brak logo

Viking Kancelaria Finansowo-Prawna Józef J.

Kielce

Opinie o Viking Kancelaria Finansowo-Prawna Józef J.

KRZYŚ 2010-12-14 12:56:27
UWAGA, nigdy nie widziałem takiego sknery, w umowie najnizsza krajowa, praca po 16 godzin dziennie, za nadgodziny nikt nie płaci, jestes traktowany jak zero, jeśli nie zgadzasz sie z szefem, jesteś głupi i odchodzisz, pracując tam masz prawo za........ć i nie dyskutować, totalna porażka!
3
Pussylicker 2013-05-10 00:04:00
Józef i wszystko jasne... Tak to może mieć na imię rolnik albo hydraulik, a nie facet, który chce prowadzić porządną firmę-"kancelarię".
Jeśli komuś by przyszło do głowy żeby tam pracować, to niech uderzy się czymś ciężkim w głowę i ponownie zada sobie to samo pytanie. Jeśli odpowiedź będzie brzmiała-nie, to znaczy, że wszystko w porządku. Jeśli nadal będzie chciał tam pracować proszę o powtarzanie w/w czynności aż do skutku i uzyskania odpowiedzi-NIE!!!!!!
2013-10-09 12:54:10
może dodam od siebie, że nikt w kancelarii nigdy nie pracował tylko za podstawę, a zarobki byly zawsze na bardzo przyzwoitym poziomie (zazwyczaj adekwatne do pracy - jak to w systemie prowizyjnym). dobrze byłoby się też zastanowić czy oceniamy pracodawcę,czy człowieka, czy może wygląd człowieka - to różne rzeczy...są pracodawcy, którzy nawet podstawy płaca w tzw systemie ratalnym - nie chodzi o wybieranie "mniejszego zła" tylko o to, że to co jest napisane nie jest do końca prawdą. "A jeśli komuś przyjdzie ochota tam pracowac" - to nie sądzę, zeby nie dostał kasy którą zarobi (czyt.zarobi a nie liczy że mu "wpadnie"). Różnie można oceniać wygląd, ale nie na ten temat się wypowiadamy - jeśli sie uczciwie rozlicza to nie ważne jak wygląda.Pozdr.:-)
Piotruś 2013-11-20 09:28:18
Jak uczciwie pracujesz to wynagrodzenie masz w terminie i zadowalającej wysokości,warunki masz z góry ustalone.(usunięte przez administratora) .
darek 2014-01-23 22:47:38
Ludzie pracowałem i mówię bardzo szczerze z daleka od tego (usunięte przez administratora)szkoda zdrowia i czasu.
JA 2014-09-25 12:45:31
Ja pracowałam dłuższy czas i chętnie wrócę jeśli tylko będzie taka możliwość.Plotki jak wszędzie, ile ludzi tyle charakterów. Prawda, praca to nie miejsce na plotki tylko na p r a c ę. Jeśli chodzi o Szefa fajny facet nie było problemów z wypłatami.Nie stał nad nami nie patrzył na ręce.Komu chciało się pracować to zarobił - ot cała prawda. pan Józef? To ja może krótko - ŻYCZĘ SOBIE I KAŻDEMU TAKIEGO SZEFA... Ludzie skąd w Was tyle negatywnych emocji, po co tyle kłamstw i bredni...???
Peter 2015-09-29 10:46:12
Hej ludziska ten zdechlak jeszcze prowadzi ten ściułacki biznesik. Kto tam obecnie jest zatrudniony? Słyszałem ,że jakiś lizopupiec z wsi pinczów. Żal mi go musi chyba mieć jakieś duże problemy jak pracuje w tej agencjo-kancelarii,
"juziu" ilu ludzi zdążyłeś jaszcze na chajs wydymać? Kupiłeś nowy krzyż do kościoła? na msze chodzisz? Będziesz diabłowi dzidę szarpał za to co robisz
.
Wiki 2016-03-07 14:12:31
Jak widzę po stylu to same "orły "wypisują takie brednie, niedowartościowani życiowo i kompletnie ograniczeni. Myśleli, że znaleźli debila co za leżenie i imprezowanie będzie płacił??? I taki ból, bo się nie udało!!!
Skoro tak źle Wam było, to czemu sami nie odeszliście tylko was trzeba było za ryje wyrzucić - tacy honorowi???
Tym co się chciało pracować i pracowali uczciwie to nadal to robią stąd brak ogłoszeń.
Ludzie nie słuchajcie tych bredni!!!
;-) 2016-04-29 17:28:31
Witam- nie zgodzę się z WIKI której opinia była tak miarodajna jak te które krytykuje. nie wiem czy można pisać na podstawie cudzych wypocin czy jest niedowartościowany itd...wiadomo że nikt szukający opinii nie traktuje tego poważnie. nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu (przez okres kilku lat) byłem/byłam tam pracownikiem i nikt nigdy nie był opłacany za imprezowanie i leżenie (no chyba że teraz coś się zmieniło ;-))-nie powinno się ogólnie oceniać. a tak poważnie to przez te kilka lat tylko 2 osoby były zwolnione przez szefa, a reszta odchodziła z przyczyn typu - zmiana pracodawcy, lub międzyludzkie niedomówienia, które w pewnym momencie nie były zbyt miłe - osobiste sprawy. Nikt nie odszedł w przekonaniu ze został oszukany. nikt nie pracowałby z kimś kto go oszukał, ani nie zatrudniałby przez kilka lat kogoś kto wg niego jest opierdzielaczem. Szef kancelarii jest(a przynajmniej był za moich czasów - nie sądzę żeby się to zmieniło) uczciwym człowiekiem i uwierzcie mi - nie jest w jego interesie żeby pracownika oszukać - jeśli jeden będzie zadowolony to i drugi. szkoda tylko że mało wypowiadają się ludzie którzy pracowali po kilka lat i byli zadowoleni ( nie byliby tak długo pracownikami gdyby nie było im OK - dokonywaliby zmian dużo wcześniej). Ja osobiście pozdrawiam właściciela - mam nadzieję, że jest zadowolony z kadry - nie można powiedzieć że jest ona gorsza lub lepsza od tej która była - jest po prostu inna - nawet nie wiem kto tam teraz pracuje więc nie wiem jak można oceniać czy ktoś taki jest "pracowity czy imprezujący...". a jeśli chodzi o oferty o które pytała anna to - jeśli ci zależy na pracy tam to bądź w kontakcie z szefem itd.brak ofert nie musi świadczyć o złej kondycji firmy(wręcz przeciwnie) - być może jest tak jak za moich czasów ze nie było rekrutacji bo ludzie byli ogarnięci i nie było potrzeby zatrudniać nowych. Trzeba czekać na ewentualne zmiany. Pozdrawiam ludzi którzy tam pracują teraz i parę lat temu - optymizmu trochę i dystansu do ludzi i opinii sączących się jadem. Powodzenia
hnmj, 2016-05-22 21:11:12
@;-) ale równie dobrze można napisac tak o twojej opini, że sa to wypoociny. Na tym polega forum że wypowiadasz sie tyu a czy ktos sie z tym zgdza czy nie to inna sprawa. Z toba tez mozemy sie nie zgadzac
Zostaw swoją opinię o Viking Kancelaria Finansowo-Prawna Józef J. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viking Kancelaria Finansowo-Prawna Józef J.