Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Romopol

Pracowałeś w firmie Romopol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kr - 2013-11-05 22:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszeo opinie o Rompol
zdjecie uzytkownika
majster - 2013-11-17 14:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kr - 2013-11-05 22:54:37]:
nie polecam.[usunięte przez moderatora].potraci ci za mieszkanie 180 euro,potraci za dojazdy do pracy 4 euro za ddien.potraci za ubranie robocze i za rekawice-jesli wogle je dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2013-11-17 14:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majster - 2013-11-17 14:03:43]:
Pracowalem w firmie kilka miesiecy.Kasa na kacie co miesiac.Oczywiscie nie tyle ile powinno byc.Potraca za wszystko co sie da-mieszkanie,dojazdy do pracy.Pan [usunięte przez moderatora] wiele obiecuja-daje malo.Przekonasz sie kiedy przyjedziesz.Warunki fatalne.Na niektorych mieszkaniach sa pietrowe prycze,na innych syf i brodno.Te 2500-3000 tysiaki euro ktore obiecuja za miesiac po potraceniach zamienia sie w 1600 euro.Doswiadczylom.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-01 13:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-12-04 08:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już kilka lat i dziwią mnie opinie, które widze. Ale widać najwięcej mają do powiedzenia ci z którymi są problemy w pracy albo na mieszkaniu. Jestem zarejstrowny i płace tylko za mieszkanie, ale i tak zostaje powyżej 2 tys. a podwykonawcy mają jeszcze wiecej. Ja tak jak i wszyscy co tu dłużej pracują jesteśmy z współpracy zadowoleni. Przez te wszystkie lata nie było nawet dnia przestoju, a jak chciałem, gdzieś wziąć wolne też nie było z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2013-12-09 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiek, a ile dokładnie Cie wynosi to mieszkanie z romopol? No i możesz opisac jak z wyposażeniem i z kim mieszkasz?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-12-11 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie 180 przy centrum, ale jakby chciał coś wynająć samemu to wszystko jest tu droższe. Wyposażenie jest kompletne, wszystko co trzeba nawet internet. My mieszkamy w dwójke na pokoju, ale są też większe trzyosobowe. Ogólnie jest tak, że jak już jest dograna ekipa i nie piją to mieszka sie ok
zdjecie uzytkownika
ciesla - 2013-12-14 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wporządku, kasa zawsze wyplacana, roboty dużo. I jak się zna na robocie to jest ciąglość i można zarobic
zdjecie uzytkownika
P.D. - 2013-12-15 13:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porzadku.Pracuje od niedawna i potwierdzam pochlebne opinie.Co nieczesto mozna napisac o innych pracodawcach.Ludzie ok.
zdjecie uzytkownika
maniek....................... - 2013-12-24 06:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwacie nie pozytywne opinie na temat firmy....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-24 12:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam mieszkamy po 9 osób w trzech pokojach , szefostwo nie ma pojęcia o pracach budowlanych.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2013-12-26 20:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy mieszka się we 2-3 w pokoju, a mieszkanie ile ma takich pokoi mieszkalnych? Trzy, jak pisze pracownik? Łazienka i kuchenka jest jedna?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-28 18:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ma firma opinie to lipa nie firma
zdjecie uzytkownika
Zax - 2013-12-28 23:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, to znaczy jaka ma opinię, może napisałbys swoją opinie skoro pracujesz w romopol? Wielkie dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-01-06 18:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmie już prawie rok i nie moge powiedzieć złego słowa, chociaż sie czasem trafi mieszkanie gdzie jest troche ciaśniej, ale jak idzie się z ludzmi dogadac to jest ok. Z kasą czy zaliczkami nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-01-06 23:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbrojarz, a gdzie dokładnie pracujesz? W ile osób mieszkacie, jakie warunki na tych kwaterach? Co jaki czas zjeżdżasz do Polski?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: gratka.pl
Frankfurt nad Menem
(Zagranica)
Romopol GmbH jest polsko-  niemiecką firmą wykonującą prace stanów surowych obiektów przesyłowych oraz mieszkalnych na terenie  Niemiec zachodnich.   Aktualnie szukamy pilnie bardzo dobrych murarzy, mających doświadczenie w stawianiu całych budynków mieszkalnych razem ze stropami. Ważna jest bardzo dobra umiejętność dokładnego murowania, szczególnie z porotonów, oraz doświadczenie w stawianiu tego typu obiektów w Niemczech - ze względu na znajom
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
matii - 2014-01-08 16:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze delikatnie.pracujmy i nie dajmy się wykorzystywać.polak polaka nie może ruchac
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-01-20 22:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z postem powyżej, trzeba pracować i zachowywać jako taką jedność narodową, zwłaszcza pracując w Romopol.
zdjecie uzytkownika
o - 2014-02-12 12:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) 0,25-0,30 z tego koszt paliwa i zostają marne grosze nie polecam !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
toldi - 2014-02-17 17:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może piszcie o jakich stanowiskach mowa, bo romopol zatrudnia z pewnością na kilku, przez niedopowiedzenia powstają mylne informacje.
zdjecie uzytkownika
reniek - 2014-03-09 18:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-01-06 23:15:03]:
możesz podać dokładny namiar na firmę romopol
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x