brak logo

Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Mława

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Paweł Maczuha 2014-10-22 11:45
odrazu chcialym pozdrowic całe biuro co ma mnie za ćpuna:) to co mówicie na mój temat to o sobie mówcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam w cudze opinie.. ludzie mnie nie znają a opisują:) dla was jestem ćpunem a wy dla mnie jesteście łatwowiernymi pedałami których mam głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto mnie zna to zna prawde jaki jestem... :) z pozdrowieniami dla gruby B:) I żeby nie było anoniumu Podpisuje się Paweł Maczuha... A ćpuna to sobie znajdzcie gdzieś indziej bo ja nim nie jestem i nie dam sobą pomiatać :) pozdro :)
6
była 2014-10-22 19:48
A co z tym salutowaniem przed koreańczykami :)
hudy 2014-10-24 16:25
No coś tam było słychać ze ochroniarze muszą salutować przed koreańczykami paranoja
znajoma 2014-10-28 18:29
Pracuję w biurze D-Yang i jak tak patrzę na tą gębę tej kier.....lakierni...to mnie na wymioty bierze co to za wstrętna baba
1
jax 2014-10-28 20:58
Kierowniczka lakierni to wiesniara. Chyba czas najwyzszy zmienic ja na kogos bardziej reprezentatywnego
2
gregori 2014-10-28 22:49
Kontrola jakości z gr. a dzialu wtrysku moglaby wziac się do roboty a nie tylko śpią na nockach badz obrabiają komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
tarla 2014-10-29 17:02
Ja to już od 10 lat jak tam pracuję to wiem że ta wasza kierowniczka lakierni to wiesniara i nic sobą nie reprezentuje. Tak ją trzymają z litości bo to juz i wiek ma i kto ją do pracy przyjmie jak to ma dwie lewe ręce tylko jedno potrafi z ucha dobrze strzela do prezesa to mi każdy przyzna rację, bo jak jej się grunt pod nogami pali to zwała na innych,na kontrol,mistrzów,i brygadzistki a sama jest nieskazitelnie czysta błędów nie popełnia jedynie ortograficzne...WRZESZCZOT co ty na to wielka pani kierownik.??? Impreza zakladowa opinii ci nie poprawi,bo i tak wszyscy wiedza ze kawał ..... z ciebie.
5
odpowiedz 2014-10-29 18:19
Pięknie to co napisałaś to cała prawda teraz to i tak jest lepiej ale podejrzewam ze ma dobrego lekarza a najlepsze jest to ze jak przeczyta opinie to jest taka wściekła a nas to tak śmieszy ha
tzt 2014-10-29 20:57
Tu bylo tyle razy pisane nie podoba sie to won...nic soba nie reprezentujecie kre...! Noc nie umiecie robic cale dnie opierdzielacie sie i caly czas aby wam podwyzki dawac za co za ozorowanie na lewo i prawo. Polacy nakwyrazniej sa strasznie uposledzeni !
wsydzilbys sie 2014-10-29 21:07
Wsydzilbys sie pisac cos takiego jak ci nie wstyd? Kto to takie dziecko wychowal to ja nie wiem.
odpowiedz 2014-10-30 10:19
Pieniądze to bierze ale kierowniczka siedzi w pracy ile się da i udaje ze nie wyrabia się w godzinach ale co ona ma do roboty dzieci już ma dorosłe i teraz tylko kasa ale to kiedyś się skończy więc pracuj teraz do bólu i odkladaj
2014-10-30 15:06
Upośledzony to jest nadzór i kierowniczka w DY!!!!! Tylko normalny tam to jest Sylwek,bo wie o co chodzi,a reszta to się nadaje do pielenia buraków,razem z ta swoja kierownica.
1
biuro 2014-10-31 23:49
Panie Pawle dziękujemy że nas tak ładnie pozdrawiasz ale nieładnie tak pisać na całe biuro.Pracuje nas tam z 50 osób w tym z 5 osób wie o Pana istnieniu więc proszę pisać konkretnie do kogo były te słowa kierowane-bo większości osób ma wyrąbane w to co pan robi.To jest niewporzątku mierzyć wszystkich jedno miaro ale jeśli Pan będzie nadal obrażał całe biuro postaram się osobiście Pana zdjęcie z imieniem i nazwiskiem wywiesić na tablicy informacyjnej by każdy wiedział jaki z Pana kozak.Pozdrawiam.
do "biuro" 2014-11-01 09:13
Patrzac na to, jakie bledy postawiles/postawilas piszac tego posta, moge smialo wywnioskowac, ze jestes zwyklym nic nie znaczacym szaraczkiem w tym Twoim biurze na niskiej posadzie. Gdybys byl/a wyksztalcony/a nie pisalbys/pisalabys z bledami ortograficznymi. Pewnie siedzisz blisko ktorejs z tych "inteligentnych" kierowniczek. To taka logiczna dedukcja. A Pawel napisal to co mysli, nie ukrywajac swojej tozsamosci, tak jak zrobiles/as to Ty
1
xxxx 2014-11-01 10:08
Spójrz się na swoje błędy a nie potrafisz tylko komuś wytykać ja nikomu nieubliżam w porównaniu do Ciebie-więc to ty jesteś szaraczkien z podstawowym wykształceniem.Działasz w tym momęcie na szkodę kolegi każda jedna osoba będzie wiedziała o kozaku który wchodzi do biura a jego wzrok sięga tylko paneli bo wyżej niema odwagi go podnieść.Dla mnie to go sobie bron ja to mam w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obserwuj tablice ha ha
osoba ze świata 2014-11-02 09:09
(*)_(*)widzę że jest już bardzo zle,ponieważ biuro atakuje zwykłych pracowników. Straszenie,wyzwiska to nie stoi w kompetencji pracownika biurowego,który ma za zadanie reprezentować z dobrej strony firmę.Wstyd po prostu po całości,co tu się oszukiwać.Hmmm...a kiedyś było tam tak fajnie i sympatycznie...
2
biuro 2014-11-02 18:54
Nie piszcie źle o pani kierownik, bo ona cały czas walczy o zakład. Dla dobra pracowników robi wszystko - dosłownie i w przenośni. Zastanówcie się jaką ją czeka przyszłość gdy zakończy pracę w DY. Musi orać i zbierać na lekarstwa , które będzie brała na starość. Stan jej zdrowia psychicznego jest na wyczerpaniu. Proszę dajcie jej spokój , niech złapie troczę oddech- na pewno Wam podziękuje na odprawach służbowych. Będzie czuła i wyrozumiała .Już się nie mogę doczekać do odprawy z jej udziałem - tera bedzie duża kultura i ni ma CHAMSTWA.
2
wow 2014-11-02 19:30
Hahahaha...ale polewka dobry ten post na górze. Rozwalił mnie na maksa!!!
do biuro 2014-11-02 21:03
Niestety. Zawiode Cie - nie jestem obecnym pracownikiem DY ! Kiedys tam pracowalem, ale nie teraz. Wiec nie zobacze tej tablicy, przykre prawda ? Ale Ty masz szanse wprowadzic nowy trend obrazania pracownikow, bedziesz prawdziwym zolnierzem Koreancow
obserwator 2014-11-05 17:15
Pani kierownik lakierni....nawet asystenci Cię opuszczają,bo mają dość wszystkiego.Peszek po prostu peszek.Powodzenia Przemek:)
4
Magdalena 2014-11-06 13:03
Pracuje ktos z Bielawy lub ma zamiar pracowac w dong yang ?
odpowiedz 2014-11-06 13:16
Nie słyszałem żeby ktoś pracował z Bielawy gdyż większość ludzi to pochodzi z Rumoki rodzinnej wiochy kierowniczki
1
Magdalena 2014-11-06 13:54
Szkoda ,mieszkam w Bielawie od niedawna i szukam pracy tylko nie znam tu okolic a z kims z tad by mi bylo razniej
osoba 2014-11-06 14:34
A co sie dzieje z drugim Przemkiem ? Juz nie pracuje? Dawno go nie widzialam. Chyba w tym biurze tez nie maja za dobrze bo duzo osob odchodzi
Magdalena 2014-11-06 14:50
A wogole warto isc tam do pracy ?
1
www 2014-11-07 18:32
jESLI WYBIERASZ SIE DO PRACY W DONG YANG TO PO PIERWSZE NIE MOZESZ MIEC ŻYCIA PRYWATNEGO BO CIĘ OBGADAJĄ CHOĆ NIKT TAM CIĘ JESZCZE NIEZNA PO DRUGIE TO TRZEBA MIEC NERWY ZE STALI DUMĘ SCHOWANO BARDZO GŁĘBOKO.LUDZIE TAM SA WREDNI I ZYJĄ ŻYCIEM INNYCH LUDZI A TAK WOGULE TO ZNAJDZ SOBIE INNA PRACE CHYBA ZE LUBISZ EXSTEMALNE PRZEZYCIA.
7
pixi 2014-11-13 21:07
A tak w ogóle to słownik sobie włącz, pozdrawiam :-)
2
wwww 2014-11-13 22:41
Jedynym tematem widzę jest kierowniczka z lakierni. A co sadzicie o ludziach z danych grup z wtrysku?
odpowiedz 2014-11-14 11:32
Ale my wolimy pisać o tym pulpicie z lakierni
1
123 2014-11-14 11:53
Żądamy podziału zysków wielkich przedsiębiorstw
123 2014-11-15 08:35
A jak lakiernia sie bawika bo ploty juz po zakladie latajo
1
odpowiedz 2014-11-15 17:42
Mam wypożyczalnie sukienek dla puszystych po tych wszystkich imprezach ta wasza pseudo. kier.....laki.....trafi do mojego sklepu to w końcu ją zobaczę bo z tych wszystkich wpisów zdaję mi się ze na znam
1
sfinks 2014-11-16 14:42
Tak czytając te wasze wpisy to ta wasza kierowniczka to jakaś zołza,bez serca,która myśli tylko o własnym sołku.
MONIA 2014-11-16 22:39
Hej pracowałam tam prawie dwa lata i wolę siedzieć w domu ,ostatnia deska ratunku iść tam do pracy ,współczuję .
1
MONIA 2014-11-16 22:40
Hej pracowałam tam prawie dwa lata i wolę siedzieć w domu ,ostatnia deska ratunku iść tam do pracy ,współczuję .
2
pracownik 2014-11-17 15:36
Bardzo dobrze się wszyscy bawili :)
odpowiedz 2014-11-18 20:51
Ja też tam pracuje i powiedz mi co tam wam wszystkim się podoba ta praca czy mydlenie oczu jednorazową kolacją
Paweł 2014-11-19 07:16
Nie robię z siebie zadnego kozaka . Tylko jak ktoś ma mi do powiedzenia co o mnie myśli niech powie mi to w oczy a nie obgaduje na boku i wali z anonima na forum:) Pozdro. Żyjemy w wolnej Polsce i moge mówić co mi się podoba. A w tym zakładzie wszystkiego się dowie człowiek o sobie bo zawsze znajdzie się ktoś kto wypapla co inni gadają na czyiś temat . A co do jakieś tablicy już nie będę pisał gdzie to osobiście mam..
siekereke 2014-11-20 11:48
Zanim ktos przyjdzie tam do pracy to najpierw niech sie nauczy parkować :) przyjezdza seicento a zajmuje mniejsce jak by tirem przyjechał :) Bo mapewno u tych pedałow niedoczekamy sie parkingu normalnego .. tylko krzaki i pola.....
kakalsdk 2014-11-20 11:59
Fajnie widziec jak na kolacji ... kazdy lata za żółtym wchodzi mu w dupę ... a co do czego to nie.. "ja mam wyjebane w nich ".. pf.... kazdy na kazdego gada a co do czego to mało pod stół nie wejdą .... wiec radze nikomu nie ufac... bo tylko podpierdalac potrafia.... a z a plecami nagadaja na Cb... :)
XXX 2014-11-20 17:47
A swit sie kreci dalej i juz
oooooooooo 2014-11-23 20:37
A pani z Rumoki jak tam żyje? Schudła czy po tych kolacyjkach na masie przybrała. Albo ją wystawią na walkę sumo:)
1
fr 2014-11-25 12:17
Witam

Jak wyglądają zarobki? Chodzi mi o pracę na produkcji lub kontroli
I czy jest ktoś może z kłodzka lub okolic. Chciałem też się dowiedzieć ile czasu zajmuje dojazd
2
kobieta z wtryku 2014-11-28 18:28
Pozdrawiam Ewę która zamiast pomóc przy selekcji to pije herbatę i tylko nakazuje co mam robić. Ja jestem od pani o około 20 lat starsza i proszę o szacunek a wydaje mi się że powinna pani nam pomagać a nie tylko rozkazywać. Ja mam swojego brygadzistę i jego się słucham a nie pani. Dziwi mnie że pani pracuje na takim stanowisku według mnie nie nadaje się pani. Ostrzegały mnie koleżanki z pracy jaka pani jest ale dopiero jak u pani byłam to potwierdzam to co mi mówiły. Praca to nie wszystko, kiedyś spotkamy się w kolejce w sklepie i ja panią potraktuję tak samo.
1
moniki szukam 2014-11-29 16:05
jak tam pracuje taka monika brygadzistka jeszcze mieszkała na okm? pochodzi z jakiejs wiochy znacie ja? dajcie namiar musze ja odwiedzic i odwdzieczyc sie jej piszcie jak wiecie gdzie ona jest
aaa 2014-11-30 16:39
Ona chyba pracuje teraz w USA w liniach lotniczych
2
eeewU 2014-11-30 21:53
W honolulu człowieku może numer telefonu podać skoro masz jakieś żale to będziesz mógł się wygadać
1
aaa 2014-12-02 10:08
American airlines
1
xx 2014-12-07 10:35
Pracuje jeszcze ta wstrętna kierowniczka lakierni na samo wspomienie aż mnie odrzuca okropny babsztyl
1
w zoku 2014-12-07 18:25
A kierowniczka kontroli zajechała sobie dziś taxi pod samą dyżurkę ochrony rano, to może jak jej wolno to po co ja parkuję przed zakładem na piasku jak może i mi wolno zajechać pod same drzwi. Swoją drogą wyszła z zakładu około 13 stej i ciekawe do której godziny sobie wpisała. Na szczęście są wszędzie kamery i łatwo to da się sprawdzić.
3
Zostaw swoją opinię o Dong Yang Electronics Sp. z o.o. - Mława
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.