administratora)Wydało się więc nie wszystkie produkty przedawane przez tą firmę są oryginalne..... nie ma tego aż tak dużo, ale posiadają takie modele. A co do pracy to odradzam
3
zamknac sklepy 2015-03-02 15:55:52
Sprzedawcy ze wszystkich oddzialow nie dajcie sie pomiatac tej firmie. Pokazmy im ze bez nas sa nikim. Niech przyjda na sklepy i sami pracuja za taka pensje. Nie otwierajcie sklepow niech dostana kare od centrum to sie naucza jak oszczedzac
2
goraca36 2015-03-02 17:29:14
Jesli zarobki 1400 zl z premiami dla ciebie to fajne pieniadze to jestes bardzo ambitny.jeszcze z tego przy inwentaryzacji ci odtracaja wiec narobisz sie a naprwno nie zarobisz. Karta multisporta kiedys byla ale musiales za nia sobie zaplacic. Zarzad ma za smieci sprzedawcow gnoja i strasza zwolnieniami. Nie przychodzcie do tej firmy pracowac. Nie ponizajcie sie tak nisko
4
doka 2015-03-07 21:47:03
defghc jaki socjal? jaki multisport ? jedyne co ci dadzą to więcej roboty do wykonania. Ta firma najgorzej traktuje pracowników, już lepiej jest w ccc mimo że też ludzie narzekają bo nie byli jeszcze w city sport. nawet na L4 nie można iść bo cie zwolnią pod innym pretekstem powinna jakaś inspekcja sie tym zainteresować.
7
anonim 2015-03-12 16:35:27
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
anonim 2015-03-12 16:35:27
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
Janek z Filipek 2015-03-13 23:35:50
Odradzam , nie pracowac , ktos wczesniej wspomnial ze tylko dzieki ekipie na sklepie da sie wytrzymac to prawda, firma dno, ludzie w zarzadzie to dwulicowi falszywi zaklamani ,niewdzieczne zlodzieje nie bede o nich brzydko pisal bo bede przez moment na poziomie ich kultury , nie kupowac ,nie pracowac , premie niskie a i tak niewykonalne sa nastawieni na to ze sprzedawca jest tragarzem dostawca pracuje w sklepie internetowym , obsluguje klientow, jest elektrykiem spawaczem tlumaczem jezykow obcych i bog wie co jeszcze . Podpis specjalnie byscie mieli pozywienie do waszych zaklamanych rozmowek na centrali falszywi ludzie!!!
5
anonim 2015-03-14 22:59:53
Niestety wszystko to prawda o city sporcie za kadencji innego prezesa dalo sie wytrzymac progi progi byly realne do wykonania i zarobki godne teraz maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zalerznie od tego czy pracujesz 10 lat czy miesiac jestes na tej samej pozycji co nowy pracownik za wszystkie braki w inwentaryzacji placisz a przecierz taki towar jest ubezpieczony nie dostaniesz nawet koszulki czy butow do pracy bo przeciez mozesz sobie kupic na znizke 40% dla pracownikow gdzie i tak sa limity a zbizka jest przyznawana wedlug stazu pracy ogolnie masakra pensje do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z miesiaca na miesiac coraz mniejsze dlatego ludzie odchodza i beda odchodzic jak nie potrafi sie docenic dobrego pracownika to tak jest a nowego tez nie latwo znalezc bo nie ma frajera na takie pensje ciekawe swoja droga ile pan prezes placi swoim dziewczynka jedna cudownie odbiera maile a druga nawet nie wiem czym sie zajmuje pewnie obsmarowywaniem wszystkim tylkow zreszta w tym obydwie sa dobre ale im blizej koryta tym lepiej ale juz niedlugo bo zapewne jeszcze troche a ta cala firma upadnie i to z wielkim chukiem
3
Janek z Filipek 2015-03-17 09:27:15
Czytales te opinie ? Zastanow sie czlowieku
1
armata 2015-03-22 19:07:22
Daj spokoj sobie z ta praca. Jak tylko beda mieli komplet na sklepie to cie wymienia na kogos innego. Noo chyba ze bedziesz tyral jak murzyn za marne grosze.
unisono 2015-03-22 19:34:40
W city sporcie to juz prostytutki przyjmuja bo nikt nie chce tam robic. Jak nie wierzysz idz do wola parku tam kierowniczka grala w filmach rocco. I chcialbys zeby takie cos toba zadzilo
1
Andrzej84 2015-03-24 11:37:54
Firma tragicznie zarządzana. Wiesiek vel Marcin ( jakiś kompleks musi miech chłop nie? ) i Leszek podejmują beznadzieje decyzje. Leszek to dusigrosza a Marcin znalazł kompana i tak naprawdę tworzy konkurencję. Wypłaty bardzo słabiutkie, ludzie pracują w stresie, liczba etatów obcięta do minimum ( czasami nawet poniżej). Aż współczuje kierownikom sklepów, że muszą na rozmowach kwalifikacyjnych przedstawiać takie warunki i robić z siebie idiotów. Później zatrudnia się ludzi nie takich jakich się chce tylko jacy zgodzą się pracować za te pieniądze. Wszystkie maile zawierające dyspozycje zawierają informację o "wyciąganiu konsekwencji" w przypadku nie dostosowania się czyli tak naprawdę nie są wydawane dyspozycje tylko nakazy pod groźbą kary:) ja rozumiem, że robotę trzeba zrobić ale jak ktoś mi grozi trzy razy dziennie to zaczyna być komiczne. Wszyscy wartościowi pracownicy odchodzą a jeżeli są jeszcze to bądźcie pewni - szukają innej roboty.
7
Zostaw swoją opinię o City Sport Sp. Z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.