brak logo

BARMA MEBLE BIUROWE SP. Z O.O.

Katowice

Opinie o BARMA MEBLE BIUROWE SP. Z O.O.

???!!! 2012-10-10 00:30:15
Jak chcesz coś dodać od siebie kolego to przynajmniej pisz poprawnie analfabeto!!!
Pisze się wziąłeś a nie wziołeś i pseudo a nie psełdo.
Jak się czyta takie rzeczy to człowiek się zastanawia skąd ty się "wziołeś"?! Szkoła podstawowa się kłania.

Ps.To forum nie służy do zabawy tylko do wyrażania opinii o danej firmie.
Jak Wam się nudzi to piszcie swoje złote myśli w pamiętniku.
Gustaw 2012-11-14 19:55:36
a ja wręcz przeciwnie, polecam współpracę z tą Niby firmą- obsługa może niezbyt miła i kompetentna, ale na dobrze skonstruowanej umowie można jeszcze zarobić (mowa o odsetkach)- firma nie ma w zwyczaju terminowo wywiązywać się z podpisanych umów
cosik 2012-11-19 15:12:29
tylko tyle, mniej nas, więcej roboty, więcej godzin, większa kasa i wypłaty co miesiąc bez zbytnich opóźnień czyli w danym miesiącu są - tak u montażystów, a jak w biurze tego nie wiem
bla bla bla 2012-11-19 15:37:38
sprawdź sobie czy masz ZUS opłacony :-)
kolega świstaka 2012-11-19 22:43:01
ten biedny świstak siedzi i zawija, ale biedny już ledwo zipie, wezwijcie obrońców praw zwierząt, może go jeszcze odratują, może to jeszcze nie koniec, dajcie mu szanse - wypuście go do lasu bo tam jego miejsce!!!
Konkurent 2012-11-20 03:29:22
Panowie, przepraszam, ale muszę, dam Wam dobrą radę.
Za dużo, za szybko, za zbyt wiele. Mam nadzieję, że rozumiecie.
Nie da się zrobić ogromnej firmy w rok,dwa lub trzy, na to trzeba wielu wielu lat. Radzę wrócić do początków, mieliście przecież rewelacyjne wyniki, a chęć zbudowania mega firmy w szybkim czasie przyniosła Wam tylko stratę kasy, nerwów, i mnóstwo stresu - wiem bo to przechodziłem kilka razy w sowim życiu. Nie ufajcie wszystkim bezgranicznie bo się na tym przewieziecie. Ludzi zatrudniajcie z głową i nie przekazujcie im wszystkiego od razu. Tutaj nie zaglądajcie bo to nie ma sensu. Zacytuję Wam mądre słowa z tego portalu :
\\\"Wiadomo że jeśli pracownik jest zadowolony, dobrze opłacany i \\\\\\\"na fali\\\\\\\" to raczej tu nie zagląda. Inaczej jest z osobami rozgoryczonymi i skrzywdzonymi, które na gorąco wlewają tutaj swoje żale. \\\"
Chyba daje to Wam do myślenia, Ci co mają z Wami dobrze nie zajrzą tu bo po co. A żeby być na fali to trzeba być dobrym pracownikiem, a takich teraz nie ma, a jak są to jest ich jak na lekarstwo.
Rada kolejna - nie dajcie się zwodzić i oszukiwać. Lepiej z głową zatrudnić jednego dobrego pracownika niż kilku, którzy w krótkim czasie wywiną Wam jakiś numer. Pamiętajcie , że ludzie są zawistni, prędzej za waszymi plecami Wam dokopią niż pójdą z Wami na fali. Zrobiliście ogromny błąd w zatrudnianiu ludzi, przecież mieliście już prawie ponad 30 pracowników - istne szaleństwo - kto utrzyma taką \\\"bandę\\\" , a ilu z nich naprawdę pracowało 5 , a może 10 nie więcej i założę się z Wami o cokolwiek.
I to na koniec - jak zrobicie to Wasza sprawa, ale może coś Wam z tego zostanie : lepiej dwóch, trzech dobrych handlowców niż 20 darmozjadów, którzy i tak będą kombinować na lewo i prawo, lepiej dwóch , trzech dobrych montażystów niż 20 lewusów co dużo gadać będą, a robić nie będzie komu. Zatrudniajcie tylko ludzi odpowiedzialnych i nie łapcie się na ładne buzie, też to przechodziłem i o mały włos zrobiłbym sobie wielkie \\\"kuku\\\". Zresztą przyglądam się Wam z boku i pewnie doszliście teraz do wniosku, że sami macie lepsze wyniki niż 20 pracowników. Zamiast dziesiątkami milionów lepiej milionami a efekt będzie większy i zysk przy tym większy. A te osoby co są za Wami i z Wami doceniajcie i dbajcie o nich, bo macie kilka wartościowych osób. Tymi co odeszli się nie przejmujcie, bo to taka kolej rzeczy jest, sami zresztą kiedyś też tak zrobiliście, i nie żałujcie ich bo i tak z nich by nic nie było. To na tyle, a co tych rad weźmiecie dla siebie to Wasze.
Konkurent 2012-11-20 03:58:36
I jeszcze na koniec, bo przyjaciele moi jak Wam to mówiłem wiele razy to do Was nie docierało - ograniczcie swoje zaufanie, chyba już wiele razy dostaliście po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie, a w ostatnim czasie w szczególności. U mnie też było ponad 20 handlowców, a teraz jest czterech i sprzedają więcej niż tych 20. Jak macie chęć to zadzwońcie, napisałem tu tylko po to bo wiem, że tu zaglądacie, a po co. Niech sobie inni piszą co chcą, nikt przy zdrowych zmysłach i tak tego nie czyta i nie zwraca na to uwagi. Niepotrzebne z tym nerwy, po co. Przypilnujcie sobie lepiej tych kontraktów co macie, bo przecież macie ich sporo jak za dawnych lat i początków, a macie je przecież bardzo konkretne, a te o które walczycie, a zwłaszcza ten - tak ten i tu Wam życzę sukcesu, bo śląska firma ma szansę na chyba jeden z większych kontraktów meblowych tego roku i na tym się skupcie i tu skierujcie Wasze siły, a tymi co nie dali rady się nie przejmujcie bo to maluczcy byli. Dacie radę bo potencjał macie, a i w mniejszym a konkretniejszym składzie tych wpisów tu unikniecie i czasu na ich usuwanie i walkę z tym portalem nie będziecie tracić (pisma, prawnicy, sądy itp.) - po co.
Wróćcie do podstaw i do początków bo to bardzo dobra droga była, pięciu Was było a wyniki w przeliczeniu na jednego mieliście większe niż jak tylu handlowców u Was pracowało. I nie konkurujcie z tymi co Wam dobrze, życzą, a z tymi co za Waszymi plecami knują i obłudni są. Popatrzcie na swoje znajome, tylko trzy są i nie zatrudniły do teraz nikogo bo rozum mają, same sobie radzą, a Wy lepsi jesteście bo większe możliwości macie. Poczytajcie swoje referencje, pomyślcie i wróćcie do początków to na zdrowie Wam wyjdzie, a wyniki sami wiecie jakie wysokie będą. Większy luz Panowie i rozsądek - nie ilość pracowników się liczy a ich jakość najważniejsza, przykład ze mnie weźcie bo doświadczenie w tym mam przeogromne.
ja 2012-11-20 09:14:07
neo - 2012-11-20 08:21:46

Konkurent - 2012-11-20 03:29:22

Panowie, przepraszam, ale muszę, dam Wam dobrą radę.


Za dużo, za szybko, za zbyt wiele. Mam nadzieję, że rozumiecie.


Nie da się zrobić ogromnej firmy w rok,dwa lub trzy, na to trzeba wielu wielu lat. Radzę wrócić do początków, mieliście przecież rewelacyjne wyniki, a chęć zbudowania mega firmy w szybkim czasie przyniosła Wam tylko stratę kasy, nerwów, i mnóstwo stresu - wiem bo to przechodziłem kilka razy w sowim życiu. Nie ufajcie wszystkim bezgranicznie bo się na tym przewieziecie. Ludzi zatrudniajcie z głową i nie przekazujcie im wszystkiego od razu. Tutaj nie zaglądajcie bo to nie ma sensu. Zacytuję Wam mądre słowa z tego portalu :


\\\"Wiadomo że jeśli pracownik jest zadowolony, dobrze opłacany i \\\\\\\"na fali\\\\\\\" to raczej tu nie zagląda. Inaczej jest z osobami rozgoryczonymi i skrzywdzonymi, które na gorąco wlewają tutaj swoje żale. \\\"


Chyba daje to Wam do myślenia, Ci co mają z Wami dobrze nie zajrzą tu bo po co. A żeby być na fali to trzeba być dobrym pracownikiem, a takich teraz nie ma, a jak są to jest ich jak na lekarstwo.


Rada kolejna - nie dajcie się zwodzić i oszukiwać. Lepiej z głową zatrudnić jednego dobrego pracownika niż kilku, którzy w krótkim czasie wywiną Wam jakiś numer. Pamiętajcie , że ludzie są zawistni, prędzej za waszymi plecami Wam dokopią niż pójdą z Wami na fali. Zrobiliście ogromny błąd w zatrudnianiu ludzi, przecież mieliście już prawie ponad 30 pracowników - istne szaleństwo - kto utrzyma taką \\\"bandę\\\" , a ilu z nich naprawdę pracowało 5 , a może 10 nie więcej i założę się z Wami o cokolwiek.


I to na koniec - jak zrobicie to Wasza sprawa, ale może coś Wam z tego zostanie : lepiej dwóch, trzech dobrych handlowców niż 20 darmozjadów, którzy i tak będą kombinować na lewo i prawo, lepiej dwóch , trzech dobrych montażystów niż 20 lewusów co dużo gadać będą, a robić nie będzie komu. Zatrudniajcie tylko ludzi odpowiedzialnych i nie łapcie się na ładne buzie, też to przechodziłem i o mały włos zrobiłbym sobie wielkie \\\"kuku\\\". Zresztą przyglądam się Wam z boku i pewnie doszliście teraz do wniosku, że sami macie lepsze wyniki niż 20 pracowników. Zamiast dziesiątkami milionów lepiej milionami a efekt będzie większy i zysk przy tym większy. A te osoby co są za Wami i z Wami doceniajcie i dbajcie o nich, bo macie kilka wartościowych osób. Tymi co odeszli się nie przejmujcie, bo to taka kolej rzeczy jest, sami zresztą kiedyś też tak zrobiliście, i nie żałujcie ich bo i tak z nich by nic nie było. To na tyle, a co tych rad weźmiecie dla siebie to Wasze.
( usunięte przez administratora )
zorro 2012-11-20 10:12:43
taki suchar, że aż mi pranie wyschło
Aga 2012-11-20 21:51:17
Przestańcie tu pisać i dajcie nam spokój! My jestesmy zadowoleni ze swojej pracy i nic wam do tego. Przez wasze głupie wpisy mamy narwową atmosferę w Barmie. Ogółnie atmosfera jest napięta więc nie zaogniajcie konfliktów.
meblowiec 2012-11-20 22:03:28
Konkurent - 2012-11-20 03:58:36

I jeszcze na koniec, bo przyjaciele moi jak Wam to mówiłem wiele razy to do Was nie docierało - ograniczcie swoje zaufanie, chyba już wiele razy dostaliście po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie, a w ostatnim czasie w szczególności. U mnie też było ponad 20 handlowców, a teraz jest czterech i sprzedają więcej niż tych 20. Jak macie chęć to zadzwońcie, napisałem tu tylko po to bo wiem, że tu zaglądacie, a po co. Niech sobie inni piszą co chcą, nikt przy zdrowych zmysłach i tak tego nie czyta i nie zwraca na to uwagi. Niepotrzebne z tym nerwy, po co. Przypilnujcie sobie lepiej tych kontraktów co macie, bo przecież macie ich sporo jak za dawnych lat i początków, a macie je przecież bardzo konkretne, a te o które walczycie, a zwłaszcza ten - tak ten i tu Wam życzę sukcesu, bo śląska firma ma szansę na chyba jeden z większych kontraktów meblowych tego roku i na tym się skupcie i tu skierujcie Wasze siły, a tymi co nie dali rady się nie przejmujcie bo to maluczcy byli. Dacie radę bo potencjał macie, a i w mniejszym a konkretniejszym składzie tych wpisów tu unikniecie i czasu na ich usuwanie i walkę z tym portalem nie będziecie tracić (pisma, prawnicy, sądy itp.) - po co.

Wróćcie do podstaw i do początków bo to bardzo dobra droga była, pięciu Was było a wyniki w przeliczeniu na jednego mieliście większe niż jak tylu handlowców u Was pracowało. I nie konkurujcie z tymi co Wam dobrze, życzą, a z tymi co za Waszymi plecami knują i obłudni są. Popatrzcie na swoje znajome, tylko trzy są i nie zatrudniły do teraz nikogo bo rozum mają, same sobie radzą, a Wy lepsi jesteście bo większe możliwości macie. Poczytajcie swoje referencje, pomyślcie i wróćcie do początków to na zdrowie Wam wyjdzie, a wyniki sami wiecie jakie wysokie będą. Większy luz Panowie i rozsądek - nie ilość pracowników się liczy a ich jakość najważniejsza, przykład ze mnie weźcie bo doświadczenie w tym mam przeogromne.
Pech 2012-11-21 08:56:35
No niestety nagonka się nie udała, zaświadczenie z ZUSu odbierają we wtorek bo potrzebują do przetargów. Czyli ZUS zapłacony, Ktoś tu sieje defetyzm, ciekawe kto pisze te głupoty oparte na niepotwierdzonych plotkach. Wiadomo.................bez komentarza.
monter 2012-11-21 17:59:36
buahahahah - 2012-11-21 13:12:01

toś przywalił jak Hanka w kartony
no, haha, jaka ściema, gadałem z chłopakami, nikt z działu montażowego tego nie napisał, teraz obstawiamy kto ma takie rozdwojenie jaźni? Choć odp na to pyt nie jest trudna, kto w barmie pracował bądz pracuje doskonale wie kto takie suchary tu wypisuje. Mam nadzieje, że ex dyrektorowe załatwią jakąś porządna robotę u konkurencji, bo tu przyszłości już nie ma! Całe życie z wariatami, ehhh.
BOSS 2012-11-21 18:54:38
monter - 2012-11-21 17:59:36

buahahahah - 2012-11-21 13:12:01

toś przywalił jak Hanka w kartony
no, haha, jaka ściema, gadałem z chłopakami, nikt z działu montażowego tego nie napisał, teraz obstawiamy kto ma takie rozdwojenie jaźni? Choć odp na to pyt nie jest trudna, kto w barmie pracował bądz pracuje doskonale wie kto takie suchary tu wypisuje. Mam nadzieje, że ex dyrektorowe załatwią jakąś porządna robotę u konkurencji, bo tu przyszłości już nie ma! Całe życie z wariatami, ehhh.
JUŻ MOŻECIE SOBIE SZUKAĆ ROROTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK WAM TAK ŹLE TO ZOBACZYCIE JUTRO!
zastraszani 2012-11-21 20:09:45
Kasie jak to czytacie to pomórzcie nam!! Może zjandzie się dla nas jakaś robota? Znacie nas, wiecie, że dobrze montujemy, nie zapomnijcie o nas i dajcie cynka jak będzie coś "na tapecie". Bo same widzicie co tu sie dzieje. Pozdrowienia
Mario 2012-11-21 21:45:25
Co do tematów w sprawie firmy to ok, ale spraw prywatnych się nie rusza.
To chyba teraz skończy się w sądzie - tak jak mniemam.
D 2012-11-21 21:55:31
Dobry wieczór.
Potwierdzam, tak dokładnie będzie, granica dobrego smaku została przekroczona.
Dobranoc. Pozdrawiam.
buahahahahha 2012-11-21 22:02:24
Granica dobrego smaku została przekroczona 10 dnia kazdego miesiąca tego roku, a jak się nie wie co wypada w biurze, a czego nie ..... to wygląda to tak jak wygląda
ojciec 3 dzieci 2012-11-21 22:17:42
buahahahahha - 2012-11-21 22:02:24

Granica dobrego smaku została przekroczona 10 dnia kazdego miesiąca tego roku, a jak się nie wie co wypada w biurze, a czego nie ..... to wygląda to tak jak wygląda
BARDZO DOBRZE NAPISANE!! BRAWO!! potwierdzam, a co do czyjejś rozdwojonej jaźni i brakiem rozgraniczenia spraw prywatnych i zawodowych nie ma co komentować. Jak ktoś zyje tylko pracą to mu się już myli czy to sprawy zawodowe czy prywatne? Ja tam wracam po robocie do domu, gdzie żonka czeka i gromadka dzieci i o robocie zapominam, ale pewnie sa tacy co nawet w domu są w pracy,\" no cóż życie\".
Psycholog - remedium 2012-11-22 04:13:16
Dzień dobry, dobry wieczór. Przeglądając firmy z tzw. najaktywniejszymi opiniami dochodzę do wniosku, że we wszystkich przypadkach, nie ma tu znaczenia rodzaj branży czy firma, przeważają opinie negatywne przeplatane sporadycznymi pozytywami. Można się pokusić o stwierdzenie, że negatywy piszą zawsze dwie trzy te same osoby, a w przypadku pozytywów góra dwie, no maksymalnie trzy. Podsumowując profil tej firmy gołym okiem uznać można, że negatywy napisane są przez jedną góra dwie osoby, a styl pisania sugeruje osoby płci żeńskiej. Z punktu profilu psychologicznego widać, że to po prostu ktoś, kto nie lubi tej firmy lub zarządu, albo jakiejkolwiek innej osoby w tej firmie stąd takie komentarze. Niestety jak to zwykle życie pokazuje obecnie dzięki możliwości występowania na różnych portalach społecznościowych nie da się takiej sytuacji uniknąć, w której jedni są na nie, drudzy są na tak. Konflikty interesów będą w taki sposób zawsze prezentowane. Według większości badań socjologicznych pracownik zwolniony z pracy lub nawet taki który zwalnia się sam nigdy ze swojej byłej firmy zadowolony nie będzie. Sytuacja ta występuje również odwrotnie, że żaden pracodawca nigdy nie wypowie się pozytywnie o pracowniku zwolnionym lub który zwolnił się sam. Mamy tu swoisty konflikt interesów, który występował od zarania dziejów i zawsze takie konflikty będą, tego się po prostu nie uniknie. Zrozumieć należy dwie strony tego konfliktu, z jednej rozgoryczony pracownik, w większości przypadków po stracie pracy nie mogący ponownie z powrotem znaleźć kolejnego pracodawcy, lub sfrustrowany niepowodzeniami w nowej pracy, a co gorsza jeżeli myśląc, że ją dostanie, a jej po prostu nie ma, z drugiej strony rozgoryczony właściciel lub kilku (forma prawna jest tu nie istotna) w większości prywatnej firmy, inwestujący zasoby swojego życia, gdzie w przypadku ich tzw. topnienia, ubywania nasuwa się seria pytań : po co , dla kogo, dlaczego itp. Obserwując dzisiejsze przemiany gospodarcze z punktu psychologicznego mamy tu typowy przykład dwóch ja , pracownik ja chcę mieć czyli pozycja roszczeniowa, pracodawca ja dałem i nie mam czyli również taka sama pozycja roszczeniowa. Najlepszym rozwiązaniem byłoby aby każde \\\"ja\\\" prowadziło swój odrębny interes gospodarczy, aczkolwiek nie zawsze jest to możliwe stąd takowe konflikty np. na tym portalu. Burzliwą dyskusję na temat tej konkretnej firmy wywołują osoby, które po odejściu z niej nie odnalazły swojego miejsca w późniejszym życiu, przez co narastająca frustracja w wyniku kolejnych niepowodzeń, a ewentualne sukcesy byłego pracodawcy skutkują pojawianiem się kolejnych opinii, będących wyrazem rozładowania emocjonalnego napięcia osoby sfrustrowanej, gdzie nowoczesna psychologia zaleca nawet terapię tego typu. Można powiedzieć, że osoba pisząca opinie negatywne działa na korzyść firmy, ponieważ wprawia w ruch tzw. machinę kolejnych odpowiedzi, czyli zainteresowania daną firmą. Przeglądając na tym portalu firmy konkretnie z branży meblowej można pogratulować firmie ponieważ tzw. ruch komentarzy jest na jej profilu chyba największy. Dlatego wydając tzw. opinię można powiedzieć, że osiągnięto cel marketingowy przez negację, czyli osoby piszące na \\\"nie\\\" osiągnęłyby większą korzyść nie pisząc nic, a rozładowując swoje frustracje i niezadowolenie z obecnej zastanej po odejściu z firmy nieoczekiwanej dla nich w nowym życiu sytuacji, rozładowując swoje napięcie emocjonalne pisząc komentarze, wręcz pomagają firmie w promocji poprzez negację, a co za tym idzie wymuszają większe zainteresowanie firmą i zmuszają potencjalnego klienta do większego zainteresowania nią np. prowadząc do zagłębienia się na stronie internetowej danej firmy, gdzie tu dobrym posunięciem jest umieszczenie przez właścicieli np. referencji, które przedstawiając inną opinię zachęcają do potencjalnego zakupu, co niejako wymusza iż klient widząc obecną tu negację bardziej ufa potwierdzonym pisemnie opinią niż słowom, może po części mające jakieś faktyczne uzasadnienie jednakże przedstawionych incognito. Coraz częstszym przypadkiem działań marketingowych jest tzw. nakręcanie spirali czyli pisanie negatywne, żeby za chwilę podsunięty został tekst pozytywny. Szczególnie przypadki takie zauważalne są w stosunku do osób z tzw. branż medialnych czyli aktorzy, prezenterzy TV, filantropii itp. gdzie nie ważne jak, ale ważne, żeby mówiono. Stąd też groźniejsze wydaje się nie pisanie, i nie komentowanie, co w krótkiej przyszłości skutkuje tzw. zapomnieniem od danej osobie, firmie itp. Z punktu widzenia pracodawcy w takim przypadku nie pisanie nic będzie gorsze od napisanej negacji, gdzie tego typu zabieg może przynieść większą korzyść osobie negującej, a niżeli napisanie jakiegokolwiek tekstu.
Bruno 2012-11-22 22:08:32
as - 2012-11-20 21:54:55

bla bla bla - 2012-11-19 15:37:38

sprawdź sobie czy masz ZUS opłacony :-)
podobno poszedł donos zbiorowy, pozdrowienia!!
Napiete to ma father,przed wyjazdem z toba na montaż.Mówie o mieśniach
Adam 2012-11-23 18:15:51
no no czego to się człowiek nie dowie zaglądając na takie fora.
miron 2013-01-28 22:29:29
agusia - 2013-01-28 16:12:22

No i jak wam idzie, [usunięte przez moderatora] hahahah co ludzi coraz mniej jak i pieniedzy kupa [usunięte przez moderatora] jedno wielkie [usunięte przez moderatora] nie potrafili bys cie pokierowac a ludzni bys cie chcieli. [usunięte przez moderatora] ty sie tak nie bulwersuk bo ci zylka peknie pozdrawiam
a co ty sie do( usunięte przez administratora ) z? Mam juz dość takich uwag! Miałem tu nie pisać, ale mam juz poprostu dość! Do Twojej wiadomości ( usunięte przez administratora ) - idzie nam bardzo dobrze, mniej zleceń jest bo kryzys szaleje, ale jakoś sobie radzimy. Pozdrawiamy byłych pracowników. Pamiętajcie zawsze możecie wrócić, liczymy na Was, korporacja Barma zaprasza do współpracy.
byly pracownik 2013-01-30 11:11:36
Po co taka gatka ze mozna wrucic, ludzie pracowali dla was a w na własne zyczenie pozbyliscie a teraz " liczymy na was " ?? co to ma wogule byc
gucio 2013-02-14 21:41:08
Witam. Jestem bliską osobą firmy barma i chciałbym zadać pytanie dla czego pani ( usunięte przez administratora ) już nie pracuje w tej firmie ? czekam na jakieś info pozdrawiam. Z powarzaniem Pan [usunięte przez moderatora].
Zdecydowani 2013-04-24 11:25:01
Witam.Wszystkich poszkodowanych przez firmę Barma prosimy o kontakt na adres [usunięte przez moderatora]
nizki 2013-04-25 05:13:23
instytucję zajmującą się dziećmi i osobami niepełnosprawnymi poszkodowaną przez firmę BARMA proszę o kontach na [usunięte przez moderatora] - mam pewien pomysł na pomoc w tak przykrej sytuacji.
Anna 2013-04-28 18:44:08
Czy ta firma wogóle jeszcze istnieje? Chciałam zgłosić reklamacje, ale tam nikt nie odbiera, a z tego co tu czytam to chyba już nie ma po co dzwonić. Proszę o jakieś info czy oni jeszcze funkcjonują?
LOL 2013-05-04 11:07:59
Witam ,
Nie chcę ale muszę .

Już mi słów brakuję , nie wiem chyba będzie trzeba zrobić manifę .
YYY 2013-05-08 23:03:06
Można się przejść pod ten adres,ale chyba tylko klamkę wykręcić! Niestety "potentat meblowy" już pod tym adresem nie urzęduje,w zasadzie to już pod żadnym nie urzęduje !!!
Nic tylko tworzyć spółki z.o.o.
saaaly 2013-06-12 12:49:22
chyba z "Eurobiznesu"
RYSIEK 2013-08-29 12:22:31
[usunięte przez moderatora], DOŚĆ TYCH KŁAMSTW:
19.04.2013R.
UCHWAŁA WSPÓLNIKÓW SPÓŁKI BARMA MEBLE BIUROWE SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA NR 1 Z DNIA 19.04.2013R. O ROZWIAZANIU SPÓŁKI I POSTAWIENIU JEJ W STAN LIKWIDACJI, AKT NOTARIALNY REP. A NR 2252/2013, NOTARIUSZ ALEKSANDRA SZAFRON-SEKTA, KANCELARIA NOTARIALNA W PSZCZYNIE
Mirosław 2013-09-03 21:58:33
A ja złożyłem aplikacje jako handlowiec i czekam na rozmowę kwalifikacyjną. Ktoś coś powie o tej firmie? Tzn o barmeb z wyr? Jak płacą? Czekam na jakieś informacje.
Mariusz 2013-09-03 22:02:28
Mirosław - 2013-09-03 21:58:33

A ja złożyłem aplikacje jako handlowiec i czekam na rozmowę kwalifikacyjną. Ktoś coś powie o tej firmie? Tzn o barmeb z wyr? Jak płacą? Czekam na jakieś informacje.
Ja też staram się tam o pracę, jako montażysta, podobno bardzo prężna firma z tradycjami i dobrze płacą, w terminie. Prezes podobno " złoty człowiek", uczciwy i chojny. Mam nadzieje ze mnie do roboty wezmą, bo chce pracować u uczciwego i stabilnego pracodawcy
gwarag 2013-09-04 20:36:06
a świstak siedzi i zawija te swoje sreberka i nadziwić się głupocie ludzkiej nie może co to ludzie wymyslić nie mogą
Monter father 2013-09-04 21:32:51
No właśnie, co tam sie dzieje w tej bramie? Jeszcze funkcjonują? Bo słyszałem, ze teraz pod nazwą barmeb działają? Jak im idzie? Podobno kiepsko, kiepściutko..... Żal tylko jednego z prezesów, ale jak to mówią sam sobie winien, tak sie kończą spółki, spółeczki...
Monter father 2013-09-04 21:33:07
No właśnie, co tam sie dzieje w tej bramie? Jeszcze funkcjonują? Bo słyszałem, ze teraz pod nazwą barmeb działają? Jak im idzie? Podobno kiepsko, kiepściutko..... Żal tylko jednego z prezesów, ale jak to mówią sam sobie winien, tak sie kończą spółki, spółeczki...
2013-09-04 21:36:09
Pan Darek - 2013-08-27 13:24:29

Nie,nie jest w stanie upadłości.Nic się nie dzieje.Wszyscy pracują.Nie ma za co.
To swietnie!!! Może dostaniecie gazelę biznesu w tym roku? No i oczywiście powinniście mieć wpis " rzetelna firma"
2013-09-09 14:19:02
Szef firemki BARMA MEBLE BIUROWE Sp z o.o. PRZBRANŻOWIŁ SIĘ?!!
[usunięte przez moderatora]
ZDZICHU 2013-09-10 15:57:48
[usunięte przez moderatora] !!! DOSYĆ KŁAMSTW I TCHÓRZOSTWA !!! NIECH WSZYSCY WRESZCIE DOWIEDZĄ SIĘ PRAWDY !!!
19.04.2013R.
UCHWAŁA WSPÓLNIKÓW SPÓŁKI BARMA MEBLE BIUROWE SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA NR 1 Z DNIA 19.04.2013R. O ROZWIAZANIU SPÓŁKI I POSTAWIENIU JEJ W STAN LIKWIDACJI, AKT NOTARIALNY REP. A NR 2252/2013,
NOTARIUSZ ALEKSANDRA SZAFRON-SEKTA, KANCELARIA NOTARIALNA W PSZCZYNIE
Monter 2013-09-14 08:20:27
- 2013-09-09 14:19:02

Szef firemki BARMA MEBLE BIUROWE Sp z o.o. PRZBRANŻOWIŁ SIĘ?!!

[usunięte przez moderatora]
OD MEBLARZA DO [usunięte przez moderatora], HE HE HE. Tak sie konczy jak sie ludzi nie szanuje.
Andrzej 2013-09-17 13:05:57
A ja trochę z ciekawości popytałem, jeden ten najgorszy [usunięte przez moderatora] pracuje u swojej żony SIMPIQ [usunięte przez moderatora], ten od montaży to trafił do firmy swojego kolegi, albo z Chorzowa albo ze Świętochłowic czy Rudy to trzeba sprawdzić, a tamten to chyba faktycznie w ciuchach siedzi. Niestety tak się kończy większość spółek, ale są wyjątki.


Klient 2013-09-17 19:45:18
Andrzej - 2013-09-17 13:05:57

A ja trochę z ciekawości popytałem, jeden ten najgorszy [usunięte przez moderatora] pracuje u swojej żony SIMPIQ [usunięte przez moderatora], ten od montaży to trafił do firmy swojego kolegi, albo z Chorzowa albo ze Świętochłowic czy Rudy to trzeba sprawdzić, a tamten to chyba faktycznie w ciuchach siedzi. Niestety tak się kończy większość spółek, ale są wyjątki.





Opinie o firmie simpiq


[usunięte przez moderatora]

Brak uczciwości,brak biura,brak montażystów,brak fachowości…same braki i [usunięte przez moderatora].Firma kogucik.Nie polecam.

(usunięte przez administratora)
Klient 2013-09-17 19:46:53
Klient - 2013-09-17 19:45:18

Andrzej - 2013-09-17 13:05:57

A ja trochę z ciekawości popytałem, jeden ten najgorszy [usunięte przez moderatora] pracuje u swojej żony SIMPIQ [usunięte przez moderatora], ten od montaży to trafił do firmy swojego kolegi, albo z Chorzowa albo ze Świętochłowic czy Rudy to trzeba sprawdzić, a tamten to chyba faktycznie w ciuchach siedzi. Niestety tak się kończy większość spółek, ale są wyjątki.








Opinie o firmie simpiq





[usunięte przez moderatora]



Brak uczciwości,brak biura,brak montażystów,brak fachowości…same braki i [usunięte przez moderatora].Firma kogucik.Nie polecam.



(usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora)
2013-09-21 15:52:47
[usunięte przez moderatora] Szef firmy Mirand to wielkoduszny człowiek...jak widać naiwność ludzka nie zna granic....jaka jest ogólna kwota długów tej Barmy?..... Wiele lat upłynie, zanim zobowiązanie [usunięte przez moderatora] się spełni..... a co z drugim [usunięte przez moderatora]? podwinął ogonek i czeka w ukryciu, aż inni naprawią to, co on zniszczył......? a może też wkrótce zasili szeregi firmy Mirand..... i będzie spłacać długi Barmy... oczywiście jednocześnie pracując dla Barmeb..... świat chyba zwariował....::-).
Jan 2013-09-22 09:58:01
Ha ha ha co za cyrk!!! Ci prezesi to musieli nieźle co niektórym za skórę zajść, to forum jest tego idealnym przykładem. Miałem miały epizod z tą firemką, juz wtedy było widać ze tworzy ją [usunięte przez moderatora] - czytaj zarząd. Szczególnie ten od finansów, widać było że z klasy [usunięte przez moderatora] się wywodzi, świadomość ekomomii zerowa, słownictwo z peryferiach intelektualnych. Żal tylko ludzi którzy dla nich pracowali, niektórzy bardzo dobrzy handlowcy i z tego co wiem robią teraz kariery w konkurencji. A prezesi? Z tego co czytam to są tam gdzie ich miejsce... Ha ha ha
Urat 2015-02-27 06:13:24
Barma jako producent, sprzedawca mebli biurowych nie powinno narzekać na brak pracy. W Polsce cały czas przybywa powierzchni biurowych, co za tym automatycznie idzie jest większa szansa po oddaniu danego budynku na sprzedaż mebli, które trafią do nowych siedzib firm. Pytanie tylko czy jest osoba odpowiedzialna za marketing i promocje firmy?
kris 2015-07-13 15:20:04
Ostatnią rzecz jaką firma Barma/Barmeb może zapewnić to stabilność.
bajabongo 2015-07-17 07:44:36
Znam osobiście pana (usunięte przez administratora) Nie pracowałem u niego nigdy ale z opinii pracowników którzy z nim współpracują to wnioskuję że to w porządku facet. (usunięte przez administratora). Domyślam się kim jesteś i tym bardziej śmieszy mnie twoje zachowanie. A jeśli chodzi o firmę BARMEB to widziałem efekty ich pracy i powiem że wygląda bardzo dobrze. Ludziska wiedzą co mają robić to i efekty wiadomo że są dobre. Pozdrawiam wszystkich zawistnych.
kret 2015-08-19 00:14:28
No dobrze, ale jednak to opinia niejako z drugiej, a nawet trzeciej ręki, bo ktoś coś powiedział, ktoś usłyszał i potem tu napisał. Podobnie produkty barmeb nie mają się nijak do warunków pracy w tejże firmie, przynajmniej takie mam o tym wszystkim zdanie. Może lepiej ktoś by napisał jak tutaj dokładnie z warunkami pracy. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o BARMA MEBLE BIUROWE SP. Z O.O. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BARMA MEBLE BIUROWE SP. Z O.O.