brak logo

obi

Zabrze

Opinie o obi

obiBok 2010-12-16 19:19
witajcie,dostałem propozycje pracy w zabrzu w obi...chce sie dowiedziec jak sie pracuje w tym markecie??i jakie jest wynagrodzenie??
2
anonim 2011-03-22 17:29
pracus - 2011-01-26 16:58:20

nie mozna powiedzieć jak się pracuje bo jeszcze go nie otwarli

będzie tak samo jak w Jastrzębiu Zdroju. bo wszedzie tak samo..pozdrawiam.
anonim 2013-09-03 21:15
Praca w OBI to żenada, marne zarobki, idiotyczne zmiany - po 6h dziennie, a rotacja kasjerek jest ogromna, mało która pracownica robi tam pełen etat, bo tego wszystkiego nie da się wytrzymać. Zarobki wołają o pomstę do nieba - 3/4 etatu to ok 980zl, a cały mniej więcej 1200. Zamiast zrobić zmiany po 8h, zdarzają się przypadki kiedy dwa dni z rzędu pracuje się po 5h, zamiast zamienić to na dłuższe godziny pracy, a w zamian dać pracownikowi jeden dzień wolnego więcej, gdzie tu sens - gdzie logika? Masa biurokracji - przynajmniej na kasach. Sprzedaż aktywna, za którą nie powiedzą Ci nawet dziekuję albo pocałuj mnie w [usunięte przez moderatora]. Paniusie z nadzoru mają pretensje, za słabe wyniki dot. aktywnej sprzedaży, pomimo tego, że za każdym razem proponuje się klientowi produkt promocyjny. Co więcej, chodzą na monitoring, sprawdzają Cię na każdym kroku. Kiedy na linii kas nie ma ruchu, bardzo źle widziane jest, kiedy pracownica usiądzie sobie na krześle i chwile odpocznie. Bez przerwy trzeba coś robić, wycierać taśmę, wymieniać wodę, albo porządkować swoje miejsce pracy - nawet wtedy, kiedy dzień wcześniej lub przed chwilą robiło się coś podobnego. Pracownicy działów mają o wiele lepiej, chociaz tez niewiele zarobią, a zadań do wykonania mają mnóstwo, ledwo co się wyrabiają.
1
kasjerka 2013-11-03 20:45
wymagania wielkie płaca marna oczy na około głowy kasjer i ochrona w jednym zarobek na 3/4 to 973 zł
3
romek 2016-05-12 14:50
oferta o której piszesz @piłat już nie aktualna, ale jest sporo innych, nowych warto je przeglądnąć może znajdziesz coś dla siebie
Jurek 2016-12-07 00:49
Dramat. Stanowczo odradzam. To jest szambo i jeden wielki chlew.
Agnieszka 2017-03-31 11:14
@Jurek, dlaczego tak uważasz?
anonim 2017-08-03 23:12
Mam pytanie. Jak wygląda kwestia wypowiedzenia w tym sklepie, jeśli ma się umowę zlecenie?
To jest ze skutkiem natychmiastowym, czy trzeba wręczyć pismo z wyprzedzeniem?
Od jutra zaczynam tam pracę, ale czytając opinie chciała bym wiedzieć co i jak.
Będę wdzięczna za informację.
Agnieszka 2017-08-29 11:39
@anonimz tego co się orientuje to w każdym miejscu powinny być takie same zasady odnośnie umowy zlecenie. Ale najlepiej przeczytaj o tym w swojej umowie, którą będziesz musiał podpisać. Ta powinna być adnotacja związana z wypowiedzeniem.
Zostaw swoją opinię o obi - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie obi