brak logo

Drawex

Sopot

Opinie o Drawex

KlientGdynia 2014-08-22 13:17:57
Dziwią mnie te opinie, bo ja jestem bardzo zadowolony z usług PHU Drawex. Bezpłatny pomiar pomógł mi w podjęciu decyzji o wyborze odpowiednich drzwi. Montaż przebiegł bardzo sprawnie, a efekt końcowy oceniam wzorowo. Polecam !
1
klientgerda 2014-08-25 21:50:33
Zdecydowanie polecam firmę Drawex. Byli pomocni przy doborze drzwi i szybko wykonali swoją robotę. Drzwi gerda idealnie wpasowały się w nasz wystrój.
1
Klient Gdańsk M 2014-11-27 17:43:03
Firmę polecili mi znajomi i nie dziwię im się. Panowie mają fachowe podejście, co prawda były lekkie opóźnienie, ale w dzisiejszych czasach czas nie sprzyja nikomu i dobrze to wiem po swojej pracy. Drzwi zamontowane profesjonalnie, efekt końcowy bardzo mi się podoba. Cena zdecydowanie konkurencyjna w stosunku do innych firm. Polecam
1
paula 2014-11-29 11:23:52
Firma drawex zamontowala w moim domu wszystkie okna z których jestem bardzo zadowolona !! Fachowo czasowo i bez problemów
1
Marek 2014-11-29 14:49:03
nie rozumiem skąd te negatywy, pewnie konkurencja, u mnie wszystko sprawnie i bez problemu
1
KlientMaciej 2014-12-01 16:52:25
Jestem bardzo zadowolony z roboty którą wykonali panowie wraz z darmowym mierzeniem. Czekałem tylko kilka dni na nowe drzwi które zostały bardzo szybko i dobrze założone. Jako że zależało mi na czasie to panowie zamontowali mi nowe drzwi na starej futrynie. Bardzo dobra cena w porównaniu do jakości. Serdecznie polecam firmę każdemu.
1
TuKuZ 2014-12-03 20:41:35
Bardzo spodobała mi się ta usługa: (usunięte przez administratora) - montowanie drzwi na stare futryny. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez żadnych problemów. Mogę dodać że wykonują pomiary za darmo.
1
Zadowolony 2015-06-01 20:39:46
Szybka, sprawa wymiana z montażem drzwi, dziękuje i polecam !
1
100% na tak 2015-06-25 20:41:33
Polecam, szybki montaż pięknych drzwi delta. Dzięki !
1
keram 2015-09-11 17:57:01
Praca montera w trójmieście, jakieś opinie tych co pracują lub pracowali?
hamer 2015-09-11 19:05:38
Jeśli pracowałeś w tej firmie to daj znać, dostałem ofertę pracy na montażach, dzięki
vivi 2015-10-07 15:42:11
Firma Krzak montaż drzwi, chcą aby 3 dni pracować za darmo, że niby szkolenie/testowanie. Ciekawe jak ktoś będzie miał wypadek, co wtedy?
SerMonter 2016-02-08 18:17:00
a ty myslales ze jak przyjdziesz do firmy to dostaniesz narzedzia i auto ???? to nie Skandynawia
obrona wnosi 2016-03-12 07:41:12
mieli racje, nikt nie bedzie znosił krzyków i wrzasków. Takie wnioski wyciągam z twojego tektu. Zrobił bym tak samo
AH 2016-03-14 13:10:28
Samo to że znów zmienili nazwę firmy już któryś raz z rzędu mówi samo za siebie.
Agusia 2016-08-10 20:57:13
Witam niestety ja z drzwi nie jestem zadowolona od listopada czekam aby ktoś przyjechal na reklamację i do dnia dzisiejszego nic.Drzwi za tą cenę niską jakość.
2
Stolc 2016-10-11 23:23:15
A gdzie ta firma się znajduje ?
okoa 2016-10-12 12:52:44
Hej, ale jakich średnich zarobków można się spodziewać jako specjalista ds. zarządzania jakością? Podobno doliczają jeszcze jakieś premie do tego, a to się ceni.
1
Zostaw swoją opinię o Drawex - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drawex