logo PHU CARO

PHU CARO

Gostynin

Opinie o PHU CARO

Bydgoszcz 2015-05-29 16:26:04
Co pół roku przyjeżdża do mnie inny handlowiec. Składa ofertę zostawia cennik, w niedługim czasie dzwonie i nic już się nie zgadza. Ceny w ogóle inne, a w przypadku zamówień realizacja ciągnie się tygodniami. Ponadto otwierają skał u moich konkurentów. Dziadostwo a nie firma.
1
Anonim 2015-06-08 19:47:07
obiecanki cacanki a głupiemu radość. Chyba główna myśl właściciela firmy. klientów nie szanuje, olewa i nie rozpatrują reklamacji.
Edwin 2015-06-11 10:30:25
szczerze nie polecam i odradzam jakiekolwiek kontakty z ta firmal
LALALA 2015-06-17 14:29:49
JAK PRZYJEDZIESZ AUTEM Z NAGODOWA I CHCESZ COS KUPIĆ(MIMO TEGO ZE NIC TAM JUZ NIE MA) TO CIE MŁODY SZCZYL SZEF ODPRAWIA Z KWITKIEM I MÓWI ŻE NIC CI NIE SPRZEDA. GOŃCIE SIĘ BURAKU - NAGODÓW BLISKO.
Do LALALA 2015-06-20 09:41:30
DOKŁADNIE TAKA SAMA SYTUACJA. PLAC WYCZYSZCZONY BRAK WYBORU A JAK WIDZĄ ŻE OSTATNIO WJECHAŁEM Z TOWAREM Z NAGODOWA TO PŁACĄC PRZY KASIE SŁYSZAŁEM JAK TA DYREKTORZYNA COŚ TAM POD NOSEM SOBIE MARUDZI NA TEN TEMAT. GDYBY NIE TO ŻE SPORO CZEKAŁEM CZASU NA ZAŁADUNEK CAŁA TA PROCEDURA Z DOKUMENTAMI ITP. TO BYM MU TEN TOWAR ODDAŁ I KAZAŁ GO SOBIE WSADZIĆ W .....
Łukasz 2015-06-30 07:28:32
Firma delikatnie mówiąc nie poważna. tyle w temacie
rozaczarowanypostawą 2015-07-07 07:01:07
czytałem, nie wierzyłem. Przyjechałem i się ku..... przekonałem. obsługa kiepska i lichy towar. Jednak faktycznie firma spada na psy.
dajto 2015-07-07 13:08:41
oto przykład jak młody szczaw potrafi rozwalić dorobek swoich poprzedników. chłopcze, nie tędy droga
do Siwn 2015-07-09 07:06:08
Siwn jeżeli szukasz pracodawcy który zainwestuje w Twój rozwój to zupełnie źle trafiłeś. Mało tego że nie inwestują w rozwój pracowników to na każdym kroku szukają sposobu jak tu tylko obniżyć premię bądź nie wypłacić jej w ogóle. Jedyne co można powiedzieć o wypłacie (aczkolwiek ciężko nazwać to wypłatą bardziej pasowałoby tu określenie zasiłek bądź jałmużna) to tylko tyle że jest terminowo. a stosunki w pracy? hmm.. atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda komentować. Mam nadzieje że uda Ci się znaleźć inną pracę i nie będziesz musiał przekonać się sam jak tam jest. Tobie i wszystkim to czytającym radzę omijać tą firmę szerokim łukiem
Edwin 2015-07-09 07:08:50
Młody szczaw czyli kto?
tutaj 2015-07-09 07:51:30
młody szczaw to ten co przy oknie siedzi i rozwala firme od srodka:))) to ten co sie obraza jak rozpuszczony dzieciak kiedy sie kupuje u konkurencji.wystawek naotwierali a towaru na miejscu nie ma. upadnie ten shit w końcu bo ludzie już sie poznali co dla nich wart jest klient...szkoda słów. jak to powiedzial kiedys jeden pracownik... "ch.... się w rodzinę wbił i siedzi"
NieZadowolonyKlient 2015-07-09 20:29:30
Wystawek notwierali bez rozumu. Najpierw non stop wciskali mi towar inforując że będzie drożej itp a u nagle sami otwierają mi konkurencję. brak jakiego kolwiek poszanowania dla swoich klientów więc nic dziwnego że większość ucieka do Nagodowa. Rozmowa z właścicielem jak grochem o ściane. Nic do faceta nie dociera, choleryk i nie szanuje klientów a dzięki nim właśnie się dorobił. zapomniał...
3
CośNormalnego 2015-07-23 08:32:24
Coś normalnego to można napisać o normalnej firmie. W tym przypadku po prostu się nie da. Firma wyzyskuje pracowników na potęgę.Sami nie potrafią sprecyzować jasno i konkretnie swoich oczekiwań, zmieniają zdanie co 5 minut nie zawsze o tym informując. Zachowania dyrekcji można porównać do zachowań rozkapryszonej nastolatki na 5 minut przed okresem. Do tego wynagrodzenie będące raczej formą zasiłku niż wypłaty. Odradzam bo byś bidaku głównie jeździł po klientach świącac przed nimi oczami za głupotę właścicieli nic nie mogąc z tym zrobić bo to oni zawsze mają rację a klientów nie szanują.
Artur 2015-07-28 07:54:20
Ogólnie w firmie wszystko na nie. Jest to firma w której nie zarobisz, w której się nie będziesz mógł rozwijać, w której nie usłyszysz pochwały, w której nikt nie mobilizuje do pracy. Dodatkowo znosisz humory szefa który normalnym człowiekiem to nie jest.
Marcin 2015-08-04 13:45:06
Firma już spadła na psy...
Jacek 2015-08-06 09:08:11
pracowałem tam kilka lat temu. wielkie baśniowe plany szefa wizjonera, dyrektora bajkopisarza ciągną tą firmę bardzo mocno w dół. Zachowania wobec pracowników masakryzne, które nie powinny mieć miejsca. wyzwiska, wykorzystywanie, kpiny i oszukiwanie. Naprawdę przemyślce zanim tam pójdziecie pracować i róbcie to naprawdę w ostateczności
1
Adam 2015-08-06 21:43:16
Zacząłem pracować w tej firmie, gdy jeszcze obecny "pan prezes" się tak nie panoszył, jak obecnie. Generalnie człowiek nie znoszący sprzeciwu, mający zawsze rację - niestety, tylko według niego samego. Atmosfera jest tak chora, że po miesiącu zastanawiałem się, czy się nie zwolnić, nie wytrzymywałem psychicznie.
Zwolniłem się dopiero po nieco dłuższym okresie, ale swojej decyzji nie żałuję, podobnie jak moi znajomi, którzy w tym samym czasie tam pracowali i również już tego nie robią.
Nie słyszałem o nikim, poza rodzinką właściciela, kto wytrzymałby tam dłużej niż 3-4 lata. Niektórzy wracają, bo zmusza ich do tego sytuacja, a dyrekcja skrupulatnie to wykorzystuje jadąc po pracownikach jak po dzikich świniach.
Wolałbym już pracować w McDonaldzie, niż w firmie Caro.
Takie moje zdanie.
1
artur 2015-08-22 12:38:25
nie zgodze się z tym że firma ma potencjał do bycia ok. problem leży w zarządzie. Z tymi ludźmi siępo prostu dogadać nie da. Ludzie z wybujałym ego i niuestająycym samozachwytem.
1
kierowca 2015-10-13 20:28:04
nie dawno byłem tam kierowcą przez jakiś czas woziłem ten chłam i powiem wam że nie nie pracujcie tam to wielka pomyłka życiowa chyba że chcecie stracić resztę zdrowia. Wykorzystują ludzi na maxa jeździsz a potem szukają aby cię uje...ć na twoich kilometrach. teraz się ogłaszają szukając kierowców OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
lg 2015-11-16 23:17:40
byłem tam dzisiaj nadal nie maja kierowców BRAWO!!!! ludzie się na was poznali
tak trzymać!!stado baranów z capem na czele oszustem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
expracownik 2015-11-17 11:53:08
ludzie z daleka od tej firmy zatrudniają dają umowy na 3 lata a na zimę won z podwórka "przyjdz na wiosne zobaczymy" łaskawca ku**a .nie liczą się z ludzmi wcale!!! traktują jak śmiecia !
1
agent 2015-11-18 10:11:33
masz rację ex wysyłają parobka który wręcza wypowiedzenie ja byłem ich agentem i co? szybko towar spakuj
bo go zabieramy sezon się zakończył!współpraca! jaka współpraca! sami się najpierw ogarnijcie a w szczególności pan B.który nie ma pojęcia o biznesie i jego etycznej stronie.
jamjest 2015-12-20 17:35:42
Czy to prawda, że firma planuje zwinąć działalność w 2016 r.? czy to tylko plotki?
BB 2015-12-22 12:45:05
LUDZIE CARO TO ZAWSZE BYŁO DNO ,W TYCH CZASACH PO CO TAM COKOLWIEK ZAŁATWIACIE TERAZ TAKI WYBÓR NA RYNKU . ONI ZAWSZE GRUZ MIELI NIE TOWAR.
hurt 2016-02-07 22:08:36
Ludzie coś jest na rzeczy czekam na kontenery zamówiłem je listopadzie i jeszcze ich nie dostałem .handlowiec mnie zbywa albo nie odbiera telefonu 50 proces wpłaciłem . Oddaje ta sprawę do sądu ! Ostrzegam to już koniec tej firmy .robią tak jak reszta oszustów w tej branży wiemy o kim mowie .mają dużo długów u swoich dostawców to wiem bezpośrednio od nich. Ku*wa jaki jestem zły ze z nimi zaczynałem!
gugl 2016-02-18 21:06:31
Awans może tak ale kasa taka sama .nie ośmiesza się gościu bo albo jesteś tym na samej górze albo kretynem któremu pasuje każdy stan nieważkosci .Praca w tej firmie to pomyłka co kol wiek byś nie zrobił to tak wszystko źle przynajmniej tak twierdzi ten pier***ony dyrektorzy na co myśli ze jest bogiem .ludzi mają za nic nie szanują ich liczy się tylko firma a zesraj się tymi swoimi przekonaniami.liczy się człowiek! !!!
ja 2016-03-05 09:23:37
Ja tez wplacilem 50% i co dalej
o nie 2016-03-09 19:52:35
Mnie też oszukali nie mogę się doczekać na towar za który zapłaciłem. Ludzie 100% zapłaciłem nie mam towaru!!!
1
Marek Wielkopolska 2016-03-11 14:18:24
Ja współpracuję z nimi 8 lat i muszę przyznać że zawsze dostawałem towar na który się umówiłem chociaż bywały poślizgi czasowe jak wszędzie w tej branży.Brałem towar w różnych miejscach i bywało różnie bo kilka razy się mocno oparzyłem więc Caro odbieram naprawdę dobrze.Mogli by jednak czasami szybciej obsługiwać ale towar naprawdę dobry.Jeżeli chodzi ogólnie o kontakty i współpracę to chyba leży w kwestii człowieka bo widziałem sam skandaliczne podejście kamieniarzy na miejscu.Jeśli ktoś jest normalny to zawsze i wszędzie się dogada :-)Towar i ceny mają dobre a to najważniejsze. Ja nawet lubię tam jeżdzić i pozdrawiam wszystkich na miejscu.Poszukajcie mi coś fajnego na placu bo na dniach będę.Tylko teraz postarajcie się szybciej przygotować mi wybrany towar ;-)

Pozdrawiam serdecznie
Marek
4
tyhgghghbbnnn 2016-03-11 14:45:10
Co ten gość się tak piekli.Skoro zapłacił to napewno mu przywiozą bo też współpracuję z nimi i mimo czasami spóżnień zawsze dostawałem to za co zapłaciłem.Znając jednak życie i czasy to zapewne typowe hejtowanie konkurencji.Im poważniejszy przeciwnik tym więcej bzdur i hejtów.
