Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wrażenie, że takie fora to raj dla sfrustrowanych byłych pracowników. Nie sądzę by w innych sklepach spożywczych (lidl, biedronka, tesco itd.) było inaczej. Niestety, w każdej firmie ktoś czegoś wymaga a jak sie jest leniem i nie chce sie pracować to takiemu nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-22 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to sano radzi sobie lepiej niż biedronka, czy lidl. Przez wszystkie lata działalności spółka SANO uruchomiła 24 sklepy samoobsługowe. Maja na swoim koncie sporo nagród 6 gazeli biznesu, 27 miejsce w rankingu diamenty forbes. Także chyba jednak jest dobrze. Aplikowac można chyba przez ich stronę jest dostepny kwestionariusz osobowy.
zdjecie uzytkownika
była - 2014-07-25 06:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja - 2014-07-22 13:21:16]:
Fakt,ale dlaczego byly kierownik przeniesiony na inny obiekt ustala grafik tam gdzie juz nie pracuje,co na to kadry?
zdjecie uzytkownika
Kita - 2014-10-05 23:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, niedawno pracowałam w Sano na okresie próbnym, konkretnie przez miesiąc. Byłam pełna nadziei, że przedłużą mi umowę, jednak na koniec okresu próbnego usłyszałam, że nie przedłużą mi umowy, bo (UWAGA - autentyk !)jestem zbyt spokojna i mało kreatywna ! HAHA ! Szczerze, to nie wiem co mam o tym myśleć, w życiu nie słyszałam tak idiotycznego tłumaczenia, robiłam wszystko co chcieli, pytałam jak czegoś nie wiedziałam, byłam miła w stosunku do wszystkich i nagle się dowiaduje, że nie przedłużą mi umowy. Chciałam też się dowiedzieć jakiś konkretów, dlaczego nie przedłużą mi umowy, bo może jednak z czymś bardzo podpadłam, jednak kierowniczka nie potrafiła mi tego wyjaśnić. Cóż... zrobiłabym awanturę, gdybym nie była taka spokojna (żal) i wyśmiałabym to wszystko, ale nie jestem typem choleryczki. Może gdybym była tak hop do przodu, to bym dalej pracowała, ale pewnie wtedy też by im coś nie pasowało. Tak źle, a tak niedobrze... Z resztą, co kierowniczka mogła wiedzieć o mojej pracy, jak nie stała nademną i nie patrzyła cały czas co robię, a opinie o mnie miała głównie od kasjerek siedzących na sąsiednich kasach, które z resztą też nie były takie idealne. Niektóre były ok, reszta jak im zadawałam pytania o kody czy o co innego jak nie wiedziałam czegoś, to zawsze mówiły, ale z taką pretensją w głosie, czasem czułam się tam jak "ufo", serio ! Wynika z tego, że normalny i spokojny człowiek nie ma szans na pracę, przykre...
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-10-06 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gdyby ktoś poszukiwał pracy w Sano, to na ich stronie internetowej jest formularz aplikacyjny, należy go wypełnić i odesłać. Nie napisali, żadnych wymogów, więc jest duża szansa, że biorą większość osób. To standardowy formularz z danymi personalnymi, wykształceniem i dotychczasowym przebiegiem zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-26 20:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy maja socjal na swieta
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-05 15:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-10-06 17:32:19]:
Właśnie wysłałam swoje zgłoszenie. Mam nadzieję, że z czasem zadzwonią z propozycją rozmowy kwalifikacyjnej. Mam doświadczenie w pracy w Biedronce :-) Jeśli odpowiedź będzie pozytywna, czy czekają mnie kolejne rozmowy, testy? Jeśli tak, jakie będą to etapy? A jakie są możliwości rozwoju, awansu? Jaka jest ścieżka kariery? Jestem osoba kreatywną, bo patrze że to jest w wymaganiach jak pisze Kita :-)
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-20 05:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
nawet zepsutej czekolady nie dali
zdjecie uzytkownika
limbo - 2015-01-31 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy sano ma jakąś swoją produkcję gdzie zatrudniają typowo do pracy fizycznej, albo intelektualnej z przewagą fizycznej? bo koleżanka pracuje o nich w biurze i co rusz chwali sobie pracę w sano. Ja do biura się nie nadaję, ale tak sobie pomyślałem, że może jakaś taka produkcja, rozkładanie czegoś czy cokolwiek
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-02-08 13:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świdwinie na mięsnym sklepowe kradną wędliny i sery byłem świadkiem zajścia
zdjecie uzytkownika
pora to zmienić ! - 2015-02-12 00:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [@ - 2015-02-08 13:35:34]:
Witam
proponuję o zgłoszenie tego zajścia zapewniam iż nie zostanie ujawniona Pana/pani tożsamość a zostaną wyciągnięte wnioski i podjęte działania wobec tych osób. Najlepiej jakby została dokładnie opisana sytuacja data, mniej więcej godzina, opis osób bądź imię pracownic (można odczytać z identyfikatora który jest obowiązkowy). Mało kto decyduję się na zgłaszanie tego typu zajść a szkoda bo samowolka i brak granic jest tam na porządku dziennym Pora TO ZMIENIĆ . Proszę o ZGŁOSZENIE TEGO to nuner do sekretariatu Kontakt

Sekretariat Zarządu
tel (94) 346 73 00
Najlepiej nie dać się zbyć i poprosić o bezpośrednią rozmowę z Panią Moniką Krauze ona ich tam poustawia.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-02-12 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przykro się czyta takie posty... myślicie że w Lidlu, Tesco, Biedronce itp jest lepiej? niestety jest coraz więcej wołania "daj podwyżkę" wtedy zastanowię się i może popracuję.... no chyba powinno być odwrotnie! najpierw zapracuj na to! choć jestem zwolennikiem metody że za "stażowe" powinna być automatyczna premia bez zastanawiania się po prostu się należy czyli np.po roku bądź przy każdej następnej podpisanej umowie. Wydaje mi się to najbardziej uczciwe! To jest sieć ogromna sieć sklepów wiedzą na czym polega handel i marketing... Takich ja Wy- co im się wiecznie coś nie podoba jest tysiące, nikt na siłę tam nie trzyma... Mimo iż zrobicie złą opinię dla sklepu, szefostwa i innych tam wyżej nic nie da. Oni i tak wygrają. Bo pamiętajcie Oni są tam Dla Was, To Wy przyszliście do Nich prosić o pracę....
zdjecie uzytkownika
bannsi - 2015-02-24 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie .. Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić.. mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV na maila, czy może osobiście mozna zaniesc do ich biura Jak wogóle wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym..
zdjecie uzytkownika
rikson - 2015-03-19 02:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano jest dużą europejską marką znaną z produkcji premiksów, mleka dla cieląt, pasz i produktów specjalnych, a więc z nowoczesnego żywienia zwierząt. Czytałem , że co roku zwiększają swoją sprzedaż aż o 20 % o czym inne firmy , nie tylko z tej branży mogą przecież tylko pomarzyć, także brawo dla nich .
zdjecie uzytkownika
robiąca zakupy - 2015-04-07 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a takich kierowników jak Pani Cicha ,która się objadała przed świętami białą kiełbaską ,aż za nad to (za 3 osoby)dobrze trzymać w takiej firmie ;) przynajmniej kobieta może polecić wyroby SANO ;) Prawda Pani Agnieszko ? Kiełbaska biała rzeczywiście była pyszna tylko,że ja za nią zapłaciłam ,a Pani kierownik nigdy tego nie robi... tylko dużo próbuje :) Pozdrawiam Panią Cichą z SANO6 w Koszalinie
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-04-14 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to powinno mieć miejsce że oczerniacie tutaj ludzi i wypominacie im nawet zjedzoną kiełbasę. ja chcę się tutaj dowiedzieć jak są przepisy bhp przestrzegane na zakładzie
zdjecie uzytkownika
Ludzina - 2015-04-28 21:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, zwykle Polak Polakowi Polakiem, nawet nikt nie chce docenić jakiś działalności prowadzonych przez tą firmę. Wychodząc z założenia i będąc ciągle wszystkiemu przeciwni, nigdzie nie będziemy szczęśliwi.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-01 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PREZESIE!!!!!!! W BIAŁOGARDZIE W SANO KIEROWNICTWO ZARABIA CHYBA ZA MAŁO BO JAK BY MOGŁO TO BY WYNIOSŁO WSZYSTKO CO MOZLIWE NIE RAZ WIDZIAŁEM JAK WYJSCIEM SŁUZBOWYM WYNOSZA DO SWOICH SAMOCHODÓW RÓZNE RZECZY , A NAWET W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH KIEDY PRACOWNICE SA ZAJETE PRACA NA SKLEPIE I NIKT ICH NIE KONTROLUJE .......ZAL MI TYCH BIEDNYCH PRACOWNIC CO PRACUJA ZA NAJNIZSZA A KIEROWNICTWO NIE MARTWI SIE ZE IM NIE STARCZA OD WYPŁATY DO WYPŁATY JAK SIE NACHAPIA ZA DARMO ZA PLECAMIINNYCH
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2015-05-03 09:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2015-04-14 14:56:52]:
Jak można tak psuć komuś opinię .Pani Agnieszka jest wymagająca ,lubi porządek ,i może to się komuś nie podoba ,ale jak można pisać coś takiego i szargać komuś w ten sposób opinię
zdjecie uzytkownika
nero - 2015-06-15 19:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nikita, wiesz, mówi się, że ile ludzi, to tyle opinii, to, że Ty uważasz inaczej, wcale nie musi oznaczać, że to musi być prawda. Ktoś zaraz mógłby napisać, że Ty to tak naprawdę Pani Agnieszka, czy jesteś jej lizusem, czy czyms takim. Zamiast w ogóle pisać taki tekst mogłaś dodać kontr opinię, a nie się tylko oburzasz.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-06-16 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli zależy Wam na pracy w Bydgoszczy na ul. Leszczyńskiego, absolutnie niech nie zdarzy Wam się zachorować! Całe szczęście już tam nie pracuję. Nigdy nie spotkałam się z gorszym miejscem pracy. Auschwitz-Birkenau - zapierdzielanie za trzech, bo pracowników brak (nikt tam nie chce pracować, czemu wcale się nie dziwię), a oni jeszcze zwalniają. Pogratulować! Pracownicy z miną, jak za karę, na każdym kroku słychać tylko narzekanie. Proszę się dwa razy zastanowić, nim zdecydujecie się tam pracować.
zdjecie uzytkownika
najarana - 2015-07-03 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sano w emce w Koszalinie to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niektórzy z pracowników oficjalnie spoufalają się z kierownictwem chodzi o kierownika sklepu chwaląc się zapraszaniem na obiad kierownictwo wielce niezadowolone mają za nic pracownika pupile kierownictwa robią same ranki
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-04 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masakra - 2015-06-16 09:32:12]:
no tak bo pani magda ma tylko swoich przydupasów a pani już nie miała możliwości podlizania się jak za innych kierowników i zaczęło się ciężko bo trzeba trochę popracować no ilepiej niech pani nie odpisuje bo napiszę wprost pani imię i nazwisko
zdjecie uzytkownika
KILIENT - 2015-07-10 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
TO JEST PRAWDA ZE POD LIZUCHY MAJA NAJLEPIEJ NA SKLEPIE I ROBIA SAME RANKI TAK SAMO JEST W INNYCH SANACH .......SANO STAŁO SIE NAJGORSZYM MARKETEM WSRÓD INNYCH MARKETÓW ....ZERO DBANIA O PRACOWNIKOW A POZNIEJ DZIWOTA ZE SPADAJA INNYM OBROTY
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-20 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawią mnie te komentarze z których niewiele co można wywnioskować. Ludzie tu zaglądają po to, by dowiedzieć się czegoś o warunkach pracy i ofercie firmy, a nie o tym kto z kim i dlaczego. Przynajmniej mnie takie rzeczy nie interesują @najarana. Każdy pracownik powinien zająć się sobą i pracować, tak sądzę.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
Chciałam poinformować, że podawanie danych osobowych bez czyjejś zgody jest karalne. :) Śmiało! Nie mam nic do ukrycia. Prawda zabolała? Hahaha... Brońcie się, macie do tego prawo, jednak prawda jest jedna i każdy o tym wie. Nie pozdrawiam! Ciekawe, czemu inne markety nie mają takiej złej opinii, to mówi samo za siebie. "Niech pani nie odpisuje" - to nie jest koncert życzeń! Demokracja już jest, jak o tym nie wiesz, to odsyłam do lektury książek na temat historii Polski! Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po drugie lizusostwo to bardzo zła cecha. I niech pani nie odpisuje, bo podam pani imię i nazwisko na forum. Haha...
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-07-28 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem klientem Sano w Fordonie,co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.Dziewczyny myją podłogę płaskimi mopami moczą ręce w wodzie z chemią a później obsługują klientów.Często słyszę jak kierownictwo zwraca uwagę ekspedientce na sklepie przy klientach podniesionym głosem,ja jako klient nie muszę tego słuchać.Dziewczyny z Sano są tak miłe i uprzejme,że aż mi ich żal bo one same już nie wiedzą za co mają się zabrać gdyż mają wymyślane co chwilę inne prace.Mam ogromną nadzieję,że to się w krótkim czasie zmieni bo aż nie miło jest robić zakupy w takiej atmosferze.Podobno sklep ma przyciągać klienta,a nie odpychać.Według mnie zasługą tej całej atmosfery jest pani kierownik.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-08 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w tym sano -gdzie dyrekcja ,Zawsze robie zakupy w Sano ,ale wczoraj byłem w Słupsku i niestety z przykrością nie moglem tam nic kupić ,Załogo sympatyczna jak zawsze ale niestety temperatura tak wysoka że cały towar pływał,tj, slodycze,konserwy ,czy firma jest tak bogata że stać ją na wyrzucanie póżniej tyc produktów,a gdzie sanepid i inspekcja pracy CZy naprawde tak trudno zamontować klimatyzacje,przecierz sprzedawcy to też LUDZIE,
zdjecie uzytkownika
JACK - 2015-08-09 13:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!od kilkunastu lat robię zakupy w sklepie,,AS'' teraz już ,,SANO'' w Bydgoszczy ul.Chodkiewicza zawsze BYŁEM I JESTEM ZADOWOLONY Z OBSŁUGI począwszy od kasjerów,sprzedawców na stoisku mięsnym,a skończywszy na kadrze zarządzającej,która potrafi pomóc klientowi w poszukiwaniu towaru,który został przestawiony.Mam sentyment do tego sklepu,gdzie zawsze jest czysto,towar poukładany na półkach,ale mam małą uwagę ;przydałaby się klima w tak pięknym sklepie
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-08-25 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
Nie polecam Sano pracuje się 2 tygodnie bez umowy i potem ci cienkujom albo dostaje się umowę na 2 miesioncę i ci nie przedłużajom atmoswera bardzo niemiła .
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-08-25 18:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nie może raczej być, że pracuje się bez umowy. Przecież wtedy firma nie ma żadnej pewności że pracownik przyjdzie do pracy, ani pracownik nie ma pewności że firma zapłaci mu za wykonywaną pracę, więc coś musi być nie tak jak mówisz @Olka. Znam parę osób pracujących w Sano i nie mają takich problemów.
zdjecie uzytkownika
Jurko - 2015-09-12 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
Ja takiego pracownika, który w jednym zdaniu robi 6 błędów ortograficznych, a interpunkcji w ogóle nie uznaje, nie zatrudniłbym wcale.
zdjecie uzytkownika
reku - 2015-09-15 11:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracować w Sano 35 w Gdańsku. Brak szacunku do pracownika przez kierownictwo. Główny kierownik ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników, traktuje jak przedmioty do zarabiania pieniędzy, oczywiście nawet nie ukrywa romansu z Panią zastępczynią kierownika.
zdjecie uzytkownika
lokk - 2015-09-22 13:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robiłam przez lata zakupy w Asie fordon Gierczak byłam bardzo zadowolona.Niestety po zmianie firmy i w tym sklepie nowego kierownictwa przestałam tam robić zakupy.Zal mi patrzeć na te kobiety ktore sa traktowane przez kierowniczke jak dzieci.Nie ma szacunku do nich.Uśmiecha się do wszystkich klientow jaka to ona gościnna jest.Nie myśląc ze my klienci nie wiemy co dzieje się na zapleczu.Czasem tak się wydziera ze nie sposób usłyszeć przy stoisku z gazetami bądź mięsnym.Brak szacunku.Współczuję tym pracownika.Życzę Panią nowej lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
Klaudiusz - 2015-09-24 23:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie.. @reku piszesz o jednej placówce a nie o całej firmie. Wniosek z tego taki, że czytanie opinii nie zawsze jest dobre, bo na podstawie negatywnego komentarza o jednym z miejsc, można sobie wyrobić negatywne zdanie o całości. A ja do tej pory słyszałem, że SANO to raczej dobry pracodawca..
zdjecie uzytkownika
lesko - 2015-09-24 23:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiadając się jako klientka raczej ciężko się tego typu rzeczy czyta. Nie mam nic przeciwko działalności firmy, bo nie jestem z nią zupełnie związana, ale miło by było, gdyby usłyszało się jakiś pozytywny aspekt współpracy z nimi. Jeżeli tak to będzie dalej wyglądać, to raczej świetlanej przyszłości mieć nie będą.
zdjecie uzytkownika
pedro7 - 2015-11-02 11:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano w Bydgoszczy przejęło sklepy AS- również cukiernie. Dzisiaj kupowałem ciastko "wianek" - jest dwa razy mniejsze od tych, które były w ASie
zdjecie uzytkownika
2w3er - 2015-11-02 14:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lesko ja czytałem że w ich ofercie można naleźć spłuczki (dolnopłuki i górnopłuki), deski sedesowe, zawory napełniające i spustowe nowego i starego typu do dolnopłuków, górnopłuków i spłuczek ceramicznych oraz WC DOZOWNIK – aplikator płynu czyszcząco myjącego do muszli , także no sporo mają produktów
zdjecie uzytkownika
AdiBE - 2015-11-06 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
wystarczy przeczytać Twój komentarz... błąd na błędzie. Uczyć się nie chciało a teraz tylko leżeć i niech sianko wpada na umowie na czas nieokreślony. Żenada
zdjecie uzytkownika
adamk - 2015-11-10 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest prawda ze prezes i jego zastepce zwolnili a kiedy zwolnia reszte zarzad oni sa niepotszbni
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-10 14:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to jest prawda zaczelo sie cala gora sie boi
zdjecie uzytkownika
olk - 2015-11-10 14:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w koszalinie
zdjecie uzytkownika
bezsilna - 2015-12-04 23:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymiana się należy dyrektorom w dziale handlu,tam to już jest prawdziwa korupcja
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-05 00:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezsilna - 2015-12-04 23:54:55]:
jestem za,uważają,że są ważniejsi od prezesów na których nie zostawiają suchej nitki,tak ich obgadują
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-12-08 13:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak prywatnie oprocz informacji o dyrektorach, prezesach i innych osbach, powiedzcie chociaż czy jest taka mozliwosc bezposredniego wyslania na ich maila swojego cv, czy teraz szukaja rąk do pracy, mi chodzi o koszlain
zdjecie uzytkownika
Adik34 - 2015-12-16 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-08-25 14:14:56]:
Oj chyba zapraszam na szkolenie z ortografi
zdjecie uzytkownika
sSS - 2015-12-18 21:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różnych ludzi można spotkać, chociaż w SANO paczka zawsze była w miarę zgrana. Nie wiem tylko jak teraz to wygląda, czy ktoś u nich pracuje i może mi podpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
bezsilna - 2016-01-28 10:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikami i dyrektorami też powinni się zająć odpowiednie służby jak:KAUFLAD,CARFUR,MAKRO itd
zdjecie uzytkownika
laura - 2016-01-31 17:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w sano masakra wykorzystując ludzi nadgodziny robi się za darmo masakra atmosfera beznadziejna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie "SANO" Sp. z. o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert