logo Gtech Poland

Gtech Poland

Warszawa

Opinie o Gtech Poland

głos 2009-08-19 17:33:43
to nie jest miescje pracy dla:
- ludzi chetnych do pojscia w gore, wykazania sie
- osob szczerych, otwartych dla innych i na nowosci, dynamicznych
- osob z ludzkimi cechami, tj.komunikacja, zdrowe zawodnictwo
- osob z rodzinami i malymi dzieci - pracodawca nie rozumie gdy dziecko choruje np.
typowe szare, ciche, mocno spokojne, bez miedzyludzkiej interakcji srodowisko pracy. kazdy sobie i to wszystko. nie dla kazdych. duza rotacja i duzo zwolnien w niejasnych sytuacjach (od stanowisk na nizszym po wyzszym szczeblu).
4
dalej.pracujacy 2010-05-05 14:33:22
szczekacie na firmę, bo się pozbyła Was nierobów? atmosfera jest bardzo fajna, ludzie sympatyczni, płace b.wysokie jak na Warszawę
widocznie jesteście z tych niedostosowanych
1
zainteresowany 2010-08-17 12:37:43
Witam! Ile płacą w tej firmie? Sam jestem magazynierem i z ciekawości pytam:) pozdrawiam
były pracownik 2010-12-01 23:40:31
pensje moze i wysokie jak sobie takie wynegocjujesz, jesli nie nikt ci sam z siebie nie da a o podwyzce tez nie masz co marzyc wiec nie gadaj glupot ze wysokie zarobki czy super atmosfera gdzie kazdy gada na kazdego, (usunięte przez administratora)
2
realista 2013-07-03 22:32:01
Chlopie daj sobie spokoj z ta firma szkoda twojego czasu.
Powiem krotko tam sie cyrki dzieja, nie bede sie rozpisywal bo miejsca zabraknie....
2
Berta&Celyna 2013-07-14 13:35:49
Gtech jest koropracją, występują więc wszystkie negatywne zjawiska: -odmiejscowienie,
-złożoność procesu decyzyjnego,
-rozmycie odpowidzalności,
-preferencja celów krótkoterminowych kosztem nawet i zdrowego rozsądku.

(usunięte przez administratora) Po kilku latach w GTECH mają wrażenie że już nie mogą przejść nigdzie indziej, ze względu właśnie na zakręcone ścieżki wewnętrzne oraz to, że rozwiązania (design, soft, sprzęt, biznes) są specyficzne tylko dla GTECH i mogą być wybrane tylko w tej koropracji, a nie w biznesie IT na zewnątrz, na wolnym rynku.

Szczerze nie polecam, ciężko jest się potem otrząsnąć z tego balastu.
11
Maciej 2014-03-19 15:08:11
Firma Gtech ma wiele osiągnięć z tego co widzę, po raz trzeci wyróżniono ich certyfikatem Top Employers, zastanawiam się nad programem stażowym u nich, myślicie, że warto?
Patryk 2014-03-25 18:34:46
Certyfikaty to jedno, ale nie wystawiają ich przecież pracownicy, tylko inne firmy, to może niech napisze ktoś zatrudniony w Gtech.
Kilok 2014-03-25 21:45:10
Poza tym niejednokrotnie słyszy się, że niektóre z tych 'certyfikatów' można kupić tak, żeby było wiadomo, że firma x (nie koniecznie gtech) posiada jakieś standardy.
szumi 2014-04-02 17:35:40
dlatego lepiej zwracać uwagę na te bardziej prestiżowe nagrody czy certyfikaty. Tam już raczej wałki nie zachodzą
karol 2014-05-26 18:52:07
nie piszcie o grach, bo to wątek o pracodawcach. ja szukam pracy i pytam o wady/zalety tej firmy. ktos napisze.
AntyCenzura 2014-07-16 19:17:12
Było tutaj więcej opinii, poznikały. Pozdrawiam dział PR GTECHu!
6
sfrustrowany 2014-08-05 22:38:53
Popieram w 100% wypowiedż "głos - 2009-08-19 17:33:43". Nic od tamtej pory nie zmieniło się na lepsze, co gorsza sytuacja w firmie uległa znacznemu pogorszeniu.
Reasumując, jeśli jesteś osobą, która lubi się wywyższać, lubisz kopać dołki pod innymi i tym samym zwalać winę za swoją niekompetencję na innych, jak najbardziej powinieneś aplikować do Gtech; przyjmą cię z otwartymi ramionami.
3
sfrustrowany 2014-08-05 22:38:53
Popieram w 100% wypowiedż "głos - 2009-08-19 17:33:43". Nic od tamtej pory nie zmieniło się na lepsze, co gorsza sytuacja w firmie uległa znacznemu pogorszeniu.
Reasumując, jeśli jesteś osobą, która lubi się wywyższać, lubisz kopać dołki pod innymi i tym samym zwalać winę za swoją niekompetencję na innych, jak najbardziej powinieneś aplikować do Gtech; przyjmą cię z otwartymi ramionami.
5
Karola 2014-11-14 13:06:39
Widziałam stoisko GTECH na targach pracy w Warszawie. Oferują studentom i ludziom od razu po studiach płatny staż.
1
WypranyMuzg 2015-04-18 13:12:46
Nie warto tam pracować. Potworny bałagan, niekompetencja, selekcja negatywna w doborze kadr, normalni ludzie uciekają gdzie indziej.
Teraz widzę ofertę kierują do studentów, program niczym SHIT - Special High Intensity Training ;)
Ludzie! Nie dajcie się nabrać na certyfikaty i sryplomy. One są do kupienia, pójdzecie tam i wypiorą wam muzg ;) tak jak mnie...
6
Sfrustrowany 2015-04-25 23:04:31
do "Wypranego mózgu" bałagan to dopiero się zaczyna teraz. Szkoda gadać jakie szopki się tam odstawia. Co do zakupionych certyfikatów to pełna zgoda.
1
anonim 2015-05-11 17:29:14
Ja polecam GTECH. To świetna firma, super atmosfera,zupełnie inna niż w innych firmach w których pracowałem. Ludzie - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
1
ssssady 2015-06-22 23:03:23
Siema,
Możliwe że będę rekrutował się na stanowisko Java Developer w tej firmie.
Czy jest tutaj jakaś osoba która nie będzie pieprzyć a opisze dokładnie sytuację w firmie ? Czy faktycznie tworzone są nowe projekty, w nowych technologiach ? Jakie standardy są utrzymywane w firmie w projektach ? Tylko proszę, jak ktoś chce napisać że technologie żadne, że żadnych standardów to sobie podaruj. Proszę o dokładną odpowiedz... żeby pomóc a nie tylko tracić czas na czytaniu bezużytecznej odpowiedzi.
Elo.oto 2015-06-29 20:16:57
Sssssady, dawaj na poklad - ja tez wpadam, bede spokrewniony z developerka.

Nie wiem oczy-wisnie jak tam jest, a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w projekcie i na pokladzie mnie nie przeraza, bo gdzie go nie ma? Widze ze zbieraja konkretnych ludzi, ktorzy powinni ustandardyzowac srodowisko. Mam nadzieje ze atmosfera bedzie poukladana, a ppznajac zwierzchnika to na to sie zapowiada. Trzeba przygotlwac sobie odpowiednie zaplecze finansowe i wio.
Dlugoletni ex-pracownik 2015-07-05 19:37:04
Ta firma to przykład warszawskiego korpo - mordoru.

A negatywne prawdziwe opinie ich agencja PR stara się przykryć "wypowiedziami" osób które nie pracują lub będą pracować w przyszłości.

Nie dajcie się zwieść działowi PR!


7
sfrustrowany 2015-07-05 20:43:05
Od dobrych 3-4 lat, postępująca degrengolada wszystkich pionów, spowodowała pracę w Gtech/IGT coś pomiędzy komiczną z nutą tragedii. Morale w firmie jest bardzo niskie, najniższe od wielu wielu lat.

Sady - Pytasz o nowe projekty, owszem są, aczkolwiek o nowych technologiach to możesz zapomnieć. Firma utrzymuje się włącznie z umów długoterminowych...do czasu ponieważ konkurencja nie śpi.
4
Informatyk 2015-11-30 22:08:42
Radzę unikać jak ognia.
Szefostwo w PL to marionetki w rękach ludzi z usa - co im każą to robią.
Przez to, że jedyną "innowacyjnością" w tej firmie jest hurtowe spychanie wszystkiego do Indii, to notorycznie przegrywają kontrakty lub rzucają ostatnimi inteligentnymi ludźmi po projektach żeby tylko wyciągnąć je z bagna. W 2014 roku mieli jeszcze tytuł najlepszego pracodawcy. To co teraz jest to połączenie kpiny, śmiechu i tragedii.
O tym jak dobrze było kiedyś pamięta tylko coraz bardziej kurcząca się grupa starszych pracowników.
A to że korporacji swoimi idiotycznymi pomysłami prawie zabiła biuro w Barcelonie, to już inna (niemniej ciekawa i pouczająca) historia - pytanie kiedy to samo zrobią z biurem w Warszawie.
5
Informatyk 2015-12-02 01:12:12
W IGT bardzo chętnie przyjmują dziewczyny, ale nie wiem czy helpdesk to najlepsze miejsce - wielkie mądre głowy z USA oddały go na rok we władanie ciapatym by było taniej. A skończyło się bagnem ...
były_pracownik 2015-12-05 08:07:54
Średnia pracy pracowników Gtecha oscyluje wokół 10 lat. Wydaje mi się, że to jedna z najlepszych i najstabilnijeszych firm IT na rynku w Wawie.

Czy się opłaca? Co to za pytanie? Pieniądze - jakie sobie wynegocjujesz, ale raczej zupełnie normalne jak na Wawę - ani się nie wyróżniają na plus ani na minus. Problem może być z rozwojem, bo branża jest specyficzna i oni mają swoje, specyficzne rozwiązania.

Poza tym firma bardzo dobra. Bardzo dobrze łączy cechy poukładanej korporacji (w dobry tego słowa znaczeniu) i luźnej atmosfery w pracy.
byly_najemnik 2015-12-15 17:32:13
Firma szkoli ludzi wtedy, gdy każą Hamburgery z Ameryki. Tak normalnie, przez większość czasu, szkolenia są zbyteczne. W ogóle jakikolwiek rozwój jest zbyteczny, co prowadzi do frustracji. Siadaj i do emerytury poprawiaj proste błędy w programach, nie mając wpływu na to, że te same błędy będą pojawiać się w przyszłości, bo ich źródła są daleko od ciebie. Oto wizja amerykańskiej firmy dla Polaka - informatyczny odpowiednik montowni sprzętu dla Zachodu po 7,50 za godzinę. Dno! Choć pewnie można czegoś się nauczyć przez 1 rok (i po tyle __inteligentni__ tam pracują). 10 lat to jak kogoś przyspawa przed emeryturą chyba albo starzy pracownicy z pierwszego naboru, którzy rzeczywiście dzięki pancernej skórze i umiejętności wyłączenia zdrowego rozsądku robią wielkie korpo-kariery.
6
MH 2015-12-18 16:02:59
E,tam rok to krótko, pracowałem tam i o jakichś dużych możliwościach rozwoju to można zapomnieć. Raczej, jak mówią "rok nie wyrok" :)
3
Piekny Piotrus 2016-01-18 23:28:04
to ja moze inaczej napisze to nie chodzi o podkopywanie... rzeczywiscie tak jest sytuacje sa dosc prozaiczne ale powielanie tego samego w procesie staje sie po pewnym czasie dosc uciazliwe... kazdy ma jakies oczekiwania w tej drabince, szczegolnie managerowie projektow nie rozumieja pewnych mechanizmow i z tego pozniej wychodza hocki klocki... do tego dochodzi brak doswiadczenia poszczegolnych ludzi odpowiadajacych za soft i to wszystko sie kumuluje...raczej jest komplikowanie zycia i roboty, czasem robienie czegos co nie ma sensu bo na taki pomysl wpadli managerowie i rodza sie pozniej pytania tak zle wyszlo a a dlaczego to a dlaczego tamto a jak ma wyjsc inaczej jak skupiasz sie na glupotach a nie na robocie ... bo inaczej sie nie dalo ....??? generalnie firma za wiele pozwala ludziom, nie ma gospodarza ... nie ma pomyslu.... dyscypliny...wszyscy odcinaja kupony... od tego co powstalo w przeszlosci... ta firma to temat rzeka... moge opowiadac bez konca ...
1
Umyslowy Mareczek 2016-01-18 23:32:20
po pierwsze primo musisz miec plecy po drugie primo nie wygorowane ambicje...
2
Szlachetny Krzys 2016-01-18 23:35:38
heheh super koment podoba mi sie :)
Umyslowy Mareczek 2016-01-18 23:39:43
oj niewygorowany pisze sie razem....
ziggy 2016-01-21 21:01:28
Co opisujesz to motywator finansowy. Oprócz pensji, po pewnym czasie zorientujesz się, że cofasz się w rozwoju. Innowacyjność w tej firmie kończy się na odcinaniu kuponów.
1
Piotr 2016-02-27 15:19:22
A ja nie zgadzam się. Monotonna praca przybijanie gwoździ czy wkręcanie śrub tylko dla kasy wypala zawodowo. A tak to właśnie wygląda w GTECH/IGT. W dodatku często jest tak, że ty wkręcasz, bo ci każą, a ktoś inny w korpo ma za zadanie wykręcać i dostaje za to premię! Starasz, się napinasz, a robota nie idzie i nie wiesz dlaczego...

Nawet polska ustawka Kodeks Pracy nakazuje pracodawcy łagodzić skutki "pracy monotonnej i pracy w ustalonym z góry tempie". Amerykanie jednak "łagodzą" tę monotonię podnosząc $ - do mniej 1/3 tego, co zapłaciliby Texanom, gdzie praca w USA jest najtańsza (wiadomo kraina uschniętych kaktusów).
Polak jak zobaczy $ jarzy się i uśmiecha. I mówi że dobrze płatna praca, że trudno taką znaleźć w mieście stołecznym itp itd. To że to orka i bezsens, to już ciiiiiii.
3
teczowy Norbert 2016-03-10 15:06:46
starszych sie tez juz pozbywaja bez mydla....
3
Maciej 2016-04-20 02:06:31
Szczerze nie polecam. To była moja najgorsza praca, jak do tej pory. Pracując tam, załem sobie sprawę, że kultura organizacji nie bierze się znikąd, a już na pewno nie z ponadprzeciętnie wysokich płac. Nie wystarczy dawać/brać wysokich pensji, aby zorganizować sensowne miejsce pracy, DROGA kadro kierownicza.

Myślę że to też jest wina Polaków, którzy pracują antyzespołowo, i chronicznie nie chcą dzielić się wiedzą, w myśl zasady działania grabi, które jak wiadomo grabią tylko do siebie, a nie od siebie. Polakom trzeba pomagać w pracy zespołowej!!!! Istnieje w tej firmie mechanizm takich Gurusów, którzy, jak święte krowy, są porządani we wszystkich projektach i dlatego nie obowiązują ich żadne zasady, procedury i przepisy wewnętrzne. Potrafią wręcz śmiać się z zasad, które obowiązują niby wszystkich. Patrząc na to wszystko, aż nie chce się awansować i być takim menażerem menażerii, czyli latającego cyrku.
Ta firma tak naprawdę przypomina Państwówkę, która, kiedy nie zarządzana, rządzi się tymi samymi zasadami - folwarku, buta, kija i marchewki. Lepiej jednak pracować tam, gdzie zarządzający przynajmniej zdają sobie sprawę i zadaje sobie trud prawdziwego organizowania pracy, czego należałoby się spodziewać po korporacji, a nie tylko biorą pensję i pozorują działania czyli klasyczne Laissez-faire.
6
ktostam 2016-04-20 10:13:24
Maciej ma niestety rację - w tej są jednostki, które pracują prawie od zawsze i ponieważ są w okresie bliskim emerytury, to szefostwo przymyka oko na to co wyrabiają. A to, że rozwalają atmosferę, to zupełnie inna sprawa.
Zresztą ostatnio szefostwo wyraźnie nie ma pomysłu na rozwój. Odpowiedzi na pytania pracowników są lakoniczne i wymijające. W marcu było hurtowe odwoływanie kontraktorów, bo coś się pozmieniało na górze.
Osoby, które chcą się rozwijać są mocno tłamszone.
A jak trafi się na szefa spoza PL, to już w ogóle pozamiatane - ludzie z PL są traktowani jak tania siła robocza z trzeciego świata.
Lepiej zainwestować swój czas gdzie indziej...
3
lolek 2016-05-08 00:17:43
heheh ta firma rozwijajaca sie w czym? chyba w zwijaniu sie :) ...
ktostam 2016-05-12 00:42:12
Tylko brzmi fajnie ... systemy są tak beznadziejnie stworzone przez "geniuszy" w Indiach i USA a potem na prędce i po taniości rozwijane, że szkoda nerwów.
Poza tym pensja może rozczarować ...
No i o rozwoju zapomnij - jak już Ciebie wyszkolą, to uzyskasz taki stopień niezastępowalności, że już nigdzie dalej nie przejdziesz ....
4
stara_biurwa 2016-06-16 19:03:30
Nie przesadzajmy - obowiązkiem pracodawcy jest zapewnić narzędzia do pracy :)
Z telefonami jest obecnie beznadziejnie - kilka kiepskich modeli do wyboru i koniec - kiedyś to można było sobie chociaż wziąć jakiegoś starszego flagowca ... Komputery - jak dostaniesz nowy to ok, jak starszy model, to dźwigasz ;)

A o tym, że w firmie dzieje się źle i że zarząd nie ma zielonego pojęcia o tym co robić są ostatnie ruchy - wszyscy pracownicy dostali maila o tym, że będą odpytani z tego jak im się pracuje. Biorąc pod uwagę, że wyniki ostatniej akcji wsadzono głęboko do szuflady i zapomniano o nich, to i tej zbyt dobrze nie rokuje :) Ale muszą pokazać, że nie są tylko marionetkami ludzi z USA ...
Zresztą już szczytem niekompetencji i lenistwa lokalnego HR jest to, że do przeprowadzenia rozmów zaproszono firmę zewnętrzną :-))) Tak jakby sami nie potrafili szczerze rozmawiać z pracownikami ... a może po prostu pracownicy nie ufają haerce? :-)) W sumie to nic dziwnego - brak perspektyw, mnóstwo osób starających przeżyć do emerytury, zero dynamiki, archaiczne technologie, czekanie latami na jakikolwiek awans ...
Coraz więcej osób myśli o odejściu z pracy lub po prostu rzuca papierami. W tym roku nie licząc konsultantów już odeszło ich całkiem sporo ...
4
ob5rany grzesio 2016-07-11 21:05:48
boje sie ze mnie wygryza.... jestem leniwy i ob5rany....
1
Litigant 2016-08-23 23:22:03
Rzecz w tym, że chodzenie po bagnach wciąga...
A to forum jest po to, aby bagna unikać...
kaja 2016-10-09 22:07:03
Odpowiednie ubezpieczenie jest czymś oczywistym dla pracownika @mietek, bo doskonale wiedzą jak zadbać o przyzwoite umowy.
Zostaw swoją opinię o Gtech Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gtech Poland