logo FIBRAIN Sp. z o.o.( daw. ELMAT Sp. z o.o.)

FIBRAIN Sp. z o.o.( daw. ELMAT Sp. z o.o.)

Rzeszów

Opinie o FIBRAIN Sp. z o.o.( daw. ELMAT Sp. z o.o.)

opinia 2016-09-29 12:58
Firma rozwija się owszem ,
Po trupach do celu, zyski kosztem pracownikow
Dział produkcji - atmosfera poniżej krytyki
Nie podlizujesz się -wylatujesz
Masz odmiennie zdanie - wylatujesz
Mówisz co myślisz, za szczerosc- wylatujesz
Presja,chamstwo,brak słowności,obojetnosc, skupisko Plotkarzy.
Firma dowodem na to ze nie warto się starać bo pracownik i tak jest nikim,nawet gluchoniemy - bo przecież liczą się tylko kozysci dla firmy.
Nie polecam.
5
franko 2016-10-18 14:29
dostałem sie na stanowisko operatora maszyn w fibrain w jasionce , niedlugo mam 2 dniowe bezplatne szkolenie. Czy moze mi ktos powiedziec jakie tam sa stawki i czy panuje dobra atmosfera. Prosze o szczere opinie
Gosc 2016-10-18 15:47
Z agencja pracy na poczatek
Ja 2016-10-18 20:50
Ludzie w większości super, atmosfera OK - mówię tu o równorzędnych stanowiskach. Reszta zależny od tego kogo masz za przełożonego.
1
Star 2016-10-19 08:43
Z agencja pracy
truskawka 2016-10-26 13:30
halllo ludzie co z pracą a raczej z atmosferą w pracy do wakacji było spoko a teraz ludzie zachowują się dziwnie jeden na drugiego by donosił zrobił się wyścig szczurów jeden naprzeciw drugiego liczą się tylko normy wysokie a jak przyjmowali to stawiali na jakość anie na ilość stołkowicze też nie są w porządku mogli by poważnie porozmawiać co mają do kogoś anie zwodzenie i mydlenie oczu dużo obiecanek i tyle czy nie można poważnie porozmawiać jak dorośli ludzie ale widocznie nie wyciąganie winnych po co przecież to nie przedszkole ale trzeba jasia poszukać wyciągnąć go i upokorzyć go przed wszystkimi nie w porządku są też ci co awansowali aprzecież byli jednymi z nas
9
franko 2016-10-28 01:49
Czyli z agencji ? to pewnie najnizsza krajowa :/ kurcze ciekawe co dalej proponuja ....
Gosc 2016-10-28 12:11
Sprobuj to sie przekonasz a jak umiesz sie podlizywac. I donosic to szybko awansujesz
3
Gitarra 2016-11-08 19:13
No dobra. Ale praca dla sprzedawców ? Jakie macie opinie? Lepiej niż w branży energetycznej ?
1
zwiastun 2016-11-14 08:45
ta firma jak i inne ze tak sie wyrażę z zaglebia rogoznickiego wylonila sie z marksistowskiego feudalizmu gdzie prezesi tych firm zamiast rozwijac te firmy wlasna pomyslowoscia inteligencja to wola wykorzystywać oszukiwac wrecz zniewalac pracownikow wykozystujac obecne czasy desperacje lub rozne negatywne polozenie tych ludzi którzy tam sie zatrudniaja . 10 lat tem wiecej sie zarabialo niz obecnie w tej firmie a pres jeszcze za szkolenie kazałby [placic mysli ze jest Bogiem kiedys sie obudzi z palcem w nocniku
2
tata zwiastuna 2016-11-14 16:14
synku, ale wyjaśnij co to jest "marksistowski feudalizm", bo aż mnie sparło z ciekawości?
zwiastun 2016-11-14 21:28
w skrocie jak firma przechodzi od niewolnictwa do kapitalizmu i jest miedzy jednym a drugim tzn ma niewolnikow w praktyce i placi im grosze by zzamienic tych niewolnikow w pracownikow czyli w teorii firmy kapitalizm
2
swiatlowod rulez 2016-12-12 16:55
Ziomek, to tak jak wszedzie. Kur*stwo sie szerzy i konfitur nie brakuje, w kazdej firmie. Pracowalem rok w firmie swiatlowodowej (nie bede jej oczernial, bo to wspolni pracodawcy, chociaz zlego nic nie moge powiedziec o szefostwie, lecz o ludziach, co tam pracuja) Sa dwie osoby zaufane, reszta tylko patrzy zeby ciebie podj*bac. Tak, jak mnie pod*ebali, ze podjalem decyzje widzac w bloku 48j wlokna, mimo wszystko ucialem pictaila i wspawalem sie do wlokna z tacki...
Glowny powod zwolnienia, po prostu za duzo ludzi, zapier** rok czasu umowe mialem miec po 2-ch miesiacach, dostalem po pol roku dopiero...
Zrobilem dla nich duzo spawalem klientow, mufy, instalacje, konfiguracje, doslownie wszystko, jak trzeba bylo kopac, to bralem lopate i kopalem, a z dnia na dzien gosc mi mowi, ze juz tutaj nie pracuje.
Wiec (kierownikowi (chociaz byl naprawde w porzadku, nigdy takiego kierownika nie mialem), podziekowalem mu za wspolprace. Jedyne co mnie pociesza, to ze mam roczne doswiadczenie, za porozumieniem stron zwolnienie i rzekomo bdb opinia na swiadectwie pracy...
robert 2017-01-01 11:05
Tak,przelozony jest wazny a robota srednia...niestety
1
KrzysiuJemZupe 2017-01-03 15:41
Z wypowiedzi wnioskuję że pracowałeś na stanowisku Montera Sieci Światłowodowych? Mógłbyś coś więcej napisać? Szkolenia? Jak wygląda praca w delegacji ?
Monika S. 2017-01-13 11:08
Jeżeli nie musicie to nie zaczynajcie tam pracy na produkcji wielka porażka ,kierownik wielki cwaniak ciężko się z nim rozmawia, człowiek się tam nie liczy .
3
Romantyk 2017-01-16 17:25
jaka atmosfera w biurach?
abecadłospadło 2017-01-16 17:42
jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn kablowych?
maciek z biura 2017-01-31 16:11
słabiutka. wiekszosc ludzi w biurach napuszona i napompowana wlasna waznoscia, przez to puszczaja baki caly czas i nie mozna wytrzymac
pogardzaja prawdziwych ludzi na produkcji i czuja sie lepsi, ale to juz dlugo nie potrwa
pawelB 2017-01-31 16:13
tragicznie, nawet nie ma kiedy odpoczac, a bulke mozna zjesc tylko w przerwie. caly czas trzeba pracowac, jest beznadziejnie pod tym wzgledem. i sprawdzaja alkomatem
Jacq 2017-02-10 14:28
To ty idziesz do pracy poleżeć , najeść się , napić piwa , CZY PRACOWAĆ !!!!
XYZ 2017-02-13 19:05
DAJCIE SPOKOJ Z TAKA firmą wrogowi bym odradziła !!!
4
jak 2017-02-15 14:34
ja pracowałam a właściwie się szkoliłam w Zaczerniu w fibrain 1 dzień praca dość znośna 2dzień ito samo stanowisko tylko inna robota i 3 dzień to co w p ierwszy z tym że po godzinie przyszedł kier ownik i powiedział słabe wyniki i się nie nadaję .powiedział że mogę iść do domu lub inne stanowisko ale jeszcze jeden dzień za darmo czyli już w sumie 4.Poco są brygadziści nie wiem bo nikt mi nie powiedział że coś jest nie tak.Nie polecam tej firmy i inspektor pracy mógłby się zainteresować że robi się pare dni za darmo.
7
nowa 2017-02-15 15:08
Witam zdecydowanie odrazdzam jedno mówi N rozmowie a Nin po zatrudnieniu. Ja zrezygnowałam zrezygnowałam pracy gdzie miałam umowę na czas nie określony. Zapewniono mnie ze dostane umów o pracę a dostałam jakaś umowę absolwencka i byłam przez długi czas nieubezpieczona !!!!!oj ecuha wiele a dają nic!!!!! Teraz pracuje w porządnej firm wszytsko na czas zgodzie z bhp z czasem pracy z zasadami jakoś ci Anie ten ......brak słów na określenie tego czegoś !!!!
5
lok 2017-02-16 13:37
może by tak inspekcja pracy sprawdziła warunki zatrudnienia tej firmy skoro tak się nie liczą tam z ludźmi gorszy zakład od Zelmeru a myślałam że już gorzej się nie da za darmo 4 dni to już czysta przesada
6
ja ja 2017-02-17 15:45
mówią że przemysł rozwija się dobrze a jak by inaczej skoro mają taką tanią siłę roboczą .Dobrze by było żeby wreszcie brakowało pracowników w tej firmie to docenili by tych co pracują.Odradzam iść na te darmowe szkolenia w innych firmach szkoli się na wstępnym zatrudnieniu,szkoda tylko pieniędzy na dojazdy i nerwów.
5
Aaagnes 2017-02-18 15:14
Witam. W poniedzielk mam isc na rozmowę w sprawie pracy w firmie. Jest tu ktoś kto pracuje tam i może napisać mi jak wyglada praca na produkcji dla kobiet jakie są warunki pracy i jaknsie szanuje pracownika. ? Bede wdzięczna bo nie wiem czego mam się spodziewać. :)
marzenka 2017-02-20 07:51
bez sensu. pracowałam w urzedzie wojewodzkim i w tej prywatnej firmie i to jest niewolniczy wyzysk. tylko pracuje pracuj, normy normy. i caly czas jakies wymagania, zaloz fartuch, zaloz gogle, bo bhp, bo sramto. nawet jak masz rzesy zrobione trzeba w goglach pracowac. nie da sie przerwy przedluzyc, jak zzaspisz to od razu wielki problem. nie ma automatu z woda i kawa nawet
prawnik Jakub 2017-02-20 07:54
napisz coś więcej co było niezgodnego z BHP i kodeksem pracy, możemy rozważyć pozew, pobieram 30% odszkodowania
ja ja 2017-02-20 14:46
za darmo odbywa się szkolenie 3 dni a mi kazali jeszcze 4 dzień ale nie przyszłam nawet nie powiedzieli co jest nie tak tylko że nie ma wyników jak mogą być po 2 dniach i każdy dzień co innego robiłam potraktowali mnie jak szmatę tzn kierownik.
7
Pracownik 2017-02-21 16:07
Polecam pracę w Fibrain dobre zarobki i miła atmosfera.
6
Anetta 2017-02-22 12:29
mój mąż tam pracował, bardzo zmęczony wracał do domu zawsze i nic mu sie nie chciało. teraz pracuje gdzie indziej i już mamy dziecko i 500+. polecam
4
Ogarniety 2017-03-01 12:49
teraz jakas pseudo spolka VARIOEDGE rekrutuje do FIBRAIN. Zarejstrowana na adres ul BISKUPA PELCZARA 6c/14 ...
wiadomo kto 2017-03-02 12:31
Haha ciekawe kto napisał taka opinie ;)na pewno nie ktoś kto pracował za godziwe pieniądz
magazynier 2017-03-02 22:35
Pracowałem rok w tej firmie. Szału z wynagrodzeniem nie było, ale czego można się spodziewać na Podkarpaciu. Kierownictwo ok, praca przyjemna, może trochę męcząca i za dużo wymagają.
abonent chwilowo niedostępny 2017-03-03 18:13
podpisuję sie pod tą opinią. praca męcząca, a nie poto chodzę do pracy, żeby zmeczony wracać, bo mam młodszą żonę :)
Ola lala 2017-03-09 14:46
wczoraj byt Dzień Kobiet. pracowałam tam 2 lata i nigdy kierownik nie złożył mi zyczeń i nie powiedział że ładnie wyglądał. traktuja pracownika jak maszynę do pracy nie jak kobiete
Byly Pracownik 2017-03-21 22:18
Reprezentują wioche. Jakbym był prezesem to zwolnił bym bandę nierobów z biur
mmm 2017-03-23 18:44
Witam,

jak wygląda praca biurowa w tej firmie? Jest sporo negatywnych opinii, ale widzę, że chodzi o pracę na produkcji. Tak samo źle jest w biurze?
Jacek 2017-03-23 20:09
Czołem, w którym z biur?
mmm 2017-03-23 23:12
w Rogoźnicy
pracownik Rogoźnicy 2017-03-24 11:30
@mmm, jezeli chodzi o pracę w biurze w Rogoźnicy to jest SUPER. Wchodzi, nic nie robić 8h i wychodzisz. POLECAM!
PS. tylko kawe rano wypij bo zaśniesz
1
Jacek 2017-03-24 18:03
@mmm
Zależy czym miałabys sie zajac. Jeżeli przypadni Ci ktorys z działów logistycznych to nigdy nie ma tam nudy. Bywa stresujaco ale to jak wszedzie gdzie w gre wchodzi presja czasu. Jezeli dział handlowy to czeka Cie duzo wyzwan. Jakie stanowisko?
Kaja 2017-03-27 16:23
dalej jest spoko, ale kiedyś bylo lepiej, bo nie kontrolowali komputerów. jak zainstalowali to oprogramowanie to juz nie było to samo, przeniosłam się do Urzędu marszałkowskiego i znowu jest fajnie
aaa 2017-03-30 13:46
Czy aby dostać pracę biurze trzeba mieć znajomość?
Tomek 2017-03-31 09:10
szczerze mówiąc nawet gorzej :(
trzeba coś umieć i coś sobą prezentować :( jest totalna masakra
An.ek 2017-03-31 11:56
Jakie zarobki na początek? Najniższa krajowa a później? :)chodzi o produkcję. I jak jest z atmosferą W pracy ?
qwertywarrior 2017-04-08 15:10
mam rozmowe kwalifikacyjna na stanowisko Serwisant / Tester Sprzętu Sieciowego, ktosby mogl cos powiedzic o tym stanowisku oraz o rozmowe?
Przemo 2017-04-10 22:34
nie polecam, jest słabo. trzeba serwisować sprzęt sieciowy
... 2017-04-12 22:20
Tomek....
Zostaw swoją opinię o FIBRAIN Sp. z o.o.( daw. ELMAT Sp. z o.o.) - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIBRAIN Sp. z o.o.( daw. ELMAT Sp. z o.o.)