Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-02 02:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka specjalistów? Niby od czego i w jakiej dziedzinie? Ośmieszasz się nawet wtedy gdy próbujesz ośmieszyć firmę.
zdjecie uzytkownika
! - 2016-03-03 09:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
specjalistów w dziedzinie plotkowania !
zdjecie uzytkownika
ds,dssad - 2016-03-05 18:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahah firma potrzebuje porzadnych pracownikow? .. heheh a brygadzista czy mistrz powiien byc przykladem dla pracownika.. pania H.K....brygadzistke..... na linie przeniesli a nic nie potrafi.... nie wyrabia sie .. zaraz wola kogos itp... kogo tu powinni zwalniac?.... brygazisci i mistrzowie aby gadac umieja.. i poganiac. ... a jak na linie ustana to milusińskie itp bo nie daja rady....
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2016-03-07 19:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ha to widze ze znow dobrych pracowniow pozwalniali na lakierni zeby brygadzistow bylo gdzie upchnac. żal ludzi ale jak tylko ruszy zapotrzebowanie to beda przyjmowac byle kogo ( bez obrazy dla przyszlych i juz pracujacych)
zdjecie uzytkownika
dls;d - 2016-03-09 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie..... sie nadaja mistrziowie i brygadzisci z lakierni..... M.Z.... Jak sie dzywa do pracownikow jak nerwy go biora.. .. Chamski Człowiek.... juz nigdy ne bedzie tam lepej.....
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2016-03-12 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOOO tak pacje M.Z strasznie krzyczy i jest wulgarny.
zdjecie uzytkownika
daga - 2016-03-14 20:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze w koncu pozwalniali lale co tylko dupami swieciły,darmozjady polujace na sponsorów,dupodajki
zdjecie uzytkownika
Dor - 2016-03-16 15:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostały ciche wody co udają poukładane a tak naprawdę to ladacznice
zdjecie uzytkownika
poczekam - 2016-03-17 14:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc jak pozwalniali ludzie niedawno to możliwe, że będą mieć nowe oferty :) Bo teraz widzę tylko jedną ofertę na młodszego specjalistę ds księgowych. Niby oferta wygląda fajnie, bo jest prywatna opieka medyczna i szkolenia, ale niestety nie mam wyższego wykształcenia ekonomicznego.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-03-17 16:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
prywatna opieka medyczna = wizyta prywatna na swój koszt :D
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-03-19 20:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie mów @haha.. wydaje mi się, że takie pakieciki to są po prostu zniżki, nie całkowicie darmowa opieka medyczna, bo to by się nie kalkulowało DY :)
zdjecie uzytkownika
beats - 2016-03-25 08:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monitorowanie stanowiska pracy jej jakosci monitorowanie pracownikow jest niedopusczalne tak mowi kodeks pracy a na wtryskach jest naruszany najbardziej. dyrektor i jego przelozeni co robia i nikt z tym nie zrobil
czas zrobic wreszcie porzadek
zdjecie uzytkownika
fiona - 2016-03-31 12:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak mało piszecie ,czyżby SPOKÓJ
zdjecie uzytkownika
enrique - 2016-04-05 11:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio może mało się wpisów pojawia, ale według mnie to bardzo dobry znak @fiona. Widocznie nie ma na co narzekać. Oferta tylko jedna, więc i rotacji brak
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-04-30 09:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie dzieje ?????????? laski z xrf odeszły
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-04 18:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejna bedzie grzala d..zamiast Pani M.te co zostały też lalunie myślą ze wazniejsze od tych przy maszynach...ustanie jedna pani zdrugą panią i popracuja troche
zdjecie uzytkownika
annna111 - 2016-05-06 14:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech @M.K. nie wiem co kogo obchodzi wygląd pań pracujących..naprawdę to nie musi świadczyć o tym jak ktoś wykonuje swoje obowiązki. Odchodząc od tematu może wiesz coś o jakichś przyjęciach? Wiem, że w lutym szukali ale teraz cisza
zdjecie uzytkownika
Maciek z klanu - 2016-05-06 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują do was ?
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-09 09:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten kto mówi kłamstwo nie uświadamia sobie jak wielkiego zadania się podejmuje bo będzie musiał wymyślić jeszcze dwadzieścia innych kłamstw żeby podtrzymać to jedno ! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zawiedziony - 2016-05-09 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki dostali ci co nic nie robią. Kierownicy w du... Jeb...
zdjecie uzytkownika
Migomat - 2016-05-11 09:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry, widziałem ogłoszenie na referenta ds. zaopatrzenia. DLa osoby z biegłym angielskim i Excelem. Czy ktoś zna warunki jakie proponują na tym stanowisku? 2500-3000 mozna dosta?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-13 17:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy ta piękność z gr B jest wolna czy zajęta? Tylko bez obrazliwych komentarzy prosze.
zdjecie uzytkownika
M.K - 2016-05-13 18:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś kto sie podszywa pod M.K pisząc o kłamstwach-a co to ku.ma do rzeczy???wiem jak jest kto pracuje akto udaje że pracuje,kto grzeje stołki akto nie.a takie bzdury o klamstawch?ktos coś przeczytał i cytatem chce sie pochwalić.Brawo!powinni wam neta zabrać skoro komentujecie z pracy-wiem co pisze :-)
zdjecie uzytkownika
??? - 2016-05-14 06:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładniej o kogo Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-14 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli wiadomość była kierowana do mnie, to oczywiście o tą najładniejszą blondynkę.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-14 17:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imię ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-14 17:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Klaudyna o ile dobrze mi powiedziano.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-05-14 20:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba sama o sobie piszesz te wpisy na forum to w twoim stylu haha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-31 18:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx jak jesteś taki ciekawy to sam ja zapytaj a nie robisz szum na forum.
zdjecie uzytkownika
weroka - 2016-06-16 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie idealne jest to, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, bo wszędzie wciskają pracownikom śmieciówki, a tak można być pewnym tego że chociaż dorzucą do tego odpowiednie benefity socjalne do podstawy.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2016-06-22 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co? stabilne zatrudnienie hahahah.jak dobrze pójdzie to umowa w dy a a tak to firma zew.co miesiąc umowy.nie polecam ,a napewno nie ludzi,siedlisko ku(R)estwa i pijanstwa
zdjecie uzytkownika
aska - 2016-06-22 18:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialam, ze wczesniej poszukiwali wiele osob do ksigowosci na mlodszego specjaliste np, czy teraz też kogoś szukają, macie jakieś infirmacje? najlepiej do okolic Wrocławia
zdjecie uzytkownika
Bus - 2016-06-23 13:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ktorych godzinach jest bus i z jakich miejsc odjezdza ? I ile kosztuje ? Kazali przyjsc w poniedzialek ale nawet nie powiedzieli czym przyjechac. A slyszalem ze jest bus.
zdjecie uzytkownika
f - 2016-06-23 14:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bus - 2016-06-23 13:31:56]:
bus jest darmowy. odjeżdza z przystanku naprzeciwko sportowego( przy kościele w rynku) około 5:15 ,13:15 i 22:15 z warszawskiej powinien odjechać o tych samych godzinach. Trasa : Rynek(lub warszawska ) -biedronka na grzebskiego-kopiec-tabak-kopernika początek-kopernika przy basenie-szpital-kaufland-wólka i meta ;P
zdjecie uzytkownika
e - 2016-06-23 16:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ska poszukują na to stanowisko nadal we Wrocku i biskupicach
zdjecie uzytkownika
Bus - 2016-06-23 19:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tabak to na jakiej ulicy dokladnie i dokladnie gdzie staje bo ja nie miejscowy i jeszcze za bardzo nieznam mlawy. Mieszkam na kopernika.
zdjecie uzytkownika
Bus - 2016-06-23 19:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znaczy na kosciuszki moj blad ;)
zdjecie uzytkownika
marianek - 2016-06-23 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawe czemu aż tak długo od lutego jeszcze nie znaleźli.aż takie mają wymagania? no chyba że już dawno się okażę że ta rekrutacja wygasła i nie jest aktualna a nikt nas o tym nie powiadaomił publicznie, niestety biorę tą opcję pod uwagę obecnie.
zdjecie uzytkownika
3 - 2016-06-24 09:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bus - 2016-06-23 19:39:44]:
tabak jest na Sienkiewicza ;) przystanek jest przy sklepie ;) naprzeciwko szkoły muzycznej i budek z jedzeniem ;)
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2016-06-24 11:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to dobrze że budki,. będę na lunch chodzić. ciekawe czy rekrutacja na stanowisko młodszego specjalisty ds, księgowych jest jeszcze nadal aktualna u nich
zdjecie uzytkownika
lk - 2016-06-26 18:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak w tym zakladzie jest z paleniem ? na przerwie mozna wyjsc na fajke ? I jest tylko jedna przerwa ? Sniadaniowa ? Chce wiedziec zanim sie wogole zglosze.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-06-26 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego uważasz że przerwy są aż tak bardzo ważne?
zdjecie uzytkownika
jk - 2016-06-26 20:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze trafilem na osobe nie placa. Niewolno zadac pytania ? Czy znajdzie sie osoba ktora mi odpowie zamiast prawic moraly ?
zdjecie uzytkownika
aska - 2016-06-26 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w każdej firmie i zakładzie przysługuje Ci przerwa wiec nie obawiaj sie u nich również jest przerwa sniadaniowa czy obiadowa.
zdjecie uzytkownika
jk - 2016-06-26 20:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi mi tak bardzo o ta przerwe tylko o to czy w tym czasie mozna wyjsc zapalic i czy jest tylko jedna taka przerwa.
zdjecie uzytkownika
x - 2016-06-26 22:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jk - 2016-06-26 20:31:05]:
masz dwie przerwy , jedną 20 minut później 10minut. Możesz w czasie przerwy wyjść zapalić
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-06-27 15:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ktos zadajac takie pytania nigdy nie pracowal. W tej firmie jest wyzysk a myslicie dlaczego nie znalezli na te stanowisko a kto po studiach bedzie chcial pracowac za najnizsza to juz lepiej pracowac na produkcji bez odpowiedzialnosci. Kto tam pracowal i jak jest raczej noe wroci bo wie jak stosowany jest mobing, przelozeni nie maja w ogole szacunku i kultury. Tam to raczej powinna sie zajac inspekcja i rozne instytucje aby jak nqkszybciej ta firme zamknąć
zdjecie uzytkownika
annna - 2016-06-27 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakieś szczegóły @kama na jakim stanowisku tak było?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-06-27 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakims stanowisku na kazdym, popracujesz to sama zobaczysz, sa lepsze firmy. Chyba ze szukasz aby pracy zeby gdzies zlapac doswiadczenia ale pod warunkiem ze wytrzymasz nerwowo. Nie mysl ze jak bedziesz sie starac to do czegos dojdziesz chyba ze jestes po rodzinie z kierownictwem
zdjecie uzytkownika
erft - 2016-06-27 18:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu to glownie chyba byly stanowsika w stylu mlodszy specjalsita/ specjalsita ds ksiegowych ale ofert nie ma

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert