Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Romopol

Pracowałeś w firmie Romopol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-03-05 15:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezimienny82 - 2015-03-05 15:28:57]:
Bezimienny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Burak z ciebie,że nie czujesz w mojej dygresji ironii i szyderstwa którymi kwituję niektóre firmy.Co do spotkania,to czas pokaże.Takich pieniaczy,i idio... zazwyczaj unikam,no chyba żeby im przypierd....
zdjecie uzytkownika
artur72 - 2015-03-05 19:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierzę Mietek ten gość napisał co chciał skoro byłeś ich pracownikiem czemu tam nie pracujesz nie sądzisz ze skoro ogłoszenia są dawane codziennie to z nimi jest coś nie tak ktoś pisze że pracują tam alkoholicy skoro ktoś to napisał musiał to widzieć popieram bezimiennego
zdjecie uzytkownika
Adex77 - 2015-03-09 10:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały szef wydzwania do mnie codziennie i zapytuje kiedy przyjadę do pracy.Ale czytając te opinie wątpię w jego ładne gadanie.
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-03-16 23:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur72 - 2015-03-05 19:54:57]:
nie musiał tego wiedzieć , a po prostu ma może sam żal do tej firmy. przecież wiadomo kto pisze tego typu opinie. Sfrustrowani pracownicy którzy tak naprawdę sami nie wiedzą czego chcą w swoim życiu i starają się popsuć często markę byłym pracodawcom, bo Ci odwazyli się ich zwolnić... weźcie się lepiej za siebie
zdjecie uzytkownika
zofix - 2015-03-26 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałem tam ponad rok czasu sprawy rodzinne zmusiły mnie do tego abym wrócił do Polski, zawsze kasa była wypłacana na czas i bez problemu tak jak się umówiłem były przypadki że jak ktoś przyszedł do pracy w stanie nietrzeźwym to niestety wypad ale to chyba normalne przecież to budowa zresztą z tego co mi wiadomo to chyba w żadnej pracy nie można pracować pod wpływem... Tak firma spoko szef troche impulsywny ale czasem tak to bywa
zdjecie uzytkownika
ciesla - 2015-03-27 16:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2015-01-13 11:39:53]:
pracuje od stycznia i podatek jest odprowadzany od calej kwoty w niemczech, co jest dobre bo mozna sie o rodzinne w niemczech ubiegac. Akurat mieszkamy w nowowyremontowanej chacie i jest ok. A jak ktos zaczyna chlac to po tygodniu raczej wypada. Ogolnie jest wporzadku
zdjecie uzytkownika
Kedek - 2015-03-31 21:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzjamy, ze opinie pisza tylko sfrustrowani pracownicy, sa przeciez jeszcze opnie pochwalne ktore ktos musi pisac a to na pewno nie sa frustraci. mam nadzieje, ze powiecie mi cos na temat pracy tutaj w romopolu, bo niestety nie moge znalezc innych informacji niz tutaj na goworku. jak ktos pracuje niech to opisze
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-02 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję wyjazdu do pracy z tej firmy - jako majster i po przeczytaniu waszych wpisów waham się. Panowie czy ktoś może napisać prawdę, coś bez emocji?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz tutaj pracuje ponad dwa lata i to co niektorzy tu pisza to chyba za to ze zjechali dyscyplinarnie, bo normalnie jest stala ekipa i wszystko zawsze gralo. Czasem sie trafialy mieszkania gdzie bylo ciasniej ale w wiekszosci jest ok. Jak ktos chce pracowac i zna sie na rzeczy to polecam, a jak ma przyjechac zeby sie tylko gdzies przylepic a do tego jeszcze pic to lepiej niech zostanie w domu. Mi warunki pasuja, jest ciaglasc a to co przepracowane jest zaplacone.
zdjecie uzytkownika
dari14 - 2015-04-04 12:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przyjechalem z polecenia i jest ok. Póki się nie pije i ściemy na budowie nie robi to wszystko gra. Jest dobra organizacja i kasa tez jest placona, a wiadomo że na premie to już trzeba zaslużyć ale i tak są dodatki tak jak na świeta. Narazie polecam
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-08 16:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze mi powiedziec na temat tej firmy czy sa wyplacalni jaka ogolnie panuje atmosfera czy rejestruja
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-08 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-04-08 16:00:43]:
witam, akurat tak sie sklada ze jestem tu zarejstowany i problemu z tym nie ma zadnego. Na budowach czasem ogien ale tro jak wszedzie, a z placeniem jest na czas i raczej w wiekszosci pasuje tak jak sie kto ugada
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-09 12:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedż na michał
dzięki za opinie
zdjecie uzytkownika
żbik - 2015-04-16 00:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcecie pić pracy to wiadomo, że nie można. Takie rzeczy to tylko w Polsce i to ostatnimi czasy już nie zawsze. Plusem dużym jest to że są wypłacalni.
