brak logo

PIONART

Zabrze

Opinie o PIONART

OS 2016-04-11 21:02
Niemiła i chłodna atmosfera w pracy; osoba pełniąca rolę dyrektora rusztowań poniżej krytyki. Szkoda, że nie widzi tego właściciel!
21
QWERTY 2016-05-05 15:29
Praca dla profesjonalistów. Jeśli ktoś oczekuje, że podadzą mu drinka z palemką to pomylił fabrykę z biurem podróży. Atmosfera OK!.
7
szczesliwy były pracownik 2016-05-13 14:57
Wychodzi brak profesjonalizmu i nadmiar wolnego czasu kadry "zarządzające", ze tuż przed wyjściem prostuje się opinie innych... jest moc:) w niektórych działach sprzedaży atmosfera bardziej niż słaba, Pani A. chyba zapomniała że swoje frustracje i kompleksy zostawia się w domu, a w pracy steruje się zespołem Generalnie nie polecam, no chyba że zmieni się osoba w która jest w firmie "nietykalna". pozdrawiam
22
qwertyu 2016-06-14 22:48
To zapewne wpis wspomnianej Pani A.
10
Olejnik 2016-07-21 11:05
Bardzo goraco polecam jesli jestes robotem i lubisz prace 7dni w tygodniu po 12godzin w zadymionej hali za 8zl na godzine i premi swiatecznej w wysokosci 100zl ( sto zloty) to zycze milej pracy.
11
normalny 2016-11-17 21:12
Praca w tej firmie to pomyłka "przyjdź-popracuj-ucieknij"Bez umowy na dworze albo w przeciągu w wodzie,deszczu-nieważne-warunki beznadziejne zwłaszcza na starej hali -kołchoz
11
Pracownik 2017-04-12 18:48
Odkąd wspomniana powyżej pani A. odeszła na urlop, każdy obowiązek w firmie PIONART stał się przyjemnym. Nikt nie utrudnia pracy, nikt nie poniża, nikt nie przelewa swoich frustracji i problemów osobistych na zespół. Nowy Dyrektor Działu Rusztowań stara się rozwiązywać każdy powstający problem, natychmiastowo służy swoją pomocą, wspaciem, OGROMNĄ WIEDZĄ TECHNICZNĄ, wspiera pracowników przy transakcjach (wcześniej nie miało to miejsca). Zmiana na przeogromny plus, a co najważniejsze - zauważają to także klienci.
12
Blabla 2017-04-14 09:09
Kogoś przy ostatnim wpisie nieźle poniosło. Nowy Dyrektor może i ma wiedzę techniczn a ale o handlu nie ma pojęcia. Widocznie niektórym to, że się nie zna ani na handlu ani na zarządzaniu zespołem bardzo pasuje.
6
Cannabissher 2017-05-29 13:28
Ujmę to tak:
Z autopsji powiedział bym również że w dużym stopniu kadry wyrabiają sobie opinie na zwykłych pracownikach którzy próbują się wykazać a nic z tego nie mają i zwyczajnie po czasie rezygnują bo przecież ile to można. Młodzi w dużym stopniu nie potrafią sobie dać rady bo nikt im nie chce pomóc, często nawet normalnie odpowiedzieć na pytanie. O przedmioty często potrzebne do produkcji trzeba sie prosić a kierownicy są nimi ale tylko z nazwy. Po prostu jeżeli masz ambicje i dużo potrafisz to zdecydowanie odradzam, bo tylko się rozczarujesz. Ogólnie to niby rozwijającą się firma ale ja bym powiedział że bardziej się rozbudowywuje niż rozwija. A komuna niby upadła...
5
Szwejk 2017-06-06 22:53
Blabla jeżeli chodzi o zarządzanie to osoba o której głównie są powyższe wpisy czyli pani A. nie ma o tym bladego pojęcia, z tego co wiem to szkoły w tym kierunku rownież nie ukończyła. Wiedza techniczna w tej branży jest bardzo ważna a co do handlu to wszystkiego można się nauczyć, w zarządzaniu ludźmi najważniejszy jest profesjonalizm i szacunek do pracowników. Rotacja w dziale handlowym o czymś świadczyła...
Warto odświeżyć sobie definicję pojęcia m..ing :-]
9
?????? 2017-06-10 16:56
Owszem rotacja pracowników o czymś świadczyła bo jak liczysz, że przyjdziesz do pracy i nic nie będziesz musiała robić to jesteś w błędzie. A, że teraz nikt nie pilnuje wyników to i leserom jest dobrze i siedzą cicho. A kończąc tą bzdurną dyskusję, autora tych wszystkich obelg nieźle musi zżerać zazdrość o ambicję i sukces poprzedniej dyrektor. A oczernianie w internecie jest na tym samym poziomie co m...ing. I osoba która twierdzi, że to zjawisko występowało chyba nigdy nie miała do czynienia z tym całym m...giem.
5
Bo nie jestem robotem 2017-06-12 23:34
Jestem pracownikiem z długo letnim stażem i powiem tylko tyle że pracownicy biura nigdy mi niczym nie zawinili ale za to wszechstronne i niebywale uzdolnione kierownictwo w postaci super kierownika i wiecznie sfrustrowanego i wszystko wiedzacego majstra A.W jest jedną wielką żenada i katastrofą wiec jak jesteś młody ambitny i masz większe IQ niż oni to nic tam nie osiągniesz bo po prostu Ci zazdroszczą myślenia bo sami wolą siedzieć w swoim biurze i udawać ze wszystko jest w porządku a oni trzymają rękę na pulsie i udawać przed szefem ze produkcja odbywa się tak jak trzeba byle tylko nie ciągnąć za sobą żadnej odpowiedzialności
4
:-D 2017-06-15 23:28
Hehe widzę, że od czasów mojej kadencji w tej zacnej firmie nic się nie zmieniło, przynajmniej nie na lepsze :-)
5
Szczęśliwy pracownik 2017-07-11 18:27
Ambicje i sukces... hmmm...dziewczę niewiele jeszcze widziało :-) a nasza sprzedaż ma sie calkiem nieźle, nie musisz sie martwic. Proponuję meliske na uspokojenie i trochę pokory :-)
9
Marks 2017-07-25 20:05
Zenada lepiej puszki zbierać ludzi mają za nic wzywać pip i sanepid choć i tak dają łapówki
3
Sialalala 2017-09-02 23:01
Żal, żal, żal... kasa słaba, warunki "wynagrodzenia" każdy wie jakie, praca nudna, zero decyzyjnosci, zero możliwość rozwoju, generalnie raczej dla ludzi mało wymagających, dla których wyżej wspomniany "sukces" niewiele z prawdziwym sukcesem ma wspólnego :-]
2
Zostaw swoją opinię o PIONART - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIONART