Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-06-16 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli zależy Wam na pracy w Bydgoszczy na ul. Leszczyńskiego, absolutnie niech nie zdarzy Wam się zachorować! Całe szczęście już tam nie pracuję. Nigdy nie spotkałam się z gorszym miejscem pracy. Auschwitz-Birkenau - zapierdzielanie za trzech, bo pracowników brak (nikt tam nie chce pracować, czemu wcale się nie dziwię), a oni jeszcze zwalniają. Pogratulować! Pracownicy z miną, jak za karę, na każdym kroku słychać tylko narzekanie. Proszę się dwa razy zastanowić, nim zdecydujecie się tam pracować.
zdjecie uzytkownika
najarana - 2015-07-03 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sano w emce w Koszalinie to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niektórzy z pracowników oficjalnie spoufalają się z kierownictwem chodzi o kierownika sklepu chwaląc się zapraszaniem na obiad kierownictwo wielce niezadowolone mają za nic pracownika pupile kierownictwa robią same ranki
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-04 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masakra - 2015-06-16 09:32:12]:
no tak bo pani magda ma tylko swoich przydupasów a pani już nie miała możliwości podlizania się jak za innych kierowników i zaczęło się ciężko bo trzeba trochę popracować no ilepiej niech pani nie odpisuje bo napiszę wprost pani imię i nazwisko
zdjecie uzytkownika
KILIENT - 2015-07-10 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
TO JEST PRAWDA ZE POD LIZUCHY MAJA NAJLEPIEJ NA SKLEPIE I ROBIA SAME RANKI TAK SAMO JEST W INNYCH SANACH .......SANO STAŁO SIE NAJGORSZYM MARKETEM WSRÓD INNYCH MARKETÓW ....ZERO DBANIA O PRACOWNIKOW A POZNIEJ DZIWOTA ZE SPADAJA INNYM OBROTY
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-20 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawią mnie te komentarze z których niewiele co można wywnioskować. Ludzie tu zaglądają po to, by dowiedzieć się czegoś o warunkach pracy i ofercie firmy, a nie o tym kto z kim i dlaczego. Przynajmniej mnie takie rzeczy nie interesują @najarana. Każdy pracownik powinien zająć się sobą i pracować, tak sądzę.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
Chciałam poinformować, że podawanie danych osobowych bez czyjejś zgody jest karalne. :) Śmiało! Nie mam nic do ukrycia. Prawda zabolała? Hahaha... Brońcie się, macie do tego prawo, jednak prawda jest jedna i każdy o tym wie. Nie pozdrawiam! Ciekawe, czemu inne markety nie mają takiej złej opinii, to mówi samo za siebie. "Niech pani nie odpisuje" - to nie jest koncert życzeń! Demokracja już jest, jak o tym nie wiesz, to odsyłam do lektury książek na temat historii Polski! Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po drugie lizusostwo to bardzo zła cecha. I niech pani nie odpisuje, bo podam pani imię i nazwisko na forum. Haha...
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-07-28 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem klientem Sano w Fordonie,co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.Dziewczyny myją podłogę płaskimi mopami moczą ręce w wodzie z chemią a później obsługują klientów.Często słyszę jak kierownictwo zwraca uwagę ekspedientce na sklepie przy klientach podniesionym głosem,ja jako klient nie muszę tego słuchać.Dziewczyny z Sano są tak miłe i uprzejme,że aż mi ich żal bo one same już nie wiedzą za co mają się zabrać gdyż mają wymyślane co chwilę inne prace.Mam ogromną nadzieję,że to się w krótkim czasie zmieni bo aż nie miło jest robić zakupy w takiej atmosferze.Podobno sklep ma przyciągać klienta,a nie odpychać.Według mnie zasługą tej całej atmosfery jest pani kierownik.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-08 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w tym sano -gdzie dyrekcja ,Zawsze robie zakupy w Sano ,ale wczoraj byłem w Słupsku i niestety z przykrością nie moglem tam nic kupić ,Załogo sympatyczna jak zawsze ale niestety temperatura tak wysoka że cały towar pływał,tj, slodycze,konserwy ,czy firma jest tak bogata że stać ją na wyrzucanie póżniej tyc produktów,a gdzie sanepid i inspekcja pracy CZy naprawde tak trudno zamontować klimatyzacje,przecierz sprzedawcy to też LUDZIE,
zdjecie uzytkownika
JACK - 2015-08-09 13:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!od kilkunastu lat robię zakupy w sklepie,,AS'' teraz już ,,SANO'' w Bydgoszczy ul.Chodkiewicza zawsze BYŁEM I JESTEM ZADOWOLONY Z OBSŁUGI począwszy od kasjerów,sprzedawców na stoisku mięsnym,a skończywszy na kadrze zarządzającej,która potrafi pomóc klientowi w poszukiwaniu towaru,który został przestawiony.Mam sentyment do tego sklepu,gdzie zawsze jest czysto,towar poukładany na półkach,ale mam małą uwagę ;przydałaby się klima w tak pięknym sklepie
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-08-25 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
Nie polecam Sano pracuje się 2 tygodnie bez umowy i potem ci cienkujom albo dostaje się umowę na 2 miesioncę i ci nie przedłużajom atmoswera bardzo niemiła .
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-08-25 18:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nie może raczej być, że pracuje się bez umowy. Przecież wtedy firma nie ma żadnej pewności że pracownik przyjdzie do pracy, ani pracownik nie ma pewności że firma zapłaci mu za wykonywaną pracę, więc coś musi być nie tak jak mówisz @Olka. Znam parę osób pracujących w Sano i nie mają takich problemów.
zdjecie uzytkownika
Jurko - 2015-09-12 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
Ja takiego pracownika, który w jednym zdaniu robi 6 błędów ortograficznych, a interpunkcji w ogóle nie uznaje, nie zatrudniłbym wcale.
zdjecie uzytkownika
reku - 2015-09-15 11:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracować w Sano 35 w Gdańsku. Brak szacunku do pracownika przez kierownictwo. Główny kierownik ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników, traktuje jak przedmioty do zarabiania pieniędzy, oczywiście nawet nie ukrywa romansu z Panią zastępczynią kierownika.
zdjecie uzytkownika
lokk - 2015-09-22 13:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robiłam przez lata zakupy w Asie fordon Gierczak byłam bardzo zadowolona.Niestety po zmianie firmy i w tym sklepie nowego kierownictwa przestałam tam robić zakupy.Zal mi patrzeć na te kobiety ktore sa traktowane przez kierowniczke jak dzieci.Nie ma szacunku do nich.Uśmiecha się do wszystkich klientow jaka to ona gościnna jest.Nie myśląc ze my klienci nie wiemy co dzieje się na zapleczu.Czasem tak się wydziera ze nie sposób usłyszeć przy stoisku z gazetami bądź mięsnym.Brak szacunku.Współczuję tym pracownika.Życzę Panią nowej lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
Klaudiusz - 2015-09-24 23:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie.. @reku piszesz o jednej placówce a nie o całej firmie. Wniosek z tego taki, że czytanie opinii nie zawsze jest dobre, bo na podstawie negatywnego komentarza o jednym z miejsc, można sobie wyrobić negatywne zdanie o całości. A ja do tej pory słyszałem, że SANO to raczej dobry pracodawca..
zdjecie uzytkownika
lesko - 2015-09-24 23:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiadając się jako klientka raczej ciężko się tego typu rzeczy czyta. Nie mam nic przeciwko działalności firmy, bo nie jestem z nią zupełnie związana, ale miło by było, gdyby usłyszało się jakiś pozytywny aspekt współpracy z nimi. Jeżeli tak to będzie dalej wyglądać, to raczej świetlanej przyszłości mieć nie będą.
zdjecie uzytkownika
pedro7 - 2015-11-02 11:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano w Bydgoszczy przejęło sklepy AS- również cukiernie. Dzisiaj kupowałem ciastko "wianek" - jest dwa razy mniejsze od tych, które były w ASie
zdjecie uzytkownika
2w3er - 2015-11-02 14:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lesko ja czytałem że w ich ofercie można naleźć spłuczki (dolnopłuki i górnopłuki), deski sedesowe, zawory napełniające i spustowe nowego i starego typu do dolnopłuków, górnopłuków i spłuczek ceramicznych oraz WC DOZOWNIK – aplikator płynu czyszcząco myjącego do muszli , także no sporo mają produktów
zdjecie uzytkownika
AdiBE - 2015-11-06 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
wystarczy przeczytać Twój komentarz... błąd na błędzie. Uczyć się nie chciało a teraz tylko leżeć i niech sianko wpada na umowie na czas nieokreślony. Żenada
zdjecie uzytkownika
adamk - 2015-11-10 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest prawda ze prezes i jego zastepce zwolnili a kiedy zwolnia reszte zarzad oni sa niepotszbni
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-10 14:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to jest prawda zaczelo sie cala gora sie boi
zdjecie uzytkownika
olk - 2015-11-10 14:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w koszalinie
zdjecie uzytkownika
bezsilna - 2015-12-04 23:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymiana się należy dyrektorom w dziale handlu,tam to już jest prawdziwa korupcja
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-05 00:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezsilna - 2015-12-04 23:54:55]:
jestem za,uważają,że są ważniejsi od prezesów na których nie zostawiają suchej nitki,tak ich obgadują
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-12-08 13:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak prywatnie oprocz informacji o dyrektorach, prezesach i innych osbach, powiedzcie chociaż czy jest taka mozliwosc bezposredniego wyslania na ich maila swojego cv, czy teraz szukaja rąk do pracy, mi chodzi o koszlain
zdjecie uzytkownika
Adik34 - 2015-12-16 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
Oj chyba zapraszam na szkolenie z ortografi
zdjecie uzytkownika
sSS - 2015-12-18 21:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różnych ludzi można spotkać, chociaż w SANO paczka zawsze była w miarę zgrana. Nie wiem tylko jak teraz to wygląda, czy ktoś u nich pracuje i może mi podpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
bezsilna - 2016-01-28 10:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikami i dyrektorami też powinni się zająć odpowiednie służby jak:KAUFLAD,CARFUR,MAKRO itd
zdjecie uzytkownika
laura - 2016-01-31 17:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w sano masakra wykorzystując ludzi nadgodziny robi się za darmo masakra atmosfera beznadziejna.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-02-15 19:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że część osób wypowiada się w samych superlatywach, a jest grupa, która narzeka. Wychodzi na to, że w SANO to kwestia podejścia, aczkolwiek martwią mnie te bezpłatne nadgodziny @laura
zdjecie uzytkownika
ladyinred - 2016-02-17 15:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bezpłatne nadgodziny to nie jedyne "dziwne przypadki" jakich byłam świadkiem.
@Łukasz, myślę że te pochlebne opinie są w pewnej części wystawiane przez samych pracowników, ale nie tych których znajdziesz w sklepie a raczej tych z tzw. "góry". Moim zdaniem chcą ocieplić swój wizerunek...
zdjecie uzytkownika
pracownica jednego s. - 2016-02-18 17:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja Wam powiem jak jest!
pracuję jako kasjerka, znam kierownictwo różnych Sano. Nie wszędzie kierownictwo jedzie jak po szmacie, są kierownicy bardziej lub mniej tolerancyjni. Dlaczego piszecie o darmowych nadgodzinach a nie wspomnicie, że za te nadgodziny odbieracie wolne? Co do podwyżki - faktycznie jest, ale tylko wtedy kiedy rośnie najniższa krajowa. Kierownictwo przejmuje się swoim sklepem, ponieważ ma "joby" z góry, toteż jeden kierownik to wytrzyma i nie odreaguje na swoich pracownikach a inny da popalić- taka prawda. Co do CV to nawet nie trzeba posiadać takiego dokumentu - niestety w Sano teraz jest tak, że biorą każdego kto tylko przyjdzie do sklepu z deficytem pracowników (ogłoszenie na drzwiach). Wkurza mnie to, bo później muszę pracować z ludźmi totalnie niemyślącymi i nie łapiącymi podstawowych rzeczy, a dodatkowo pracodawca wydaje ogromne pieniądze na badania lekarskie pracowników i BHP, którego nikt nie przestrzega (prawie), bo nie ma na to czasu.
Pozytywem jest to, że wypłata zawsze jest na czas, na święta pracownicy w zależności od dochodów dostają bony a ostatnio wprowadzili (oby nie jednorazową) premię za brak zwolnienia L4. No i co do nich to lepiej nie chodzić bo później kierownictwo się dwa tygodnnie albo lepiej mści. U mnie za 12sttkę w niedzielę (1 w mscu) ma się jeden weekend wolny (mało - ciężko podzielić na rodzinę). Generalnie wyżej cała prawda o Sano w Koszalinie.
Kierownictwo ciśnie bo ich cisną jedni bardziej inni mniej!
zdjecie uzytkownika
mamuśka - 2016-02-20 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dotychczas miałam raczej dobrą opinię o SANO w Goleniowie - nigdy nie "sparzyłam" się na jakimkolwiek zakupie, ceny konkurencyjne w stosunku do innych dyskontów. Jednak po tym, co zrobiono z pracownikami - wypowiedzenie umów zawartych na 2 lata bez jakiegokolwiek wytłumaczenia i wyjaśnienia, co robili źle, przestanę bywać w tym sklepie i będę zniechęcała swoich znajomych. Nie tak się postępuje z pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
Laura - 2016-02-28 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano
zdjecie uzytkownika
sobota - 2016-03-04 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mamuśka rozumiem, że piszesz jako klientka, a nie były pracownik. Zastanawiam się, skąd masz takie informacje, bo jeśli tylko są zasłyszane, to mogą wprowadzać w błąd.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2016-03-27 21:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
CZęsto bywam w sklepie Sano w Gdańsku, jest zawsze czysto, miła obsluga na kasie jak i na dziale mięsnym . Kobiety są zawsze uśmiechnięte i uprzejme dla klienta. Zawsze doradzą i polecą jakąś dobrą wedlinkę czy też ser . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xz - 2016-04-07 21:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbyszek,. generalnie firma dobrze funkcjonuje więc warto próbować.
zdjecie uzytkownika
s - 2016-04-20 22:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lucek - 2015-07-28 16:27:43]:
ppor. E Gierczak, czy ten drugi?
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-05-03 02:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w Sano w Kołobrzegu.
Kierownictwo żle traktuje sprzedawców,poniża.
Umowy zawierają na miesiąc i jej nie przedłużają.
Gorzej być nie może.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-05-08 11:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A to co sie dzieje na sano 6 w koszalinie to juz szczyt wszystkiego pan "nowy" koordynator wymyslil sobie sprzatanie sklepu pracownicy zostaja po godzinach i zasuwaja tylko kto za te nadgodziny zaplaci? niech sobie firme sprzatajaca zatrudni. a pani ( usunięte przez administratora ) przechodzi juz sama siebie nie dosc ze nic nie robi na sklepie nic nie pomaga siedzi w biurze i ustawia pracownikow do dodatkowych zbednych prac, nie to co inne kierowniczki ktore sa zorganizowane i pracuja na sklepie. pracy dodatkowej jest duzo pensja jest ta sama ciekawe kto za nas premie dostaje moze pani( usunięte przez administratora )? nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-05-10 21:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@marta to że umowy zawierane są na miesiąc to nic dziwnego. Nowego pracownika trzeba wypróbować a on sam niech też pozna pracę i zdecyduje czy mu odpowiada
zdjecie uzytkownika
Robiaca zakupy - 2016-05-11 20:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, ktoś powinien tam porządek zrobić A takie miłe i pomocne Panie tam pracują.
zdjecie uzytkownika
karłowicza - 2016-05-15 22:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to co się dzieje w sano to jakaś masakra nie płacone nadgodziny, nie można iść na urlop kiedy się chcę bądź zaległe urlopy z poprzedniego roku ( dwóch) Nie można iść na przerwę a jak już to godzinę przed zakończeniem pracy nie wspomnę że trudno wyjść nawet do toalety... Pracownicy sami odchodzą bo mają już dość I najniższa krajowa Zero motywacji chociaż przez podwyżki Towar to nie długo będzie z Litwy bo już robi się miejsce na półkach Jakieś łańcuszki przy kasach bez sensu Obóz pracy... Nie polecam!!! proponuję utworzyć związki zawodowe tylko więcej jest tchórzy niż odważnych
zdjecie uzytkownika
ares - 2016-05-18 10:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę,że wszyscy Ci co tak opisują to co dzieje się w firmie nie zdają sobie chyba sprawy z tego ,że mogą być posądzeni o pomówienia i mogą w ten sposób narazić nie tylko siebie ale i innych pracowników firmy na nieprzyjemności.Pamiętajcie, że tak naprawdę nie jesteście niewidoczni w sieci.W przypadku jak firma stwierdzi ,że naruszyliście jej dobre imię może być już niezbyt przyjemnie.
zdjecie uzytkownika
jaijuż - 2016-05-18 20:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ares - 2016-05-18 10:54:20]:
pomówienia? nie sądzę, że firma zakładając sprawę miałaby cień szansy. To co piszą inni to nie są pomówienia a czysta prawda! oczywiście niestety, ponieważ Sano niedługo będzie miało "monopol minimarketów" w Koszalinie- otwiera nowe sklepy, ale czy Pan Prezes nie widzi co się dzieje? - już te które istnieją mają deficyt pracowników a gdzie znaleźć całą obsadę na nowy sklep? powinien pomyśleć o sowitych podwyżkach, bo po co nowy sklep bez obsługi? oj Panie prezesie - po rozum do głowy trzeba pójść lub ewentualnie do mnie ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-19 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jaijuż - 2016-05-18 20:36:24]:
czysta prawda wszyscy powinni się zmówić i położyć zwolnienia to wtedy by Prezes zobaczył czym jest pracownik ....ze trzeba go doceniać a nie traktować jak tanią siłę robocza..........................
zdjecie uzytkownika
jaijuż - 2016-05-20 08:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-05-19 21:47:19]:
podobno w Gdańsku wszyscy w tym samym dniu się zwolnili? wie ktoś coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Agz - 2016-05-20 16:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo chociaż zainteresować Inspekcje Pracy tym wyzyskiem Polaków przez Litwę.
zdjecie uzytkownika
mika2214 - 2016-05-21 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sano maxi w koszalinie w emce już przeszło dwa lata , napiszę tak otóż zamierzam , jak z resztą większość ludzi tam pracujących zmienić pracę najniższa krajowa zero podwyżek i brak urlopów to w skrócie bo nie będę się rozpisywać 10 godzin na kasie i musicie prosić się co niektórych żeby skorzystać z toalety , to tyle pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie "SANO" Sp. z. o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert