Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-16 13:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to a raczej można przypuszczać że jeśli firma będzie w trochę lepszej kondycji to podwyżki będą tak?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-17 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego niewiem, przypuszczam ze zawsze będziemy robić za najniższą krajową, ja bym się nie łudził jakimiś podwyżkami. A co powiecie na temat "porozumienia o wykorzystaniu urlopu wypoczynkowego" przy podpisywaniu umowy którą przedłużają? Coś mi się wydaje że zaczynają działać niezgodnie z prawem, bo jak pracownik może coś takiego podpisać kiedy kończy mu się umowa i firma z nim przedłuża? Zakładając że nie wykorzystał całego urlopu? Czyli podpisanie tego porozumienia jest warunkiem przedłużenia z nim umowy? a urlop przepada? AAA i jeszcze dziwne jest to że to porozumienie wydane jest tylko w jednym egzemplarzu, czyli tylko do podpisu i do wglądu pracownika bo wraca pisemko do biura. Coś mi sie wydaje, że nabijają ludzi w butelke. Co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-17 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwe że tak jest ale nie mnie to oceniać bo z tą firmą jak narazie nie mam nic wspólnego. Nie wiem czy w takim razie aplikować tam skoro nie wiadomo jak z podwyżkami
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-19 09:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tego to ja niewiem, to już Twoja decyzja. Ja gdybym miał możliwość starania sie gdzieś indziej o pracę, tam bym się starał, Sano jak dla mnie to ostateczność!!!
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-19 10:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzisz tylko że właśnie pracę trzeba mieć dlatego nie wiem. A z tymi podwyżkami to jednak chciałbym się czegoś dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-20 08:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj niczego dobrego sie nie dowiesz raczej, proponuję napisać do prezesa, hiihih
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-20 15:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko mi nie chodzi o to żeby dowiedzieć się czegoś dobrego tylko chodzi mi o to żeby się dowiedzieć prawdy
zdjecie uzytkownika
Maja12 - 2013-09-29 17:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w sano i moge powiedziec tylko tyle ze jest tam straszny bałagan brak szacunku do pracownikow!Niby jestes sprzewdawca a robisz wszystko...w pospiechu obslugujesz kolejke dokladasz towar dzwigasz ciezkie skrzynie a i tak jest zle! bo ceny stoja krzywo! i nie wazne ze jestescie tylko 2 na stoisku w czym jedna obsluguje i wysluchuje narzekających klientów a druga wypruwa flaki zeby szybko wylozyc towar do lady i obslugiwac i po tym jak stoi ledwo zywa jeszcze dostanie opierdziel ze cos jest nie tak!!! Nic dobrego w tym sano! i jeszcze kible trzeba sprzatac kierownictwu...masakra
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-09-30 09:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się tego że dowiem się takich rzeczy. Miałem raczej nadzieję że tam jest jakoś normalnie
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-09-30 23:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja ma rację, takie rzeczy dzieją się tylko w sano. Również juz tam nie pracuję i jest mi z tym bardzo dobrze, pracowałam w wielu miejscach ale to co tam przeszłam było szokiem, a teraz spokojnie sobie pracuję za dużo lepsze pieniądze gdzie ludzie mają szacunek do siebie. Maja a o jakim sano mówisz?
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-10-08 11:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co to ja się raczej nie zdecyduje na pracę w Sano. A zastanawiałam się czy tam aplikować ale zajrzałam tutaj
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-11-29 16:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SANO TO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE .PRZEPRACOWAŁAM TAM PONAD 2 LATA JEDNAK NIE PRZEDŁUŻONO MI UMOWY.A JAK ZAPYTAŁAM DLACZEGO TO USŁYSZAŁAM NIE BO NIE .ZA 2 DNI NA MOJE MIEJSCE PRZYSZŁA OSOBA KTÓRA Z KIEROWNICZKĄ JEST NA ,,TY;A PONADTO NIC NIE UMIE PO PROSTU ŻENADA.UMOWY MAJĄ PRZEDŁUŻANE (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
edzia - 2013-12-09 21:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś może jest zorientowany co się dzieje w Sano w Połczynie? Od jakiegoś czasu jest tam straszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rotacja ludzi jak nigdy, jestem tam stałym klientem i co róż widzę nowych pracowników. O co tam chodzi?
zdjecie uzytkownika
hy hy - 2013-12-15 11:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak w sano wielki bałagan.Nikt z góry albo udaje ze nie wie albo najzwyczaniej w świecie nie chce wiedzieć.W śród kierownictwa i pracowników cały czas się słyszy "mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o co chodzi?Przecierz powinni dbać o wizerunek.To nie to SANO co kilka lat temu!Sano w Białogardzie było sklepem które nie zapowiadało się na mini market któy będzie dobrym sklepem duży wkład pracy i poświęcenia tamtego kierownictwa tj.[usunięte przez moderatora] spowodował ze właśnie tak się stało.Dzisiaj -mniej klientów nie ma asortymentu w ladach pogoń za polecaniem" kto więcej"nie dba się o klienta .Na gorącym stole syf .Miny i odzywki są....kary godne .Tak ktoś z góry z zaskoczenia i ktoś kogo nie znają powinien się temu przyjżeć.
zdjecie uzytkownika
ŚWIDWINIANKA - 2014-02-14 22:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [powiat - 2013-08-27 10:31:51]:
święta prawda.w świdwinie nawet zabrania się skorzystać z pzerwy lub wyjscia na papierosa.grafiki po 10 godz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Der - 2014-02-21 13:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SANO szuka przedstawicieli do 5 województw, a do jednego nawet sa dwie oferty, jakby kogoś interesowało to lekarza weterynarii również poszukują.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-03-03 19:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zapraszam do sano emka tam jest dopiero mobing kierowniczki zmianowe jak by mogły to by strzelały z karabinów do pracownikow
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-04-18 22:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2013-08-29 19:38:20]:
(usunięte przez administratora).Porządne dziewczyny uciekajcie stamtąd np.do biedronki lub Lidla. (usunięte przez administratora)Ktoś z koszalina z firmy powinien sie tym zająć i zrobić porzątek jak w ccc.
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-04-18 22:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateusz - 2013-08-14 13:37:22]:
składam skargę na kierowników z Sano ze świdwina do prezesa.jestem stała klientką tego sklepu i żal mi porządnych kasjerek które tam się męczą.
zdjecie uzytkownika
odzio - 2014-05-07 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
puste półki w Białogardzie masakra
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 21:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to puste półki w sano, jakies problemy z dostawcami, czy o co chodzi? Pracownicy nie maja co robić?
zdjecie uzytkownika
polczyn - 2014-07-09 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W połczynie pracowników za mało kolejki wieczne masakra.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wrażenie, że takie fora to raj dla sfrustrowanych byłych pracowników. Nie sądzę by w innych sklepach spożywczych (lidl, biedronka, tesco itd.) było inaczej. Niestety, w każdej firmie ktoś czegoś wymaga a jak sie jest leniem i nie chce sie pracować to takiemu nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-22 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to sano radzi sobie lepiej niż biedronka, czy lidl. Przez wszystkie lata działalności spółka SANO uruchomiła 24 sklepy samoobsługowe. Maja na swoim koncie sporo nagród 6 gazeli biznesu, 27 miejsce w rankingu diamenty forbes. Także chyba jednak jest dobrze. Aplikowac można chyba przez ich stronę jest dostepny kwestionariusz osobowy.
zdjecie uzytkownika
była - 2014-07-25 06:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja - 2014-07-22 13:21:16]:
Fakt,ale dlaczego byly kierownik przeniesiony na inny obiekt ustala grafik tam gdzie juz nie pracuje,co na to kadry?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski