brak logo

Balaton

Sosnowiec

Opinie o Balaton

madzia 2010-07-19 17:11:26
nie polecam nikomu! Tragedia! Fatalna obsługa, brak profesjonalizmu
Mama Pani Młodej 2010-07-20 10:43:28
Zgadzam się z przedmówcą, nie poleciłabym tej sali nikomu. Gdybym wiedziała wcześniej jak to będzie wyglądać, nie zamówiłabym tej sali nawet za 5 złotych. Zapewniano nam, że jest klimatyzacja, ale na sali było chyba z 40 stopni. Obsługa nieuprzejma, talerze z obiadu zostawały na stole nawet do 4 godzin po obiedzie. Przeżyliśmy prawdziwy koszmar i było nam wstyd i głupio! Goście byli zawiedzeni!
gosci 2010-07-20 16:18:20
zgadzam się!!! Byłem tam gościem! Nie polecam!
Pani Młoda 2010-07-23 22:39:34
Miałam tam wesele 17.07 zgadadzam się z przedmówcami. To była po prostu katasrtofa, "Balaton" nie powinien organizować tam, żadnych imprez a już na pewno nie wesela. Oni się na niczym nie znają! A Pani z Balatonu jest miła, a nawet bardzo miła ale tylko do piątku , tzn do dnia przed weselem. Potem robi co się jej podoba i ma gdzies nasze ustalenia i zapewnienia. Ludzie, ostrzegam, to nie jest sala z klimatyzacją!!!!!! Tam jej po prostu nie ma!!! Na sali około 40 stopni i jeszcze bedzie wam wsciskac, ze wszystko działa. "kelnerzy" ( nie można ich tak nawet nazwać bo się na niczym nie znają - no chyba tylko jeden znał się na swojej pracy ( taki młody)- reszta tragedia!!!) No i dziwne znikanie naszych napoi, soków itd). Ostrzegam wszystkich, którzy chcelieliby tam zorganizować wesele, albo juz mają tam termin, zeby sobie wszystko dopilnowali, najlepiej nie płacić od razu!!!!) szkoda waszych nerwów...
Paweł 2010-08-01 21:05:57
Twoja opinia bardzo mnie zaskoczyła, bo miałem okazję bawić się na Balatonie 03 czerwca na weselu mojego kolegi i mam całkowicie odmienne zdanie; obsługa, organizacja i wszystko inne bez zarzutu.
Śledzę opinie, ponieważ sam planuję tam wesele, chociaż jesteśmy oboje z Chełma Śląskiego. Przyjęcie wywarło na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie. Dowiadywałem się o szczegóły, z których wynika, że wszystko zależy od ustaleń nawet, co do płatności.Oni np. płacili na drugi dzień. Obsługa - na całkiem dobrym pozimie.Nie wiem, co z tą klimatyzacją, bo jakoś ukropu na sali nie było mimo, że pogoda dopisała
alka 2010-08-25 14:50:55
ja też nie polecam!!!! jako gośc pewnie wszystkiego nie wiesz :) (jedzenie dobre), ale z drugiej strony wyglada to inaczej, wiele z ustaleń nie dotrzymanych (np. przekładanie alkoholu itp), na sali duchota (w tym roku wyjątkowo było ciepło a jak będzie za rok dwa??), Fakt za mało kelnerów nie wyrabiają się z obsługą, nie widać ich na sali, są tylko przy wydawaniu goracych dań, właścicielka jeżeli zwróci się jej uwagę nieuprzejma (delikatnie mówiąc),
lubak 2012-05-19 18:41:44
Zgadzam się ze wszystkimi, którzy piszą negatywnie o tym ośrodku. Organizowanie wesel to jakaś kpina. Jedzenie niekoniecznie świeże - tak przynajmniej wyglądało na półmiskach, hałas niemiłosierny, nie da się swobodnie rozmawiać przy stołach.
Odradzam serdecznie
Gość 2014-04-13 19:07:23
Bylam ostatnio na weselu i chyba bardzo duzo się zmienilo. Obsługa bardzo miła, cala atmosfera super. Ja osobisvie polecam :)
Waldi 2014-04-28 11:56:06
Byłem tam na weselu, potem na innej rodzinnej imprezie nie mam zastrzeżeń.
Mam wrażenie, że cztery pierwsze opinie wyraziła to ta sama osoba- prawda?
Dla mnie organizacja, jedzenie naprawde O.K!
Waldi 2014-04-28 12:02:07
to chyba już maniakalne natręctwo pisać kilka postów pod różnymi nickami
Katarzyna 2014-07-16 11:53:21
Miałam tam niedawno wesele! Było wspaniale, naprawdę. Bałam się ogromnie bo dużo złych komentarzy było na temat tej sali, całe szczęście widocznie dużo się pozmieniało. Na sali tanecznej chyba niedawno był remont, jedzenie świetne obsługa bardzo miła. Świetnie się bawiłam na własnym weselu! Serdecznie polecam.
art 2015-01-22 20:22:58
To praca w Balaton jest możliwa jedynie sezonowo, skoro kolega wyżej mysli jedynie o pracy w okresie letnim, czy i w zimie jest szansa na rekrutacje? Możecie napisac dla przykładu kiedy ostatnim razem zatrudnili kogoś nowego oraz gdzie właściwie mam szukac od nich nowych ogłoszeń? Pozdrawiam i dzięki za info.
Mizi 2015-03-27 20:22:07
A co nie w sezonie dzieje się z pracownikami i firmą, bo według mnie stwarza to więcej problemów niż zalet, chyba że zatrudniona jest jakaś malutka grupa ludzi w tej firmie i są oni przygotowani do pójścia na pół roku gdzie indziej. Chociaż wydaje się to naprawdę wielkim utrudnieniem to jeżeli oferują dobre pieniądze .. może warto?
Rodzina S. 2015-11-17 12:51:30
Gorące podziękowania za zorganizowanie uroczystości w dniu 24.10.15r. Profesjonalnie przygotowana sala, smaczne i pięknie podane potrawy. Polecamy Wszystkim organizowanie wszelkich imprez okolicznościowych w Waszym lokalu.
badoon 2016-05-08 09:59:34
Rotacja jest względna bym powiedział, atmosfera dobra i nikt nie odchodzi
Zostaw swoją opinię o Balaton - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Balaton