brak logo

Most Wanted!

Warszawa

Opinie o Most Wanted!

kotek_plotek 2011-12-07 10:45
Firma jak najbardziej z perspektywami, nazwałbym ją bardziej kuźnią talentów bo naprawdę można się tam sporo nauczyć, dla każdego kto się stara może daleko dojść. Podstawa średnia, ale doliczając do tego prowizje zawsze można dobrze zarobić. W ciągu roku sporo się zmieniło.... na lepsze.... stanowczo!
mała mi 2014-03-06 21:41
Fajna firma i atmosfera. Duża samodzielność w realizacji projektów. Można się dużo nauczyć i poznać rynek.
trudi 2014-04-14 13:48
jednak wiadomo po co zrobiono fb i jaki jest jego cel. Jeśli ktoś próbuję tam być kimś innym niż w rzeczywistości to sam sobie robi problem
patro 2014-12-30 16:17
nie do końca się z tym zgodzę Trudni, bo fb to portal społeczościowy u nie bardzo widzę w tym cel żeby pracodawcy go sprawdzali i to co na nim robią ich pracownicy. Chociaż wiem że tak się dzieje i moi znajomi np. zaczeli nazwiska pisać rozdzelnie bądź z dużymi literami w środku i tak podobno trudniej ich znaleźć
hops 2015-03-04 01:54
Jesli ma się coś do ukrycia na fb, to trzeba kombinować, ale trochę nie rozumiem zachodu, po co publikować coś na takim portalu, zmieniac nazwisko, by utrudnić odnalezienie się znajomym, zamiast usunąć kompromitujące wpisy, bez sensu. Nie mówiąc już o ustawieniach prywatności, mnie sobie mogą pooglądać i tak nic nie zobaczą tylko profilowe.
Makor 2015-03-18 07:04
Zdziwiłbyś się jak pracodawcy potrafią inwigilować i sprawdzać facebooki i na tej podstawie czasami decydować po rozmowie rekrutacyjnej czy przyjąć delikwenta czy nie... Wydaje mi się, że Most Wanted! z Warszawy też chce mieć podkładkę, że pracownik wybrany przez nich nie jest jakimś skrajnym faszystą bądź coś takiego, a wbrew wszystkiemu facebook prawdę Ci powie..
jhsj 2016-05-07 17:46
@hoho zarobki są bardzo zależne od stanowiska na jakie chcesz się zatrudnić - wiesz że na każdym może być zupełnie inna pensja. Aktualnie szukają na wiele różnych stanowisk, jak np. Asystent Tradera do Warszawy, czy Specjalisty ds. Obsługi Klienta (paliwa ciekłe, stałe i gazowe)
Karola 2017-01-16 13:58
Teraz się sporo zmieniło w Most Wanted, warto sprawdzić. Z tego co wiem szukają cały czas ludzi na nowe stanowiska i oferty pracy są bardzo atrakcyjne. To że kiedyś było nieciekawie nie znaczy że nic się nie zmienia.
Aleksandra 2017-01-30 12:52
Zarobki wcale nie są niskie, wszystko zależy od zajmowanego stanowiska. Firma znacznie poprawiła swój stosunek do pracowników i myślę, ze warto się tam zatrudnić.
zadowolony 2017-02-02 11:39
Super firma warto się zatrudnić, jak się ma odpowiednie kwalifikacje!
Paula 2017-02-13 16:04
To, że kiedyś było źle nie oznacza, że jest tak cały czas. Ja pracowałam tutaj do niedawna, zrezygnowałam z powodu lepszych zarobków u konkurencji (ich head hunter mnie zgarnal). Płacą na czas, miałam umowę o pracę, naprawdę wszystko ok.
Przyszły 2017-02-16 18:04
Świetna firma i właśnie złożyłem swoje cv z nadzieją, że się dostanę na stanowisko w dziale reklamacji gwarancyjnych. Czekam na termin rozmowy i teraz może dowiem się jak przebiega rozmowa? Jakie wymogi na starcie muszę spełniać? Czy są inne ważne tematy i trzeba znać?
Julita 2017-02-21 20:19
To naprawdę świetna firma z odpowiednim podejściem do pracowników.
Nie ma co kierować się opiniami sprzed kilku lat. Teraz jest inaczej niż wcześniej i sama myślę o podjęciu pracy w tym miejscu.
Julita 2017-02-21 20:23
To naprawdę świetna firma z odpowiednim podejściem do pracowników.
Nie ma co kierować się opiniami sprzed kilku lat. Teraz jest inaczej niż wcześniej i sama myślę o podjęciu pracy w tym miejscu.
Kasiula 2017-02-23 10:19
Zobaczyłam ofertę pracy w księgowości i złożyłam cv a wcześniej słyszałam, że to fajna firma. Mam pytanie jak przebiega rekrutacja w firmie? Czy są stawiane jakieś warunki? Na jaka kasę na początek mogę liczyć?
Natalia 2017-03-14 19:48
Czy coś więcej na temat oferty pracy dla murarza/tynkarza - praca w Szwecji Sztokholm?
Zostaw swoją opinię o Most Wanted! - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Most Wanted!