Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-14 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A największym dupowlazem jestes Ty !!!
zdjecie uzytkownika
////// - 2015-05-22 08:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby zbliżał się koniec ?????????????
zdjecie uzytkownika
wkórwiony - 2015-06-13 23:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mamy od jakiegoś czasy firmę sprzątającą i sklepik pod wodzą koreańczyka i jego żony. Apel do policji zajmijcie się tym.Naprawdę warto. 60 % kobiet sprzątających pracuje bez żadnej umowy. To są kobiety które są nawet są na zwolnieniu chorobowym a on ich przyjął i pracują. Sklepik to chyba działka policji skarbowej. Nigdy nie dostałem tam paragonu za zakupiony towar. Kasy fiskalnej też tam nie widziałem. I najlepsze - sprzedają kanapki robione przez nich na zapleczu bez zaplecza sanitarnego. Nie mają gdzie rąk umyć a te kanapki robią. Kanapki bez daty ważności i bez informacji o składnikach. A może ktoś jest uczulony na ser lub pomidora. Ale jak kupuje to nie ma nigdzie informacji i oczywiście dalej bez podatku bo bez kasy fiskalnej. Ludzie nie kupujcie tam i nie dorabiajcie chama. Szanowna policjo filtrujecie różne portale więc jak to czytacie to zróbcie porządek i u nas. Bo syf jest
zdjecie uzytkownika
madzialena - 2015-06-15 12:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lakiernia w DY to przedsionek piekła na ziemi, podwajanie norm i redukcja etatów to ostatni krzyk kierowniczki jak tu przypodobać się koreańcom. ciekawie co dalej, sama stanie na taśmie????
Jak jest audyt to wszystko idzie wolno, jak nie ma to taśma na maksa. dziwne, że jeszcze nie wykryli, że gumki w stendach odpadają, bo kleju nie ma czasu dawać.
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2015-06-18 12:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich z Dong Yanga widze ze duze sie dzieje teraz w tym zakładzie ,wspolczoje tym zwyklym pracownikom co tam pracuja i tej bezczelnej kierowniczki jak zwykle jak jest audyt to wszystko ladnie pieknie a potem zapierdol by nadgonic produkcje tu chodzi o ilosc a nie jakosc aby duzo narobic a czy gumki sa to niewazne.A co do tych kanapek i sklepiku to sanepit niech nasla bo to po prostu obzydliwe zeby robic i spzedawac kanapki pracownikom w taki sposob jak oni je robia i tymi brudnymi koreanskim pazurami blllllllle typowe na koreancow oszczedzaja na wszystkim niedlugo pracownicy benda papier do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z soba nosic bo zakladu miebendzie stac.....
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-18 19:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro nie pasuje Wam sklepik to po co w nim kupujecie? Przecież nikt wam nie każe :)
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-06-19 10:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w LG kleja spoko:)
zdjecie uzytkownika
fiona - 2015-06-19 13:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-06-18 19:50:47]:
śmieszna jesteś p.Kasiu nie prościej będzie podpisać się prawdziwym imieniem no ale .....gdzie tu prawda Gdyby była alternatywa dla sklepiku..marzenie kolega prezesa nietykalny.Jaka żona-chyba narzeczona,a sklepikowa chyba z PRL
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-19 14:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fiona - 2015-06-19 13:48:20]:
Tak mi rodzice dali na imię i tak się podpisuje :) śmieszna? Dlaczego tak uważasz?Bo wypowiadam swoje zdanie?Wolny kraj,każdy ma do tego prawo :)
zdjecie uzytkownika
fiona - 2015-06-19 22:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-06-19 14:40:22]:
no dobrze -nie śmieszna lecz mało prawdziwa,bo gdzie niby mają pracownicy coś kupić -jedynie w tym z Bożej łaski sklepiku.Sporo osób kupuje w automacie ale .....nie wszystko jest dostępne.naprawdę to Mobbing ,mobbing, mobbing-i w całym zakładzie i w tej pożal sie firmie sprzątającej a ile donosicieli-jak komarów nad jeziorem.Nie ma szacunku dla człowieka -lepszy szacunek dla tych ptaszków latających pod dachem.Zresztą nie ma koleżanek w pracy-są znajome twarze
zdjecie uzytkownika
111111 - 2015-06-20 20:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [fiona - 2015-06-19 22:27:43]:
Zresztą nie ma koleżanek w pracy-są znajome twarze.... święte słowa w tym momencie trzeba uwazac kazdy kazdego pdpierdala zeby nie stracic pracy.... takie są realia
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-22 19:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie trzeba łączyć życia prywatnego z pracą, w tej firmie łatwo jest nawiązać relacje, bo nie ma takiego przekroju wiekowiego i to dlatego sadzac z poprzednich opinii. Co do samego zaufania, to już trezba wyczuć, jedni się ze sobą dogadają inni mniej. Ogólnie atmosfera pracy jest w porządku, więc nie ma co narzekać.
zdjecie uzytkownika
ppppp - 2015-06-24 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy mówicie o mobbingu w DY???? Przecież była PIP i żadne z Was gęby nie otworzyło bo majdami trzęsło. I na ch.... oni tam przyjadą. A teraz kierowniczka zła i nie dobra ???? Trzeba było gadać prawdę jak była kontrol , a traz to możeta ją cmoknąć w tą tłustą, grubą ......(w cztery litery)
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-07-09 17:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z wczasami pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
google - 2015-07-09 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypelniales/as papiery? Wiec dostaniesz. Dostaniesz okolo tydzień przed urlopem. Jakieś 4 stowki.
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2015-07-09 22:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
google po co tak ostro . Człowiek się po prostu pyta bo mu zależy na każdym groszu. Można normalnie odpowiedzieć i tyle. Po za tym człowiek się pyta bo u nas jest ciemnogród. W sąsiedniej firmie L., ludzie już dawno wiedzą kiedy i ile dostaną tylko w DY takie zacofanie. i to już od kilku lat. Ludzie sprawdzają konta co dzień bo może już przelali a gdyby było ogłoszenie kiedy i po ile to by spokojnie czekali na przelew i nie zawracali głowy. A z papierami nie świruj bo powinno was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzić ile zarabia moja żona i jaki jest dochód w rodzinie. Ja pracuje u was i dostaję za pracę 1300 do ręki i socjalne mi się należy. Gdzie pieniądze na dofinansowanie na książki dla dzieci, należy się a gdzie to zostało rozdysponowane? Strojów roboczych nie ma właściwie w tej firmie nic nie ma. Dla tych co szukają pracy - stanowczo odradzam tę firmę
zdjecie uzytkownika
google - 2015-07-10 05:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedziałem na spokojnie wszystkie informacje. A co do ostrej gry to po co właściwie tak się rozpisales? Ludzie gadają w czym polowa to prawda. Wiec wystarczy ze będziesz słuchał a wszystkiego się dowiesz pozatym również reprezentujesz ciemnogród bo tu robisz. A jak odradzasz firmy to po co się tu męczysz?
zdjecie uzytkownika
administracja - 2015-07-15 01:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oświadczenia o dochodach rodziny nie są widzi mi się DY, zbierane są po to by wszystko było zgodnie z przepisami, jeżeli Panu "zwykły" nie pasuje nie musi składać owego oświadczenia, ale niech nie liczy wówczas na jakiekolwiek dofinansowanie z funduszu, bo nie będzie możliwe określenie sytuacji materialnej i podstawy do wypłaty świadczenia. Kolejna sprawa - fundusz socjalny nie jest "nasz" bo środki na nim zgromadzone nie są potrącane nikomu z wynagrodzenia lecz pracodawca zobowiązany jest odprowadzać określone kwoty w ciągu roku na konto funduszu, nigdzie też nie jest określone, że należy się Panu dofinansowanie na książki. Wydatkowanie środków socjalnych jest corocznie uzgadniane przez pracodawcę i związek zawodowy, który wciąż u nas istnieje.
Żadna nie wykorzystana kwota nie przepada, wszystkie pieniądze są na koncie funduszu i przechodzą na następny rok jeśli nie zostaną wydatkowane na bieżąco. Każda realizacja harmonogramu za każdym razem wyświetlana jest na monitorze znajdującym się w stołówce, wystarczy czasem się tym zainteresować i poczytać wyświetlane informacje.
Przede wszystkim Panie "zwykły" jeśli nie chce Pan być zacofany wystarczy przyjść do biura i zapytać o to co Pana interesuje, zamiast pisać tu takie głupoty...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-15 19:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [administracja - 2015-07-15 01:44:10]:
A moze tak zamontowac drugi monitor na drugiej stolowce.Tam nie docieraja zadne informacje.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 22:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-07-21 22:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lakiernia już schodzi na psy. Widać tylko chodząco pania mistrzyni w takiej spódniczce że ledwo zakrywa jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przyglada sie ludziom i daje wiecej pracy że ci ludzie nie moga sie wyrobić a ona tylko patrzy zamiast coś z tym zmienić. Co za babsko cholerne z niej. Nie dziwię sie że na takie przezwisko jak u góry pięknie wygląda a na dole nawet nie umyje nóg. Niech sie ona wezmie a nie tylko pizde rozwali w biurze i wielka dama.
zdjecie uzytkownika
Zołza - 2015-07-22 15:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już środa, a pieniążków na koncie nadal nie widać
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-07-23 15:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy chcecie od Pani Mistrzyni to bardzo mila osoba :)
A co do ubioru to niezle sie ubiera a jak zalozy szpileczke to mmmhmm :)
zdjecie uzytkownika
mhm - 2015-07-27 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyżby pani kierownik wyjechała do pracy za granicę, do córci?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
shrek - 2015-08-03 20:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak pojechała do Honolulu małpy drażnić
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-08-16 23:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoojoo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert