brak logo

PIONART

Zabrze

Opinie o PIONART

OS 2016-04-11 21:02
Niemiła i chłodna atmosfera w pracy; osoba pełniąca rolę dyrektora rusztowań poniżej krytyki. Szkoda, że nie widzi tego właściciel!
17
QWERTY 2016-05-05 15:29
Praca dla profesjonalistów. Jeśli ktoś oczekuje, że podadzą mu drinka z palemką to pomylił fabrykę z biurem podróży. Atmosfera OK!.
7
szczesliwy były pracownik 2016-05-13 14:57
Wychodzi brak profesjonalizmu i nadmiar wolnego czasu kadry "zarządzające", ze tuż przed wyjściem prostuje się opinie innych... jest moc:) w niektórych działach sprzedaży atmosfera bardziej niż słaba, Pani A. chyba zapomniała że swoje frustracje i kompleksy zostawia się w domu, a w pracy steruje się zespołem Generalnie nie polecam, no chyba że zmieni się osoba w która jest w firmie "nietykalna". pozdrawiam
18
qwertyu 2016-06-14 22:48
To zapewne wpis wspomnianej Pani A.
8
Olejnik 2016-07-21 11:05
Bardzo goraco polecam jesli jestes robotem i lubisz prace 7dni w tygodniu po 12godzin w zadymionej hali za 8zl na godzine i premi swiatecznej w wysokosci 100zl ( sto zloty) to zycze milej pracy.
8
normalny 2016-11-17 21:12
Praca w tej firmie to pomyłka "przyjdź-popracuj-ucieknij"Bez umowy na dworze albo w przeciągu w wodzie,deszczu-nieważne-warunki beznadziejne zwłaszcza na starej hali -kołchoz
8
Pracownik 2017-04-12 18:48
Odkąd wspomniana powyżej pani A. odeszła na urlop, każdy obowiązek w firmie PIONART stał się przyjemnym. Nikt nie utrudnia pracy, nikt nie poniża, nikt nie przelewa swoich frustracji i problemów osobistych na zespół. Nowy Dyrektor Działu Rusztowań stara się rozwiązywać każdy powstający problem, natychmiastowo służy swoją pomocą, wspaciem, OGROMNĄ WIEDZĄ TECHNICZNĄ, wspiera pracowników przy transakcjach (wcześniej nie miało to miejsca). Zmiana na przeogromny plus, a co najważniejsze - zauważają to także klienci.
7
Blabla 2017-04-14 09:09
Kogoś przy ostatnim wpisie nieźle poniosło. Nowy Dyrektor może i ma wiedzę techniczn a ale o handlu nie ma pojęcia. Widocznie niektórym to, że się nie zna ani na handlu ani na zarządzaniu zespołem bardzo pasuje.
4
Zostaw swoją opinię o PIONART - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIONART