brak logo

BRILUM

Warszawa

Opinie o BRILUM

anonim 2010-12-18 19:07:40
Uwaga, zmienili skorke na brilum (wczesniej brilux).
Pracowalam tam kilka lat temu i ostrzegam wszystkich przed tym pracodawca. [usunięte przez moderatora] na calego i marne place, Zadnych szkolen i duza rotacja pracownikow, brak jakiejkolwiek strategii dzialania. Tylko dla chcacych sie nabawic depresji.
NIE POLECAM !!!
1
anonim 2010-12-18 19:07:49
Uwaga, zmienili skorke na brilum (wczesniej brilux).
Pracowalam tam kilka lat temu i ostrzegam wszystkich przed tym pracodawca. [usunięte przez moderatora] na calego i marne place, Zadnych szkolen i duza rotacja pracownikow, brak jakiejkolwiek strategii dzialania. Tylko dla chcacych sie nabawic depresji.
NIE POLECAM !!!
1
furepayut 2010-12-31 23:44:09
Startuję tam na handlowca - ładna siedziba w Starej Iwicznej super strona www, proszę o opinie czy warto
1
fesffe 2011-01-23 18:22:51
nie warto 2100 brutto na tym stanowisku było w tamtym roku jak aplikowałem
2
anonim 2011-04-16 13:38:16
Brilum produkuje głownie nowe indeksy i marketingowy bełkot który nie ma pokrycia w rzeczywistości. Pracownicy wraz z klientami odchodza masowo do konkurencji. To chyba agonia tej firmy
2
Rozwiel 2013-01-23 07:45:20
Pan prezes [usunięte przez moderatora] postanowił nie wypłacić mi ostatniej części wynagrodzenia, po złożeniu przeze mnie wypowiedzenia.
Inspekcja Pracy i Sąd Pracy uznały, że to ja mam rację i wczoraj komornik odzyskał moje wynagrodzenie wraz z odsetkami... :)

Proszę się nie bać zgłaszać do PIP i Sądu Pracy, pracownik składając pozew nie ponosi kosztów!

Pozdrawiam
1
winio 2014-08-31 09:37:35
Geniusz Prezesa osiagnal szczyt. Prezes niedlugo zostanie bogiem.
2
exp 2014-10-18 18:24:31
pogonili exporterow nie ma komu sprzedawac zatrudnili nowych miernych ale za to wiernych
2
pozi 2014-11-01 22:55:04
te opinie to od oszołomów i malkontentów, firma się dobrze rozwija i coraz więcej eksportuje, oby tak dalej
1
no i jak tam ? 2015-01-01 12:37:45
no i jak tam ?
1
aesienaebaem 2015-07-23 13:37:18
Prezes przez lata zwalnial wszystkich wartosciowych ludzi z ktorymi mial do czynienia, teraz jego samego zwalniaja Klienci.
Historia Brilux Brilum Elgo to dobry scenariusz na film "o czlowieku ktory nie ufal" - smutny film...
1
gdbdsdc 2015-09-14 15:03:01
program lojalnościowy ogłosili a towaru zamawianego nie ma jak zawsze
:( odrobiny solidności trzeba a nie tylko ściema !
1
Markus Aurelius 2015-12-08 14:56:11
Na e.Gospodarka.pl jest wpis o tej firmie takiej treści: BRILUM S A [W UPADŁOŚCI].
1
ja robot 2016-03-16 12:38:49
je zadowolon z 24brilum ja kupowa placa i milo komunikuja z obsluga ja napewno wroca tam kupowa i placa
1
prezes 2016-04-11 20:01:29
no i poszlo w p!zdu
2
Zostaw swoją opinię o BRILUM - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRILUM