Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mk - 2014-10-12 23:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co dzisiaj się tu dzieje sprawia, że chciałoby się rozłożyć wielki namiot z napisem: „festiwal żałości”.
Kompletnie nie rozumiem jak dorośli ludzie mogą w obecnie publicznym miejscu wyciągając sobie coraz większe brudy.
Obrzucanie się "gównem" publicznie nigdy nie było i nie będzie chwalone.
zdjecie uzytkownika
Olivier - 2014-10-13 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak niekturzy maja racje w tej firmie niem podwyzek i niebendzie chodzby niewiem co bo dla nich my pracownicy to jestesmy tania sila robocza oni maja z tej produkcji duzo kasy a nam pracownikom daja najnizsze wynagrodzenie nawet tym wieloletnim pracownikom. A dla mie to niech sie wyzywaja i nawet napierdalaja publicznie to i tak niczego nie zmieni w tej firmie powinni kierowniczke wymienic to moze wtedy by sie polepszylo.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-14 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziłam na fejsie zdjęcie pani Patrycji slubne pięknie tylko mogłaby pani je pomniejszyć ze nie było widaćtej pseudo kierowniczki z wielkim nosem
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-15 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nos jak nos ale te pultyny brr i gdzie to się pcha przed obiektyw i psuje młodym zdjęcie
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-18 14:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta cała kie... z lakierni to sie po tej imprezie mocno struła ze nie przyszła do pracy
zdjecie uzytkownika
ODP - 2014-10-18 14:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TERAZ DLA NAS ROBIĄ BALETY CHCĄ POKAZAĆ JACY SĄ DOBRZY A TO PRZECIEŻ ZA NASZE PIENIĄDZE TO ROBIĄ ALE UDAJA TAKICH WSPANIAŁYCH PRACODAWCÓW
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-10-18 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zamawiajta już fryzjerow bo was muszą na bustwa zrobić i bądźta lepsze od kierownicy z rumoki
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-10-19 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tej imprezie to jak zwykle bendzie tyle jedzenia i picia ze dla wszystkich niestarczy skromie najebia sie niektorzy lacznie z kierowniczka ktora bendzie musiala bawic towarzystwo bo na trzezwo to niemogla by to by bylo zbyt upakarzajace by bawic pracownikow. I ta impreze zrobia za wasze pieniadze.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-10-21 05:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy ta impreza i gdzie
zdjecie uzytkownika
Paweł Maczuha - 2014-10-22 11:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
odrazu chcialym pozdrowic całe biuro co ma mnie za ćpuna:) to co mówicie na mój temat to o sobie mówcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam w cudze opinie.. ludzie mnie nie znają a opisują:) dla was jestem ćpunem a wy dla mnie jesteście łatwowiernymi pedałami których mam głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto mnie zna to zna prawde jaki jestem... :) z pozdrowieniami dla gruby B:) I żeby nie było anoniumu Podpisuje się Paweł Maczuha... A ćpuna to sobie znajdzcie gdzieś indziej bo ja nim nie jestem i nie dam sobą pomiatać :) pozdro :)
zdjecie uzytkownika
była - 2014-10-22 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym salutowaniem przed koreańczykami :)
zdjecie uzytkownika
hudy - 2014-10-24 16:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2014-10-22 19:48:23]:
No coś tam było słychać ze ochroniarze muszą salutować przed koreańczykami paranoja
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-10-28 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w biurze D-Yang i jak tak patrzę na tą gębę tej kier.....lakierni...to mnie na wymioty bierze co to za wstrętna baba
zdjecie uzytkownika
jax - 2014-10-28 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowniczka lakierni to wiesniara. Chyba czas najwyzszy zmienic ja na kogos bardziej reprezentatywnego
zdjecie uzytkownika
gregori - 2014-10-28 22:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Kontrola jakości z gr. a dzialu wtrysku moglaby wziac się do roboty a nie tylko śpią na nockach badz obrabiają komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tarla - 2014-10-29 17:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ja to już od 10 lat jak tam pracuję to wiem że ta wasza kierowniczka lakierni to wiesniara i nic sobą nie reprezentuje. Tak ją trzymają z litości bo to juz i wiek ma i kto ją do pracy przyjmie jak to ma dwie lewe ręce tylko jedno potrafi z ucha dobrze strzela do prezesa to mi każdy przyzna rację, bo jak jej się grunt pod nogami pali to zwała na innych,na kontrol,mistrzów,i brygadzistki a sama jest nieskazitelnie czysta błędów nie popełnia jedynie ortograficzne...WRZESZCZOT co ty na to wielka pani kierownik.??? Impreza zakladowa opinii ci nie poprawi,bo i tak wszyscy wiedza ze kawał ..... z ciebie.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-29 18:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięknie to co napisałaś to cała prawda teraz to i tak jest lepiej ale podejrzewam ze ma dobrego lekarza a najlepsze jest to ze jak przeczyta opinie to jest taka wściekła a nas to tak śmieszy ha
zdjecie uzytkownika
tzt - 2014-10-29 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu bylo tyle razy pisane nie podoba sie to won...nic soba nie reprezentujecie kre...! Noc nie umiecie robic cale dnie opierdzielacie sie i caly czas aby wam podwyzki dawac za co za ozorowanie na lewo i prawo. Polacy nakwyrazniej sa strasznie uposledzeni !
zdjecie uzytkownika
wsydzilbys sie - 2014-10-29 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wsydzilbys sie pisac cos takiego jak ci nie wstyd? Kto to takie dziecko wychowal to ja nie wiem.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-30 10:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze to bierze ale kierowniczka siedzi w pracy ile się da i udaje ze nie wyrabia się w godzinach ale co ona ma do roboty dzieci już ma dorosłe i teraz tylko kasa ale to kiedyś się skończy więc pracuj teraz do bólu i odkladaj
zdjecie uzytkownika
- 2014-10-30 15:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tzt - 2014-10-29 20:57:12]:
Upośledzony to jest nadzór i kierowniczka w DY!!!!! Tylko normalny tam to jest Sylwek,bo wie o co chodzi,a reszta to się nadaje do pielenia buraków,razem z ta swoja kierownica.
zdjecie uzytkownika
TV - 2014-10-31 08:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że niektórzy zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy i wiedzą jak inni pracują nie widząc ich w ciągu całego dnia pacy. Może jest tyle dodatkowych obowiązków o których czasami nikt sobie nie zdaje sprawy. Nie ma co oceniać gdy nie zna się specyfiki pracy i stanowiska tym bardziej gdy się na nim nie pracowało.
zdjecie uzytkownika
biuro - 2014-10-31 23:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł Maczuha - 2014-10-22 11:45:27]:
Panie Pawle dziękujemy że nas tak ładnie pozdrawiasz ale nieładnie tak pisać na całe biuro.Pracuje nas tam z 50 osób w tym z 5 osób wie o Pana istnieniu więc proszę pisać konkretnie do kogo były te słowa kierowane-bo większości osób ma wyrąbane w to co pan robi.To jest niewporzątku mierzyć wszystkich jedno miaro ale jeśli Pan będzie nadal obrażał całe biuro postaram się osobiście Pana zdjęcie z imieniem i nazwiskiem wywiesić na tablicy informacyjnej by każdy wiedział jaki z Pana kozak.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do "biuro" - 2014-11-01 09:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzac na to, jakie bledy postawiles/postawilas piszac tego posta, moge smialo wywnioskowac, ze jestes zwyklym nic nie znaczacym szaraczkiem w tym Twoim biurze na niskiej posadzie. Gdybys byl/a wyksztalcony/a nie pisalbys/pisalabys z bledami ortograficznymi. Pewnie siedzisz blisko ktorejs z tych "inteligentnych" kierowniczek. To taka logiczna dedukcja. A Pawel napisal to co mysli, nie ukrywajac swojej tozsamosci, tak jak zrobiles/as to Ty
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-01 10:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do "biuro" - 2014-11-01 09:13:15]:
Spójrz się na swoje błędy a nie potrafisz tylko komuś wytykać ja nikomu nieubliżam w porównaniu do Ciebie-więc to ty jesteś szaraczkien z podstawowym wykształceniem.Działasz w tym momęcie na szkodę kolegi każda jedna osoba będzie wiedziała o kozaku który wchodzi do biura a jego wzrok sięga tylko paneli bo wyżej niema odwagi go podnieść.Dla mnie to go sobie bron ja to mam w to wyjebane.Obserwuj tablice ha ha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x