brak logo

fortbus

Rumia

Opinie o fortbus

anonim 2009-04-18 10:56:55
firma ok fajna atmosfera pracodawca godny polecenia oby takich wlascicieli bylo wiecej
anonim 2009-05-18 16:32:25
Ta firma to jakas pomylka szef to najwiekszy [usunięte przez moderatora] ma tyle dlugow ze zaraz nie bedzie co mu zabierac moja rada jak najdalej od fortbus.Wyplaty nie sa na czas a jak sa to bardzo mizerne.Praca za kierownica nonstop 12-24 godziny powinni sie ta firma zainteresowac odpowiednie urzedy.
anonim 2009-05-21 11:15:17
Firma Fortbus to jakis zart wyplaty jak sie nie upomnisz to niedostaniesz pracodawca sam bez uzgodnienia z pracownikiem wysyla na urlop bezplatny [usunięte przez moderatora].Wymysla jakies bajki zeby tylko sie uczciwie nie rozliczyc.NIECH SIE NIKT TAM NIE ZATRUDNIA TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2009-05-21 12:24:02
Te ostanie dwie niepohlebne opinie to jakis stek bzdur, pracuje w tej firmie od poczatku jej istnienia i moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.
anonim 2009-05-21 17:52:02
Pracowalem w tej firmie w zeszlym roku i wyplaty rzadko byly na czas nie wiem kto napisal pozytyw ale nie bardzo chce mi sie wierzyc ze ktos jest zadowolony z pracy w tej firmie .
1
anonim 2009-05-22 21:17:43
anonim - 2009-05-21 17:52:02

Pracowalem w tej firmie w zeszlym roku i wyplaty rzadko byly na czas nie wiem kto napisal pozytyw ale nie bardzo chce mi sie wierzyc ze ktos jest zadowolony z pracy w tej firmie .

Pracowalem w tej firmie w zeszlym roku i wyplaty rzadko byly na czas nie wiem kto napisal pozytyw ale nie bardzo chce mi sie wierzyc ze ktos jest zadowolony z pracy w tej firmie .
anonim 2009-05-28 18:25:44
Ciekawe ze ta osoba pracuje od poczatku tej firmy jak poza szefem w tej firmie niema nikogo wiecej z pracownikow wyglada na to ze sam sobie wystawil pozytywna opinie.Wstyd.Nie lepiej przyznac sie do bledow i pomyslec ze pracownik to nie jest tylko maszyna do pracy ale tez czlowiek.
1
anonim 2009-06-03 13:46:37
FORTBUS ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2009-06-10 08:34:14
PRACA W FIRMIE FORTBUS NIE NALEŻY DO POZYTYWNYCH ( usunięte przez administratora ) DUŻO GODZIN A STAWKI MIZERNE WYSSANE Z PALCA( usunięte przez administratora ) NIE MÓWIĄC O SPRAWACH SOCJALNO BYTOWYCH NIE DORADZAM ...........UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! PROSIĆ UMOWĘ O PRACE NATYCHMIAST PRZY ZATRUDNIENIU.............NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
anonim 2009-06-10 08:44:51
MOŻE PO TYCH OPINIACH W KOŃCU FIRMA FORTBUS U P. [usunięte przez moderatora] ZROZUMIE I NABIERZE W KOŃCU SZACUNKU DO PRACOWNIKÓW JAK I DO SIEBIE SAMEGO................ODRADZAM......były pracownik !!!!! :( :{ :{
anonim 2009-06-10 08:50:46
anonim - 2009-06-10 08:34:14

PRACA W FIRMIE FORTBUS NIE NALEŻY DO POZYTYWNYCH ( usunięte przez administratora ) NIE DOTRZYMUJE UMOWY Z PŁACENIEM NA CZAS WYPŁAT WARUNIKI PRACY NIE TAKIE JAK W KODEKSIE PRACY DUŻO GODZIN A STAWKI MIZERNE WYSSANE Z PALCA BRAK ( usunięte przez administratora ) NIE MÓWIĄC O SPRAWACH SOCJALNO BYTOWYCH NIE DORADZAM ...........UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! PROSIĆ UMOWĘ O PRACE NATYCHMIAST PRZY ZATRUDNIENIU.............NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!

ZGADZAM SIĘ Z TYM WRAZ ZE STAWKĄ GODZINOWĄ I ZA PRZEWOŻONE ŁADUNKI.........ZA POSZCZEGÓLNY MIESIĄC PRACY............UWAGA BO Z TYM MOŻE BYĆ RÓŻNIE...:{ :{ :{
anonim 2009-06-10 09:01:09
TAK TO CAŁKIEM PRAWDA O TEJ FIRMIE NIE POLECAM..........O FIRMY KTÓRE MU ZLECAJĄ TRANSPORT NIE WIEDZA JAKI P. [usunięte przez moderatora] JEST...........O FIRMY DBA JAK I O SWOJA .....A O KIEROWCÓW NIE....................... [usunięte przez moderatora] ZROBIŁ SWOJE [usunięte przez moderatora] MOŻE ODEJŚĆ................nie polecam.były pracownik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :{ :{ :{ :{
anonim 2009-06-15 23:43:27
100% prawda co napisal poprzednik tylko szkoda pracownikow.Znajacy pana K
anonim 2009-06-18 06:58:32
Ta firma powinna nazywac sie KANTPOL lipa i jeszcze raz lipa takie firmy powinien zamykac urzad skarbowy a wlascicieli puszczac w skarpetkach
anonim 2009-06-24 08:45:00
JA ZOSTALEM [usunięte przez moderatora]PRZEZ TA FIRME WIEM TYLKO ZE WLASCICIELKA FIRMY JAST PANI [usunięte przez moderatora] BO ONA WIDNIEJE NA WSZYSTKICH DOKUMENTACH A FORTBUS PROWADZI JEJ MAZ I ON ROBI ZLA OPINIE JEJ POPROSU ZWYKLYM [usunięte przez moderatora]
anonim 2009-06-25 16:48:52
Fortbus to fikcja [usunięte przez moderatora] tylko sciemniaja ze zatrudniaja na umowe o prace mam taka nadzieje ze wszyscy kontracheci tej "solidinej"firmy sie dowiedza o praktykach ;jakie tam stosuja Nie placi pesji bo podobno mu nie placa a to czysta bzdura wszyscy sie z nim rozliczaja
anonim 2009-06-25 16:54:26
Ha ha wkoncu ktos napisal o tej firmie. Podobno firma rodzinna rodzine tez traktuja po macoszemu jak u nich pracuje ktos z rodziny potrafia nawet swoich wykolowac.Pozdrawiam Szefostwo Malzenstwo S.
anonim 2009-06-25 20:33:01
ale wstyd panie Krzysztofie zatkalo mnie jak to przeczytalem teraz mam nadczym sie zastanawiac
zleceniodawca 2009-06-25 22:51:30
Dla mnie szok jeszcze raz szok
ha ha 2009-07-10 12:54:17
Ale "firma" smiac mi sie chce mam taka nadzieje ze niedlugo padnie
mamy cie 2009-09-25 20:39:20
Fortbus to fikcja jakas przykrywka
piksel 2014-02-26 12:05:48
wystarczy wpisać w googlach fortbus. i pieknie wyskakuje ich strona. zajmują się transportem dedykowanym z lotnisk
city 2014-03-14 18:24:49
ja powróciłbym jednak jeszcze do kwestii zarobków? ktoś może wie jak wygląda obecnie sprawa z nimi w fortbusie?
mika 2014-04-02 11:50:05
Firma Globalvoice zajmuje się transportem dedykowanym, głównie chyba transportem na lotniska. Pracujecie w firmie, warto aplikowac?
kajetan 2014-05-30 19:28:45
tylko rozumiem, że transport dedykowany z lotnisk to jest ich jedyny produkt czy mają coś jeszcze? jak to wygląda? z góry dzięki za informacje
cv67 2014-12-10 23:50:50
dlaczego szok ? co jest nie tak w tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? jaka panuje atmosfera w tej firmie? dziekuje za odpowedz pozdrawiam
Luste 2015-02-18 00:58:49
Fortbus świadczy usługi transportowe na terenie no właśnie - samego trójmiasta czy całej Polski, a nawet Europy? Teraz widziałem, że mieli stronę internetową ale przestała ona istnieć z niewiadomych przyczyn. Podpowiedzcie czy w ogóle warto tam się angażować w pracę w transporcie i na co można od nich liczyć.
maciek 2015-03-10 13:05:53
no na pewno jeśli chodzi o transport to sokojnie mozecie do nich aplikowac, ale jak jest z innymi dziedzianami to tak naprawde nie wiem dokładnie.. czekam teraz tylko na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, jak to wszytsko naprawde wygąda. Czekam te na informacje kasowe jak to wygląda i jak się o ma do reszty.
mariusz 2015-03-26 03:50:03
To jak? ktoś już wie na jakim terenie fortbus z Rumii świadczy swoje usługi? bo jeśli trójmiasto to jestem gotów do nich aplikowac, bo mam i doświadczenie w usługach transportowych i uprawnienia i w ogóle. ale raczej na Europę to już bym się nie zdecydował. Ew. tereny Polski jeszcze wchodzą w grę, choć zalezy jak często
pikm 2016-05-19 21:27:34
mariusz, akurat u nich to nie słyszałem, żeby wymagali jakiś wielkich uprawnień. Standardowo prawo jazdy kat. C i D
Zostaw swoją opinię o fortbus - Rumia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fortbus