brak logo

"SANO" Sp. z. o.o

Koszalin

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Laura 2016-02-28 20:20
Sano
Zbyszek 2016-03-27 21:13
Witam,
CZęsto bywam w sklepie Sano w Gdańsku, jest zawsze czysto, miła obsluga na kasie jak i na dziale mięsnym . Kobiety są zawsze uśmiechnięte i uprzejme dla klienta. Zawsze doradzą i polecą jakąś dobrą wedlinkę czy też ser . Pozdrawiam
1
s 2016-04-20 22:08
ppor. E Gierczak, czy ten drugi?
1
marta 2016-05-03 02:53
Nie polecam pracy w Sano w Kołobrzegu.
Kierownictwo żle traktuje sprzedawców,poniża.
Umowy zawierają na miesiąc i jej nie przedłużają.
Gorzej być nie może.
3
pracownica 2016-05-08 11:38
A to co sie dzieje na sano 6 w koszalinie to juz szczyt wszystkiego pan "nowy" koordynator wymyslil sobie sprzatanie sklepu pracownicy zostaja po godzinach i zasuwaja tylko kto za te nadgodziny zaplaci? niech sobie firme sprzatajaca zatrudni. a pani ( usunięte przez administratora ) przechodzi juz sama siebie nie dosc ze nic nie robi na sklepie nic nie pomaga siedzi w biurze i ustawia pracownikow do dodatkowych zbednych prac, nie to co inne kierowniczki ktore sa zorganizowane i pracuja na sklepie. pracy dodatkowej jest duzo pensja jest ta sama ciekawe kto za nas premie dostaje moze pani( usunięte przez administratora )? nie pozdrawiam
8
Robiaca zakupy 2016-05-11 20:06
Zgadzam się, ktoś powinien tam porządek zrobić A takie miłe i pomocne Panie tam pracują.
1
karłowicza 2016-05-15 22:09
to co się dzieje w sano to jakaś masakra nie płacone nadgodziny, nie można iść na urlop kiedy się chcę bądź zaległe urlopy z poprzedniego roku ( dwóch) Nie można iść na przerwę a jak już to godzinę przed zakończeniem pracy nie wspomnę że trudno wyjść nawet do toalety... Pracownicy sami odchodzą bo mają już dość I najniższa krajowa Zero motywacji chociaż przez podwyżki Towar to nie długo będzie z Litwy bo już robi się miejsce na półkach Jakieś łańcuszki przy kasach bez sensu Obóz pracy... Nie polecam!!! proponuję utworzyć związki zawodowe tylko więcej jest tchórzy niż odważnych
11
ares 2016-05-18 10:54
Myślę,że wszyscy Ci co tak opisują to co dzieje się w firmie nie zdają sobie chyba sprawy z tego ,że mogą być posądzeni o pomówienia i mogą w ten sposób narazić nie tylko siebie ale i innych pracowników firmy na nieprzyjemności.Pamiętajcie, że tak naprawdę nie jesteście niewidoczni w sieci.W przypadku jak firma stwierdzi ,że naruszyliście jej dobre imię może być już niezbyt przyjemnie.
3
jaijuż 2016-05-18 20:36
pomówienia? nie sądzę, że firma zakładając sprawę miałaby cień szansy. To co piszą inni to nie są pomówienia a czysta prawda! oczywiście niestety, ponieważ Sano niedługo będzie miało "monopol minimarketów" w Koszalinie- otwiera nowe sklepy, ale czy Pan Prezes nie widzi co się dzieje? - już te które istnieją mają deficyt pracowników a gdzie znaleźć całą obsadę na nowy sklep? powinien pomyśleć o sowitych podwyżkach, bo po co nowy sklep bez obsługi? oj Panie prezesie - po rozum do głowy trzeba pójść lub ewentualnie do mnie ;)
5
pracownik 2016-05-19 21:47
czysta prawda wszyscy powinni się zmówić i położyć zwolnienia to wtedy by Prezes zobaczył czym jest pracownik ....ze trzeba go doceniać a nie traktować jak tanią siłę robocza..........................
10
jaijuż 2016-05-20 08:36
podobno w Gdańsku wszyscy w tym samym dniu się zwolnili? wie ktoś coś na ten temat?
4
Agz 2016-05-20 16:00
Albo chociaż zainteresować Inspekcje Pracy tym wyzyskiem Polaków przez Litwę.
3
mika2214 2016-05-21 22:15
Pracuję w Sano maxi w koszalinie w emce już przeszło dwa lata , napiszę tak otóż zamierzam , jak z resztą większość ludzi tam pracujących zmienić pracę najniższa krajowa zero podwyżek i brak urlopów to w skrócie bo nie będę się rozpisywać 10 godzin na kasie i musicie prosić się co niektórych żeby skorzystać z toalety , to tyle pozdrawiam
3
mojaopinia 2016-05-27 22:51
Można by było pisać poematy... krótko i na temat NIE POLECAM nikomu pracy w Sano.
10
Nick 2016-06-04 16:16
Skoro w Gdańsku "wszyscy się zwolnili" w jednym dniu, to już wiadomo czemu ten sklep tak poleciał w dół. Przedtem było owszem - tak jak pisał Zbyszek - czysto i sympatycznie. Obecnie jest fatalnie. Ceny mają atrakcyjne, ale konkurencja też ma i co ? Tam przynajmniej potrafią traktować klienta według standardów, a w SANO niestety pokazują, że są daleko za innymi sieciami pod tym względem. Wystarczy, że powstanie LIDL w okolicy i nikt nie będzie do SANO zaglądał.
6
klik 2016-06-05 13:20
Co do wypowiedzi pani Marty,to może wyczerpał jej się limit ciągłych zwolnień z pracy z powodu załatwiania spraw i kierownictwo musiało robić zmiany w grafiku,a koleżanki za nią pracować, i dlatego umowa nie została przedłużona ,lecz do winy trudno się przyznać najlepiej oczerniać innych
PLN 2016-07-20 13:16
Ile zarabiacie w Koszalinie lub innej miejscowosci na 'pomorzu' jako sprzedawca na warzywach i owocach np. macie jakies dodatki do pensji ?? ja jaki okres macie 2 umowe po próbnym okresie ??
PLN 2016-07-20 13:24
majeki - chodzi mi o nowy sklep, nową załogę, umowa o pracę jest próbna, ale później też jakaś jest tylko jaka ?? 1900-2000 netto mają niby na magazynie mieć, ile w takim układzie ma sprzedawca lub kasjer ?? bo jak znam życie mają niższe kwoty na umowach w sano - doświadczenie jest w handlu ale z sieci rtv
Ja 2016-07-20 13:36
2000 netto to chyba magazyn ma, nie wiem jak kasjerzy i sprzedawca na sali ale chyba nie tyle samo tylko ok. 1500-1600 netto ???
1
jaijuż 2016-07-21 14:19
tu mowa jest o supermarketach sano a nie o wytwórni pasz czy czegoś tam
Helmut4 2016-08-19 16:44
Mam do was pytanie.zaczynam prace w Sano w Koszalinie 22 iego sierpnia 2016 r.czy pierwsza wyplate. dostane na poczatku wrzesnia czy pazdziernika?narazie mam umowe na okres probny
jaijuż 2016-08-19 19:47
dostaniesz już ostatniego dnia sierpnia
Gosc 2016-09-11 23:09
Praca w sano to jakas masakra
Oszukuja z kasa a Goleniów to juz przesada pan kierownik z Pani gļowna kierownik sa ze soba ale to ukrywaja zeby Koszalin sie nie dowiedzial przesada pewnie wynosza pół sklepu śmieszne normalnie parodia
Gosc 2016-09-11 23:16
Tak w umowie jes jasno jaka stawka i dotego jest aneks co miesiąc zapominaja albo nie zaplaco na drugi oddaja masakra
Gosc 2016-09-11 23:26
Jak to mozliwe zeby para ludzi którzy sa ze sobą prowadzili sano jako kierownicy tak jest w Goleniowie dlaczego prezes nic z tym nie robi
Gosc 2016-09-12 16:42
Zarobki ok 2200 z premia aneks byl jeden jak podwyzszyli zarobki
3
Gosc 2016-09-13 12:28
Popularne ciekawe dlaczego? Potrafia tylko zatrzymac pracownika jak chce odejsc nic pozatym wyzysk jak wszędzie ;-)
Gosc 2016-09-13 22:59
A co konkretnie chcesz wiedzieć?
miklo 2016-09-17 20:32
w którym sano jest zarobek 2200 zł bo napewno nie w koszalinie
5
piku 2016-09-27 11:12
masakra te cale kierownictwa nie znaja sie w ogole na prowadzeniu takiego interesu, a juz na pewno nie potrafia kadra zarzadzac, wszedzie to samo, ale gdzies cos robic trzeba!
Jaijuz 2016-09-27 16:03
Umowa o prace jest. Oni sie nie bawia smieciowkami
Jaijuz 2016-09-27 21:25
Na kasie jest 1475 na miesie jakies 1390 bo tam nie ma dodatku kasjerskiego ktory wynosi 100 zl brutto
jaaaaaaaaaaa122 2016-10-06 06:21
w sano w goleniowie kasjer 2100+premia od dawna
1
Gosc 2016-10-06 17:48
Wątpię w to ze tak jest w Goleniowie wszędzie płacą nam najniższą plus stażowe które sami sobie wypracowaliśmy
3
Jaijuz 2016-10-07 05:38
W Koszalinie jest najniższa krajowa plus na kasie dodatek kasjerski. I jak wyżej po 3 albo dwóch latach zaczynaja naliczac stażowe (śmieszne pieniadze).
Wikt 2016-10-07 12:44
Wiesz co, moja znajoma pracuje właśnie w Koszalinie, pracuje w tym zawodzie, tej branży już ile, z 5-6 lat, i wydaje mi się, że nic nie mówiła o wielkości pensji, na pewno na nie nigdy nie narzekała, ani razu.
1
pln-22 2016-12-10 12:32
orientuje się ktoś czy firma sano w okresie świątecznym oferuje dodatki pracownikom?? bony, dodatkowa gotówka?? czy na gołych pensjach ludzie tam zostają??
Łodyga 2016-12-11 23:37
żaden pracownik nie może być tak traktowany. Ludzie w jakim świecie wy żyjecie. Jesteście tak traktowani bo nato sobie pozwala cię nie jesteście zgodni wobec siebie boicie się postawić nie umiecie walczyć o swoje a potem nazekacie czego się boicie że was zwolnią a niech zwalniają wszystkich pokolei ale będziesz wiedzieć że w innej firmie cię docenia i potraktują cię jak się należy tak jak nato zasługujesz tyle mam do powiedzenia w tej sprawie
7
dara 2016-12-19 00:33
Dą bony i paczki dla dzieci.
Anna 2016-12-28 15:07
Obsluga stoiska miesnego w Sano on Rokosowie jest tragiczna. Paine robia z klijentow glupkow i sa bezczlne. Ich Viagra wymowka jest fakt ze jest ice za malo. 3 klijentow i jedna ekspedientka - to zeczywiscie powder zeby by cola klijenta niegrzeczna. Juz Nigel nie skozystam z ich sklepu, Biedronka za rogiem.
2
Sylwia 2017-01-07 19:05
Panie na stoisku mięsnym w galerii emce są bardzo nie przyjemne robiły mi łaskę że mnie obsługiwały robiłam większe zakupy a pani która kroiła mi wędlinę powiedziała że za pół godziny kończy zmianę i że jak mam zamiar tyle kupować to powinnam sobie sama pokroić a nie ja jeszcze męczyć.
ta 2017-01-16 17:36
Sano Bydgoszcz Leszczyńskiego - czynna GŁÓWNIE JEDNA KASA przez cały dzień na monopolowym, te trzy pozostałe zabierają jedynie miejsce, może warto je zlikwidować i wstawić w to miejsce jakieś regały z towarem ?? :/ Z daleka widać, że pracownicy mają zbyt wiele obowiązków i są po prostu zmęczeni i wyczerpani... Oprócz tego ciągle nowe twarze, więc rotacja w kadrach jest bardzo wysoka. Pewnie warunki zatrudnienia są kiepskie. Serdecznie pozdrawiam panią w rudych, krótkich włosach ze stosika mięsnego, która notorycznie kroi bez foliowych rękawiczek wszystkie wędliny i sery. Dziwię się, że przez tyle czasu nikt tego nie zmienił... Dlatego postanowiłam napisać ten komentarz...
Z wyrazami szacunku - Stała, ale czasami rozczarowana klientka ...
nowa 2017-01-23 11:40
Witam pracuje w Sano od października ale takiego wyzysku jak samo nie widziałam mala pensja wykorzystują ludzi a prezes jest slepy .Szkoda ale kończę współpracę z Sano nie dam się wykorzystywać
4
a999 2017-01-24 19:42
w którym Sano pracujesz w Koszalinie
@nowyon 2017-01-25 17:31
Witam zaczynam niedługo pracę jako kierowca w e-sano czy ktoś już pracował jako kierowca w sano jeśli tak to jak jest z zarobkami ??
theo33 2017-02-02 22:15
a przepraszam bardzo po co jest ten portal? człowiek jest wolny i może napisać tu swoją opinię o pracy w której miał okazje pracować, wolność słowa, pozdrawiam:)
1
Pati 2017-02-03 19:46
sano - to nie to co kiedys !!! teraz to wykanczalnia ludzi , maja pieniadze na bezsensowne , placa gruba kase za zmay jakms debilom , nie liczac sie ze slowem pracownika , zarobki pozal sie boze , jak by docenili pracujacych tam ludzi , bylo by inaczej , charowa , charowa , a nikt ci nie podzekuje , kierownictwo sie boi odezwac w sprawach peacowniczych , trzesa tylkami przed szefostwem , praca w sano za 1500 zl miesiecznie przekracz wszelkie pojecia
7
Ania 2017-02-08 17:37
Ja pracuje od dwóch dni jako kasjerka. Przyjazna atmosfera!. Nie narzekam, jak ktoś chce pracować to będzie pracował.... .
1
jaijuż 2017-02-09 15:35
haha od dwóch dni .... żal ciekawe co powiesz po 3 miesiącach o ile wytrzymasz
1
DANA 2017-02-09 20:52
Od nie dawna w Koszalinie na ulicy Łużyckiej mamy Sano.Bardzo się ucieszyłam na wieść,że taki właśnie sklep będzie w zasięgu mojej ręki i nie będę już musiała jeżdzić na drugi koniec miasta aby zrobić zakupy.Bardzo lubię sieć sklepów Sano .Niestety obsługa w tym sklepie jest tak nie miła wręcz odpychająca,że nie chodzę do tego sklepu dalej jeżdżę na drugi koniec miasta.W dniu kiedy zraziłam się do tego sklepu chciałam kupić wędliny.Za ladą stały dwie Panie krzątały się ja stoję i czekam nagle zaczęły się kłócić która ma mnie obsłużyć i tak stałam i stałam a one się sprzeczały.Nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją .Pozostał nie smak i rozczarowanie. Często czynna jest jedna kasa bo personel pali papierosy na podwórku .Rozpacz !!!
1
Zostaw swoją opinię o "SANO" Sp. z. o.o - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o