Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adrian Wernik - 2015-03-08 22:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D Jak macie coś do powiedzenia to śmiało prosto w oczy (strach wam nie pozwala?) a nie potraficie anonimowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzka zazdrość nie ma granic, słabi ludzie tylko potrafią gadać jak mają źle, a nic ze swoim życiem nie potrafią robić. Trzeba zacząć od siebie, a potem patrzeć na kogoś :)
zdjecie uzytkownika
Adrian Wernik - 2015-03-08 22:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biuro - 2014-10-31 23:49:13]:
Czemu Ty to anonimowo napisałeś? Przedstaw się i pokaż jaki z Ciebie kozak;)
zdjecie uzytkownika
/////// - 2015-03-09 18:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
No i po co nam wojna na Ukrainie jak mamy ją w DY między POLAKAMI!!!!!!!! WSTYD!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
dong - 2015-03-11 16:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra rada:nie bron jej tak :P Nie warto,wiem co pisze... To tylko sugestia,nie musisz odpisywac,ze h** mi do tego itp.(bo pewnie zaraz tak bedzie) :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-03-11 16:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech sie wezmą za kontrol jakości bo tylko przez telefon rozmawiają i kablują do brygadzistki. Wiadomo o kogo chodzi o Sylwie S. My telefonu nie możemy używać na linni a tu taka pannica ciągle rozmawia. Weź sie dziewczyną do pracy a nie.
zdjecie uzytkownika
Adrian W - 2015-03-11 23:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dong - 2015-03-11 16:06:27]:
Znasz Ją? Bo pewnie nie więc cicho siedź ;) A z rady nie skorzystam, i pozdrawiam tchórzy :)
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-03-12 09:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie nasza zapomoga? już dwunasty, a na koncie dalej się kurzy...
zdjecie uzytkownika
Pan Staszek - 2015-03-12 09:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [danny - 2015-03-08 19:03:45]:
Co do kompetencji Pani Klaudyny, jak kiedyś robiła zlecenia na nadgodziny to ludzie do tej pory pieniędzy nie zobaczyli. A jej rozmowa kwalifikacyjna wyglądała tak: Przeszedł się dyrektor po maszynach wskazał palcem na nią i już była asystentką. O żadnym CV nie było mowy. Jedynie co mi nie przeszkadza to jej styl ubierania, faceci wiedzą o co mi chodzi.
zdjecie uzytkownika
Adrian W - 2015-03-12 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pan Staszek - 2015-03-12 09:06:44]:
I co boli Cię to :) A Ty, aby możesz tylko popatrzeć ;)
zdjecie uzytkownika
Nieznam - 2015-03-12 18:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dream Job nie przelewa wypłat nie dość że niskie płace to jeszcze o kasę się martwić trzeba
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmm - 2015-03-12 23:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą nasze pieniądze może ktoś nam w końcu coś wyjaśni a nie jeden zwala na drugiego a pieniędzyjak nie było tak nie ma
zdjecie uzytkownika
dong - 2015-03-13 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maku - 2015-03-12 09:03:08]:
Mialem ta przyjemność :p
zdjecie uzytkownika
DONG - 2015-03-13 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-11 23:35:31]:
Znam,znam :) Lepiej niz Ci sie wydaje :D
zdjecie uzytkownika
po prostu - 2015-03-15 00:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Klaudyna nie skladala zadnego CV. Spodobala sie i tyle i dlatego z maszyny nr 15 zostala zabrana do biura. Taka polityka dyrektorow. Gratuluje panie Wer.k tak jej pan broni a moze i pan zobaczy jaka ona jest. Fajne ma krosty i plamy na ciele ale moze to panu nie pprzeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Adrian W - 2015-03-15 17:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe:D Śmieszne jest to co tu piszesz, ale też mi się podobają;) Napisz kim jesteś, a ja Ciebie ocenie :) Zobaczymy kto się ukrywa po drugiej stronie, no ale odwaga nie pozwala:) Trzeba czasami spojrzeć na siebie i dopiero oceniać innych. Ja nikogo nie obronie ja tylko zwracam uwagę tym za których przemawia nienawiść, zazdrość, kłamstwo, tchórzostwo.
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-17 13:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-15 17:03:50]:
WY LEPIEJ WYWALCIE W KOSMOS BEHAPOWCA GÓWNIARZA BEZ POJĘCIA.KTO GO ZATRUDNIŁ TO MA COŚ Z GLOWĄ
zdjecie uzytkownika
rexona - 2015-03-17 22:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ! Pan BHP-owiec to zero kultury! dzień dobry to w ogóle nie przechodzi mu przez gardło!
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-17 22:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [rexona - 2015-03-17 22:37:21]:
przywitanie -to jest nic ,ale pobił rekord chamstwa dając facetom szafki w damskiej szatni.co jeszcze wymyśli?dała bym mu za to w pysk
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 19:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AA - 2015-03-17 22:53:21]:
W pysk to ty mozesz dostac,a nawet wziasc.Slyszalas o integracji?To jest integracja.OniOna wjednej szatni,a nie na magazynie miedzy wozkami.
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-03-18 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tam taka integracja pasuje, ale zależy z kim...
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-18 22:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żeby komuś włożyć w pysk to trzeba go po pierwsze mieć,a po drugie to synku jesteś za młody żeby ze mną o takich rzeczach dyskutować,a integracja to tobie się przyda ze szczotką ryżową .lecz się,przyda ci się trochę kultury
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-03-20 11:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla panow to sama przyjemnosc korzystac z damskiej szatni popatrza sobie.
zdjecie uzytkownika
assasa - 2015-03-24 06:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-15 17:03:50]:
wera odrazu po ryju trzeba trzaskać tych ludzi co plotkują za plecami a nie potrafią ci tego powiedzieć w oczy :) Paaaweleeeeeeek :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
wyczerpany - 2015-03-24 14:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DY - tu liczy się norma. Ludzie pracują jak roboty, nawet podrapać po tyłku nie mają się czasu. Wszędzie nagonka szybciej, szybciej, szybciej. Nie dziwię się, że tak podkręcają normy skoro większość i tak pokazuje, że da radę więcej. Normy powinny być ale sensowne. Jakie ma kwalifikacje ten co je ustala???? Stoper i kartka nie wystarczy - tu trzeba jeszcze pomyśleć. Człowiek nie jest robotem, który wykonuje tysiąc identycznych ruchów na godzinę. Gdzie tu jest ergonomia pracy jeżeli ktoś oczywiście wie o czym mówię. Zresztą czego tu wymagać, skoro brygadzistka nie umie nawet poprawnie wykonać prostych działań arytmetycznych a mistrz to nie do końca mistrz. Dobrze, że chociaż za nich się wzięli i też mają pracować a nie chodzić i bąki zbijać - najlepiej w biurze ... Zresztą wszyscy tu pracujący wiedzą jak jest. Miłej zmiany życzę :) Cieszmy się że pracujemy - takie nasze pokolenie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 08:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszy mnie to, że Adrian W. ma jaja i nie kryje swojej tożsamości jako JEDYNY na tym forum !!! A co do reszty .... sami sobą dajemy pomiatać przez te koreańskie świnie, jakbyśmy wszyscy się postawili raz i drugi.... przecież wszystkich nie zwolnią, tylko kierownictwo - to logiczna zasada u Koreańczyków
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie