brak logo

Kancelaria Sójka i Maciak

Poznań

Opinie o Kancelaria Sójka i Maciak

x 2010-12-17 10:00:44
Jeśli macie ochotę na niepłatne nadgodziny i służbowe wycieczki na pocztę po pracy (oczywiście bezpłatne) zapraszam.
6
anonim 2011-01-05 12:46:41
x - 2010-12-17 10:00:44

Jeśli macie ochotę na niepłatne nadgodziny i służbowe wycieczki na pocztę po pracy (oczywiście bezpłatne) zapraszam.

niestety zgadza się. nie pracowałem w sekretariacie, ale tak jest w przypadku stanowisk administracyjnych.
3
anonim 2011-02-14 14:55:52
anonim - 2011-01-05 12:46:41

x - 2010-12-17 10:00:44

Jeśli macie ochotę na niepłatne nadgodziny i służbowe wycieczki na pocztę po pracy (oczywiście bezpłatne) zapraszam.

niestety zgadza się. nie pracowałem w sekretariacie, ale tak jest w przypadku stanowisk administracyjnych.

brrr
2
x 2011-03-25 14:34:31
jak się chcecie obijać to zapraszam to administracji publicznej, o 15 do domu i wszystko w pompce. ale wasze ambicje świadczą o waszym poziomie. takie życie, że trzeba się "nalatać" jak się nie chciało uczyć i zdobyć dobrego zawodu.
była sekretarka 2011-12-11 00:39:14
Mało ambitni... To chyba nie tak. Skonczyłam jedną z najlepszych uczelni w Polsce, znam 2 języki, miałam już doświadczenie w pracy na bardziej ambitnym stanowisku zanim przyszłam do kancelarii. Pracę w sekretariacie traktowałam jako okres przejściowy w znalezieniu lepszej pracy, którą ostatecznie znalazłam. Co nie znaczy, że zaniedbywałam obowiązki - dawałam z siebie naprawdę wszystko. Kiedy porównuję atmosferę pracy i sposób traktowania przez pracodawcę w nowym miejscu z pracą w sekretariacie to jak niebo i ziemia. Nie chce tutaj robić antyreklamy, wielki szacun dla pracy prawników i pozycji kancelarii w rankingach... Ale niestety dało się odczuć na każdym kroku, że sekretarki były pracownikami gorszej kategorii. Taki paradoks wymagają wyższe wykształcenie i doświadczenie, ale jednocześnie pokazują gdzie jest miejsce takiej sekretarki. Więc bez zmiany nastawienia rotacja sekretariatu będzie cały czas na tym samym poziomie co teraz. Proszę nie traktować mojego komentarza jako złośliwość, bo to nie jest mój cel, ale wyciągnąć wnioski dlaczego praca w sekretariacie wygląda tak a nie inaczej.
1
Isle 2012-01-10 21:33:29
Nie Polecam Pracy W Tej Kancelarii, Jest Naprawde Beznadziejna!
3
tralalal 2013-06-24 23:43:33
oczekiwania wieeeelkie, płaca słaaaaaba ;)
1
xyz 2013-12-20 18:33:49
Nie polecam, naprawdę szkoda życia na pracę w tym miejscu. No chyba że ktoś nie ma kompletnie życia prywatnego i nie chce mieć. Powyższa wypowiedź dotyczy pracy na stanowisku prawnika - aplikanta, który - biorąc pod uwagę oczekiwania pracodawców, co do zaangażowania w pracę - otrzymuje bardzo niskie wynagrodzenie.

Zaletą miejsca jest praca w fajnym zespole - większość to osoby sympatyczne i gotowe służyć pomocą, ale zdarzają się też wyjątki, na które lepiej nie trafić (!!!).
2
sawczm 2016-04-11 11:43:25
stażysta - 2500 brutto
aplikant - 4500 brutto
z każdym rokiem podwyżka o ok. 10-20% w zależności od oceny
7
banan 2016-05-07 08:22:39
O rany to perzecież takie zarobki są na prawdę wysokie @sawcz, nie ukrywam, że takie stawki mi odpowiadały, ale wiadomo czy mają teraz jakieś ogłoszenie właśnie dla stażystów? Doświadczenie u nich zdobyte musi byc dodatkowo dość cenne. Dzięki za odpowiedź
1
adrian 2016-11-30 12:37:53
Potwierdzam to co napisał sawczm, z jedną korektą - ostatnio były podwyżki ;)
1
Adrian Rycerski 2016-12-02 20:00:00
Ciekawa opinia z uwagi na to, że napisana pod nickiem "adrian". Mam na imię Adrian, jestem asystentem w SMM i absolutnie nie będę zajmować stanowiska odnośnie jakiejkolwiek kwalestii poruszanej na tym forum. Proszę jednak, jako jedyny Adrian pracujący w SMM, aby osoba wyrażająca swą opinię nie wprowadzała w błąd i mylnie nie sugerowała swoim nickiem kto jest jej autorem.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Sójka i Maciak - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Sójka i Maciak