Lobos

Kraków

Opinie o Lobos

Zapytanie 2010-12-17 09:14:10
Jestem umówiony na rozmowę w sprawie pracy jako koordynator handlowy, a dokładnie podejżewam że jest to praca jako przedstawiciel handlowy. czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat tej firmy ? Jakie zarobki, jak wygląda rekrutacja itp?
14
gość 2013-12-10 15:04:17
Czy ktoś jeszcze może się podzielić opinią na temat pracy w LOBOSIE, oddział Nowy Sącz? Wybieram się na rozmowę na stanowisko handlowiec-fakturzystka. Jakie obowiązki, wynagrodzenie, atmosfera pracy?
4
ciekawy 2014-03-24 14:52:26
Jak się pracuje w oddziale w Nowym Sączu? Nie oferują normalnego etatu tylko śmieciówki?
3
zadowolony 2014-03-27 09:13:26
Większość z tych opinii jak widać pochodzi z przed dwóch lat, w tym czasie wiele się w firmie zmieniło. Moja współpraca z firmą Lobos, jeszcze jak pracowałem w innej firmie, układała się na tyle dobrze że teraz szukając nowej pracy chce aplikować do nich i tak właśnie znalazłem tą stronę z opiniami. Od 2012 roku minęło trochę czasu więc uważam iż każdy powinien sam spróbować i samodzielnie ocenić.
2
tomrk 2015-02-20 16:43:25
no własnie dla mnie to też jest na minus, bo jednka za swoją działalnośc to musisz płacić tez konkretną kwotę za co miesiąc i też nie masz pewnosci czy faktycznie na plus na tym wyjdziesz tak co miesiąc.. no sam teraz nie wiem już w sumie na co się zdecydować. Mam nadzieje, ze teraz pojawią się jakieś nowe oferty pracy od nich.
Zibi 2015-05-22 20:15:02
mój kumpell pracuje w Lobosie ponad 10 lat jako PH i wiem ze jest tam dużo pracowników z podobnym stażem , bardzo chwali pracę jest na własnej działalności już kawałek czasu i nie lamentuje :)
4
Krystek 2016-02-16 09:53:34
Ile osob tyle opinii. Gdy ja sie tam zatrudnialem 2 lata temu przekonalo mnie jedno - wiekszosc osob miala tam po 10, 15 niektozy po 20 lat stazu pracy. Dodam ze te osoby nadal tam pracuja, mysle ze reszta dywagacji jest zbedna.
1
Grono 2016-10-07 02:58:41
Podobno....
rt 2016-10-07 10:27:04
Nie jest tak źle :), a przynajmniej całkiem korzystnie to wychodzi jak ktoś chce na działalność jak w moim przypadku.
tomrk 2016-10-07 11:44:14
No ale nie kżdy przecież będzie pracował na własną działaność, wydaje mi się, że powinni jednak dawać normalne umowy.
zoltan89 2016-12-06 20:55:52
Witam, czy ktoś wie jak się pracuje jako PH w oddziale w Krakowie? Jakie warunki zatrudnienia ?
Zostaw swoją opinię o Lobos - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobos