Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magda - 2013-10-08 11:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co to ja się raczej nie zdecyduje na pracę w Sano. A zastanawiałam się czy tam aplikować ale zajrzałam tutaj
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-11-29 16:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SANO TO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE .PRZEPRACOWAŁAM TAM PONAD 2 LATA JEDNAK NIE PRZEDŁUŻONO MI UMOWY.A JAK ZAPYTAŁAM DLACZEGO TO USŁYSZAŁAM NIE BO NIE .ZA 2 DNI NA MOJE MIEJSCE PRZYSZŁA OSOBA KTÓRA Z KIEROWNICZKĄ JEST NA ,,TY;A PONADTO NIC NIE UMIE PO PROSTU ŻENADA.UMOWY MAJĄ PRZEDŁUŻANE (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
edzia - 2013-12-09 21:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś może jest zorientowany co się dzieje w Sano w Połczynie? Od jakiegoś czasu jest tam straszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rotacja ludzi jak nigdy, jestem tam stałym klientem i co róż widzę nowych pracowników. O co tam chodzi?
zdjecie uzytkownika
hy hy - 2013-12-15 11:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak w sano wielki bałagan.Nikt z góry albo udaje ze nie wie albo najzwyczaniej w świecie nie chce wiedzieć.W śród kierownictwa i pracowników cały czas się słyszy "mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o co chodzi?Przecierz powinni dbać o wizerunek.To nie to SANO co kilka lat temu!Sano w Białogardzie było sklepem które nie zapowiadało się na mini market któy będzie dobrym sklepem duży wkład pracy i poświęcenia tamtego kierownictwa tj.[usunięte przez moderatora] spowodował ze właśnie tak się stało.Dzisiaj -mniej klientów nie ma asortymentu w ladach pogoń za polecaniem" kto więcej"nie dba się o klienta .Na gorącym stole syf .Miny i odzywki są....kary godne .Tak ktoś z góry z zaskoczenia i ktoś kogo nie znają powinien się temu przyjżeć.
zdjecie uzytkownika
ŚWIDWINIANKA - 2014-02-14 22:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [powiat - 2013-08-27 10:31:51]:
święta prawda.w świdwinie nawet zabrania się skorzystać z pzerwy lub wyjscia na papierosa.grafiki po 10 godz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Der - 2014-02-21 13:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SANO szuka przedstawicieli do 5 województw, a do jednego nawet sa dwie oferty, jakby kogoś interesowało to lekarza weterynarii również poszukują.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-03-03 19:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zapraszam do sano emka tam jest dopiero mobing kierowniczki zmianowe jak by mogły to by strzelały z karabinów do pracownikow
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-04-18 22:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2013-08-29 19:38:20]:
(usunięte przez administratora).Porządne dziewczyny uciekajcie stamtąd np.do biedronki lub Lidla. (usunięte przez administratora)Ktoś z koszalina z firmy powinien sie tym zająć i zrobić porzątek jak w ccc.
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-04-18 22:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateusz - 2013-08-14 13:37:22]:
składam skargę na kierowników z Sano ze świdwina do prezesa.jestem stała klientką tego sklepu i żal mi porządnych kasjerek które tam się męczą.
zdjecie uzytkownika
odzio - 2014-05-07 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
puste półki w Białogardzie masakra
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 21:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to puste półki w sano, jakies problemy z dostawcami, czy o co chodzi? Pracownicy nie maja co robić?
zdjecie uzytkownika
polczyn - 2014-07-09 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W połczynie pracowników za mało kolejki wieczne masakra.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wrażenie, że takie fora to raj dla sfrustrowanych byłych pracowników. Nie sądzę by w innych sklepach spożywczych (lidl, biedronka, tesco itd.) było inaczej. Niestety, w każdej firmie ktoś czegoś wymaga a jak sie jest leniem i nie chce sie pracować to takiemu nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-22 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to sano radzi sobie lepiej niż biedronka, czy lidl. Przez wszystkie lata działalności spółka SANO uruchomiła 24 sklepy samoobsługowe. Maja na swoim koncie sporo nagród 6 gazeli biznesu, 27 miejsce w rankingu diamenty forbes. Także chyba jednak jest dobrze. Aplikowac można chyba przez ich stronę jest dostepny kwestionariusz osobowy.
zdjecie uzytkownika
była - 2014-07-25 06:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja - 2014-07-22 13:21:16]:
Fakt,ale dlaczego byly kierownik przeniesiony na inny obiekt ustala grafik tam gdzie juz nie pracuje,co na to kadry?
zdjecie uzytkownika
Kita - 2014-10-05 23:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, niedawno pracowałam w Sano na okresie próbnym, konkretnie przez miesiąc. Byłam pełna nadziei, że przedłużą mi umowę, jednak na koniec okresu próbnego usłyszałam, że nie przedłużą mi umowy, bo (UWAGA - autentyk !)jestem zbyt spokojna i mało kreatywna ! HAHA ! Szczerze, to nie wiem co mam o tym myśleć, w życiu nie słyszałam tak idiotycznego tłumaczenia, robiłam wszystko co chcieli, pytałam jak czegoś nie wiedziałam, byłam miła w stosunku do wszystkich i nagle się dowiaduje, że nie przedłużą mi umowy. Chciałam też się dowiedzieć jakiś konkretów, dlaczego nie przedłużą mi umowy, bo może jednak z czymś bardzo podpadłam, jednak kierowniczka nie potrafiła mi tego wyjaśnić. Cóż... zrobiłabym awanturę, gdybym nie była taka spokojna (żal) i wyśmiałabym to wszystko, ale nie jestem typem choleryczki. Może gdybym była tak hop do przodu, to bym dalej pracowała, ale pewnie wtedy też by im coś nie pasowało. Tak źle, a tak niedobrze... Z resztą, co kierowniczka mogła wiedzieć o mojej pracy, jak nie stała nademną i nie patrzyła cały czas co robię, a opinie o mnie miała głównie od kasjerek siedzących na sąsiednich kasach, które z resztą też nie były takie idealne. Niektóre były ok, reszta jak im zadawałam pytania o kody czy o co innego jak nie wiedziałam czegoś, to zawsze mówiły, ale z taką pretensją w głosie, czasem czułam się tam jak "ufo", serio ! Wynika z tego, że normalny i spokojny człowiek nie ma szans na pracę, przykre...
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-10-06 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby ktoś poszukiwał pracy w Sano, to na ich stronie internetowej jest formularz aplikacyjny, należy go wypełnić i odesłać. Nie napisali, żadnych wymogów, więc jest duża szansa, że biorą większość osób. To standardowy formularz z danymi personalnymi, wykształceniem i dotychczasowym przebiegiem zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-26 20:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy maja socjal na swieta
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-05 15:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-10-06 17:32:19]:
Właśnie wysłałam swoje zgłoszenie. Mam nadzieję, że z czasem zadzwonią z propozycją rozmowy kwalifikacyjnej. Mam doświadczenie w pracy w Biedronce :-) Jeśli odpowiedź będzie pozytywna, czy czekają mnie kolejne rozmowy, testy? Jeśli tak, jakie będą to etapy? A jakie są możliwości rozwoju, awansu? Jaka jest ścieżka kariery? Jestem osoba kreatywną, bo patrze że to jest w wymaganiach jak pisze Kita :-)
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-20 05:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
nawet zepsutej czekolady nie dali
zdjecie uzytkownika
limbo - 2015-01-31 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy sano ma jakąś swoją produkcję gdzie zatrudniają typowo do pracy fizycznej, albo intelektualnej z przewagą fizycznej? bo koleżanka pracuje o nich w biurze i co rusz chwali sobie pracę w sano. Ja do biura się nie nadaję, ale tak sobie pomyślałem, że może jakaś taka produkcja, rozkładanie czegoś czy cokolwiek
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-02-08 13:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świdwinie na mięsnym sklepowe kradną wędliny i sery byłem świadkiem zajścia
zdjecie uzytkownika
pora to zmienić ! - 2015-02-12 00:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [@ - 2015-02-08 13:35:34]:
Witam
proponuję o zgłoszenie tego zajścia zapewniam iż nie zostanie ujawniona Pana/pani tożsamość a zostaną wyciągnięte wnioski i podjęte działania wobec tych osób. Najlepiej jakby została dokładnie opisana sytuacja data, mniej więcej godzina, opis osób bądź imię pracownic (można odczytać z identyfikatora który jest obowiązkowy). Mało kto decyduję się na zgłaszanie tego typu zajść a szkoda bo samowolka i brak granic jest tam na porządku dziennym Pora TO ZMIENIĆ . Proszę o ZGŁOSZENIE TEGO to nuner do sekretariatu Kontakt

Sekretariat Zarządu
tel (94) 346 73 00
Najlepiej nie dać się zbyć i poprosić o bezpośrednią rozmowę z Panią Moniką Krauze ona ich tam poustawia.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-02-12 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przykro się czyta takie posty... myślicie że w Lidlu, Tesco, Biedronce itp jest lepiej? niestety jest coraz więcej wołania "daj podwyżkę" wtedy zastanowię się i może popracuję.... no chyba powinno być odwrotnie! najpierw zapracuj na to! choć jestem zwolennikiem metody że za "stażowe" powinna być automatyczna premia bez zastanawiania się po prostu się należy czyli np.po roku bądź przy każdej następnej podpisanej umowie. Wydaje mi się to najbardziej uczciwe! To jest sieć ogromna sieć sklepów wiedzą na czym polega handel i marketing... Takich ja Wy- co im się wiecznie coś nie podoba jest tysiące, nikt na siłę tam nie trzyma... Mimo iż zrobicie złą opinię dla sklepu, szefostwa i innych tam wyżej nic nie da. Oni i tak wygrają. Bo pamiętajcie Oni są tam Dla Was, To Wy przyszliście do Nich prosić o pracę....
zdjecie uzytkownika
bannsi - 2015-02-24 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie .. Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić.. mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV na maila, czy może osobiście mozna zaniesc do ich biura Jak wogóle wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "SANO" Sp. z. o.o?
Zadaj pytanie