brak logo

Romopol

Frankfurt am Main

Opinie o Romopol

mike 2015-05-02 16:21:56
Ja tam pracuje i jest ok. Wyplata jest kolo diesiątego a o rodzinne też można sie starac albo samemu albo zapytac to dadzą na kogoś namiar. A tak to polecam.
1
pawlo 2015-05-16 16:25:59
też potwierdzam że jest ok. Tylko jak niektórzy przyjeżdżaja żeby się migać albo chleją do upadłego i rozwalają kabiny itp. to nie ma się co dziwić, że mają potem problemy.
Janusz 2015-06-02 22:01:33
jak jest na polskiej firmie to niech zapomni o rodzinnym pozdrawiam
Pytający 2015-06-13 16:22:44
Jakie są zarobki w firmie Romopol ? Jest ustalona stawka godzinowa czy w zależności od miesiaca. ?
zołza 2015-06-30 21:44:21
Niepochlebne opinie o tej firmie to prawda.Potrącenia za mieszkanie ok.200 euro co miesiac,za internet,niektórzy nawet za dojazdy na budowę też płacą,za ubrania robocze takze potrącają.Podatek od wypłaty brutto,a później jeszcze od netto też potrącają.WYBÓR NALEŻY JEDNAK DO WAS.Nikt nikogo na siłę tam nie wysyła.Nie polecam....Tylko dla desperatów.
jon 2015-07-05 14:39:26
NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ BEZNADZIEJNEJ FIRMY. NAJGORSZY W NIEJ JEST JEJ WLASNY SZEF. KTORY JEST POPROSTU WULGARNY WOBEC PRACOWNIKÓW I WOGOLE NIE MA SZACUNKU DLA NICH> POTRĄCA ZA MIESZKANIA @))EURO ZA DOJAZDY ZA DZIEN PO ^ EURO I ZABIERA ZA NARZ<EDZIA LUB UBRANIA ROBOCZE JESLI WEZMIECIE U NIEGO> TAKZE JAK NAJDALEJ OD TAKICH ZŁODZIEJI POLSKICH JAK TA FIRMA> KTOS ZE SLABYMI NERWAMI NIE WYTRZYMA ANI DNIA> FIRMA DLA DESPERATOW!!!
1
edek 2015-07-06 23:36:21
Witam, jestem tam zatrudniony juz drugi rok i nie mam większych problemów. To co sie umówiłem to mam. Płaca na czas i im więcej sie godzin pracuje tym więcej sie ma w miesiącu. Ubrania dojazdy itp nie sa potrącane. Ale ktoś pisze ze jest inaczej to ciekawe, ale nie ma sie co dziwić jak jeden z drugim przyjedzie na pare dni narobi bałaganu a potem sie zrywają i maja najwiecej do powiedzenia. Ja tam mam tu cały czas prace i zarobić tez można ale zadymiarza sie napewno tu nie spodoba i może dobrze bo z takimi mieszkać to bym nawet nie chciał. Pozdrawiam
1
zbrojarz 2015-07-08 21:46:16
Powiem tak, jak sie ugadasz tak masz. Mieszkanie w większości przypadków z tego co wiem to sie zgadza ale te inne potrącenia jak sie jest zameldowanych to nie maja miejsca. Heh a szef to tak juz jest, jak sie wszystko dobrze toczy to jest spoko a jak ktoś wywija numery a rożnie bywało to chyba normalne ze sobie nie może na wszystko pozwolić. Ale to juz każdy ma swój punkt widzenia. Ja nie mogę narzekać, jak ma sie problemy to tez czasem pomogą.
andriu 2015-07-12 23:28:41
jest ok ogolnie. Jak sie chce pracowac to pracy tu do oporu. Na miejscu tez jest to zorganizowane iwszystko i funkcjpnuje. Wiadomo, ze jak sie ma juz doswiadczenie na kontraktach to jest latwiej.
1
Jugo 2015-07-13 18:23:23
Witam wszystkich którzy tam pracują i którzy już nie pracują,muszę powiedzieć że te dobre opinie to pisze Radek,Waldek albo inny ........w tej firmie pracują ludzie po parę lat ale na Niemieckiej firmie a nie na Polskiej,tam jest firma w firmie i nikt nikomu nie pomoże,jak pracujesz i dajesz z siebie wszystko to jest ok ,ale niech ci się coś stanie to zostajesz sam sobie,omijajcie tą jirmę,pozdrawiam.
1
SO Good 2015-07-13 18:34:49
Hi,witam i nie wiem kto wypisuje te brednie o dobrym pracodawcy,ok wypłata jest na czas,ale kochani nie piszcie bredni miodku tam nie ma,Ja zwalniając się z tamtej firmy odżyłem ,teraz mam 10euro /h i tak płacę za mieszkanie też 200 euro ale ubrania do pracy dostaję za free ,tu jest spoko a tam to porażka,nie polecam.
Yo 2015-07-13 18:38:19
Muszę coś dodać bo nie wytrzymam,najlepszy jest szef ;wie wszystko,robi wszystko i nie lubi jak gamonie się sprzeciwiają małpoludy jedne.
tata1 2015-07-13 18:41:28
ta firma to nie wypał opinie daje kierownik oraz majster, pozytywne, negatywne dają tylko ludzie którzy mieli styczność z tą firmą odradzam tej firmy prezes oszukuje przez telefon obiecuje cuda lecz to są tylko słowa z jego strony a podczas pracy występuje to całkiem inaczej. Zanim przyjedziesz do tej firmy zastanów się 2 razy a atmosfera na budowach jest poniżej 0. Pozdrawiam! Jeżeli ktoś nie wierzy niech sam spróbuje.
tata1 2015-07-13 18:47:02
jak tak jest dobrze to podaj swój nr telefonu dla wszystkich ludzi którzy wyjeżdżają bo ja wiem, że jest bardzo źle! Pozdrawiam
andriu 2015-07-14 22:01:02
O widze, ze tu ktos bardzo niezadowolony sie pare razy wypowiedzial, moze powiesz jeszcze kto Ty jestes, bo to wyglada tak jakbysmy pracowali w dwoch roznych firmach. Bo nic bym nie mowil jakby to sie i mnie nie tyczylo ale widac, ze jestes jednym z tych co wpadaja do firmy siac zamęt tylko a potem jeszcze maja pretensje. I widać, ze masz bardzo ograniczone informacje kto ile pracuje zarabia i co dostaje. Prawda jest taka, ze my jak tu pracujemy juz dłuższy czas to nie możemy narzekać, jest tak jak było umówione. Ale jak i tak sie zawsze ktoś znajdzie co będzie chciał na firmę tylko nap... Ja mam tu ok, pracuje sie cały czas i w rożnych miejscach z kasa jest w porządku wszystkie dodatki ubrania itp. tez sa i jakoś za to nie płace. Także mogę polecić dalej. A z reszta każdy powinien sam zobaczyć, bo opierać sie na tym co kto pisze to może byc rożnie. Pozdrawiam
wiśnia 2015-09-11 17:20:05
wszyscy którzy pracowali w Augsburgu narzekają bo jak zawsze na takich budowach jest orka facet jest wypłacalny robię tu półtora roku a jak większość szefów musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak dalej jest spoko nie wytrzymała większość tempa hihihihihi a co chodzi o kinder geld tak jest jakaś żona pisała no mojego kolegi wszędzie Panowie dobrze gdzie nas nie ma ale jest ok po prostu trzeba się przyzwyczaić siemka
lolo 2015-11-22 10:44:48
nie polecam, to firma zlodziejska, i nie dajcie sie wpakowac w 3 grupe podatkowa bo bedziecie sie musieli rozliczac w niemczech, i jeszcze jedno okradaja z urlopu a tobie wpisuja ze byles na urlopie, daja na umowie 14,20 a placa po 5 do 8 euro, tak jak chca, ale mam nadzieje ze za chwile ta firma wyleci z hukiem z niemiec, tak jak allbau, walbud, budopex i romopol. to ta sama firma tylko pod inna nazwa
Niewyplaceni ludzie 2016-07-20 18:47:17
OSTRZEGAM: wszystkich przed tymi oszustami,
Zbyszkem romanskim, synem- radkiem romanskim,I szwagrem waldkiem zyganowskim. Ci trzej Ludzie w offenbach.sciogajo ludzi do pracy I przewaznie niema pracy,albo co najgorsze so niewyplacalni, ale ta firma romopol. Albo rumpol,albo Albau. To jedni ludzie.przez ostatnich pracownikow,ktorzy zostali niewyplaceni.firma zostala podana do policji skarbowej,do zoll do sodu,i do firmy windykacyjnej. Naprawde ostrzegam ludzi ktorzy szukali by tam pracy.z.romanski na Samym poczotku muwi pieknie,a tak naprawde so niewyplacalni. Najgorszej w firmie majo murarze,so traktowani jak psy. To posrednictwo pracy, bez przyszlosci. Fikcyjne biuro,majo na offenbach,Ulica Miteli. Niedlugo ukarze sie regulamin tej firmy, to pekniecie ze smiechu.....,,,,
..................... 2016-07-20 20:09:46
Tragedia jeszcze raz tragedia to nie firma to pośrednictwo pracy które daje ogłoszenia do niemieckich gazet i jak jakimś firmą brakuje ludzi to dzwonią i wynajmują ich, fachowcy chodzą i sprzątają budowy .Dla szefa każdy to debil degenerat recydywista itp o urlopach to wogóle trzeba zapomnieć raz na 3 miesiące na 2 dni i to z pretensjami. I ciągle potrącenia za jakieś rzeczy z kosmosu .kiedyś ludzie przyjechali do pracy i po 3 dniach pojechali do domu bo nie było pracy .....kabaret i kino
Zniszczyc romopol 2016-07-20 20:12:26
Potwierdzam, Romanski to niewyplacalny czlowiek A drugi to waldemar zyganowski.dwaj szwagrowie. Co sciogajo ludzi z polski,zeby zarabiali na nich. TO SO LUDZIE KTZuRZY NIEPLACO ZAROBIONYCH PIENIEDZY. Ludzie pracujo na polskich dzialalnosciach,za 11,50euro
Minus luzko w mieszkaniu 9 osob. 200euro
Minus auto 150euro, a ludzie na polskich umowach to majo 9 euro I placo podatki po 280 euro.niedaj boze zachorowac,wyrzucony od razu. Minusuje za wszystko,Ludzie obudzcie sie !!!!!!!
To nie czlowiek no czlowiek przynajmniej wyplaci ,a on nieplaci.fuzo ludzi co wiggle niedostali pieniedzy
Andrzej 2016-07-20 22:02:31






Romopol- dno, dno,
Agencja pracy..,,,,,
Niewyplacalni......,,
Rafael 2016-07-21 19:45:41
Witam! Czytam to wszystko I rece opadajo.
Jak takie cos w 21wieku. Mozliwe.mam 50 Lat jestem cieslo,pracowalem u tych oszustow bardzo dawno.i wtedy jeszcze placili,ale za wszystko odtrancali,czasami podwojnie bo Tirowiec sie pomylil.niemozemy zrobic tak ze wyjezdzamy za granice, a swoj swojego okrada.niech kazdy pisze jak on cie oszukal .....
ROMOPOL-Banda oszustow!!!!!!!!
Szczesciarz 2016-07-22 07:45:49
Bylem zainteresowany praco w Romopol albo Albau. To swiecie ruzne firmy prowadzi je jeden czlowiek zbyszek Romanski.tylko zmienila wlascicieli. Byla na radka, naxywala sie radbud, na waldka walbud. Teraz wymyslili sobie Albau, zmieniajo nazwy no nikt niechce unich pracowac. Poniewaz oszukujo na wyplatach,obcinajo olé sie da, a jak sie zwalniasz to ostatniej wyplaty niewidzisz. Jest to jak w serialu KLAN.
Cala rodzina stars sie dorobic na obcych ludziach.
Mirek 2016-07-22 07:53:12






Wisniewski bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowi nikt chyba niedal rade wejsc, jak ty. I tak cie zwolni, dokladnie wiesz jak on ludzi traktuje.szefa mozna miec wielu a kolegow????? Piszcie tylko prawde
Gdzie macie wszystko? Chyba odtrocone! Za dojazdy, mieszkania! Ile ludzi pracuje miejscowych,na czarno! Miej swoj honor
Jacek 2016-07-22 08:43:19
Pracowalem w romopol 0.6 miesiecy.
I tylko dla tego no byla zima.
Polska dzialalnosc-12euro minus mieszkanie 200euro I minus auto 150
Do tego zus. Wychodzi 7.50euro na reke. Do tego trzeba sie statac zeby otrzymac te pieniodze.
Nie POLECAM!!!!!!!!
Krzysztof 2016-07-22 08:48:51







Niewypisujcie bzdur!!!!!!!!
Romanski Zbigniew jest niewyplacalny!!!!!
Jak ktos chce byc bez pieniedzy? Zapraszam do Romopol
Sosiad z zielonej 2016-07-22 12:10:32







Co tu wypisujesz? Radek wszystko pisze podstawia sie pod ludzi. Ta firma to jedna wielkie nieporozumienie.
Wykorzystujo ludzi I nieplaco zarobionych pieniedzy......,,,,,,
1
Miastowy 2016-07-22 12:22:28





Jaki remount? Ludzie nie czytajcie tego to wszystko klamstwa wypisywane przez radusia syneczka!!!! I przez kierowco Tira waldusia!!!!!!! Romanski na hotel na ulicy miteli w mieszkaniu so karaluchy! A na tej ulicy mieszkaniu same turki, potent na na ulicy Fritz-remy 13. 9. 5 w blokach wynajmuje mieszkaniu. Za mieszkanie placi 800euro, a z jes ego czlowieka sciogajo 200euro. Na mieszkaniu pomieszkuje okolo 10 ludzi.to juz zarabia na czysto 1200euro. Ten czlowiek scioga za wszystko, a w mieszkaniach jest wszystko przyniesione z wystawek-z smietnikow. Niewiescie tym dobry my opinio to wszystko pisze Romanski I Zyganowski. Ta firma to pomylka!!!!!!
1
Arek 2016-07-22 12:44:06
Pracuje w tym bagnie no niechce mi sie ciezko pracowac. Jestem zbrojarz a pol roku sprzotam ulice w Romopol.
Ale z kaso ciezko,obcina Zbigniew Romanski za wszystko.dzwoni marudzi,za auta.za mieszkania. Brak organizacji!!!!! Ostatniej wyplaty to nikt niewidzi zostawiasz dla synka radusia! Na Jego wynajete mieszkanie,albo na nowe Audi.
Niech majo wszystko,ale Ludzio niech zaplaco zarobione pieniodze!!!!!!!!
Przyjaciel waldusia 2016-07-22 15:43:21
To prawda (usunięte przez administratora) jest niewyplacalny Sam czekam za pieniedzmi, mysli ze jak nieodbiera ,albo sie rozlancza.to moze niewyplacic zarobionych pieniedzy.
Z nim to trzeba krutko I na temat, trzeba isc do zoll,do skarbowki. Wzbogaci sie w niemczech na tym ze niewyplaca zarobionych pieniedzy ludziom. Szkoda ze niezyjemy w sredniowieczu, Takich to Zaraz na stos,albo do kata glowe ucioc. Oszustow to oszust nic zero sie nie na uczy. A napewno juz szacunku do swoich ludzi -tylko ich wyzywa od debili,pijakow,I co najlepsze malpoludow.
No ale zdrugiej strony na racje.....
SWOJ DO SWOJEGO CIOGNIE!!!!! A najlepszy to jeszcze jest w.Zyganowski on to wogle kierowca ciezarowki, wziol go szwagier do biura. Polskie przyslowie muwi ,,WPUSC GBURA DO BIURA,TO CI
ATRAMENT WYPIJE."zachowuje sie jak caly Szef a jest tylko od wydawania zaliczek,a I w romopolu zaliczki tylko 50 euro na tydzien. I od wydawania rekawic albo butow.jest jeszcze radek Romanski,ale on to wale niema nic do powiedzenia.miec takie go ok a to juz nakazanie.
Dla tego jak wszyscy tu piszo uwazajcie,I nie warts pracowac w Romopol. Albo jak ktos lublina zadarmo.
Zbigniew 2016-07-22 15:49:36
Proponuje zmieniajo nazwe z Romopol na RUMPOL to moze jeszcze ktos przyjedzie,a tak po tym jak sie dowiedzialem ze Romanski jest niewyplacalny to
Zycze powodzenia
Muminek 2016-07-24 08:08:34
Jestem murarzem zalezalo mi na pracy w tej firmie. Ale jak to wszystko przeczytalem. To odechcialo sie wszystkiego.......
Romopol-porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolega Radusia 2016-07-24 15:27:47
Zbigniew Romanski Romopol
Jest to firma ktora juz dawno powinna byc zamknieta. Wlasciciel to oszust ktury nieplaci zarobionych pieniedzy.
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majster romanskiego 2016-07-25 22:26:54
Romopol-szambo, gnojowka
Banda oszustow!!!!
Szef tylko wyzywa ludzi od debili I malpoludow.
Problem z pieniedzmi
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niewyplaceni 2016-07-26 19:36:19
Firma Romopol jest wezwana do sodu, 9 swiadkow zeznawalo przeciwko zbyszkowi Romanskiemu. Bylismy w zoll. U adwokata. W skarbowce
Opowiedzialem z kolegami Jaka jest firma Romopol.
Zbigniew Romanski to oszust ,
Radek Romanski,waldemar Zyganowski
Ci Ludzie wykorzystujo polakow kturzy przyjezdzako do niemiec zarobic pieniodze.
PRECZ Z ROMOPoLEM
PRECZ Z OSZUSTAMI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Andy 2016-07-26 21:10:20
Romopol to szaise!!!!!!!!!!
Krzysztof 2016-07-27 06:23:51
To wszystko prawda co Ludzie wypisujo Sam pracuje,ale terz bede sie zwalnial tylko juz wiem ze ostatniej dni do 10 tego nikt mi nie zaplaci
Firma oszukujesz lie sie da
Nie melduje,Sam placisz ogromne podatki, zabiera twoj urlop
Katastrofa!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM
1
Kolega 2016-07-27 06:26:13
Krzysiek masz racje
Szuka my inner pracy.......,
Romopol
(usunięte przez administratora)
Okradzeni 2016-07-27 21:45:35
Oszusty oszusty oszusty
Nigdy sie niezmienio
Banda zlodzieji
(usunięte przez administratora)
1
Niewyplaceni 2016-07-27 21:54:37
Romanski rozlicz ludzi za czerwiec
Jestescie OSZUSTAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestescie Podani do sodu !!!!!!!!!!!
Skonczcie oszukiwac I okradac ludzi
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
1
Bartek 2016-07-30 12:39:11
Mnie Tez niewyplacili
Prosilbym jakies namiary
To Tez bym z Wami poszedl do zoll do sodu.
(usunięte przez administratora)tak sie nauczyl wykorzystywac ludzi. Kturzy namiego pracujo!!!
Powinni zamknoc to firme
Raz na zawsze!!!!
Czeresnia 2016-08-07 19:52:49
Praca jest albo Jej niema!
Tak samo z pieniedzmi
Szczerze NIE POLECAM
Marcin 2016-08-09 06:24:33
Syzyfowa Praca



Pracujesz a nic z tego niema.....

-pieniedzy......
1
Adi 2016-10-16 08:10:41
Złodziejska firma wystawiają lewe faktury i robią sztuczne koszta. Niewypłacalni powinien się zająć tą firmą zoll.Nie polecam.
kas 2016-10-16 15:15:22
a skąd masz takie informacje, że tak jest? poki co firma działą i chyba nikt nie zwracał nikomu uwagi, że dochodzi do taich akcji?
Szypki 2016-11-30 14:09:45
Witam wszystkich byłych pracowników tej śmiesznej firmy....;Szukam ludzi którzy pracowali w tej firmie i zechcieliby zeznawać w sprawie przeciwko tym oszustom,podaję e-maila ; podzial35@op.pl
PROSZĘ O SZYBKĄ DECYZJĘ BO SAM NIE DAM RADY NIC ZROBIĆ,
Szypki 2016-11-30 14:22:01
Panie Andrzeju,proszę o kontakt,zostałem oszukany.
Szypki 2016-11-30 14:29:04
Panie Bartku,proszę o kontakt,zostałem oszukany podobnie jak pan
Szypki 2016-11-30 14:31:40
Panie ,proszę o kontakt,zostałem oszukany podobnie jak pan,zakładam sprawę w sądzie.
Szypki 2016-11-30 14:40:06
SZUKAM LUDZI DO ZAŁOŻENIA POZWU PRZECIWKO TEJ FIRMIE I ROMAŃSKIEMU !!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Romopol - Frankfurt am Main
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol