Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kita - 2014-10-05 23:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, niedawno pracowałam w Sano na okresie próbnym, konkretnie przez miesiąc. Byłam pełna nadziei, że przedłużą mi umowę, jednak na koniec okresu próbnego usłyszałam, że nie przedłużą mi umowy, bo (UWAGA - autentyk !)jestem zbyt spokojna i mało kreatywna ! HAHA ! Szczerze, to nie wiem co mam o tym myśleć, w życiu nie słyszałam tak idiotycznego tłumaczenia, robiłam wszystko co chcieli, pytałam jak czegoś nie wiedziałam, byłam miła w stosunku do wszystkich i nagle się dowiaduje, że nie przedłużą mi umowy. Chciałam też się dowiedzieć jakiś konkretów, dlaczego nie przedłużą mi umowy, bo może jednak z czymś bardzo podpadłam, jednak kierowniczka nie potrafiła mi tego wyjaśnić. Cóż... zrobiłabym awanturę, gdybym nie była taka spokojna (żal) i wyśmiałabym to wszystko, ale nie jestem typem choleryczki. Może gdybym była tak hop do przodu, to bym dalej pracowała, ale pewnie wtedy też by im coś nie pasowało. Tak źle, a tak niedobrze... Z resztą, co kierowniczka mogła wiedzieć o mojej pracy, jak nie stała nademną i nie patrzyła cały czas co robię, a opinie o mnie miała głównie od kasjerek siedzących na sąsiednich kasach, które z resztą też nie były takie idealne. Niektóre były ok, reszta jak im zadawałam pytania o kody czy o co innego jak nie wiedziałam czegoś, to zawsze mówiły, ale z taką pretensją w głosie, czasem czułam się tam jak "ufo", serio ! Wynika z tego, że normalny i spokojny człowiek nie ma szans na pracę, przykre...
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-10-06 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdyby ktoś poszukiwał pracy w Sano, to na ich stronie internetowej jest formularz aplikacyjny, należy go wypełnić i odesłać. Nie napisali, żadnych wymogów, więc jest duża szansa, że biorą większość osób. To standardowy formularz z danymi personalnymi, wykształceniem i dotychczasowym przebiegiem zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-26 20:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy maja socjal na swieta
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-05 15:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-10-06 17:32:19]:
Właśnie wysłałam swoje zgłoszenie. Mam nadzieję, że z czasem zadzwonią z propozycją rozmowy kwalifikacyjnej. Mam doświadczenie w pracy w Biedronce :-) Jeśli odpowiedź będzie pozytywna, czy czekają mnie kolejne rozmowy, testy? Jeśli tak, jakie będą to etapy? A jakie są możliwości rozwoju, awansu? Jaka jest ścieżka kariery? Jestem osoba kreatywną, bo patrze że to jest w wymaganiach jak pisze Kita :-)
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-20 05:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
nawet zepsutej czekolady nie dali
zdjecie uzytkownika
limbo - 2015-01-31 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy sano ma jakąś swoją produkcję gdzie zatrudniają typowo do pracy fizycznej, albo intelektualnej z przewagą fizycznej? bo koleżanka pracuje o nich w biurze i co rusz chwali sobie pracę w sano. Ja do biura się nie nadaję, ale tak sobie pomyślałem, że może jakaś taka produkcja, rozkładanie czegoś czy cokolwiek
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-02-08 13:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świdwinie na mięsnym sklepowe kradną wędliny i sery byłem świadkiem zajścia
zdjecie uzytkownika
pora to zmienić ! - 2015-02-12 00:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [@ - 2015-02-08 13:35:34]:
Witam
proponuję o zgłoszenie tego zajścia zapewniam iż nie zostanie ujawniona Pana/pani tożsamość a zostaną wyciągnięte wnioski i podjęte działania wobec tych osób. Najlepiej jakby została dokładnie opisana sytuacja data, mniej więcej godzina, opis osób bądź imię pracownic (można odczytać z identyfikatora który jest obowiązkowy). Mało kto decyduję się na zgłaszanie tego typu zajść a szkoda bo samowolka i brak granic jest tam na porządku dziennym Pora TO ZMIENIĆ . Proszę o ZGŁOSZENIE TEGO to nuner do sekretariatu Kontakt

Sekretariat Zarządu
tel (94) 346 73 00
Najlepiej nie dać się zbyć i poprosić o bezpośrednią rozmowę z Panią Moniką Krauze ona ich tam poustawia.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-02-12 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przykro się czyta takie posty... myślicie że w Lidlu, Tesco, Biedronce itp jest lepiej? niestety jest coraz więcej wołania "daj podwyżkę" wtedy zastanowię się i może popracuję.... no chyba powinno być odwrotnie! najpierw zapracuj na to! choć jestem zwolennikiem metody że za "stażowe" powinna być automatyczna premia bez zastanawiania się po prostu się należy czyli np.po roku bądź przy każdej następnej podpisanej umowie. Wydaje mi się to najbardziej uczciwe! To jest sieć ogromna sieć sklepów wiedzą na czym polega handel i marketing... Takich ja Wy- co im się wiecznie coś nie podoba jest tysiące, nikt na siłę tam nie trzyma... Mimo iż zrobicie złą opinię dla sklepu, szefostwa i innych tam wyżej nic nie da. Oni i tak wygrają. Bo pamiętajcie Oni są tam Dla Was, To Wy przyszliście do Nich prosić o pracę....
zdjecie uzytkownika
bannsi - 2015-02-24 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie .. Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić.. mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV na maila, czy może osobiście mozna zaniesc do ich biura Jak wogóle wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym..
zdjecie uzytkownika
rikson - 2015-03-19 02:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano jest dużą europejską marką znaną z produkcji premiksów, mleka dla cieląt, pasz i produktów specjalnych, a więc z nowoczesnego żywienia zwierząt. Czytałem , że co roku zwiększają swoją sprzedaż aż o 20 % o czym inne firmy , nie tylko z tej branży mogą przecież tylko pomarzyć, także brawo dla nich .
zdjecie uzytkownika
robiąca zakupy - 2015-04-07 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a takich kierowników jak Pani Cicha ,która się objadała przed świętami białą kiełbaską ,aż za nad to (za 3 osoby)dobrze trzymać w takiej firmie ;) przynajmniej kobieta może polecić wyroby SANO ;) Prawda Pani Agnieszko ? Kiełbaska biała rzeczywiście była pyszna tylko,że ja za nią zapłaciłam ,a Pani kierownik nigdy tego nie robi... tylko dużo próbuje :) Pozdrawiam Panią Cichą z SANO6 w Koszalinie
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-04-14 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to powinno mieć miejsce że oczerniacie tutaj ludzi i wypominacie im nawet zjedzoną kiełbasę. ja chcę się tutaj dowiedzieć jak są przepisy bhp przestrzegane na zakładzie
zdjecie uzytkownika
Ludzina - 2015-04-28 21:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, zwykle Polak Polakowi Polakiem, nawet nikt nie chce docenić jakiś działalności prowadzonych przez tą firmę. Wychodząc z założenia i będąc ciągle wszystkiemu przeciwni, nigdzie nie będziemy szczęśliwi.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-01 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PREZESIE!!!!!!! W BIAŁOGARDZIE W SANO KIEROWNICTWO ZARABIA CHYBA ZA MAŁO BO JAK BY MOGŁO TO BY WYNIOSŁO WSZYSTKO CO MOZLIWE NIE RAZ WIDZIAŁEM JAK WYJSCIEM SŁUZBOWYM WYNOSZA DO SWOICH SAMOCHODÓW RÓZNE RZECZY , A NAWET W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH KIEDY PRACOWNICE SA ZAJETE PRACA NA SKLEPIE I NIKT ICH NIE KONTROLUJE .......ZAL MI TYCH BIEDNYCH PRACOWNIC CO PRACUJA ZA NAJNIZSZA A KIEROWNICTWO NIE MARTWI SIE ZE IM NIE STARCZA OD WYPŁATY DO WYPŁATY JAK SIE NACHAPIA ZA DARMO ZA PLECAMIINNYCH
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2015-05-03 09:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2015-04-14 14:56:52]:
Jak można tak psuć komuś opinię .Pani Agnieszka jest wymagająca ,lubi porządek ,i może to się komuś nie podoba ,ale jak można pisać coś takiego i szargać komuś w ten sposób opinię
zdjecie uzytkownika
nero - 2015-06-15 19:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nikita, wiesz, mówi się, że ile ludzi, to tyle opinii, to, że Ty uważasz inaczej, wcale nie musi oznaczać, że to musi być prawda. Ktoś zaraz mógłby napisać, że Ty to tak naprawdę Pani Agnieszka, czy jesteś jej lizusem, czy czyms takim. Zamiast w ogóle pisać taki tekst mogłaś dodać kontr opinię, a nie się tylko oburzasz.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-06-16 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli zależy Wam na pracy w Bydgoszczy na ul. Leszczyńskiego, absolutnie niech nie zdarzy Wam się zachorować! Całe szczęście już tam nie pracuję. Nigdy nie spotkałam się z gorszym miejscem pracy. Auschwitz-Birkenau - zapierdzielanie za trzech, bo pracowników brak (nikt tam nie chce pracować, czemu wcale się nie dziwię), a oni jeszcze zwalniają. Pogratulować! Pracownicy z miną, jak za karę, na każdym kroku słychać tylko narzekanie. Proszę się dwa razy zastanowić, nim zdecydujecie się tam pracować.
zdjecie uzytkownika
najarana - 2015-07-03 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sano w emce w Koszalinie to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niektórzy z pracowników oficjalnie spoufalają się z kierownictwem chodzi o kierownika sklepu chwaląc się zapraszaniem na obiad kierownictwo wielce niezadowolone mają za nic pracownika pupile kierownictwa robią same ranki
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-04 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masakra - 2015-06-16 09:32:12]:
no tak bo pani magda ma tylko swoich przydupasów a pani już nie miała możliwości podlizania się jak za innych kierowników i zaczęło się ciężko bo trzeba trochę popracować no ilepiej niech pani nie odpisuje bo napiszę wprost pani imię i nazwisko
zdjecie uzytkownika
KILIENT - 2015-07-10 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
TO JEST PRAWDA ZE POD LIZUCHY MAJA NAJLEPIEJ NA SKLEPIE I ROBIA SAME RANKI TAK SAMO JEST W INNYCH SANACH .......SANO STAŁO SIE NAJGORSZYM MARKETEM WSRÓD INNYCH MARKETÓW ....ZERO DBANIA O PRACOWNIKOW A POZNIEJ DZIWOTA ZE SPADAJA INNYM OBROTY
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-20 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawią mnie te komentarze z których niewiele co można wywnioskować. Ludzie tu zaglądają po to, by dowiedzieć się czegoś o warunkach pracy i ofercie firmy, a nie o tym kto z kim i dlaczego. Przynajmniej mnie takie rzeczy nie interesują @najarana. Każdy pracownik powinien zająć się sobą i pracować, tak sądzę.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
Chciałam poinformować, że podawanie danych osobowych bez czyjejś zgody jest karalne. :) Śmiało! Nie mam nic do ukrycia. Prawda zabolała? Hahaha... Brońcie się, macie do tego prawo, jednak prawda jest jedna i każdy o tym wie. Nie pozdrawiam! Ciekawe, czemu inne markety nie mają takiej złej opinii, to mówi samo za siebie. "Niech pani nie odpisuje" - to nie jest koncert życzeń! Demokracja już jest, jak o tym nie wiesz, to odsyłam do lektury książek na temat historii Polski! Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po drugie lizusostwo to bardzo zła cecha. I niech pani nie odpisuje, bo podam pani imię i nazwisko na forum. Haha...
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-07-28 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem klientem Sano w Fordonie,co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.Dziewczyny myją podłogę płaskimi mopami moczą ręce w wodzie z chemią a później obsługują klientów.Często słyszę jak kierownictwo zwraca uwagę ekspedientce na sklepie przy klientach podniesionym głosem,ja jako klient nie muszę tego słuchać.Dziewczyny z Sano są tak miłe i uprzejme,że aż mi ich żal bo one same już nie wiedzą za co mają się zabrać gdyż mają wymyślane co chwilę inne prace.Mam ogromną nadzieję,że to się w krótkim czasie zmieni bo aż nie miło jest robić zakupy w takiej atmosferze.Podobno sklep ma przyciągać klienta,a nie odpychać.Według mnie zasługą tej całej atmosfery jest pani kierownik.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "SANO" Sp. z. o.o?
Zadaj pytanie
alert