brak logo

ZEC SERVICE

Wrocław

Opinie o ZEC SERVICE

wkurzony 2013-09-22 19:37:35
Dyrektor techniczny firmy nie ma pojęcia o procesach technologicznych. Może tak powrót do szkoły na korepetycje?!
bono 2013-12-14 14:22:07
Ta firma to dno i to w pełni tego słowa znaczeniu od pracownika wymaga niestworzonych rzecz w zamian oferując pensję nieadekwatną do wykonanej pracy a kadra kierownicza to zbieranina wazeliniarzy nieznających się na niczym i dbający tylko o własną (usunięte przez administratora)!
kaszalot 2014-03-18 04:29:45
Nie jesteś kierownikiem majstrem brygadzistą a co gorsza najemnikiem nie masz co liczyć na większą pęsję. Kierownicy niższego szczebla na rękę mają ok 5800 a zykły pracownik który udaje mdgajwera na niecałe 1500 na rękę co miesiąc. Kadry biurowej pk 300 osób a pracowników ok 100 do 130. Biuro jest obstawione przez rpdzinkę znajomych i dalszą rodzinkę zero wiedzy technicznej i chodzą jak święte krowy. Noe powiedzą dzieńdobry,a co gorsza jeszcze zwracają się do ciebie na ty zero kultury osobistej.Zero jakich kolwiek zasad liczy się tlko pżądek i bhp. Ważne audity
normal 2014-03-24 16:26:38
Nie jestem kierownikiem majstrem brygadzista tylko zwykłym pracownikiem który nie udaje mdgajwera i mam na rękę więcej niż 1500. Jak jest robota i lecą godziny to można dobrze zarobić a robotę i tak trzeba zrobić. Ja jeste zadowolony bo praca stabilna.
3
UKA 2014-03-28 09:28:02
Kaszalot, to nic dziwnego, że zarabiasz 1500. O 4:30 w tygodniu siedzisz przed kompem, to w pracy przysypiasz :) U mnie w firmie w pokoju mam też kolegę, który nocami siedzi przed kompem. Rano przysypia na krześle i już kilka razy szefowi podpadł.
lal 2014-04-16 22:17:27
super firma, ze nawet papier toaletowy trzeba miec swoj, zero socjalu wstyd
3
lala 2014-05-08 16:25:33
toalet tez nie daja, tzeba miec swoje, to dopiero wstyd
bono 2014-05-18 09:34:34
firma to parodia sprzątaczki lepiej zarabiają ;normal najlepiej z pracy nie wychodz to prezesik będzie miał nowe q7 głąbie jeden;
2
unglab 2014-06-12 14:35:14
bono ale prezesik jeździ a7 a nie q7, a od "głąbów" nie powinno się wyzywać porządnych ludzi
normal2 2014-06-13 00:12:49
bono trochę kultury i nicka powinieneś zmienić
obcy 2014-06-16 20:33:09
Ale tu u was hejterów na forum i kiblowe tematy omawiacie. A co do tego ma audi "prezesika"? U nas prezes jeździ focusem, a wolałbym by jeździł bardziej reprezentacyjnym autem. Powiedzcie lepiej coś o warunkach w pracy bo zastanawiam się nad waszą firmą. Jak z delegacjami, godziny dodatkowe płacą?
mirek 2014-06-16 23:23:17
Mało pracy we Wrocławiu, Dużo teraz wyjazdów ale musisz sam kwatere znaleźć, a zaliczke rozliczysz w delegacji. No i nagrody specjalne wprowadzili.
nowy 2014-06-23 01:11:39
Niedawno się przyjąłem kokosów nie ma. Ale wcześniej pracowałem w różnych firmach i bywało bardzo źle. Tutaj jak płacą dodatki nie jest źle. Denerwują niekompetentni mistrzowie IW.
1
Pinta 2014-10-22 23:35:18
Część pracowników nie patrząc na najemników sama psuje atmosferę w firmie. Każdy chce podwyżki a chce dać z siebie minimum. Najlepiej o 13.30 iść pod prysznic o godzinie 7 rozpocząć prace , a o 9 jeść śniadanie do 10. Co daje 5,5 h pracy... Rozumiem polityka nie jest idealna w każdej brygadzie, wina pracownika i kierownika ale jeśli pracownik chodzi naburmuszony i wszystko mu się należy ( jest o tym przekonany) niech powie to swojemu kierownikowi. W firmie powinna być budująca atmosfera . Pracowałem w tej firmie pół roku. Uważam że nie można o wszystko winić zarząd bo on głównie zajmuje się organizacją i znajdowaniem pracy oraz kontrolą kierowników. Po to są rozbudowane gałęzie firmy żeby każdy był za coś odpowiedzialny. Odnośnie samochodów które kolą co niektórych , uważam że samochody tj. audi mercedes to nie porsche czy ferrari i nie ma się co tak bardzo obrażać na kogoś kto jest na dużo wyższym stanowisku bo teraz wieśniak co sprzedał pole takimi też jezdzi.
4
operator 2014-11-04 18:16:36
ten kto się stara, chce i lubi może zarobić podan 3000 zł . kwestia chęci, umiejętności i podejścia. jest jak jest. jak się chce zarobić trzeba niestety się postarać i NAWET w tej firmie można. Trzeba tylko chcieć!
1
bober 2014-11-16 18:53:12
To ile godzin w miesiącu trzeba przepracować żeby zarobić te 3tyś,i jak wygląda system pracy zmianowa?czy jedna zmiana?
kolega 2014-12-02 18:35:37
nie rozumiem skad te dziwne komentarze na temat wypadków? to chyba dobrze ze nic sie nie stało? niestety jak widac na stronie po 4 latach wypadek był bo tablica od nowa liczy dni.
Andrzej 2014-12-12 14:02:16
To co się wyczynia w tej firmie woła o pomstę do nieba. Przeciętny robotnik flaki sobie wyprówa żeby zarobić na chleb a i tak ledwo starcza do końca miesiąca a kadra się wozi mercedesami. Czy tam w ogóle ktoś pracuje? Co chwilę ktoś wychodzi, wyjeżdza w trakcie pracy i załatwiają swoje sprawy prywatne. Bo nie wierze w to że mają codziennie spotkania biznesowe, z których wracają z pełnymi torbami zakupów. A rodzina to już szczególne przywileje ma. 7 razy więcej zarabiają za nic nierobienie, szkoda gadać.
Gość 2014-12-31 08:30:59
W tej chwili nie szukamy nikogo do pracy w zarządzie,aktualnie nie kupujemy kolejnego Mercedesa może później.
1
mateo80 2015-01-04 19:25:11
Bo jest przyjacielem p.Dyrektora
Ja 2015-01-11 01:11:42
Ta dyskusja w ogóle schodzi na dziwny tor. może odezwię się ktoś kto tam pracuje i podpowie jak tam jest naprawdę , a nie byli zawistni pracownicy ? Myślę ze co roku jest chociaż trochę inaczej i może ktoś kto do tej pory tam pracuje się wypowie?
Monter 2015-02-12 18:47:35
Mi zaproponowano 2300zł Brutto...Niestety poniżej mojej godności.
1
Polo 2015-03-04 20:34:51
Na Jaworznie tylko firmy obce zarabiają na konto
ZECu.
1
gość 2015-06-12 20:36:56
Tyle co biuro zarabia to się w głowie nie mieści ,teraz stworzyli nowe stanowisko dyrektora i kierownika działu zasobów ludzkich , dyrektor ma 4 ludzi pod sobą a kierowniczka 1 osobę no naturalnie kasa za tym poszła że ho ho , nie rozumiem tej firmy układy , układziki kolesie a robole zasuwać i nic nie gadać
1
spawacz 2015-07-10 18:54:27
A ile zarabiają w zec serwisie spawacze? bo słyszałem że nawet dobrze na produkcji węzłów ciepłowniczych.
1
pracownik 2015-09-03 23:00:11
Byłem w rybniku z Panem kierownikiem ktory dostał mercedesa po chwili zatrudnienia. Wyszedł kompletny brak doświadczenia w prowadzeniu remontu. Na zadane pytania konsultował się z mistrzem który robił tylko to żeby dokręcać śrubę pracownikom , a nie im pomagać. W kwestii poradzenia się czy rozwiązania problemu pracownicy musieli sobie radzić sami. Pod koniec dopiero było zainteresowani w kwestii co jest potrzebne itd jak termin zaczął się kończyć.
1
pracownik 2015-10-09 10:58:05
Kasa wypłacana terminowo, podstawa może i nie poraża ale do tego dochodzi premia, dodatek od szkodliwych, nadgodziny płatne bardzo dobrze i sumka wychodzi do przyjęcia. Więc nie przejmowałbym się np. podstawą 2300 brutto. Oczywiście od wszelkich dodatków i premii podatek odprowadzony i grusza też ładna.
1
pracownik 2015-10-11 12:06:45
Moje stanowisko to monter remontu maszyn cieplno mechanicznych.
ZECer 2016-04-14 14:39:47
Nie idźcie tam - tyle wam powiem - a wiem co mówię bo niestety tam robię. Firma po prostu oszukuje szeregowych pracowników, nie płaci za nadgodziny, zatrudnia synków wyżej postawionych gdzie tylko można.Donosicielstwo kwitnie, to reguła. No i musisz wódkę pić (oraz wiedzieć z kim) żeby być w tej "właściwej" bandzie. Komuna ciągle trwa w ZECu w najlepsze! Najgorsze fatalne warunki BHP, nie dają masek ochronnych, rekawic, o wszystko trzeba błagac, najczęściej opdowiadają po prostu że "nie ma". Brak wypadków?! I wy w to wierzycie?! Jest zakaz zgłaszania takich rzeczy po prostu, masz cicho siedzieć jak ci sie coś stanie bo straszą zwolnieniem! Marzę żeby się stamtąd wyrwać...
6
Pracownik 2016-04-18 19:17:36
Zecer przestań pitolić głupoty o braku BHP i o zakazie zgłaszania wypadków. Licznik w 2015r został 3 razy wyzerowany niestety.
A jak Ci się nie podoba to oczywiście możesz się zwolnić i szukać szczęścia u innego pracodawcy.Może tam się napijesz wódki z odpowiednimi osobami i dzięki temu awansujesz na kierownika, a może nawet na Dyrektora.
2
hajtZECer 2016-04-19 01:05:48
A ty zecer to z konkurencji ZEC jestes. No albo nie dostales premii za twoje lenistwo. Eeee zlapali cie na wodzie! i nie wyleciales tylko juz pic nie mozesz i sie wsciekasz i wyrwc sie nie mozesz. ale ugotowany jestes
1
obcy 2016-04-19 16:22:57
Związki mu wychodziły pozostawienie w pracy oni tylko o takich pijaków walczą
1
mel 2016-04-19 18:40:47
Znajdzie się jeden knedel z konkurencji na forum i napisze durnoty. Praca jak praca trzeba ja wykonywać. W biurach atmosfera jest dobra, zarobki znośne, a że szef OPR da czasem to się zdarza. Pracy dużo ale stabilnie.
1
elektryk 2016-04-22 23:21:05
Nie wiecie czy dalej szukają elektomonterów? Byłbym zainteresowany. Ile płacą? Jakie są warunki? I majster ok?
Abcdefgh. 2016-05-14 17:00:38
Czy komukolwiek zależy jeszcze na obiektywnej opinii, czy to już tylko kącik frustracji? Firma nie jest zła, poniewaz: dbają o płynność remontów,czasami jest ich aż za duźo w stosunku do określonego czasu na ich realizację,łagodnie mówiąc. Pensję są wypłacanane każdego10 mc.jeśli chodzi o bhp, jest adekwatne do zagrożeń występujących w tej branźy zwłaszcza na terytorium edf,a jest ich sporo.kwestia socjalu jest sporna,od pewnego czasu odbiera się to co było motywacją do pracy i zaangaźowania,począwszy od premii spraw,dodatków szkodliwych,na Art higieny kończąc.dziwne jest równieź to że w dziale kadr zapomnieli o perspektywicznym myśleniu,poniewaz nie zatrudnia młodych pracowniķow ,a tym starszym bliżej do emerytury niż do entuzjastycznych porywów pracowitość.pewnego pieknego dnia gdy już zatrudnicie w biurach wszystkich podciotków,okaźe się ze hale maszynownie i spawalnie są puste,a to wlasnie my fizyczni jestesmy krwia tej firmy,razem tworzymy jeden organizm,pamietajcie o tym,drodzy kierownicy. W tym miejscu warto wspomnieć o ,nowych porządkach.czy na prawdę uwaźacie ze wdroźenie programu sql poprawi efektywność pracy,bo jak na razie efekt jest odwrotny do zamiaru,podobnie jak z wydawaniem ubrań które bądź co bądź niszczą się,czy na prawdę potrzebne są setki emajli z prośbą o potwierdzenie wydania, czy poprzedni system był aź tak zły? Od pewnego czasu onoszosze wraźenie jakby ktoś celowo działał na niekorzyść firmy,świadomie i trwale chciał zniechęcić pracowników do pracy rzucając im przysłowiowe kłody pod nogi.
qwerty 2016-07-27 23:11:14
TRAVEL ZEC
, jedyne takie biuro turystyczne!
Uwaga goraca oferta Last Minute - hajfa<izrael<
wspaniałe zniżki rodzinne, tłumacz w cenie.
W ofercie również wycieczki objazdowe po Polsce :
Rybnik, Kraków,Jaworzno,Głogów
zapisy w biurze na kolanach , lub u kulawego chuja.
----------------------------------------------------
1
Pracownik 2016-07-29 16:15:29
Z tego co słyszałem będą szukać ślusarzy,operatorów CNC,tokarzy oraz frezerów konwencjonalnych.
1
pracownik 2016-07-30 23:11:53
Oferta jest dalej aktualna i umowa o pracę jak najbardziej.
1
Dr.Ktoś 2016-07-30 23:16:19
Trochę kultury bucu jak ci się nie podoba to pakuj walizki i leć do warzywniaka sprzedawać marchewki.Pozdrawiam.
1
Teddy 2016-08-19 17:05:40
Ludzie walcie do tej firmy drzwiami i oknami.... Bo można walnąć kielicha i zagryść grzybkiem. Na prawdę polecam :D
not ur bussines 2016-09-05 12:10:28
ta tablica to sciema ONI nie zglaszaja wypadkow sam widzialem!!!
wiem bo bylem 2016-09-05 12:25:19
nie,nie sa...
not ur bussines 2016-09-05 12:29:56
Trzeba byc totalnym minimalista(bo watpie ze piastujesz jakies konkretne stanowisko)zeby tak twierdzic...3tys w tej firmie zarabia garstka osob i ti z dlugim starzem i to w zalozeniu ze prowizja bedzie w danym miesiacu bo czasami nie ma nic
not ur bussines 2016-09-05 12:31:54
Jesli w Siechnicach to tragedia...
1
ona 2016-09-08 23:41:48
widziałeś jak nie zgłaszali wypadków? opowiedz jak wygląda niezgłaszanie wypadków ;)
widziałeś dokładniej to niezgłoszenie? ale lepiej niż książki z angielskiego :D
Choinka przy Kominku 2016-09-08 23:57:37
"Teddy bear" nasmiewamy się z nazwisk tez tak mozna ale nie ladnie
1
Teddy 2016-09-09 16:52:57
Przepraszam :) Tak wyszło i już poszło... Nie mam nic do nikogo w tej firmie... I tak jesteście spoko w porównaniu do innych firm... A każda firma ma tam jakieś "niuanse"... ZEC i tak wypada nieźle...
nie 2016-09-09 23:58:39
A chociażby masz Politechnikę o profilu elektrycznym skończoną , aby o takie stanowisko się ubiegać?
know 2016-09-10 08:50:00
No dobrze, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają dla kierowników jakieś premie. Dzięki
Kierownik 2016-11-17 19:30:18
Zarobki są różne , ale pokaże widełki netto:
monter- 1600zł- 2800zł z sobotami, jak zapieprza po 10h + soboty to nawet 3500
monter/spawacz - 2500 - 4000 z sobotami jak zapieprza po 10h i soboty to nawet 5000
mistrz- 2000zł- 4000zł nie ma pisanych nadgodzin (hahah)
kierownik- 4000zł- 6500zł (+ premia od sprzedaży, premia kwartalna, premia roczna,13stka)
(ale najwiecej obowiązków- nie zazdroszcze)
Kierownik oddziału....- lepiej niż kierownik
i wyżej.
Zostaw swoją opinię o ZEC SERVICE - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEC SERVICE