brak logo

Handel-Usługi Arkadiusz Głowacki

Olsztyn

Opinie o Handel-Usługi Arkadiusz Głowacki

Pracownik 2011-01-23 15:24:07
Pracodawca wypłacalny, możliwość rozwinięcia się i awansu.
bunia 2011-05-19 00:55:18
Nie podzielam owej opinii. Miałam styczność z tym pracodawcą i jeszcze mam ale moja kariera w jego sklepie się kończy. Właściciel miły ale zarobki kiepskie i słabe wizje na rozwinięcie kariery. Jeśli ktoś szuka pracy stabilnej i dobrze płatnej to nie ten adres. Człowiek się stara a mało z tego ma!!!
aaaa 2012-06-11 18:25:22
Praca dla studenta dobra, lecz na stałe nie polecam (najniższa krajowa). Słabo płatna, brak możliwości awansu, zero premii (tylko około 100zł dla pracowników na umowę zlecenie żeby nie zrezygnowali podczas rocznych obiecywanek podpisaniem umowy o pracę). Zdarzają się także umowy o dzieło dla niestudiujących (żeby ubezpieczeń nie płacić). Więc kombinacji \"jak dużo zarobić małym kosztem\" jest sporo.
zkm 2014-01-09 12:59:15
Jak chcesz mieć takie warunki jak piszesz to złóż papiery do michelin....
magda26 2014-01-30 12:59:13
nie zgadzam sie z zadna opinia!pracowałam tam 2 lata zarobki dobre duza premia,po roku zostalam zastepca kierownika!i dostałam umowe na 3 lata...powiem tak,,jezeli ktos pracuje i sie stara Pan(usunięte przez administratora) go zauwazy,i napewno nagrodzi...czy awansem czy podwyżka....gdybym mieszkala jeszcze w olsztynie...to z pewnoscia bym tam wrócila...pozdrawiam
xyz 2014-02-05 20:05:45
Jeśli chodzi o zarobki to w porównaniu do innych sklepów w Olsztynie, nie jest tragicznie (przy 168 h pracy ok. 1200 zł). Najgorsza jest umowa zlecenie i małe szanse na uzyskanie umowy o pracę.
eddit 2014-02-21 17:38:52
Pracuje już ponad 3lata w tej firmie jestem zadowolona,jeśli ktoś potrafi pracować Szef docenia pracownika.Jeśli ktoś nie chce pracować tu cytat"czy się stoi czy się leży"umowę otrzymałam od razu po próbnej Szef wszystko wie dziś mamy czasy online.Miłego Dnia.
eddit 2014-02-21 17:39:37
Pracuje już ponad 3lata w tej firmie jestem zadowolona,jeśli ktoś potrafi pracować Szef docenia pracownika.Jeśli ktoś nie chce pracować tu cytat"czy się stoi czy się leży"umowę otrzymałam od razu po próbnej Szef wszystko wie dziś mamy czasy online.Miłego Dnia.
muminka 2014-05-07 20:41:04
Praca jest zadowalająca, zarobki też są dobra. Pracuję już rok czasu i doczekałam sie umowy jako zastępca kierownika! A Jeżeli się nie chce pracować tylko sie stoi i patrzy przed siebie to niedziwne że się umowy nie dostaje! Ludzie ten przedsiębiorca daje pracę ogromnej ilości ludzi! Lecz nie wszyscy nadają się by dostać umowę o pracę. Pracodawca bardzo miły i uprzejmy. Mam ogromna nadzieję że moja współpraca z tym panem będzie trwała jak najdłużej! Szef docenia Twoje starania!
borsuk 2014-05-29 21:27:39
(usunięte przez administratora) Zobaczcie po ile godzin pracują dziewczyny w jego sklepach .Np.w niedzielę po 13 godzin (usunięte przez administratora)
borsuk 2014-05-29 21:28:57
(usunięte przez administratora) Zobaczcie po ile godzin pracują dziewczyny w jego sklepach .Np.w niedzielę po 13 godzin.Takiego pracodawcę to na taczkę i do gnoju. (usunięte przez administratora)
były pracownik 2014-06-26 09:22:42
Widzę, że negatywne opinie są natychmiast usuwane. Uważam, że ta strona niestety nie jest wiarygodna.
2
mała_mi 2014-07-26 13:05:01
Zgadzam się, zamieściłam tu swoją opinię jakiś czas temu (dodam, że była oczywiście niezbyt pochlebna, ale zgodna z prawdą) i już jej nie ma. Nie docenia!!! Tam ciężką pracą można dorobić się tylko garba od dźwigania skrzynek.
justyna 2014-07-30 17:49:48
Praca jest zadawalajaca,zarobki tez.Pracuje w tej firmnie od grudnia,przy pierwszej rekrutacji dostalam umowe o prace.Po okresie probnym zostalam kierownicza dzialu.Szef docenia tych ktorzy chca pracowac.Jest bardzo mily i uprzejmy.Mam nadzieje ze moja wspolpraca z tym panem bedzie trwala dosc dlugo.
x_y_z 2014-08-15 21:58:55
Widzę, że wypowiadają się tu same zastępczynie lub kierowniczki działu. A wiecie dlaczego nimi jesteście? Nie swoją ,,ciężką" pracą i staraniami, ale tym, że jako jedne z nielicznych macie umowę o pracę. To oczywiste, że Pan.(usunięte przez administratora)nie uczyni nikogo zatrudnionego na umowę zlecenie przez firmę zewnętrzną zastępcą kierownika. Faktycznie zarobki nie są jakieś tragiczne, bo nawet na zlecenie płaci nie najgorzej, ale nie docenia pracowników, którzy naprawdę w jego firmie zapierdzielają. Pan(usunięte przez administratora) widzi tylko cyferki (czytaj: wysokość utargu), a nie zasatnowi się nad tym, że na ten utarg ktoś musi ciężko się nacharować.
obecny pracownik 2014-08-23 15:44:11
widzę że swoje żale wylewają na forum pracownicy którzy długo nie zagrzali miejsca w firmie....ale tylko i wyłącznie przez swoje lenistwo. Bzdurą jest że pracownicy zatrudnieni na umowę zlecenie nie maja szansy awansować,jest kilka przypadków gdzie pracownik zatrudniony na zlecenie jest kierownikiem zmianowym,a później przechodzi na umowę o pracę,ale na taka umowę trzeba sobie zasłużyć.Jak macie zamiar wypisywać takie głupoty to najpierw sprawdźcie jak jest w innych miejscach pracy,a później dopiero opisujcie na forum!!!!!
taaaa 2014-09-17 14:56:23
Pracuje 3 lata, wciąż na umowę zlecenie. I wszyscy pochlebcy tego pracodawcy nie powiecie mi, że widocznie nie zasługuje, bo gdyby tak było już dawno zostałbym zwolniony.
lubi lubi 2014-10-27 15:37:12
też pracuje już 3 lata i umowy nie dostałam, a myślę że jestem dobrym pracownikiem.;
byly pracownik 2015-01-30 20:29:34
pracowalam u pana Glowackiego 1 rok po miesiacu dostalam umowe o prace na zarobki nie mam co narzekac bo jesli chodzi o prace w sklepie zarabialm niezle nie bedac ani kierownikiem ani zastepca,chodz nie bede ukrywac ze norobic sie musialam ale moja praca zostala wynagrodzona:)
taka tam 2015-10-02 19:14:05
Pan Głowacki na pierwszy rzut oka, wydaje się być inteligentnym szefem, jednak ten obraz szybko mija kiedy poznamy jego kadrę kierowniczą. Zbyt dużym zaufaniem obdarza swoje ,,kierowniczki,, a one kręcą go jak chcą. Jeżeli wyniknie konflikt miedzy pracownikiem a kierownikiem mimo że ten drugi nie ma racji, pracownik jest bez szans. Osobiście nie polecam, brak przerw na posiłek, o funduszu socjalnym można tylko pomarzyć , prace zaczyna sie i konczy w ramach ,,wolontariatu,, bo nikt nie liczy tego że zacząć trzeba wczesniej, codziennie to co najmniej 30 minut, kobiety dzwigaja po 30 kg, a męzczyzni esemesują stojąc na kasie. Jednym zdaniem,, trzeba mieć układy żeby praca nie wykonczyła.
2
EWELINA 2016-03-18 21:08:28
TAM NIC SIE NIE POLEPSZYLO JEDNA WIELKA SZAJKA OSZUSTOW SAMI KIEROWNICY A TY JESTES NIKIM ZAPIERDALASZ JAK OSIOL ZA MARNE GROSZE A O UMOWIE O PRACE ZAPOMNIJ
EWELINA 2016-03-18 21:08:33
TAM NIC SIE NIE POLEPSZYLO JEDNA WIELKA SZAJKA OSZUSTOW SAMI KIEROWNICY A TY JESTES NIKIM ZAPIERDALASZ JAK OSIOL ZA MARNE GROSZE A O UMOWIE O PRACE ZAPOMNIJ
2
ABC 2016-05-05 15:48:14
Pracowałam u tego Pana dość krótki czas i ogólnie rzecz biorąc - nie byłam zadowolona. Zarobki były akurat w miarę (chociaż wiadomo, mogłyby być lepsze); za nadgodziny nie płacą większej stawki godzinowej. Gorzej jest już z ekipą, która pracuje na sklepie. Pracownika zatrudnionego na umowę-zlecenie doją jak mogą, wielokrotnie powtarzała się sytuacja, gdy kierowniczka ściągała mnie do pracy z dnia wolnego, bo coś się posypało i był potrzebny pracownik. W większości popołudniowe zmiany, więc jeśli jesteś samotny/samotna i nie masz co robić popołudniami, możesz śmiało uderzać do tego pracodawcy... Po za tym w niedzielę praca po 10 godzin.
Gorąco nie polecam, warto trochę dłużej poczekać i znaleźć sobie pracę na lepszych warunkach. Oczywiście o podpisaniu umowy o pracę nie ma co marzyć.
1
nagi 2016-05-09 20:24:29
Na pieniądze narzekać nie można, a co do tej umowy to wydaje mi się, że na początku dają umowę zlecenie i dopiero potem jest umowa o pracę @ABC, szkoda tylko, że nie jest przewidziany żaden pakiet socjalny
1
ANIA 2016-11-01 20:06:55
nikomu nie polecam tam pracy .Pracowalam 8 miesiecy charowalam jak osiol oczywiscie umowa zlecenie nawet nie mozna wypic kawy czy zjesc Tam jest zwykly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię o Handel-Usługi Arkadiusz Głowacki - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handel-Usługi Arkadiusz Głowacki