zdjecie uzytkownika
JANUSZ - 2015-04-18 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-04-08 21:42:31]:
przykro mi, mogę stwierdzić że płacą na czas,ale Zbyszek reguluje stawki tak jak mu pasuje a dowiadujesz się już po fakcie,wymyśla jakieś potrącenia a gdy się będziesz zwalniał to już jesteś w plecy min (500e )przed wyjazdem dowiedz się coś o regulaminie firmy...NIE ,NIE,NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-20 22:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JANUSZ - 2015-04-18 14:52:42]:
Wiadomo, ze jak sie podpadnie czy cos nabroi to sa potrącenia , ale jak jest sie ok to kasa tez gra. A z tego co wiem to z regulaminu może być cos urwane jak gościu będzie pił w pracy albo zachla i se nie przyjdzie i ktoś to potwierdzi czy jak sie zabierze i pojedzie bez słowa. To jest chyba poto żeby był porządek. Ale wiadomo, ze jak ktoś podpadnie potem cos ma urwane to juz napewno nic dobrego nie powie. Trzeba być najpierw samemu w porządku a potem wymagać od innych. Wtedy z czasem sa i podwyżki i nie ma narzekania.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-04-22 22:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-04-20 22:36:21]:
Michał jak jest tak OK.to powiedz ile ci potrąca co miesiąc.rzekomo za nadpłacony podatek, a co do picia to nie ładnie wrzucać wszystkich do jednego worka (jakoś trzeba podlizać się szefowi)
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-28 22:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-04-22 22:11:11]:
kto na jakiej grupie podatkowej jest to tak mu podatek wychodzi. Ja i wielu innych mamy grupe trzecia i nic nie jest wiecej potracane. Ale to normalne, że zawsze coś komuś nie bedzie pasowac. Zreszta jak się ma jakieś wątpliwości to najlepiej to samemu wyjaśniac. Kupe ludzi jakoś wszystko gra i pasuje.
zdjecie uzytkownika
Naki - 2015-04-30 03:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe wiem co sądzicie o ofertcie pracy pracownika budowlanego we Frankfurcie. Z tego co widzę to oferta się niedawno pojawiła więc może warto byłoby spróbować sowich sił.
zdjecie uzytkownika
ziuta12 - 2015-04-30 10:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój mąż tam zaczął pracę ale nie wiemy na jaki dzien miesiąca wypłatę dają ani co z rodzinnym na dziecko.Nic nikt nie wie a mój boi się zapytać żeby go z roboty nie wyrzucili może ktoś cos wie.Prosze o info w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-02 16:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i jest ok. Wyplata jest kolo diesiątego a o rodzinne też można sie starac albo samemu albo zapytac to dadzą na kogoś namiar. A tak to polecam.
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2015-05-16 16:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też potwierdzam że jest ok. Tylko jak niektórzy przyjeżdżaja żeby się migać albo chleją do upadłego i rozwalają kabiny itp. to nie ma się co dziwić, że mają potem problemy.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-02 22:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta12 - 2015-04-30 10:28:29]:
jak jest na polskiej firmie to niech zapomni o rodzinnym pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-13 16:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki w firmie Romopol ? Jest ustalona stawka godzinowa czy w zależności od miesiaca. ?
zdjecie uzytkownika
zołza - 2015-06-30 21:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepochlebne opinie o tej firmie to prawda.Potrącenia za mieszkanie ok.200 euro co miesiac,za internet,niektórzy nawet za dojazdy na budowę też płacą,za ubrania robocze takze potrącają.Podatek od wypłaty brutto,a później jeszcze od netto też potrącają.WYBÓR NALEŻY JEDNAK DO WAS.Nikt nikogo na siłę tam nie wysyła.Nie polecam....Tylko dla desperatów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Romopol?
Zadaj pytanie
alert