3
Grzegorz 2016-03-11 23:08:26
Czy ktoś się orientuje jakie mogą być u nich pytania podczas rozmowy rekrutacyjnej i na co szczególnie zwrócić uwagę
Z góry dziękuję
HHHHHHH 2016-03-12 10:31:07
Zależy o jakie stanowisko się starasz i kto będzie przeprowadzał rozmowę.Myślę że powinieneś się przygotować do tej rozmowy tak jak do każdej innej w dużej poważnej firmie.Warto jeszcze żebyś coś więcej dowiedział się o kamieniu bo to jednak na pewno się przyda.Mają duży wybór towaru więc warto dowiedzieć się czegoś więcej o kolorach,wykończeniach czy trendach.
1
Jkj 2016-03-12 19:02:57
Dla mnie ok pracodawca
bolesławiec 2016-03-14 19:34:30
A co z Jaworem?widziałem tydzień temu kartkę że przerwa zimowa otwarcie w marcu?wie koś coś na ten temat?bo widziałem że plac pusty?a przydało by się coś kupić na nowy sezon?
Andrzej 2016-03-15 11:29:30
Nie wiem co w Jaworze ale byłem w Gostyninie i zrobiłem naprawdę fajne zakupy.
Wie ktoś jak spisują się te ich mozaiki granitowe na podłogę bo widziałem że są naprawdę ładne ale musiałem brać najpierw nagrobki bo fajne znalazłem i na nich napewno zarobię.Mozaiki czy te zlewy mogą przecież poczekać.
1
fdytfbjjknmnjk 2016-03-15 12:45:55
Mozaiki,donice i inne pierdoły może i ładne ale na szczęście mają ciekawy wybór nagrobków na placu.Pozytywnie mnie zaskoczyli również cenami.Te całe mozaiki na centrum podłogi nadają się tylko do dużego pomieszczenia bo w małych nie ma efektu i wyrzucone pieniądze.
Konin 2016-03-15 13:00:51
Zawracacie głowę jakimiś mozaikami czy krzyżami a to tylko tło.Co mają ładnego 190/90 w dobrej cenie bo coś miało teraz przyjechać
2
haha 2016-03-21 15:17:25
Marek czy jak ci tam poślizg w tej branży nie jest wskazany bo po sezonie to wtedy możesz sobie podetrzeć d.pę z poslizgiem.handluj z nimi dalej jak ci taki układ odpowiada.
haha 2016-03-22 18:42:29
Nie widzisz Marka to przetrzyj oczy i zmień leki to zobaczysz kilka wpisów wcześniej.
1
piotr 2016-03-25 16:26:10
Ile oni mają samochodów bo widzę że ciagle szukają kierowcy CE?
Daro 2016-04-01 21:54:03
HAHAHA samochody są ale kierowców nie ma.....bo nikt nie chce tam jeździć....i wcale się nie dziwię.
edo 2016-04-01 21:55:02
3
lubmar 2016-04-04 12:41:30
A ja dzwoniłem dziś do Gostynina i dowiedziałem się ze Jawor otwierają,więc plotki ze upadają są chyba wyssane z palca.Mnie to bardzo cieszy bo wraca też Jarek,a koleś zna się na handlu,kilka razy doradził mi naprawdę fajne wzory które kupuję do dziś,a których pewnie bym nie kupił.Szkoda że mają ten poślizg z zimowych zamówień,ale jakoś trzeba wytrzymać,mam nadzieję że niedługo dostarczą mi towar.
3
dyrektor 2016-05-11 20:23:51
Rozpad firmy i po zamiatane !Żal
Rikson 2016-07-11 08:24:42
Mam pytanko. Czy wypłacają kasę na czas?
Kevin 2016-07-13 21:34:51
Płacą na czas ale jeśli starasz się do biura to pracujesz w soboty tzw dyżury za darmo ani kasy i nie ma odbiorów. Tak swoją drogą trzeba komuś pomóc aby się tym zainteresował.
Punkt 2016-10-21 22:35:47
Napisane ponad rok temu, a niestety odzwierciedla sytuację obecną w 100%, chociaż jest chyba jeszcze gorzej... Pracodawca nie tylko nie szanuje klientów, ale również swoich pracowników i to na każdym stanowisku. Nie potrafi jasno określić Twoich obowiązków i oczywiście z góry zakłada, że jesteś specjalistą w każdej dziedzinie, więc można wymagać od Ciebie wszystkiego. Nigdy Cię nie doceni, szuka tylko pretekstu, aby Ci "dokopać". Wiadomo, ze spuszczoną głową nie pójdziesz po podwyżkę, skoro udowadnia Ci się tylko, że niczego nie potrafisz zrobić dobrze. Pracodawca manipulator, którego aż strach się bać! Jest to przykre, bo ludzie którzy tam pracują, a zostało ich już na prawdę niewielu, nie zasługują na takie traktowanie. Wiadomo, nigdzie idealnie nie jest, ale tu wszystko idzie już bardzo mocno w dół... Życzę powodzenia w dalszej rotacji pracowników, bo przecież ludzie ustawiają się w kolejce, żeby pracować w Caro!
Punkt 2016-10-21 22:36:44
Napisane ponad rok temu, a niestety odzwierciedla sytuację obecną w 100%, chociaż jest chyba jeszcze gorzej... Pracodawca nie tylko nie szanuje klientów, ale również swoich pracowników i to na każdym stanowisku. Nie potrafi jasno określić Twoich obowiązków i oczywiście z góry zakłada, że jesteś specjalistą w każdej dziedzinie, więc można wymagać od Ciebie wszystkiego. Nigdy Cię nie doceni, szuka tylko pretekstu, aby Ci "dokopać". Wiadomo, ze spuszczoną głową nie pójdziesz po podwyżkę, skoro udowadnia Ci się tylko, że niczego nie potrafisz zrobić dobrze. Pracodawca manipulator, którego aż strach się bać! Jest to przykre, bo ludzie którzy tam pracują, a zostało ich już na prawdę niewielu, nie zasługują na takie traktowanie. Wiadomo, nigdzie idealnie nie jest, ale tu wszystko idzie już bardzo mocno w dół... Życzę powodzenia w dalszej rotacji pracowników, bo przecież ludzie ustawiają się w kolejce, żeby pracować w Caro!
Bubu 2016-11-08 14:18:47
Ktoś może coś więcej powiedzieć na temat prac u nich - interesuje mnie ogłoszenie - Specjalista ds. importu/exportu . Jak to u nich wygląda z wysokością płac - czy warto będzie dojeżdżać z Płocka ?
Piotr 2016-11-30 03:10:04
Nie polecam tej firmy. Praca to ciągły mobbing.. Ludzi mają za nic. Fochy i dąsy w najlepszym przypadku. Wyzwiska krytyka. Praca Max. 3 lata albo sam się zwolnisz albo wyrzuca. Obsesja na punkcie spisku i zdrady to im wychodzi bokiem. Prezes starszy oszukany przez najbardziej zaufanych osób. Raz rodzina drugi raz ala biznesmen z narogowa. Drugi szuja i oszust dopóki korzyści. Osoba która podkradła klientów i dostawców z Caro a tak biznesu się nie robi. Nie wiem co lepsze Caro czy nagodow jedno i drugie wcześniej czy później wyjdzie bokiem
1
Zostaw swoją opinię o PHU CARO - Gostynin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU CARO