Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lokking - 2014-10-05 19:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...jak to mozliwe ...
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-10-05 21:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Glabie musisz znac przepisy panujace w tej firmie oraz normy gdyz brygadzistki nie podlegaja pod kierownikow lecz mistrzow. Żenada..!
zdjecie uzytkownika
llllll - 2014-10-05 21:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczerniasz ta kierowniczke a malo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej nie wejdziesz... haha...
zdjecie uzytkownika
r - 2014-10-05 21:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac ze na tym forum madrzy ludzie to tego nie wypisuja tylko maja zryte pod kopula, ludzie jestescie jedna wielka porazka!
zdjecie uzytkownika
to - 2014-10-05 21:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto was trzyma w tym zakladzie nie podoba sie to wypad jak wam tak zle i nie dobrze, bedzie po klopocie. Problemy robicie sobie sami to wy jestescie kulejaca czescia tego zakladu, a wiec chyba musicie sie zwolnic. A jak nie macie komu obrabiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zajmijcie sie swoja bo lata wam na lewa i na prawo dla takich osob dogodnym miejscem beda okolice siodemki. Zycze udanej pracy napewno ta okaze sie najlepsza w ktorej spelnicie sie w 100%.
zdjecie uzytkownika
mr. down - 2014-10-06 12:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czego wy oczekujecie od tej ciemnej masy, co skończyła podstawówkę.
Błąd na błędzie. Tylko wyzywać umieją.
Do roboty tępaki!!
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-07 19:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Sweet Noise - Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-08 21:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja pozdrawiam panią z kontroli o której był wpis wcześniej. O tę czarną chodzi z gotowego. Robić z siebie taką gwiazdę to trzeba jeszcze mieć klasę a nie tylko starowioskowe wychowanie. miałem przyjemność z nią spędzić kilka chwil w tym zakładzie na selekcji i szczerze odradzam znajomości.Ona czuje się księżniczką i poniża ludzi nawet ze swojego działu ale niech ta pani się obudzi bo bo w każdej nawet bajce księżniczki były mądrzejsze i przynajmniej o 3 rozmiary mniejsze !!!
zdjecie uzytkownika
wse - 2014-10-10 10:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahahahaahahahhahahhahha dobre to było :D
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-10-10 15:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze by tak Prezes firmy dyrektor lub ktokolwiek waznijszy w tej firmie wypowiedzial sie w sprawie firmy. Tyle oczerniania przez ludzi, tyle skarg, i zadnej reakcji. Chyba ze poprostu to wszystko prawda i zaklad naprawde siega dna i nawet mu to nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Neutralna.Linia nr 1 - 2014-10-10 19:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmmm , niech każdy spojrzy na siebie , na to jak pracuje , zachowuje , i na to co robi.
Tyczy się tylko tych ludzi którzy napastliwie próbują uczestniczyć i uczestniczą w życiu DY.I zamiast zająć się robotą i własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prywatnym życiem, to zajmują się innymi pracownikami , zawiść , zazdrość , nienawiść , piętnowanie się czyimś kosztem , to jedyne co reprezentujecie. Jeden drugiemu tyłek liże a potem sami na na siebie wzajemnie donosicie i obgadujecie się za plecami.A żeby podejść i powiedzieć w 4 oczy, to nie ma chętnych. Brak odwagi. Tylko żałosne teksty na forum w formie anonima , mało sprytne , nie możliwie charakterne i ambitne.Ten Temat to Ocen.Głęboki , wielki i bez dna.
Każdy na swój sposób próbuje opieprzać się w robocie , ale nie wszyscy mają możliwość tego robienia(stanowiska) i za to macie najwyraźniej żal do kontroli.
Jednego to boli drugiego nie.
A co do Sylwii S , skoro , uczepiliście się jej jak rzep psiego ogona , na jej temat , przez net , bo nikt nie ma odwagi podejść i powiedzieć w oczy , to już samo za siebie mówi , z kim mamy do czynienia.
Pozdrowienia.Śmiech
zdjecie uzytkownika
opik - 2014-10-11 19:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pozdrawim panią kierownik z lakierni ;)
zdjecie uzytkownika
pracowniczka - 2014-10-11 20:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wse - 2014-10-10 10:50:28]:
Święte słowa, też miałam (nie)przyjemność być na selekcji u tej czarnowłosej królewny.Ahhh jak miło wspominam każda minute tych wpatrzonych oczu jak wyciągałam kolejne ramki z wózka. I tych odgłosów płynących chyba w moją strone( aczkolwiek tu nie jestem pewna, bo to przypominało ryk jelenia na rykowisku) Szkoda, że wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to tylko pracownik kontroli jakości, z resztą miałam wrażenie, że to ORMO. Myśle, że bardziej by sie nadawala do huty im T. Sendzimira
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-12 18:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważne firmy które coś znacza na rynku płaca poważne wynagrodzenia ludziom tam pracujacym szanuja pracowników maja wykwalifikowana kadre no a tu jest jak jest .....dyrektorzy to ludzie z przypadku reszta też jaka płaca taka firma kompletne dno nic dodac nic ujac .....nie ma sensu obrazac się wzajemnie zachłannosc tych na górze nie zna granic nawet jak by firma wypracowała miliard dolarów zysku płace beda najnizsze z możliwych taka mentalnosc tego nikt nie zmieni ,no chyba ze prezes em zostanie ktos z doswiadczeniem i poważnym podejsciem do pracy
zdjecie uzytkownika
mk - 2014-10-12 23:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co dzisiaj się tu dzieje sprawia, że chciałoby się rozłożyć wielki namiot z napisem: „festiwal żałości”.
Kompletnie nie rozumiem jak dorośli ludzie mogą w obecnie publicznym miejscu wyciągając sobie coraz większe brudy.
Obrzucanie się "gównem" publicznie nigdy nie było i nie będzie chwalone.
zdjecie uzytkownika
Olivier - 2014-10-13 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak niekturzy maja racje w tej firmie niem podwyzek i niebendzie chodzby niewiem co bo dla nich my pracownicy to jestesmy tania sila robocza oni maja z tej produkcji duzo kasy a nam pracownikom daja najnizsze wynagrodzenie nawet tym wieloletnim pracownikom. A dla mie to niech sie wyzywaja i nawet napierdalaja publicznie to i tak niczego nie zmieni w tej firmie powinni kierowniczke wymienic to moze wtedy by sie polepszylo.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-14 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziłam na fejsie zdjęcie pani Patrycji slubne pięknie tylko mogłaby pani je pomniejszyć ze nie było widaćtej pseudo kierowniczki z wielkim nosem
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-15 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nos jak nos ale te pultyny brr i gdzie to się pcha przed obiektyw i psuje młodym zdjęcie
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-18 14:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta cała kie... z lakierni to sie po tej imprezie mocno struła ze nie przyszła do pracy
zdjecie uzytkownika
ODP - 2014-10-18 14:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TERAZ DLA NAS ROBIĄ BALETY CHCĄ POKAZAĆ JACY SĄ DOBRZY A TO PRZECIEŻ ZA NASZE PIENIĄDZE TO ROBIĄ ALE UDAJA TAKICH WSPANIAŁYCH PRACODAWCÓW
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-10-18 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zamawiajta już fryzjerow bo was muszą na bustwa zrobić i bądźta lepsze od kierownicy z rumoki
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-10-19 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tej imprezie to jak zwykle bendzie tyle jedzenia i picia ze dla wszystkich niestarczy skromie najebia sie niektorzy lacznie z kierowniczka ktora bendzie musiala bawic towarzystwo bo na trzezwo to niemogla by to by bylo zbyt upakarzajace by bawic pracownikow. I ta impreze zrobia za wasze pieniadze.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-10-21 05:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy ta impreza i gdzie
zdjecie uzytkownika
Paweł Maczuha - 2014-10-22 11:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odrazu chcialym pozdrowic całe biuro co ma mnie za ćpuna:) to co mówicie na mój temat to o sobie mówcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam w cudze opinie.. ludzie mnie nie znają a opisują:) dla was jestem ćpunem a wy dla mnie jesteście łatwowiernymi pedałami których mam głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto mnie zna to zna prawde jaki jestem... :) z pozdrowieniami dla gruby B:) I żeby nie było anoniumu Podpisuje się Paweł Maczuha... A ćpuna to sobie znajdzcie gdzieś indziej bo ja nim nie jestem i nie dam sobą pomiatać :) pozdro :)
zdjecie uzytkownika
była - 2014-10-22 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym salutowaniem przed koreańczykami :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x