Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-14 12:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weźcie sie za robote w końcu.nie można tu poczytać jakie są warunki pracy tylko ploty ploty ploty..widzę że co niektórzy za dużo mają w pracy pozwolone,ale to zajęcie dla przełożonych.druga sprawa że niestety niektóre ploty są prawdziwe ale to znowu kwestia uczciwości wobec drugiego człowieka.Pracowałem też w FA było to samo gadanie i gadanie.gadając o innych pamiętajcie że na was też ktoś z boku patrzy.
zdjecie uzytkownika
kssal - 2016-02-14 15:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mASZ Racje rodzina nie poleci nigdy... ale kiedys trafja na kogos po za praca ... wtedy moze nie byc ''przyjemnie''.... a jesli chodzi o dyrektora wtrysku to jak ludzie daja sie tak traktowac to tak jest..... żółty morde drze itp a kier. Lakiernii " dyrektor dyrektor przepraszam .. niech sie dyrektor nie denerwuje .... mało po nogach go nie liże .....
zdjecie uzytkownika
ja19 - 2016-02-15 17:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mareczek ten to się kurka spracuje. Aż współczuję mu jaki ma zapierdziel
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-15 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciuteka to na prawdę szkoda ha ha ha chyba żarty sobie stroisz. Kobiety które po kilka lat pracowały z to ich najbardziej szkoda a nie tego lenia przychodził kiedy chciał do pracy bo umowe z dony yangu dostał. Za siostrę mistrzyni mam nadzieje że wkońcu sie wezmą bo już chyba nikt nie może na to patrzeć jak nic nie robi. Od podpierdalaczki marleny to tylko jedną osobę zwolinili dlaczego??
zdjecie uzytkownika
Djdks - 2016-02-16 08:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od Marleny zwolnili tylko jedną osobę bo ludzie u niej zajmują się pracą a nie obgadywaniem każdemu d. Tak jak te baby które wyleciały! Jeszcze niech wieszaka zwolnią to moze spokoj będzie. Ludzie zajmą sie pracą a nie obgadywaniem i wymyslaniem głupot!
zdjecie uzytkownika
sanny - 2016-02-17 13:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sądząc co djdks napisał to chyba zbyt dobrej atmosfery to w pracy nie macie co ? Może będzie lepszą opcją spróbowanie pójść do księgowości a nie na produkcję - dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
op - 2016-02-17 18:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wieszak to kto? Firma dobra ale ludzie okropni dlatego taki gnój tam jest. Pozwoliło kierownictwo jeźeli tak te towarzystwo można nazwać. Martwią się tylko o siebie. Pracownik i nadzór to dla nich rzecz którą można wymienić. Masakra.
zdjecie uzytkownika
annna - 2016-02-19 13:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wszedzie jest idealna atmosfera ja was w pełni rozumiem, ale nie ma co uprzykszać jej dalej, trzeba robić swoje i nie przejmować sie tym co mówią za plecami, ważne ,że firma płaci wynagrodzenie zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
cd - 2016-02-23 12:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-02-14 12:01:16]:
dla ciebie mendo Pani Wrotna
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-02-23 13:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosferę zawsze można poprawić, tylko trzeba chcieć ;) a to stanowisko jest naprawdę interesujące, ponieważ umowa o pracę, szkolenia i praca w młodym zespole to fajna sprawa
zdjecie uzytkownika
kos - 2016-02-23 14:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze
zdjecie uzytkownika
cd - 2016-02-24 12:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dlatego jest Panią
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-02-24 19:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chyba lachów z giety
zdjecie uzytkownika
kosmo - 2016-02-26 11:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że troszeczkę odbiega od tematu ta rozmowa. Wrócmy może do tego co najwazniejsze. Dong Yang poszukuje doświadczonych ludzi na młodszych księgowych. Ciekawe perspektywy
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-27 09:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Pyciata pracuje jeszcze? To jest dopiero dupowłaz:)
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-02-28 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy kierownicy liza dyrektorom a zwykli pracownicy od najgorszej roboty dla nikogo się nie liczą
zdjecie uzytkownika
lity - 2016-02-28 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Haha a nie sądzisz, że tak jest wszędzie? Według mnie zwykli pracownicy powinni zacząć od zmiany nastawienia i nie dawać się. A Dong Yang to raczej konkretna firma, według mnie tu podlizywanie się jest zbędne.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-02-28 13:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dawać się dobre haha szary pracownik bez znajomości jest nikim tylko osoba . a ci co podpierdalaja maja miejsce zapewnione
zdjecie uzytkownika
pluch - 2016-02-29 15:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają mlodszych ksiegowych perspektywy raczej kogos kto przyjdzie robic za 1300 bo zadna ksi3gowa za mniej niz 3 tys nawet nie zacznie pracowac
Pyciata to raczej za wszelka cene rodaka by zwolnila nie szanujac nikogo nawet siebie
Gdzie moze byc dobrze jak nikt nikogo nie szanuja za stanowisko wszystko by zrobilo się
To nie dyraktorzy wymyslaja te glupoty tylko nasi aby sie upodobac sie ale prY tym nie wlaczaja mozgu tylko zami,ast ulepszyc coa to zeby byl wiekszy zapier
Przyjdzie i moment ze nikt nie bedzie chcial tu przyjsc pracowac bo jest wyzysk i mobing brak szacunku dla nikogo
Brygadzisci i mistrzowie smieja sie w kontach z ludzi niech sie zajma problemami swoimi i rodzina a nie czyims zyciem
Za co tu sie wyprawia wewnatrz zakladu to powinna sie wziasc kontrola
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-02-29 18:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kontrola jakości haha
zdjecie uzytkownika
Vvk - 2016-03-01 11:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze jest zbędne poza tym firma jest solidna i zależy im na dobrym pracownikom i doświadczonym zwłaszcza ze szukają specjalistów to trzeba się znać na rzeczy
zdjecie uzytkownika
pac - 2016-03-01 15:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uśmiałam sie firmie zalezy na pracownikach nie wierzysz w to co mówisz
To co sie dzieje wewnatrz zakladu stosowany mobing to juz droga sadowa lamanie praw pracownika lamanie kodeksu pracy przepisow bhp
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-02 02:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka specjalistów? Niby od czego i w jakiej dziedzinie? Ośmieszasz się nawet wtedy gdy próbujesz ośmieszyć firmę.
zdjecie uzytkownika
! - 2016-03-03 09:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
specjalistów w dziedzinie plotkowania !
zdjecie uzytkownika
ds,dssad - 2016-03-05 18:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahah firma potrzebuje porzadnych pracownikow? .. heheh a brygadzista czy mistrz powiien byc przykladem dla pracownika.. pania H.K....brygadzistke..... na linie przeniesli a nic nie potrafi.... nie wyrabia sie .. zaraz wola kogos itp... kogo tu powinni zwalniac?.... brygazisci i mistrzowie aby gadac umieja.. i poganiac. ... a jak na linie ustana to milusińskie itp bo nie daja rady....
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2016-03-07 19:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ha to widze ze znow dobrych pracowniow pozwalniali na lakierni zeby brygadzistow bylo gdzie upchnac. żal ludzi ale jak tylko ruszy zapotrzebowanie to beda przyjmowac byle kogo ( bez obrazy dla przyszlych i juz pracujacych)
zdjecie uzytkownika
dls;d - 2016-03-09 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie..... sie nadaja mistrziowie i brygadzisci z lakierni..... M.Z.... Jak sie dzywa do pracownikow jak nerwy go biora.. .. Chamski Człowiek.... juz nigdy ne bedzie tam lepej.....
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2016-03-12 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOOO tak pacje M.Z strasznie krzyczy i jest wulgarny.
zdjecie uzytkownika
daga - 2016-03-14 20:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze w koncu pozwalniali lale co tylko dupami swieciły,darmozjady polujace na sponsorów,dupodajki
zdjecie uzytkownika
Dor - 2016-03-16 15:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostały ciche wody co udają poukładane a tak naprawdę to ladacznice
zdjecie uzytkownika
poczekam - 2016-03-17 14:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc jak pozwalniali ludzie niedawno to możliwe, że będą mieć nowe oferty :) Bo teraz widzę tylko jedną ofertę na młodszego specjalistę ds księgowych. Niby oferta wygląda fajnie, bo jest prywatna opieka medyczna i szkolenia, ale niestety nie mam wyższego wykształcenia ekonomicznego.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-03-17 16:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
prywatna opieka medyczna = wizyta prywatna na swój koszt :D
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-03-19 20:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie mów @haha.. wydaje mi się, że takie pakieciki to są po prostu zniżki, nie całkowicie darmowa opieka medyczna, bo to by się nie kalkulowało DY :)
zdjecie uzytkownika
beats - 2016-03-25 08:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monitorowanie stanowiska pracy jej jakosci monitorowanie pracownikow jest niedopusczalne tak mowi kodeks pracy a na wtryskach jest naruszany najbardziej. dyrektor i jego przelozeni co robia i nikt z tym nie zrobil
czas zrobic wreszcie porzadek
zdjecie uzytkownika
fiona - 2016-03-31 12:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak mało piszecie ,czyżby SPOKÓJ
zdjecie uzytkownika
enrique - 2016-04-05 11:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio może mało się wpisów pojawia, ale według mnie to bardzo dobry znak @fiona. Widocznie nie ma na co narzekać. Oferta tylko jedna, więc i rotacji brak
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-04-30 09:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie dzieje ?????????? laski z xrf odeszły
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-04 18:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejna bedzie grzala d..zamiast Pani M.te co zostały też lalunie myślą ze wazniejsze od tych przy maszynach...ustanie jedna pani zdrugą panią i popracuja troche
zdjecie uzytkownika
annna111 - 2016-05-06 14:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech @M.K. nie wiem co kogo obchodzi wygląd pań pracujących..naprawdę to nie musi świadczyć o tym jak ktoś wykonuje swoje obowiązki. Odchodząc od tematu może wiesz coś o jakichś przyjęciach? Wiem, że w lutym szukali ale teraz cisza
zdjecie uzytkownika
Maciek z klanu - 2016-05-06 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują do was ?
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-09 09:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten kto mówi kłamstwo nie uświadamia sobie jak wielkiego zadania się podejmuje bo będzie musiał wymyślić jeszcze dwadzieścia innych kłamstw żeby podtrzymać to jedno ! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zawiedziony - 2016-05-09 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki dostali ci co nic nie robią. Kierownicy w du... Jeb...
zdjecie uzytkownika
Migomat - 2016-05-11 09:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry, widziałem ogłoszenie na referenta ds. zaopatrzenia. DLa osoby z biegłym angielskim i Excelem. Czy ktoś zna warunki jakie proponują na tym stanowisku? 2500-3000 mozna dosta?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-13 17:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy ta piękność z gr B jest wolna czy zajęta? Tylko bez obrazliwych komentarzy prosze.
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-13 18:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś kto sie podszywa pod M.K pisząc o kłamstwach-a co to ku.ma do rzeczy???wiem jak jest kto pracuje akto udaje że pracuje,kto grzeje stołki akto nie.a takie bzdury o klamstawch?ktos coś przeczytał i cytatem chce sie pochwalić.Brawo!powinni wam neta zabrać skoro komentujecie z pracy-wiem co pisze :-)
zdjecie uzytkownika
??? - 2016-05-14 06:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładniej o kogo Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-14 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli wiadomość była kierowana do mnie, to oczywiście o tą najładniejszą blondynkę.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-14 17:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imię ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-14 17:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Klaudyna o ile dobrze mi powiedziano.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-05-14 20:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba sama o sobie piszesz te wpisy na forum to w twoim stylu haha

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert