Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "SANO" Sp. z. o.o

Pracowałeś w firmie "SANO" Sp. z. o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-20 05:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
nawet zepsutej czekolady nie dali
zdjecie uzytkownika
limbo - 2015-01-31 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy sano ma jakąś swoją produkcję gdzie zatrudniają typowo do pracy fizycznej, albo intelektualnej z przewagą fizycznej? bo koleżanka pracuje o nich w biurze i co rusz chwali sobie pracę w sano. Ja do biura się nie nadaję, ale tak sobie pomyślałem, że może jakaś taka produkcja, rozkładanie czegoś czy cokolwiek
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-02-08 13:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świdwinie na mięsnym sklepowe kradną wędliny i sery byłem świadkiem zajścia
zdjecie uzytkownika
pora to zmienić ! - 2015-02-12 00:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [@ - 2015-02-08 13:35:34]:
Witam
proponuję o zgłoszenie tego zajścia zapewniam iż nie zostanie ujawniona Pana/pani tożsamość a zostaną wyciągnięte wnioski i podjęte działania wobec tych osób. Najlepiej jakby została dokładnie opisana sytuacja data, mniej więcej godzina, opis osób bądź imię pracownic (można odczytać z identyfikatora który jest obowiązkowy). Mało kto decyduję się na zgłaszanie tego typu zajść a szkoda bo samowolka i brak granic jest tam na porządku dziennym Pora TO ZMIENIĆ . Proszę o ZGŁOSZENIE TEGO to nuner do sekretariatu Kontakt

Sekretariat Zarządu
tel (94) 346 73 00
Najlepiej nie dać się zbyć i poprosić o bezpośrednią rozmowę z Panią Moniką Krauze ona ich tam poustawia.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-02-12 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przykro się czyta takie posty... myślicie że w Lidlu, Tesco, Biedronce itp jest lepiej? niestety jest coraz więcej wołania "daj podwyżkę" wtedy zastanowię się i może popracuję.... no chyba powinno być odwrotnie! najpierw zapracuj na to! choć jestem zwolennikiem metody że za "stażowe" powinna być automatyczna premia bez zastanawiania się po prostu się należy czyli np.po roku bądź przy każdej następnej podpisanej umowie. Wydaje mi się to najbardziej uczciwe! To jest sieć ogromna sieć sklepów wiedzą na czym polega handel i marketing... Takich ja Wy- co im się wiecznie coś nie podoba jest tysiące, nikt na siłę tam nie trzyma... Mimo iż zrobicie złą opinię dla sklepu, szefostwa i innych tam wyżej nic nie da. Oni i tak wygrają. Bo pamiętajcie Oni są tam Dla Was, To Wy przyszliście do Nich prosić o pracę....
zdjecie uzytkownika
bannsi - 2015-02-24 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie .. Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić.. mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV na maila, czy może osobiście mozna zaniesc do ich biura Jak wogóle wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym..
zdjecie uzytkownika
rikson - 2015-03-19 02:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sano jest dużą europejską marką znaną z produkcji premiksów, mleka dla cieląt, pasz i produktów specjalnych, a więc z nowoczesnego żywienia zwierząt. Czytałem , że co roku zwiększają swoją sprzedaż aż o 20 % o czym inne firmy , nie tylko z tej branży mogą przecież tylko pomarzyć, także brawo dla nich .
zdjecie uzytkownika
robiąca zakupy - 2015-04-07 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a takich kierowników jak Pani Cicha ,która się objadała przed świętami białą kiełbaską ,aż za nad to (za 3 osoby)dobrze trzymać w takiej firmie ;) przynajmniej kobieta może polecić wyroby SANO ;) Prawda Pani Agnieszko ? Kiełbaska biała rzeczywiście była pyszna tylko,że ja za nią zapłaciłam ,a Pani kierownik nigdy tego nie robi... tylko dużo próbuje :) Pozdrawiam Panią Cichą z SANO6 w Koszalinie
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-04-14 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to powinno mieć miejsce że oczerniacie tutaj ludzi i wypominacie im nawet zjedzoną kiełbasę. ja chcę się tutaj dowiedzieć jak są przepisy bhp przestrzegane na zakładzie
zdjecie uzytkownika
Ludzina - 2015-04-28 21:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, zwykle Polak Polakowi Polakiem, nawet nikt nie chce docenić jakiś działalności prowadzonych przez tą firmę. Wychodząc z założenia i będąc ciągle wszystkiemu przeciwni, nigdzie nie będziemy szczęśliwi.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-01 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PREZESIE!!!!!!! W BIAŁOGARDZIE W SANO KIEROWNICTWO ZARABIA CHYBA ZA MAŁO BO JAK BY MOGŁO TO BY WYNIOSŁO WSZYSTKO CO MOZLIWE NIE RAZ WIDZIAŁEM JAK WYJSCIEM SŁUZBOWYM WYNOSZA DO SWOICH SAMOCHODÓW RÓZNE RZECZY , A NAWET W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH KIEDY PRACOWNICE SA ZAJETE PRACA NA SKLEPIE I NIKT ICH NIE KONTROLUJE .......ZAL MI TYCH BIEDNYCH PRACOWNIC CO PRACUJA ZA NAJNIZSZA A KIEROWNICTWO NIE MARTWI SIE ZE IM NIE STARCZA OD WYPŁATY DO WYPŁATY JAK SIE NACHAPIA ZA DARMO ZA PLECAMIINNYCH
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2015-05-03 09:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2015-04-14 14:56:52]:
Jak można tak psuć komuś opinię .Pani Agnieszka jest wymagająca ,lubi porządek ,i może to się komuś nie podoba ,ale jak można pisać coś takiego i szargać komuś w ten sposób opinię
zdjecie uzytkownika
nero - 2015-06-15 19:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nikita, wiesz, mówi się, że ile ludzi, to tyle opinii, to, że Ty uważasz inaczej, wcale nie musi oznaczać, że to musi być prawda. Ktoś zaraz mógłby napisać, że Ty to tak naprawdę Pani Agnieszka, czy jesteś jej lizusem, czy czyms takim. Zamiast w ogóle pisać taki tekst mogłaś dodać kontr opinię, a nie się tylko oburzasz.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-06-16 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli zależy Wam na pracy w Bydgoszczy na ul. Leszczyńskiego, absolutnie niech nie zdarzy Wam się zachorować! Całe szczęście już tam nie pracuję. Nigdy nie spotkałam się z gorszym miejscem pracy. Auschwitz-Birkenau - zapierdzielanie za trzech, bo pracowników brak (nikt tam nie chce pracować, czemu wcale się nie dziwię), a oni jeszcze zwalniają. Pogratulować! Pracownicy z miną, jak za karę, na każdym kroku słychać tylko narzekanie. Proszę się dwa razy zastanowić, nim zdecydujecie się tam pracować.
zdjecie uzytkownika
najarana - 2015-07-03 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sano w emce w Koszalinie to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niektórzy z pracowników oficjalnie spoufalają się z kierownictwem chodzi o kierownika sklepu chwaląc się zapraszaniem na obiad kierownictwo wielce niezadowolone mają za nic pracownika pupile kierownictwa robią same ranki
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-04 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masakra - 2015-06-16 09:32:12]:
no tak bo pani magda ma tylko swoich przydupasów a pani już nie miała możliwości podlizania się jak za innych kierowników i zaczęło się ciężko bo trzeba trochę popracować no ilepiej niech pani nie odpisuje bo napiszę wprost pani imię i nazwisko
zdjecie uzytkownika
KILIENT - 2015-07-10 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
TO JEST PRAWDA ZE POD LIZUCHY MAJA NAJLEPIEJ NA SKLEPIE I ROBIA SAME RANKI TAK SAMO JEST W INNYCH SANACH .......SANO STAŁO SIE NAJGORSZYM MARKETEM WSRÓD INNYCH MARKETÓW ....ZERO DBANIA O PRACOWNIKOW A POZNIEJ DZIWOTA ZE SPADAJA INNYM OBROTY
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-20 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawią mnie te komentarze z których niewiele co można wywnioskować. Ludzie tu zaglądają po to, by dowiedzieć się czegoś o warunkach pracy i ofercie firmy, a nie o tym kto z kim i dlaczego. Przynajmniej mnie takie rzeczy nie interesują @najarana. Każdy pracownik powinien zająć się sobą i pracować, tak sądzę.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-04 10:36:03]:
Chciałam poinformować, że podawanie danych osobowych bez czyjejś zgody jest karalne. :) Śmiało! Nie mam nic do ukrycia. Prawda zabolała? Hahaha... Brońcie się, macie do tego prawo, jednak prawda jest jedna i każdy o tym wie. Nie pozdrawiam! Ciekawe, czemu inne markety nie mają takiej złej opinii, to mówi samo za siebie. "Niech pani nie odpisuje" - to nie jest koncert życzeń! Demokracja już jest, jak o tym nie wiesz, to odsyłam do lektury książek na temat historii Polski! Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 10:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-28 10:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po drugie lizusostwo to bardzo zła cecha. I niech pani nie odpisuje, bo podam pani imię i nazwisko na forum. Haha...
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-07-28 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem klientem Sano w Fordonie,co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.Dziewczyny myją podłogę płaskimi mopami moczą ręce w wodzie z chemią a później obsługują klientów.Często słyszę jak kierownictwo zwraca uwagę ekspedientce na sklepie przy klientach podniesionym głosem,ja jako klient nie muszę tego słuchać.Dziewczyny z Sano są tak miłe i uprzejme,że aż mi ich żal bo one same już nie wiedzą za co mają się zabrać gdyż mają wymyślane co chwilę inne prace.Mam ogromną nadzieję,że to się w krótkim czasie zmieni bo aż nie miło jest robić zakupy w takiej atmosferze.Podobno sklep ma przyciągać klienta,a nie odpychać.Według mnie zasługą tej całej atmosfery jest pani kierownik.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-08 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w tym sano -gdzie dyrekcja ,Zawsze robie zakupy w Sano ,ale wczoraj byłem w Słupsku i niestety z przykrością nie moglem tam nic kupić ,Załogo sympatyczna jak zawsze ale niestety temperatura tak wysoka że cały towar pływał,tj, slodycze,konserwy ,czy firma jest tak bogata że stać ją na wyrzucanie póżniej tyc produktów,a gdzie sanepid i inspekcja pracy CZy naprawde tak trudno zamontować klimatyzacje,przecierz sprzedawcy to też LUDZIE,
zdjecie uzytkownika
JACK - 2015-08-09 13:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!od kilkunastu lat robię zakupy w sklepie,,AS'' teraz już ,,SANO'' w Bydgoszczy ul.Chodkiewicza zawsze BYŁEM I JESTEM ZADOWOLONY Z OBSŁUGI począwszy od kasjerów,sprzedawców na stoisku mięsnym,a skończywszy na kadrze zarządzającej,która potrafi pomóc klientowi w poszukiwaniu towaru,który został przestawiony.Mam sentyment do tego sklepu,gdzie zawsze jest czysto,towar poukładany na półkach,ale mam małą uwagę ;przydałaby się klima w tak pięknym sklepie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 14:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-08-25 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-26 20:56:07]:
Nie polecam Sano pracuje się 2 tygodnie bez umowy i potem ci cienkujom albo dostaje się umowę na 2 miesioncę i ci nie przedłużajom atmoswera bardzo niemiła .
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-08-25 18:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nie może raczej być, że pracuje się bez umowy. Przecież wtedy firma nie ma żadnej pewności że pracownik przyjdzie do pracy, ani pracownik nie ma pewności że firma zapłaci mu za wykonywaną pracę, więc coś musi być nie tak jak mówisz @Olka. Znam parę osób pracujących w Sano i nie mają takich problemów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SANO" Sp. z. o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "SANO" Sp. z. o.o?
Zadaj pytanie
alert