Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Romopol

Pracowałeś w firmie Romopol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pani cieśla - 2015-02-13 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka słyszałam że potrzebują teraz do niemiec cieśli szalunkowego. chętna jestem do takiej pracy, wiecie może czy to nadal aktualne? wiecie jakie konkretnie trzeba mieć kwalifikacje i predyspozycje żeby takie zatrudnienie u nich dostać? i najwazniejsza sprawa, nie wiem jak w niemczech ale wezmą kobietę na takie stanowisko
zdjecie uzytkownika
moczymorda - 2015-02-14 22:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani cieśla - 2015-02-13 15:00:25]:
Dziecko drogie jest miejsce dla Pani cieśli.Z przyjemnością sam cię przeszkolę,a nawet wystawię certyfikat.Od dawna szukamy Pani która skakałaby po szalunkach.
zdjecie uzytkownika
bezimienny82 - 2015-02-26 12:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem by sie wszystkiego dowiedzieć i prawda jest taka ze firma zatrudnia tylko tych co nie pracowali w NIEMCZECH tych których można wydymać na kasę nie polecam a tych którzy tam piją i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zax - 2015-02-27 19:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bezimienny82, przepraszam gdzie dzwoniłes i kto ci nagadał takich rzeczy? Pytam, bo nei wydaje mi się aby to mogło być prawdą. Chyba zreszta nie powiedzieli Ci tego w firmie. Po czym wywnioskowałes takie rzeczy? To w ogóle jest prawda, że jeśli pracowałem już w Niemczech to nie mam szans na przyjecie do Romopol?
zdjecie uzytkownika
bezimienny82 - 2015-03-02 09:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,,,,,,,PYTASZ GDZIE DZWONIŁEM ?,,,,,,,PEWNIE DO POŚREDNIAKA !!!!!!!!nr tel jest dostępny na każdej stronie rozmawiałęm z człowiekiem który werbuje tam ludzi i z jego gadki było wiadomo że mnie sie nie da przekręcić bo za dużo wiem jakie powinny być stawki i co z dietą która jakby nie było ci sie należy ktoś napisał ze tam pracują alkoholicy i panie które wchodzą głęboko w du,,,,,pkę szefowi ogłoszenia dawane są od roku czasu co dziennie wieć jest tam taka selekcja ze nie śwoiadczy to dobrze o tej firmie wydaje mi sie ze jesteś jej pracownikiem i bronisz jej godności ,,,,,,jeżeli jedno ogłoszenie podawane jest półtora roku to nie wierzę ze mają tyle budowlanych projektów tylko tylu ludzi sie na ch,,j nadaje to moje zdanie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-03-04 10:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezimienny82 - 2015-03-02 09:53:49]:
Panie Bezimienny.Mylisz się Pan trochę wrzucając wszystkich do jednego wora.Pracowałem w tej firmie rok czasu i wszystko było ok.A ty Panie Bezimienny sam masz problem pewnie z alkoholem,bo czuć to z wypowiedzi.I głupoty opisujesz.Podejrzewam, że pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś,i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz a pajacujesz.
zdjecie uzytkownika
bezimienny82 - 2015-03-05 15:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TĘPYTURZE!!!!!!!!!!!PROBLEMY Z ALKOHOLEM MA PARĘ MILIONÓW POLAKÓW MÓJ JEDYNY PROBLEM TO TAKIE KSIĘŻNICZKI JAK TY ZA KTÓRE BYŁEM KATRANY 8 RAZY PIERW SIE PRUJĄ POTEM SIE ROZPIE,,,,,,,,,,JĄ NA POLICJI CZYTAŁEM TWOJE POPRZEDNIE WYPOCINY cytuje Mietek Tępytur - 2014-09-23 07:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra i płaci dobrze.I nie 5 erło tylko 5 i pół.Potrzeba tu ludzi co lubią pracować i są silne chłopaki.I tępe ,bo nikt normalny tu nie będzie tyrał. PRACUJ DALEJ ZA 5.5 EURO BO NA WJĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ KIEDYŚ PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ZE CIE SPOTKAM I NIE BEDZIE ZMIŁUJ SIE NIE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-03-05 15:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezimienny82 - 2015-03-05 15:28:57]:
Bezimienny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Burak z ciebie,że nie czujesz w mojej dygresji ironii i szyderstwa którymi kwituję niektóre firmy.Co do spotkania,to czas pokaże.Takich pieniaczy,i idio... zazwyczaj unikam,no chyba żeby im przypierd....
zdjecie uzytkownika
artur72 - 2015-03-05 19:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierzę Mietek ten gość napisał co chciał skoro byłeś ich pracownikiem czemu tam nie pracujesz nie sądzisz ze skoro ogłoszenia są dawane codziennie to z nimi jest coś nie tak ktoś pisze że pracują tam alkoholicy skoro ktoś to napisał musiał to widzieć popieram bezimiennego
zdjecie uzytkownika
Adex77 - 2015-03-09 10:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały szef wydzwania do mnie codziennie i zapytuje kiedy przyjadę do pracy.Ale czytając te opinie wątpię w jego ładne gadanie.
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-03-16 23:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur72 - 2015-03-05 19:54:57]:
nie musiał tego wiedzieć , a po prostu ma może sam żal do tej firmy. przecież wiadomo kto pisze tego typu opinie. Sfrustrowani pracownicy którzy tak naprawdę sami nie wiedzą czego chcą w swoim życiu i starają się popsuć często markę byłym pracodawcom, bo Ci odwazyli się ich zwolnić... weźcie się lepiej za siebie
zdjecie uzytkownika
zofix - 2015-03-26 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałem tam ponad rok czasu sprawy rodzinne zmusiły mnie do tego abym wrócił do Polski, zawsze kasa była wypłacana na czas i bez problemu tak jak się umówiłem były przypadki że jak ktoś przyszedł do pracy w stanie nietrzeźwym to niestety wypad ale to chyba normalne przecież to budowa zresztą z tego co mi wiadomo to chyba w żadnej pracy nie można pracować pod wpływem... Tak firma spoko szef troche impulsywny ale czasem tak to bywa
zdjecie uzytkownika
ciesla - 2015-03-27 16:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2015-01-13 11:39:53]:
pracuje od stycznia i podatek jest odprowadzany od calej kwoty w niemczech, co jest dobre bo mozna sie o rodzinne w niemczech ubiegac. Akurat mieszkamy w nowowyremontowanej chacie i jest ok. A jak ktos zaczyna chlac to po tygodniu raczej wypada. Ogolnie jest wporzadku
zdjecie uzytkownika
Kedek - 2015-03-31 21:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzjamy, ze opinie pisza tylko sfrustrowani pracownicy, sa przeciez jeszcze opnie pochwalne ktore ktos musi pisac a to na pewno nie sa frustraci. mam nadzieje, ze powiecie mi cos na temat pracy tutaj w romopolu, bo niestety nie moge znalezc innych informacji niz tutaj na goworku. jak ktos pracuje niech to opisze
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-02 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję wyjazdu do pracy z tej firmy - jako majster i po przeczytaniu waszych wpisów waham się. Panowie czy ktoś może napisać prawdę, coś bez emocji?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz tutaj pracuje ponad dwa lata i to co niektorzy tu pisza to chyba za to ze zjechali dyscyplinarnie, bo normalnie jest stala ekipa i wszystko zawsze gralo. Czasem sie trafialy mieszkania gdzie bylo ciasniej ale w wiekszosci jest ok. Jak ktos chce pracowac i zna sie na rzeczy to polecam, a jak ma przyjechac zeby sie tylko gdzies przylepic a do tego jeszcze pic to lepiej niech zostanie w domu. Mi warunki pasuja, jest ciaglasc a to co przepracowane jest zaplacone.
zdjecie uzytkownika
dari14 - 2015-04-04 12:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przyjechalem z polecenia i jest ok. Póki się nie pije i ściemy na budowie nie robi to wszystko gra. Jest dobra organizacja i kasa tez jest placona, a wiadomo że na premie to już trzeba zaslużyć ale i tak są dodatki tak jak na świeta. Narazie polecam
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-08 16:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze mi powiedziec na temat tej firmy czy sa wyplacalni jaka ogolnie panuje atmosfera czy rejestruja
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-08 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-04-08 16:00:43]:
witam, akurat tak sie sklada ze jestem tu zarejstowany i problemu z tym nie ma zadnego. Na budowach czasem ogien ale tro jak wszedzie, a z placeniem jest na czas i raczej w wiekszosci pasuje tak jak sie kto ugada
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-09 12:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedż na michał
dzięki za opinie
zdjecie uzytkownika
żbik - 2015-04-16 00:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcecie pić pracy to wiadomo, że nie można. Takie rzeczy to tylko w Polsce i to ostatnimi czasy już nie zawsze. Plusem dużym jest to że są wypłacalni.
zdjecie uzytkownika
JANUSZ - 2015-04-18 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-04-08 21:42:31]:
przykro mi, mogę stwierdzić że płacą na czas,ale Zbyszek reguluje stawki tak jak mu pasuje a dowiadujesz się już po fakcie,wymyśla jakieś potrącenia a gdy się będziesz zwalniał to już jesteś w plecy min (500e )przed wyjazdem dowiedz się coś o regulaminie firmy...NIE ,NIE,NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-20 22:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JANUSZ - 2015-04-18 14:52:42]:
Wiadomo, ze jak sie podpadnie czy cos nabroi to sa potrącenia , ale jak jest sie ok to kasa tez gra. A z tego co wiem to z regulaminu może być cos urwane jak gościu będzie pił w pracy albo zachla i se nie przyjdzie i ktoś to potwierdzi czy jak sie zabierze i pojedzie bez słowa. To jest chyba poto żeby był porządek. Ale wiadomo, ze jak ktoś podpadnie potem cos ma urwane to juz napewno nic dobrego nie powie. Trzeba być najpierw samemu w porządku a potem wymagać od innych. Wtedy z czasem sa i podwyżki i nie ma narzekania.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-04-22 22:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-04-20 22:36:21]:
Michał jak jest tak OK.to powiedz ile ci potrąca co miesiąc.rzekomo za nadpłacony podatek, a co do picia to nie ładnie wrzucać wszystkich do jednego worka (jakoś trzeba podlizać się szefowi)
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-28 22:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-04-22 22:11:11]:
kto na jakiej grupie podatkowej jest to tak mu podatek wychodzi. Ja i wielu innych mamy grupe trzecia i nic nie jest wiecej potracane. Ale to normalne, że zawsze coś komuś nie bedzie pasowac. Zreszta jak się ma jakieś wątpliwości to najlepiej to samemu wyjaśniac. Kupe ludzi jakoś wszystko gra i pasuje.
zdjecie uzytkownika
Naki - 2015-04-30 03:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe wiem co sądzicie o ofertcie pracy pracownika budowlanego we Frankfurcie. Z tego co widzę to oferta się niedawno pojawiła więc może warto byłoby spróbować sowich sił.
zdjecie uzytkownika
ziuta12 - 2015-04-30 10:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mój mąż tam zaczął pracę ale nie wiemy na jaki dzien miesiąca wypłatę dają ani co z rodzinnym na dziecko.Nic nikt nie wie a mój boi się zapytać żeby go z roboty nie wyrzucili może ktoś cos wie.Prosze o info w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
mike - 2015-05-02 16:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i jest ok. Wyplata jest kolo diesiątego a o rodzinne też można sie starac albo samemu albo zapytac to dadzą na kogoś namiar. A tak to polecam.
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2015-05-16 16:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też potwierdzam że jest ok. Tylko jak niektórzy przyjeżdżaja żeby się migać albo chleją do upadłego i rozwalają kabiny itp. to nie ma się co dziwić, że mają potem problemy.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-02 22:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta12 - 2015-04-30 10:28:29]:
jak jest na polskiej firmie to niech zapomni o rodzinnym pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-06-13 16:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki w firmie Romopol ? Jest ustalona stawka godzinowa czy w zależności od miesiaca. ?
zdjecie uzytkownika
zołza - 2015-06-30 21:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepochlebne opinie o tej firmie to prawda.Potrącenia za mieszkanie ok.200 euro co miesiac,za internet,niektórzy nawet za dojazdy na budowę też płacą,za ubrania robocze takze potrącają.Podatek od wypłaty brutto,a później jeszcze od netto też potrącają.WYBÓR NALEŻY JEDNAK DO WAS.Nikt nikogo na siłę tam nie wysyła.Nie polecam....Tylko dla desperatów.
zdjecie uzytkownika
jon - 2015-07-05 14:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ BEZNADZIEJNEJ FIRMY. NAJGORSZY W NIEJ JEST JEJ WLASNY SZEF. KTORY JEST POPROSTU WULGARNY WOBEC PRACOWNIKÓW I WOGOLE NIE MA SZACUNKU DLA NICH> POTRĄCA ZA MIESZKANIA @))EURO ZA DOJAZDY ZA DZIEN PO ^ EURO I ZABIERA ZA NARZ<EDZIA LUB UBRANIA ROBOCZE JESLI WEZMIECIE U NIEGO> TAKZE JAK NAJDALEJ OD TAKICH ZŁODZIEJI POLSKICH JAK TA FIRMA> KTOS ZE SLABYMI NERWAMI NIE WYTRZYMA ANI DNIA> FIRMA DLA DESPERATOW!!!
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-07-06 23:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem tam zatrudniony juz drugi rok i nie mam większych problemów. To co sie umówiłem to mam. Płaca na czas i im więcej sie godzin pracuje tym więcej sie ma w miesiącu. Ubrania dojazdy itp nie sa potrącane. Ale ktoś pisze ze jest inaczej to ciekawe, ale nie ma sie co dziwić jak jeden z drugim przyjedzie na pare dni narobi bałaganu a potem sie zrywają i maja najwiecej do powiedzenia. Ja tam mam tu cały czas prace i zarobić tez można ale zadymiarza sie napewno tu nie spodoba i może dobrze bo z takimi mieszkać to bym nawet nie chciał. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2015-07-08 21:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, jak sie ugadasz tak masz. Mieszkanie w większości przypadków z tego co wiem to sie zgadza ale te inne potrącenia jak sie jest zameldowanych to nie maja miejsca. Heh a szef to tak juz jest, jak sie wszystko dobrze toczy to jest spoko a jak ktoś wywija numery a rożnie bywało to chyba normalne ze sobie nie może na wszystko pozwolić. Ale to juz każdy ma swój punkt widzenia. Ja nie mogę narzekać, jak ma sie problemy to tez czasem pomogą.
zdjecie uzytkownika
estro - 2015-07-10 01:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze, dobrze to wiedzieć, że można liczć na pracodawcę, myślę że jest to ważne szczególnie jak ktoś decyduje się na wyjazd do pracy, bo wiecie sama decyzja o wyjeździe za granicę jest ciężka moim zdaniem, bo sam teraz rozważam pracę dla rompolu we Frankfurcie nad Menem jako murarz. Tylko ciężko przełamać się na wyjazd
zdjecie uzytkownika
andriu - 2015-07-12 23:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [estro - 2015-07-10 01:36:39]:
jest ok ogolnie. Jak sie chce pracowac to pracy tu do oporu. Na miejscu tez jest to zorganizowane iwszystko i funkcjpnuje. Wiadomo, ze jak sie ma juz doswiadczenie na kontraktach to jest latwiej.
zdjecie uzytkownika
Jugo - 2015-07-13 18:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich którzy tam pracują i którzy już nie pracują,muszę powiedzieć że te dobre opinie to pisze Radek,Waldek albo inny ........w tej firmie pracują ludzie po parę lat ale na Niemieckiej firmie a nie na Polskiej,tam jest firma w firmie i nikt nikomu nie pomoże,jak pracujesz i dajesz z siebie wszystko to jest ok ,ale niech ci się coś stanie to zostajesz sam sobie,omijajcie tą jirmę,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
SO Good - 2015-07-13 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hi,witam i nie wiem kto wypisuje te brednie o dobrym pracodawcy,ok wypłata jest na czas,ale kochani nie piszcie bredni miodku tam nie ma,Ja zwalniając się z tamtej firmy odżyłem ,teraz mam 10euro /h i tak płacę za mieszkanie też 200 euro ale ubrania do pracy dostaję za free ,tu jest spoko a tam to porażka,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Yo - 2015-07-13 18:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę coś dodać bo nie wytrzymam,najlepszy jest szef ;wie wszystko,robi wszystko i nie lubi jak gamonie się sprzeciwiają małpoludy jedne.
zdjecie uzytkownika
tata1 - 2015-07-13 18:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to nie wypał opinie daje kierownik oraz majster, pozytywne, negatywne dają tylko ludzie którzy mieli styczność z tą firmą odradzam tej firmy prezes oszukuje przez telefon obiecuje cuda lecz to są tylko słowa z jego strony a podczas pracy występuje to całkiem inaczej. Zanim przyjedziesz do tej firmy zastanów się 2 razy a atmosfera na budowach jest poniżej 0. Pozdrawiam! Jeżeli ktoś nie wierzy niech sam spróbuje.
zdjecie uzytkownika
tata1 - 2015-07-13 18:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak jest dobrze to podaj swój nr telefonu dla wszystkich ludzi którzy wyjeżdżają bo ja wiem, że jest bardzo źle! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andriu - 2015-07-14 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O widze, ze tu ktos bardzo niezadowolony sie pare razy wypowiedzial, moze powiesz jeszcze kto Ty jestes, bo to wyglada tak jakbysmy pracowali w dwoch roznych firmach. Bo nic bym nie mowil jakby to sie i mnie nie tyczylo ale widac, ze jestes jednym z tych co wpadaja do firmy siac zamęt tylko a potem jeszcze maja pretensje. I widać, ze masz bardzo ograniczone informacje kto ile pracuje zarabia i co dostaje. Prawda jest taka, ze my jak tu pracujemy juz dłuższy czas to nie możemy narzekać, jest tak jak było umówione. Ale jak i tak sie zawsze ktoś znajdzie co będzie chciał na firmę tylko nap... Ja mam tu ok, pracuje sie cały czas i w rożnych miejscach z kasa jest w porządku wszystkie dodatki ubrania itp. tez sa i jakoś za to nie płace. Także mogę polecić dalej. A z reszta każdy powinien sam zobaczyć, bo opierać sie na tym co kto pisze to może byc rożnie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nissan - 2015-08-18 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W część opinii o romopol'u nie ma co wierzyć, zauważcie, że niektóre opinie to ciąg wpisów zaraz po sobie, w odstępie kilku minut, ewidentnie ktoś z premedytacją tworzy takie wpisy i nie wiadomo, czy są one prawdziwe, ja szczerze powiedziawszy powątpiewam. Firma szuka do pracy w Niemczech to tez sporo zależy od miejsca w które się trafi.
zdjecie uzytkownika
wiśnia - 2015-09-11 17:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy którzy pracowali w Augsburgu narzekają bo jak zawsze na takich budowach jest orka facet jest wypłacalny robię tu półtora roku a jak większość szefów musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak dalej jest spoko nie wytrzymała większość tempa hihihihihi a co chodzi o kinder geld tak jest jakaś żona pisała no mojego kolegi wszędzie Panowie dobrze gdzie nas nie ma ale jest ok po prostu trzeba się przyzwyczaić siemka
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-09-18 02:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiśnia - pewnie, że czasem ludzie mocno przesadzają i nie do końca wiem, jaka jest przyczyna wystawianie niepochlebnych i nie do końca prawdziwych komentarzy. Wszędzie trzeba pracować, za ładne oczy zarobki nagle nie wzrosną. Na pewno ten kto się stara, jest odpowiednio wynagrodzony. Chyba nie ma rotacji żadnej, bo ostatnio nikogo nie poszukiwali.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-11-22 10:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Naki - 2015-04-30 03:54:11]:
nie polecam, to firma zlodziejska, i nie dajcie sie wpakowac w 3 grupe podatkowa bo bedziecie sie musieli rozliczac w niemczech, i jeszcze jedno okradaja z urlopu a tobie wpisuja ze byles na urlopie, daja na umowie 14,20 a placa po 5 do 8 euro, tak jak chca, ale mam nadzieje ze za chwile ta firma wyleci z hukiem z niemiec, tak jak allbau, walbud, budopex i romopol. to ta sama firma tylko pod inna nazwa
zdjecie uzytkownika
dos - 2015-11-25 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nadal systematycznie pojawiają się jakieś ogłoszenia o pracę tej firmy, szczególnie są to ogłoszenia do pracy na budowie, no i nie możliwe jest to żeby ucinali aż 2/3 zarobków, mogą uciągć do 10 euro za godzinę ale to dlatego że właśnie często zapewniają mieszkania właśnie za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
pogod - 2016-04-09 17:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dos, nie słysząłem aby aż tak wiele było pomocy z ich strony. Ale mogę się mylić. Chciałbym mieć pewność, że romopol gdy zatrudni mnie będzie zatrudniał na umowę o pracę - dajcie proszę znać - będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Pstro - 2016-05-11 19:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo dobrej pracy w Niemczech jest do wyjęcia, jeśli oczywiście ktoś potrzebuje i próbuje się dostać to znajdzie, bardzo mocno polecam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Romopol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert