logo Whirlpool

Whirlpool

Wrocław

Opinie o Whirlpool

Myszk 2017-07-11 10:46
Po politechnice na produkcję
2
hbb 2017-07-11 18:27
Jak wyglądają posiłki w czasie pracy ? Samo płacicie za jedzienie czy jest za darmo dla każdego?
K 2017-07-11 20:55
za darmo to jest tylko woda i okropna kawa z automatu:)
3
Amator 2017-07-13 09:42
Czy praca dla kontrolera jakości jest jeszcze aktualna?
... 2017-07-13 15:45
tak
Opiernicz 2017-07-14 17:42
Prawda taka że wszyscy (prawie) liderzy nic nie robią, nie tylko 'kola'. Teraz powstały nowe zespoły i pozatrudbiali takich liderów że pozal się Boże :D. Praca na magazynie/wolnych stanowiskach jest okej. Na taśmie przej... Szczególnie spienianie. Nawet za aktualnie wynagrodzenie (4 tys brutto) bym tam nie robił !
Ps. Za rok prezes odchodzi , odejdę i jego psy. Będzie lepiej :)
3
Marta 2017-07-16 12:52
Szkoda, że mając złość do firmy ludzie piszą rzeczy nieprawdziwe. Może trzeba spojrzeć w lustro i ocenić swoją pracę ale tak solidnie i szczerze bez pudru?
2
Xyz 2017-07-18 01:23
Jak czytam o linii nr 1. O spienianiu..

To nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Ludzie, weźcie się za robotę, zamiast biegać jeden do drugiego, i ( usunięte przez administratora ) Głupoty, naśmiewać się z innych, czy wymyślać durnoty.
Pozdrawiam( usunięte przez administratora ) Resztę, która nie ma innych ciekawszych zajęć, jak tylko sypanie płotkami..
Naprawdę( usunięte przez administratora ) Żenada.
Totalna..
Do jasnej ( usunięte przez administratora )weźcie się za robotę, naprawdę.
To i norma będzie, i liderzy, jak i kierownictwo będzie zadowolone.
Nie trzeba tak dużo, zamknąć pysk i robić swoje.
Lider Kola, wd. mnie sprawiedliwy, odszedł na 5, więc zostawcie go w spokoju.
Zmianą kieruję kto inny, więc po co drążyć temat?!

Niechaj każdy zajmie się swoją robotą i naprawdę będzie spoko.
Nie pozdrawiam.
6
D. 2017-07-18 11:59
W tej firmie trzeba prosić o cud żeby spotkać jakiegoś Polaka :/ a jak juz to Ukraińca który umie mówic po Polsku..albo chociaz rozumie co sie do niego mówi .

Jezeli chodzi o prace to faktycznie kazdy tutaj pisze bzdury bo praca nie jest cieżka i jak za takie pieniadze to uważam że naprawde fajna robota. Widac ze niektorym poprzewracało się troche w główkach pisza to osoby albo sa kompletnymi leserami w pracy albo nie pracowali ciezko w zyciu ;)
idziesz do pracy robisz swoje, dostajesz wyplate i tyle kazdy by tylko narzekal jak mu jest zle a od siebie nic nie daje
Sandra 2017-07-19 01:44
Witam jaka praca na stonowisku BHP -owca i jakie zarobki czy może mi ktoś mniej więcej objaśnić ?
Maja 2017-07-20 09:19
Whirlpool to normalna, znana marka a pracować trzeba jak wszędzie.
K 2017-07-22 10:18
szacunku dla pracownika brak, "dzień dobry" od przełożonych też ciężko usłyszeć, zdecydowanie NIE POLECAM
8
Konrad 2017-07-23 19:38
Czy praca dla praktykanta w dziale logistyki może być jeszcze aktualna? Jakie wymagania na start może mieć firma? Czy okres praktyki jest płatny? Podpowiedzcie proszę . Z góry bardzo dziekuję za informacje
pol 2017-07-25 09:58
Jetem w firmie randstand
i mam pytanie bo byl tam pakiet benefitow do restauracji itp to jak to dziala
i Ci lekarze
tbh 2017-07-25 10:02
Jak mamy na umowie 16,31 brutto to ile wynosi netto i mniej wiecej jaka jest wyplata
3
Lewy 2017-07-26 20:37
Czy ciezka jest praca jako wozkowy ? Jakies normy itp ?
666 2017-07-28 12:39
14,08
skullhead 2017-07-29 09:25
Zna ktoś Tomasza B z whirlpoola? ...
x 2017-07-30 11:21
Podczas urlopu ci co ida do pracy na ktora mamy ? 6? 14?
hhhh 2017-07-30 19:46
6
Karolcia 2017-08-01 16:32
Chciałabym złożyć swoje cv na stanowisko w dziale zamówień. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś o pracy, firmie? Jakie wymagania może mieć firma na początek?
WRO100 2017-08-02 19:57
Stanowczo odradzam pracy w tej firmie na liniach obecnie pracuje więcej ludzi z Ukrainy niż Polski po za tym przyjmują na sezon a potem zwalniają na magazynie też bałagan i ostry zapiernicz. Za te STAWKI LUDZIE MOŻNA TRAFIĆ DUŻO LEPSZĄ PRACE A NAWET LEPIEJ PŁATNA SZKODA MARNOWAĆ CZASU DLA TEJ FIRMY PO ZA TYM UMOWĘ DOSTAJESZ CO DWA TYGODNIE JA JAKIŚ WYRZUTEK
8
NK 2017-08-07 18:44
Dostalismy opieke medyczna medicover
jak sie z niej korzysta i czy mimo tego cos sie placi
Karol 2017-08-17 12:27
Nie wiem co myśleć o firmie. Słyszałem wcześniej sporo dobrego i dlatego wszedłem na to forum. Tu piszecie niezbyt przychylne opinie. A jak jest naprawdę?, może ktoś napisze coś o pracy w dziale zamówień?
miki 2017-08-26 21:37
Praca w dziale zamówień nie polecam krzyczą tam wszyscy i trzeba się bardzo stresować
2
STUDENT 2017-08-28 13:26
Jednym z was to miałem na myśli pracownikiem korporacji !!!! :-)
Nigdzie nie wspominałem o pracy na produkcji wiec nie wiem skąd ten pomysł ???
Ale nowy BOSH zaproponował o niebo lepsze warunki ...
1
miki 2017-08-29 00:09
bosh lepsze warunki jakie?
2
Kilof 2017-08-29 12:52
Marudzicie ludzie. Dla mnie to fajna firma z dobrą pensją.
STUDENT 2017-08-29 13:59
Skarbie musisz iść na rozmowę indywidualnie !!!
STUDENT 2017-08-29 13:59
Skarbie musisz iść na rozmowę indywidualnie !!!
Luiza 2017-09-03 18:35
Słyszałem, że Whirlpool to dobry pracodawca a co wy na to?
Oooo 2017-09-04 09:55
Ktoś wyżej napisał ze to współczesny kolonializm murzyńska robota za murzyńskie pieniądze
jak ci pasi to OK bardzo dobry pracodawca !!! ale wiec że w AMERYKAŃSKIEJ firmie żądzą włoskie brudasy !!!!
2
Koleś 2017-09-06 22:20
Niektórzy to nie potrafią inaczej pisać tylko muszą obrażać innych? Firma jest spoko ale jak komuś nie pasuje to ....
1
tyle w temacie 2017-09-11 20:48
Whirpool to jedna wielka żenada a zwiazki zawodowe bronią nas tak jak by byli sprzedani.
4
Waldi 2017-09-11 23:00
Wszystkie związki zawodowe są dobre do czasu wybrania , później bywa różnie chociaż są niektórzy bardzo sumienni ale niestety nie wszyscy. Może mi ktoś napisać kilka informacji o pracy w firmie , Jaka umowa wchodzi w grę na początku pracy? Podpowiedzcie?
1
......................... 2017-09-25 07:42
medicover nic z tego nie masz tylko internistę i poradę lekarza w razie choroby złamania ,czy operacji nie licz na nich z tym pakietem wszystko płatne dentysta też żadne taniej prawie to samo co prywatnie a wiadomo że prywatnie lepiej i szybciej wyciąganie od naiwnych kasy bo i tak z tego nie korzysta większość
1
Jasiek 2017-10-01 21:38
Jesteście przekonani, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Miałem zamiar aplikować ale trochę mnie zmartwiły te wpisy. Wprawdzie Whirlpool nie ma specjalnie dużych potrzeb kadrowych więc wydawało się, że jest spoko. Czy widzicie jakieś rozwiązanie?
......................... 2017-10-03 11:01
spoko chyba dla biurowych bo na produkcji zasuwasz jak mrówka czasami nawet za 2 dobre na chwile
szok 2017-10-04 18:19
Luxmed przy bora posiada sprzęt przedpotopowy i aż strach robić tam badania okresowe.
Lola 2017-10-04 21:46
Zasada jest prosta, w pracy fizycznej trzeba pracować a praca w biurze rządzi się innymi prawidłami. Narzekać zawsze można ale to nic nie daje, może firma podniesie wynagrodzenie żeby pozyskać pracowników.
......................... 2017-10-05 10:55
PRZEDE WSZYSTKIM niech obniży normy z kosmosu zapychanie magazynów jest bez sensowne powinno się produkować pod zamówienia jak kiedyś a teraz chodzi o to żeby naprodukować w parę mieś a potem 40% załogi na bruk i nie ma nic wspólnego czy to praca biurowa czy produkcja to się nazywa szacunek i inteligencja której brak w naszym kraju napychamy portfele innym narodom robiąc z Polaków niewolników
3
......................... 2017-10-05 10:55
PRZEDE WSZYSTKIM niech obniży normy z kosmosu zapychanie magazynów jest bez sensowne powinno się produkować pod zamówienia jak kiedyś a teraz chodzi o to żeby naprodukować w parę mieś a potem 40% załogi na bruk i nie ma nic wspólnego czy to praca biurowa czy produkcja to się nazywa szacunek i inteligencja której brak w naszym kraju napychamy portfele innym narodom robiąc z Polaków niewolników
1
przykre 2017-10-05 17:10
Pani Lolu nie samą pracą żyje człowiek jest też dom i rodzina muszą to zrozumieć.Zdrowia łatwo stracić,a kto ci je potem zwróci.Czasem podstawowych środków czystości brakuje,a kamery są zakładane czy to zachęci ludzi by się tutaj przyjmować za nic w świecie.A te normy niech dadzą tam w Whirpoolu we Francji to by już dawno był proces.
2
Misiek 2017-10-10 18:12
Czy rzeczywiście normy macie ustawione na tak wysokim poziomie, że są nie do wykonania? Czy w innych krajach mają niższe, jesteście tego pewni? Gdyby tak było jak piszą niektórzy to nie mieliby chętnych do pracy.
aha 2017-10-11 11:33
Tylko jakoś ludzi brakuje i że pracujemy za 2.3każdy o tym wie gdyby nie uchodźcy ludzie by wyjechali.Niech prezes pokaże jak się pracuje.
2
Renata 2017-10-11 16:52
Tak,normy sąrzeczywiścietak wyżyłowane,że ludzie nie mają nawet czasu w czasie pracy napić się wody. Nie jest ważne, czy robi się naprawdę ciężkie czy łatwe wyroby. Na linii gdzie jest norma mniejsza faktycznie połączono stanowiska. Ludziom ręce wysiadają. Wiem co piszę.
2
Lola 2017-10-16 09:08
Jeśli ktoś nie wyrabia nałożonych norm zawsze może to zgłosić do kierownictwa i udowodnić , że tak jest.
klawo 2017-10-16 16:23
Tylko kierownictwo po Polsku nie umie tylko po Włosku,a szkoda że nie po Amerykańsku.Niech kierownictwo pokaże jak się wyrabia normy według ich standardów.
Renata 2017-10-17 08:50
Zgłosić kierownictwu? Udowodnić cokolwiek? Żartujesz? Nie tutaj. Tu żaden pracownik nie ma racji. Racja leży po stronie ...kierownictwa. Niestety. Tu trzeba być, pracować i zobaczyć na własne oczy co się dzieje. Żaden wpis nie odda tego. Dlaczego zatem tu jesteśmy? My stali pracownicy, co nas tu trzyna? A no widzisz, mamy umowę na czas nieokreślony, płaca też nie jest najgorsza no ico ważne niektórzy z nas mają po prostu blisko. Z pobliskich wiosek , ups, miejscowości jeżdżą po kilka osób autkami i są szybciej w domu niżby mieli przejechać miasto.
Nie jest nam jednak lekko. Ale przykro mi, kierownictwo ma swoje racje i nic tego nie zmieni. Klawo ma racje, dominuje tu język włoski.
Lola 2017-10-19 21:15
Zaczynamy poznawać jak pracowali ludzie na zachodzie od dawna. Tam sie tak pracuje i nikt nie narzeka dlatego mają dobre zarobki. Whirlpool wymaga ale jak piszecie całkiem nieźle płaci. Decyzja należy do każdego.
Zostaw swoją opinię o Whirlpool - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Whirlpool