Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Romopol

Pracowałeś w firmie Romopol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-01 13:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-12-04 08:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już kilka lat i dziwią mnie opinie, które widze. Ale widać najwięcej mają do powiedzenia ci z którymi są problemy w pracy albo na mieszkaniu. Jestem zarejstrowny i płace tylko za mieszkanie, ale i tak zostaje powyżej 2 tys. a podwykonawcy mają jeszcze wiecej. Ja tak jak i wszyscy co tu dłużej pracują jesteśmy z współpracy zadowoleni. Przez te wszystkie lata nie było nawet dnia przestoju, a jak chciałem, gdzieś wziąć wolne też nie było z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2013-12-09 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiek, a ile dokładnie Cie wynosi to mieszkanie z romopol? No i możesz opisac jak z wyposażeniem i z kim mieszkasz?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-12-11 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie 180 przy centrum, ale jakby chciał coś wynająć samemu to wszystko jest tu droższe. Wyposażenie jest kompletne, wszystko co trzeba nawet internet. My mieszkamy w dwójke na pokoju, ale są też większe trzyosobowe. Ogólnie jest tak, że jak już jest dograna ekipa i nie piją to mieszka sie ok
zdjecie uzytkownika
ciesla - 2013-12-14 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wporządku, kasa zawsze wyplacana, roboty dużo. I jak się zna na robocie to jest ciąglość i można zarobic
zdjecie uzytkownika
P.D. - 2013-12-15 13:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porzadku.Pracuje od niedawna i potwierdzam pochlebne opinie.Co nieczesto mozna napisac o innych pracodawcach.Ludzie ok.
zdjecie uzytkownika
maniek....................... - 2013-12-24 06:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwacie nie pozytywne opinie na temat firmy....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-24 12:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam mieszkamy po 9 osób w trzech pokojach , szefostwo nie ma pojęcia o pracach budowlanych.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2013-12-26 20:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy mieszka się we 2-3 w pokoju, a mieszkanie ile ma takich pokoi mieszkalnych? Trzy, jak pisze pracownik? Łazienka i kuchenka jest jedna?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-28 18:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ma firma opinie to lipa nie firma
zdjecie uzytkownika
Zax - 2013-12-28 23:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, to znaczy jaka ma opinię, może napisałbys swoją opinie skoro pracujesz w romopol? Wielkie dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-01-06 18:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmie już prawie rok i nie moge powiedzieć złego słowa, chociaż sie czasem trafi mieszkanie gdzie jest troche ciaśniej, ale jak idzie się z ludzmi dogadac to jest ok. Z kasą czy zaliczkami nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-01-06 23:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbrojarz, a gdzie dokładnie pracujesz? W ile osób mieszkacie, jakie warunki na tych kwaterach? Co jaki czas zjeżdżasz do Polski?
zdjecie uzytkownika
matii - 2014-01-08 16:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze delikatnie.pracujmy i nie dajmy się wykorzystywać.polak polaka nie może ruchac
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-01-20 22:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z postem powyżej, trzeba pracować i zachowywać jako taką jedność narodową, zwłaszcza pracując w Romopol.
zdjecie uzytkownika
o - 2014-02-12 12:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) 0,25-0,30 z tego koszt paliwa i zostają marne grosze nie polecam !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
toldi - 2014-02-17 17:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może piszcie o jakich stanowiskach mowa, bo romopol zatrudnia z pewnością na kilku, przez niedopowiedzenia powstają mylne informacje.
zdjecie uzytkownika
reniek - 2014-03-09 18:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-01-06 23:15:03]:
możesz podać dokładny namiar na firmę romopol
zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-08-02 16:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak to u was wygląda ze skarbówką?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-08-09 22:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zainteresowała mnie oferta murarza w Romopol. O firmie wiem, tylko tyle, że to polsko- niemiecka firma wykonująca prace stanów surowych obiektów przesyłowych oraz mieszkalnych na terenie Niemiec zachodnich. Myślicie, że warto zaufac, bo oferują od 8000 do 11000 PLN (miesięcznie brutto). Cała oferta nie brzmi najgorzej, widac, ze zależy im na doswiadcoznych pracownikach, stąd wiek w przedziale 35-47 lat, jest raczej konieczny.
zdjecie uzytkownika
asusik - 2014-08-18 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tę firmę. Oszukują i kłamią na każdym kroku. Kwoty, a jakże piękne, tylko bierzcie pod uwagę podatek od tego i zus, który musicie opłacić. Właśnie okradli mojego męża, twierdząc,że nie zachował okresu wypowiedzenia. A gdyby zachował okres wypowiedzenia, nie dostał by wypłaty za czerwiec. Bo właściciel "kary" nalicza, jak ktoś rezygnuje. Mąż zjechał przed wypłatą w lipcu i do tej pory za lipiec mu nie zapłacili. Co innego było mówione przez tel z właścicielem a co innego wychodziło na miejscu. Uważajcie.
zdjecie uzytkownika
felek - 2014-09-30 16:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że ten ZUS trzeba zawsze opłacić, to nie jest żadna nowość w sumie dla mnie.. okres wypowiedzenia jest różny, w zależności od rodzaju umowy przecież, jest to zapisane w tych umowach na pewno, wystarczy na to spojrzeć tylko.. mam nadzieje, że sytuacja w firmie się poprawi, bo szkoda by było zmarnować potencjał .
zdjecie uzytkownika
HYCEL - 2014-10-26 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak.Co kilka miesięcy zmienia nazwę.Wiadomo -podatki.Kasę płacą według stawki na jaką się umówiłeś...No oczywiście szef kiedy chce to ci upierdol...ile chce,i za co chce.Odciągną ci za oborę w której się gnieciecie/nazywają je mieszkaniami/za dojazdy,i za co tylko chcą.A te wszystkie psy,a szczególnie jednego Psa w kosmos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale tam kasyn i alkoholu nie ma to pewnie szybko by zdechł.Trzeba pracować zima idzie...I męczyć się z psiakami.wszyscy inni ludzie są w porządku.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-30 18:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siemanko, ja chce iść do nich do pracy, bo mi kolega poleca. Tylko jeszcze sam chciałem wybadać jak to wygląda wszystko i co mi pracownicy o nich sami powiedzą, bo wiadomo, że na rozmowie kwalifikacyjnej, to tylko przedstawiają te pozytywne aspekty firmy i samej pracy, czy tez zarobków i atmosfery...
zdjecie uzytkownika
felek - 2014-12-18 18:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no waśnie tak to jest, że jednak nie zawsze koledzy widza co dla nas jest najlepsze.. a tak to na rozmowie kwalifikacyjnej jest dokłaadnie, bo zazwyczaj mówią tylko o firmie w superlatywach.. no i nie wiem czy teraz wierzyć w to co na rozmowie jest u nich czy w te opinie. nie no żartuje, lepsze są opinie na bank.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Romopol?
Zadaj pytanie
x