Team Connect

Warszawa

Opinie o Team Connect

2011-07-04 00:00:41
Właśnie zakończylem ponad roczna wspólpracę z nimi i nie żałuje. w tym czasie uczestniczylem w 3 projektach, w tym w jednym dla dużego międzynarodowego koncernu, tak więc miałem mozliwość zdobycia ciekawego doświadczenia. współpraca z firmą pośredniczącą rownież przebiegała bez zarzutu, elastyczne warunki współpracy, wypłata na czas, brak przestojów w pracy. ogólnie zasłużony pozytyw.
3
khadi 2011-08-17 00:11:47
Z obawy przed firma krzak raczej nie chcialam przyjac od nich propozycji pracy, bo za wiele info o nich nie znalazlam, w koncu jednak poszlam na rozmowe. Sama firma jest mala, ale ludzie sympatyczni i jak sie wydaje w miare ogarnieci w temacie. projekt szybko sie rozpoczal, co jest plusem, ale i troche...szybko sie skonczyl - wczesniej niz zakladano i z tego nie bylam zbyt zadowolona ;))
Simpson 2015-02-12 16:43:57
Firma generalnie ok. Zastrzeżenia mam jedynie do młodej rekruterki o imieniu na „I” i nazwisku na „L”. Osoba ta jest niekompetentna (brak podstawowej wiedzy) i pyszałkowata. Jeśli będzie się z Wami kontaktować właśnie ona, lepiej poproście o kontakt do kogoś innego z firmy.
6
ITman 2015-09-20 17:04:38
Pracowałem ponad 2 lata i byłem bardzo zadowolony. Ciekawy projekt a właściwie dwa w których uczestniczyłem podczas współpracy. Dobre i partnerskie relacje z szefostwem i resztą firmy. Dla mnie super.
2
czka 2015-09-24 16:18:55
Aby umieszczać pochlebne opinie o samym sobie należy wykazać się choć małym sprytem aby nie zostać namierzonym :) Dwóch rożnych pracowników używa słowa szefostwo.....to ci zbieg okoliczności.
(usunięte przez administratora)
3
GooSFRABA 2015-09-29 10:50:07
właśnie szukam opinii o firmach it na rynku warszawski i to co przeczytałam powyżej, na temat Team Connect to chyba jakiś kiepski, mściwy żart. pracowałam dla nich 2 lata zero problemy, szczególnie tych z płatnościami! przez ostatnie pół roku firma, w której pracowałam tylko raz wypłaciła mi terminowo wynagrodzenie, zdecydowałam się odejść, aktualnie szukam czegoś, a do TC z chęcią bym wróciła.
Mat 2015-10-13 13:38:00
Iza, co mają wspólnego różne zarobki na różnych stanowiskach (oczywista oczywistość) z różnym podejściem do pracownika? Czy to oznacza ze w zależności od stanowiska i zarobków podejmuje się decyzje o płatnościach. Niestety słychać o tej firmie i o tym problemie. Faktycznie kiedyś im sie dobrze wiodło, teraz nie jest za ciekawie. Mogliby z tego jeszcze wyjść z twarzą, gdyby nie chowanie głowy w piasek
krab 2016-02-07 16:36:43
Cześć,
Słuchajcie jak wygląda w tej firmie praca na stanowisku IT? (ale bez hejtu)
Dużo jest wyjazdów? Bo o ile dobrze wiem, to jest to firma konsultingowa.
Jak wygląda sprawa z nadgodzinami?
Oferują równiez pracę z Krakowie - wie ktoś gdzie jest siedziba? Dopuszczana jest praca z domu?
krab 2016-02-07 17:28:00
@adeko,
Interesuje mnie stanowisko związane z bezpieczeństwem IT (głównie pentesty). Doświadczenie mam ponad 2 lata w tym rok w Big4, do tego zajmuję się swoim Researchem. Mam sporo ofert z innym miejsc, ale wolałbym w czymś mniejszym popracować. Wykształcenie też mam, myślę bardzo fajne :-)
Jak to wygląda z tymi wyjazdami? Bo wiem, że firmy konsultingowe często wymagają mobilności. Jesteś w stanie odpowiedzieć na resztę pytań?
iof 2016-05-05 15:23:01
W tym przypadku @olek wymagania nie są tak duże jak na samych programistów, bo np programista PHP, musi mieć wykształcenie wyższe, a do tego jeszcze oczywiście kilkuletnie doświadczenie w branży informatycznej
ex 2016-10-26 16:48:50
(usunięte przez administratora) )
2
Zostaw swoją opinię o Team Connect - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Connect