brak logo

Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Mława

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

hjkpt 2015-11-07 17:35
kontrol ?????
1
sdc 2015-11-08 09:26
nie, władze
1
zzzz 2015-11-12 20:08
Widze kontrol na topie w ostatnim czasie. Chyba mocno podpadla.
zzzz 2015-11-14 17:35
Wyrozumiała grupa "C" he he dobre.Dlatego na lakierni zawsze na młynek wyrzucają najwięcej grupy "C"
pan stasio 2015-11-16 10:29
toc ta kuntrola to caly zaklad utrzymuje
ludzie co wy gadata:))))
stasio 2015-11-16 11:15
Kto kurde usowa takie ladne komentarze
EDI 2015-11-16 14:03
Naucz się ortografii pacanie ,a potem dawaj komentarze
EDI 2015-11-16 14:03
Naucz się ortografii pacanie ,a potem dawaj komentarze
lola 2015-11-16 16:41
Monter - umowa na miesiąc, najniższa krajowa
stasio 2015-11-17 07:30
toc to szok !!!!! ze ja nie znam ortografi jaaaaaaaaaa
titi galganku:)
ja 2015-11-17 16:51
widzę że tu na forum troglodytów nie brak :)
Xxx 2015-11-17 22:21
Święte słowa... opisują wszystkich, a powinni zaczą od siebie...
EDI 2015-11-25 10:22
najlepsze jest to, że dziś jak przechodziłem obok wtrysku to widziałem jak przydupasy wchodziły w dupę kierownikowi temu baz jaj ,który własnego cienia się boi ,nie ma swojego zdania ,nie potrafi zarządzać swoim nadzorem( nadzór rządzi nim )wręczając mu kosz .Ludzie trochę honoru ,każdy wie że nic nie robicie i musicie wchodzić w dupe, ale bez przesady...... Za was wszystkich wraz z tym pseudo kierownikiem wezmą się wyższe władze hahahaha !!!!!!!!!!!!!!
2
Polacy gorsi niż "żółci" 2015-11-25 17:11
Rozumiem,że ludzie z produkcji wieszają na sobie psy ale,żeby "nadzór" to robił?? Chyba wszyscy wiemy jakie dwie panie w zakładzie używają słowa NADZÓR! Wstyd!
1
wrona 2015-11-25 17:37
To się tyczy do pseudo Edi chodź już każdy wie kto jest tą osobą Pan Kierownik z wtrysku dostał kosz o 12.30 dokladnie tak do waszej informacji.Na przyszłość proszę o sprawdzenie informacji dokładniej a nie o pisanie głupot.Żal dupe ściska Ci kobito weź się ogarnij!!!
1
obserwator 2015-11-25 19:45
Ha ha i znów się zaczęło.Może zaczniemy tak od początku jak to było i się potoczyło.Przechodząc dziś a nawet będąc w pewnym miejscu byłam świadkiem pewnej rozmowy jak Pani z Nadzoru czyli kierowniczka kontroli kazała swojej pracownicy napisać na Pana Kierownika z wtrysku.Sama Pani sieje ploty i zamęty no i jak zawsze wszystko na kontrol biedactwa.Bo nie to ze zostały pani źle przekazane informacjie to jeszcze najlepiej udać głupio i zdziwiono ha ha.Niech pani tak nie chodzi po maszynach do ludzi bo majo pani dość tych plot.Weź sie kobito za prace a nie obrabiasz wszystkim tyłki.
1
zzzzz 2015-11-25 21:06
Patologia
kontrolerka jakości 2015-11-26 09:58
Ludzie ogarnijcie się !!!! Zacznijmy od tego że pierwsza podobne urodziny miała kierowniczka kontroli i dziwnym przypadkiem w ten sam sposób opisano tą sytuację.... Więc jak mogło jej żal dupe ściskać ?????? Po drugie chodzi i płaszczy się żeby dopuszczać bubel wyprodukowany przez wtrysk a wy nazywacie to lizaniem dupy.... Dobre sobie !!!! Ciekawa jestem czy ktoś by ją zastąpił w tym skoro piszecie "Pani Kierowniczko nie ma ludzi nie zastapionych...." Czemu pan kierownik wtrysku nie potrafi iść załatwić jakiegokolwiek dopuszczenia ????? Niech każdy zajmie się swoim tyłkiem. Nie ma ludzi idealnych.... A te forum to porażka bo nikt nawet nie ma odwagi się podpisać pod tym co pisze.... Pozdrawiam :)
2
ania 2015-11-26 11:11
Popieram 200% ten wpis Wspanialej Kontrolerki Naszej .Pani Doroto, oby tak dalej miala sile do ciaglej walki z defektami,jestesmy z Toba!!!
1
:) 2015-11-26 12:53
Dokładnie!! wielki szacunek dla Pani Doroty bo to wspaniała kobieta . Nie ma komu czego zazdrościć bo w życiu osiągnęła dużo i to wam zazdrosć wypala mózgi patrząc na Nią !!
oooooooooo 2015-11-27 06:03
No tak żadnych zmian wszyscy interesują tym kto i co w tym zakładzie robi więc dobrze nie będzie. Sami doprowadziliscie do tego że w tym zakładzie nie da się normalnie pracować .Niech każdy pilnuję siebie i tego czy sam wywiązuje się z własnych obowiązków a nie wsadzacie nos w to co ranią inni i wtedy może choć trochę zmienicie politykę tej firmy która polega na obgadywaniu innych za ich plecami i kto pierwszy zgłosi koreańskim dyrektorom. Jesteśmy Polakami i wiele spraw moglibyście załatwić miedzy sobą a nie cieszyć się z tego że komuś się noga powineła i udowadniać kto jest lepszy w donoszeniu .Wstyd czytać tego forum ,jesteście Polakami więc może trochę solidarności.
saS 2015-11-30 14:47
A KIEDY PACZKI DLA DZIECIAKOW??????
lak 2015-12-04 05:42
Niech sie lepiej zainteresują co sie dzieje na lakiernii bo z nadzorem nie da sie wytrzymac i patrzec co wyprawiaja przydala by sie tu inspekcja jak sie traktuje czysty mobing zastraszanie krzyczenie
Pani Agnieszka P pierwsza osoba ktora powinna wylecieć a za nia cala reszta
I gdzie ta solidarność rodaków
1
xx 2015-12-04 20:21
a na wtryskach wiekszosc dziw()y i ku()ry,won
monia 2015-12-06 12:45
jak jesteś taki mądry to powiedz to z twarz a nie wyzywasz na forum. Zabrakło odwagi?
1
zdzisiek 2015-12-09 09:11
Chyba ze jesteś rodzina z kims z biura. Spelnic haha ale ambitne plany
Tu pelno rodziny,znajomych p.Doroty ktorzy weszli po znajomosci a nic nie potrafia
Ale popatrzeć na nią to chyba nie potrafi szanować innych.
Kwiatek 2015-12-10 20:41
Pracowałam kiedyś na wtrysku są wszyscy wspaniali wszyscy maja wiedzę wszyscy wszystką potrafią oceniają innych tylko nie oceniają siebie każdy z mistrzów wtrysku ma bujna przeszłość kto dobrze rozmawia z mistrzem na zapewniana pracująca sobotę i niedziele .pracuje w innej firmie koreańskiej i kiedy chce to przychodzę w sobotę i niedziele w dong yangu soboty i niedziele maja zapewniona prace młode dziewczynę które podobają się mistrza i umawiają się z nimi na .... Dziwie się bo maja zony i dzieci .oczerniaja innych a sami nic nie robią i nie maja szacunku dla osób ktore pracują po kilkanaście lat. Dziękuje ze właśnie dzięki nim nie jestem w tej firmie . Śpię spokojnie nie słyszę wyzwisk i chętnie chodzę do obecnej pracy . Nie polecam pracy na wtrysku osobom starszym ani osobom które pierwszy raz podejmują prace bo ludzie którzy kierują wtryskiem mogą doprowadzic ludzi o słabej psychice do choroby która pozostawia ślady do końca życia . Najgorsze jest to ze Ci panowie nie zdają sobie sprawy jak krzywdzą ludzi bo tu nie doceniany jest straż pracy tylko wiek i uroda .
1
Groszek 2015-12-10 21:31
Popieram wpis koleżanki pracowałem równie w tej firmie zamiast nauki jechałem 8godzin na szczocie i tak było przez cały mój okres pracy . Moja dziewczyna w tym samym czasie pracowała na maszynie wtryskowej ale była prześladowana gdyż nie chciała się umówić z panem M. Każdy z mistrzów ma swoją ulubiona maszynę przy której spędza większość czasu swojej pracy . Osoby które pracują dłużej stawiane są na najgorsze modele . Zgadzam się rownież z tym ze młode dziewczyny maja duża lżejsza praca i są stawiane na najlepsze modele . Na wtrysku nagany i upomnienia oraz zwolnienia z pracy są wystawiane bez żadnych skrupułów ale może ktoś się weźmie za to gdyż zebrania są prowadzone przez osoby nie kompetentne które same nic nie wiedzą i przekazują informacje krzykiem .
pracownik produkcji 2015-12-10 22:03
Kontrola jakości nie chodzcie i nie płaczcie ,bo chusteczek w zakładzie zabraknie a wy Panowie z wtrysku weżcie się za robotę i porzućcie telefony i kawke ,bo maszyny same się nie ustawią Czas najwyższy żeby każdy się zajął robotą a nie ocenianiem innych i obgadywaniem ,wtedy będzie miej defektów kontrola nie będzie płakać jak również pracownicy maszyn. Pani Aniu głowa do góry po deszczu zawsze przychodzi słońce . Dobrze wiecie kto jest waszym przyjacielem a kto wrogiem. A Ty Pani Dorota za te wspaniałe wpisy co do Twojej osoby (wdzięczność wtrysku)dalej pomogaj i dopuszczaj bubel- zastanów się nad tym. Pozdrawiam pracownik Dong Yanga z gr. C
Djdu 2015-12-10 22:32
Powiedzcie lepiej co słychać na lakierni ? Nadal rządzi pyciata i jej gang ? Ostatnio doszły mnie słuchy ze ma następnego mena k i szykuje miejsce na porodówce prawdo to ? A co u cycatej mistrzyni Kasi ? Nadal chodzi w tych mini co jej widać muskularne uda i namiętne owłosienie ?
1
Bbb 2015-12-11 08:37
Jak już tak bardzo lubicie zajmować się czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mówcie chociaż prawdę bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś wam coś powie a wy dokladacie i tworzycie ploty a co do Pani Doroty to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie żeby nie ona to ten zakład by już dawno zamkneli to ona chodzi i prosi o dopuszczenia żeby ratowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom i kierownikom wtrysku. A i jak was tak bardzo boli że niby bierze do biura znajomych co nie mają pojęcia to usiądźcie sami tam i zobaczymy co wy będziecie umieli. Nikt nie jest idealny i potrzebuje czasu. Ludzie przyjęci do biura to nie znajomi Pani Doroty tylko ludzie którzy spełniają wymogi których potrzebują w biurze. Także Pani Dorotko nie przejmuj się pisaniem głupot przez inne osoby na forum bo nie warto. Niech Pani dalej będzie sobą i nie przejmuje się głupim gadaniem. Pozdrawiam:)
tadek 2015-12-11 10:05
Ludzie ktorzy pracuja spelniaja wymogi, polowa tam nie wiadomo po jakiej szkole jest ludzie na linni po kilkuletnich studiach powinni tam pracowac
W kontroli bylo pelno znajomych p.Doroty zawsze kohos tam wcisnie. Własnej corki w pracy nie potrafila szanować.
Tu ludzie dla stanowiska wiele by zrobili, aby je dostac i utrzymac.
Aby popatrzec na tych liderów na wtrysku i to co z nimi robi jeden dyrektor to przechodzi wszystkie normy i prawo.
monika 2015-12-11 10:16
Pyciata rzadzi i wymysla co jakis czas jakies glupoty, szuka aby czegos sie doczepic i miec okazje krzyczenia na swoich podwladnych ktorzy aby spuszcza glowe a potem swoja zlosc wyladowuja na pracownikach. P.Kasia wiecznie uwarzajaca sie za pieknosc a mic nie rozumie co sie dzieje obok niej, co jakis czas przymierzanie w biurze ubrań,zrobili sobie sklep z pyciata i dorota. Smiac sie chce co tam sie wyprawia. A ludzi maja za nic a ludzie posrani nie potrafia sie odezwac, przykre. Tu i tak panuje zasada jak sie nie spodobasz tej co ledwo chodzi, nie wiem czy p.Gosia nie ma wody w domu czasami cuchnie,wiecznie zapracowana. Jednym słowem kabaret.
1
Bambo 2015-12-11 11:08
Pyciata niedźwiadku nie kucja aby dziś bo spodnie ci pękną na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wstydu się najesz bo chyba swoją szafe pomyliłaś rano z córki
***** 2015-12-11 12:59
Popieram! Zajmijcie się lepiej tym ze ludzie zapieprzaja cały tydzień a nie maja możliwości przyjść zarobić w weekend co więcej są przekonani ze ich maszyna nie chodzi bo nawet z lista do nich nie podchodzą a powodem tego jest przychodzenie na setki asystentów z biura i gdzie tu sprawiedliwość ?
pracownik 2015-12-11 13:11
Wstyd porównać zarobki zwykłego pracownika a kierownictwa i asystentów!
ccc 2015-12-11 23:11
co racja to racja. Niedziela obstawiona na maszynach asystentkami z biura. Wstyd ludzi którzy zapieprzają cały tydzień. Jak wam nie wstyd drogie panie
ooooooo 2015-12-12 07:19
Ja uważam że chyba Ci zwykli pracownicy to mają za mało pracy bo mają jeszcze czas na plotki,więc cała ekipa zarządzająca powinna się zastanowić jak tu podnieść normy produkcyjne na wtrysku to zajmą się produkcją i tym co do nich należy a nie plotami , romansami itp. A przy okazji może podniosą jakość produkcyjną .!!!!!!
1
bartek 2015-12-12 10:27
A moze tak kilka pokazać dyrektorom co brygadzisci i mistrzowie z kierownikami robia pod ich nie obecnosc wtedy 80-90 % by wyleciala dyscyplinarnie
Moze na dodatek zachowanie ich podchodzi pod mobing. Jeszcze troche i zaklad nie bedzie mial rak do pracy bo kto wie co sie tu dzieje nie wroci soowrotem na umowe smieciowa u nie poleci nikomu. Kazdy bedzie omijal łukiem ten zaklad.
6 2015-12-12 14:32
Gdyby żółci widzieli co oni robią to wszyscy by pożegnali się z firmą
lokis 2015-12-18 20:02
Lakiernia włada teraz k..wa i złodzej..... i tyle na ten temat ....
Xxx 2015-12-22 07:30
Życzę wszystkim wesołch świąt oraz szczęśliwego nowego roku :-)
oko 2016-01-05 23:00
co nerwos nie poszło z Klaudynką
1
mksmd 2016-01-06 17:11
Po nowym roku jest jak i w starym roku ..... i pewnie bedzie gorzej jeszcze , bo na polepszenie nie ma szans przez tych mistrzów ... aby oni maja dobrze i premie... tylko za co to ? za donoszenie na ludzi i lizanie tyłkow zóltym i kierowniczce..... ale wszystko jest do czasu ...
linke 2016-01-11 18:14
Własnie widac jak dobrzy pracownicy sa docenieni ... nie chodza na chorobowe a sa zwalniani.. a naprawde pracuja i sie staraja... a rodzinka elity chorobwe ..... i nic nie robia .. pracuja dalej..... Docenienie pracownika dobrego..... wasza specyfikacja..... .Ale do czasu......
Grupa A 2016-01-11 18:36
W naszej grupie w kontroli mamy klauna. Nosi się wysoko i brzydki maluje oko
6
Ktos 2016-01-16 15:25
O kim mowa
ciekawy 2016-01-29 19:15
:-) najlepsze jest to że mozna sie z tąd dowiedzieć kto komu daje d.py.zamiast romansami zajmijcie sie pracą
Ciekawski 2016-01-29 21:55
A kto komu daje?
Edi 2016-02-01 18:47
Jesli chodzi o wnagrodzenie to oczywiscie najnizsza krajowa, umowa na miesiac przez firme zewnetrzna i co misiac przedłużana, a co do warunków to nie sa az takie zle ale rewelacji nie ma, najlepiej jakbys przybory ktore sa potrzebne do pracy przyniósł/osła bys sam/a takze zastanow sie dwa razy zanim podejmiesz decyzje
Zostaw swoją opinię o Dong Yang Electronics Sp. z o.o. - Mława
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.