brak logo

Hotel Sympozjum

Kraków

Opinie o Hotel Sympozjum

Kasia 2014-08-31 17:26:11
nie wypłacalni, nie polecam
2
sroka 2014-11-28 17:06:15
nie polecam nie płaca ,ni umieja pisać umów ,ogólnie porazka hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki
1
zniesmaczony 2015-01-05 00:49:43
poprzednie opinie zdecydowanie zbyt łagodnym językiem pisane, totalny bałagan kadrowy, umowy wymyśla chyba idiota/ka (kadrowa do zwolnienia od razu!) nie potrafi przczeczytać co napisała i nie zna prawa pracy...ciekawe ile zarabia bo sam chciałbym mieć taką robotę,każdy kto choć trochę liznął tematu zagnie ją w 3 sek.,prezesowi gratuluję doboru personelu, kadry bez pojęcia, HR (osoba odpowiedzialna za rekrutację, wyjaśniam dla prezesa) czy to Kierownik, zatrudnia jak leci, cytuję...nawet spod TESCO (bez obrazy dla pracowników), personel z kadry Kiero... i nie tylko bywają pod "wpływem", to jest jakaś totalna porażka. Prezes bije rekordy niby przychodzi wkurzony na śniadania (łosoś,kawka, na bogato!),żeby pracownicy nie upominali się o pensje, no bo kto podejdzie do właściciela jak ten ma zły dzień? Wypłacalność w ratach i lepiej się nie oddzywaj bo Cię zwolnią! Niby 4 gwiazdki , pusty śmiech mnie ogarnia.
2
Maniek 2015-02-05 15:26:24
Uciekajcie dlaeko od pracy w tym hotelu. Nie placą, często zalegają z wyplatami ok 2 msc. A jeżeli już łaskawie coś przeleją to w śmiesznych ratach. Prezes i jego zonka oszczędzają na wszystkim i do wszystkiego sie przyczepiają. Umowy śmieciowe, śmieszne umowy o dzieło i zleceniówki przedłuzane co miesiąc. Wolnego nie dostajesz wtedy kiedy chcesz pomimo umowy smeiciowej i niekogo nie obchodzi ze jestes uczniem i obiecali wolne wtedy kiedy masz nauke, albo że masz lekarza itp. bo kto bedzie pracował jak nie ma kto niby? a prezesik zawsze mówi ze jest za dużo pracowników. Hotel 4 gwiazdkowy, a standard nie zasługuje nawe na 3. Czysta pozerka i złe traktowanie pracowników, bo jak można dobrze pracować jak nie płaca? i nikogo nie obchodzi za co masz żyć. Ważne,że właściciele mają, a pracownicy świca oczami jeśli czegoś w hotelu nie ma a jest tak cały czas i jeszcze kasy nie dostajesz za wykonana pracę a tyrasz i poswiecasz sie.
2
pracownik 2015-06-13 09:45:39
Wrogowi nie można by polecić pracy tam!!!
Nie wypłacalni! skandal żeby w XXI wieku trzeba było upominać się, co miesiąc o wypłatę! a jak już łaskawie wypłacą to w ratach - kazałby Im Ktoś żyć za przykładowo wypłacone 200 zł za miesiąc pracy...
Na dodatek słabo wyszkolona kadra pracownicza i wgl mała ilość pracowników do ilości pracy, więc pracujesz sporo ponad normę, mimo, że etat 160h, nikogo nie obchodzi, że nie żyjesz tylko pracą tam. Ludzie niektórzy niekompetentni, że aż razi w oczy, są też zatrudniani po znajomości, osoby w niektórych działach nie ogarniają, co się dzieje, na dodatek panie nie umieją zwracać się do innych z szacunkiem, chamstwo i prostactwo.
Do tego ogólny bałagan, zamieszanie, zła organizacja pracy.
4 *, ha ha ha! KONTROLA POTRZEBNA, bo bez tego to jakiś dramat. Aż dziwne, że tego cyrku jeszcze nie zamknęli!

NIE POLECAM!!!
pracownikk 2015-07-17 20:43:47
Nie polecam. Wszystkie pipowyższe opinie to sama prawda. Nie wyplacalni, Czekasz na wypłate po 2 miesiące, wyplacą ci 200 lub 300 zl na miesiąc i masz za to zyć. To smiech na sali ze chdząc do pracy nie masz za co zyć bo cała kasa jest trzymana w rekach prezesa. Gdy upominasz sie o wypłate słyszysz ze sa wazniejsze sprawy do opłacania niz wypłaty dla pracowników. Nie ktore działy dostają regularnie pieniądze, reszta musi czekać az laskawie po paru miesiacach dostaną w końcu zasłuzona wypłate. Nie polecam!
ANN 2015-10-02 00:31:35
Zgadzam sie z opiniami, a pracujesz normlanie powyzej 160h w miesiacu, ale wyplacaja wynagrodzenie w smiesznych ratach, koniec koncow dostaje sie kwote jaka ma sie w umowie, ale trzeba prosic caly czas o wyplate... dziwne, ze Inspekcja Pracy tam nie zawitala jeszcze, a raczej byla, ale nic nie pomoglo.
były pracownik 2015-11-11 20:03:52
no nie mają płynności bo toną w długach. A to co mówią to np ze mają wazniejsze rzeczy do zaplacenia niż wypłaty dla pracowników.
ginger 2016-06-14 15:47:54
Witam, Czy sytuacja w tym hotelu sie moze poprawila od tamtego roku? Wiem z pewnych zrodel, ze faktycznie firma miala duze problemy finansowe w roku 2014-15, zalegali z platnosciami nie tylko pracownikom ale i kontrahentom. Czy sytuacja nadal tak wyglada?
ertg 2016-06-21 19:45:27
@kiss całkiem ciekawa oferta powiem Ci..ale jesgt tez dla kierowniak recpecji do zadan takiej ososby nalezy m.in. organizacja pracy Recepcji oraz zapewnienie wysokiej jakości obsługi Gości hotelowych przez pracowników Recepcji,obsługa portali rezerwacyjnych
Zostaw swoją opinię o Hotel Sympozjum - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Sympozjum