brak logo

BULTEN POLSKA S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o BULTEN POLSKA S.A.

Marika 2013-09-23 18:43:26
Napiszcie jak sie tutaj pracuje, jakie są zarobki, chodzi mi o pracę w administracji. Pozdrawiam :)
7
obyły 2013-10-30 18:49:34
Jestem zniesmaczona obiecali,narobili nadziei i nici
13
bronek 2013-12-21 05:42:10
Jest rekrutacja na operatora maszyn, jakie są w tej chwili zarobki?
Czy 2 koła bez problemu dostanę?
12
tola 2014-09-14 11:09:38
jak zawsze obiecuja i nici :-( tylko kierwonicy maja. oczywiscie za scieme albo bajerke dziewczyn mam namysli pana (usunięte przez administratora)
3
była 2015-01-30 11:23:32
jest tak jak napisali wcześniej obyły i tola, jedna wielka ściema, obiecują i nici, zarobki na poziomie najniższej krajowej,prace dostają ci ktorzy maja tam plecy i podlizują się kierownikowi
3
ezy 2015-02-01 09:48:34
Napiszcie cos więcej podobno na poczatku jest 2100 na reke
1
Bulten 2015-02-21 16:48:10
Na początek, zależy na jakim wydziale od 2000 do 2200 potem egzamin i po nim od 100 do 200 zł więcej na rękę jestem pierwszysm pracownikiem, ktory się tutaj wypowiada reszta to byli tylko kandydaci. Świetna firma.
4
Zbynio92 2015-07-16 14:44:50
Opinia ze strony kandydata. Propozycja pracy atrakcyjna 2100 do ręki na początek po okresie próbnym egzamin. Jeżeli się zda praca dalsza na nieco wyższej stawce. Warunki w porównaniu do większością firm naprawdę dobre. Problem z lekarzem medycyny pracy współpracującym z tą firmą. Bardzo dziwna osoba, wydaje zgodę na wykonywanie zawodu dodając poniżej zgody swoje prywatne dopiski które są sprzeczne z decyzją (według innych lekarzy medycyny pracy takowe dopiski sa nie dozwolone) Pomimo to kadry akceptują taką decyzję i można otrzymać odpowiedz że ,,tak w życiu bywa". Jeżeli ktoś przechodzi z pracy do pracy to polecam rozwiązać umowę dopiero po podpisaniu z tą ponieważ można zostać na lodzie przez wpis ,,Pana doktora".
6
elwi1278 2015-09-28 12:15:28
Firma bardzo dobra, 2100 na reke na początek , szkolenie pół roku ,podwyżka stawki 100-300 zł w zależności jak zda sie egzamin. Bogaty socjal, ubezpieczenie, wczasy pod grusza, posiłki na zakładzie, paczki na świeta, premia świąteczna, co roczna podwyżka związana z inflacją, zakazany mobbing odgórnie
Trąbka 2015-10-12 21:29:21
Chyba nie miałaś do czynienia z główną panią technolog....
3
Nowy 2015-10-17 18:39:37
Zastanawiam się czy warto składać podanie na stanowisko Inżyniera Produkcji.
Ile wtryskarek pracuje na wydziale produkcyjnym? Czy firma dba o rozwój swoich pracowników, możliwe są awanse w ramach struktur firmy?
Mada15 2015-10-18 22:12:54
Miałam przyjemność pracować w tej firmie. Piszę "przyjemność" z pełną odpowiedzialnością. Warunki pracy niezłe. Płaca również konkurencyjna. Atmosfera wśród pracowników - jak dla mnie - super! Tylko pozazdrościć takiej ekipy...Niewiele jest już takich zakładów jak Bulten. Jak najbardziej polecam !!!!
2
Magda 2016-01-15 14:34:50
W Bulten Polska robota jest na chwilę, a później do pola.

Co ja powiem dziecią jak do gara nie będzie co wrzucić, bo robota na chwilę?
mark 2016-02-05 12:00:26
jakie macie zarobki na tłoczni,gdzie jest tłocznia bultenu czy to jest po drugiej stronie jak finnveden
1
Nowy Pracownik 2016-02-05 13:02:38
Witam serdecznie wzystkich :) Czy jest tu może ktoś kto pracuje na hali w Wilkowicach i dojeżdza z Bielska ewentualnie z Kóz, Kęt i tych okolic?
1
Monter998 2016-02-08 20:30:14
he dobra jesteś... o cooperze napisalas to samo
1
xxxxxx 2016-02-25 13:05:43
witam zarobki takie srednie ale nie najgorsze 2100 praca od poniedziałku do piatku czasem w sobote w porównaniu do innych korporacji spoko czas na przerwe stołuwka z darmowym zarcie atmosfera spoko robiłe na tłoczni troche chałas ale naprawde spoko załuje ze odszedłem lepsza kasa to nie wszystko 500 stó wiecej w obozie nie warto było polecam
poszukiwacz 2016-03-15 16:57:20
witam jest może teraz rekrutacja do fabryki w wilkowicach byłby ktoś tak uprzejmy i podał namiary na jakieś biuro aby wysłać aplikację???
5
mama 2016-05-14 09:40:46
nie widze w sumie zeby na staz szukali..ale sa oferty pracy np dla promotora sprzedazy w Brzegu fajnie ze oferuja pakiet świadczeń socjalnych i pozapłacowych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie pracownicze, karta Multisport, deputat wyrobów gotowych)
Zostaw swoją opinię o BULTEN POLSKA S.A. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BULTEN POLSKA S.A.