brak logo

„ALTADIS POLSKA” S.A

Radom

Opinie o „ALTADIS POLSKA” S.A

marek 2009-05-22 14:00:05
mam pytanie do kogo składać aplikacje w tej firmie, czy jest adres e mailowy na który można wysyłać ???
osoba 2010-02-24 21:31:29
złóż CV do agencji pośrenictwa pracy start people. Oni zajmują się wstępną rekrutacją dla Altadis. Ale jeżeli nie jesteś studentem to mało prawdopodobne, ze cie zatrudnią.
prezes 2010-04-11 12:38:48
Złóż do start people tam przeprowadzaja rekrutacje bedziesz pracował na pośrednika altadis zapłaci start people 2000zł netto a do reki z tego wezmiesz z 1100zl reszte zawinie posrednik. Pozdrowienia dla pań z start people!!!!!!!!!!!!
1
stefan 2010-09-26 14:24:42
a kto ci powiedział prezes ze start people dostaje za ciebie 2000 jak tam mechanik pracujący przez firmę ma 14zł brutto czyli jakies 1700zł jako fachowiec lipa jak cholera
magazynier 2011-02-23 17:10:09
ja pracuje w altadis przez agencje i moja średnia pensja to 1700 zl na reke nie ma się czym chwalić bo wszyscy którzy tam pracuja przez agencje są traktowani jak śmiecie nic ci się nie należy jak komuś pasuje takię zycie to zapraszamy dział DLL
parobek startpiplany 2011-05-19 21:43:27
dokładnie jak śmiecie! nie potrzebny, to telefon i siedz w domu,a teraz jeszcze większa kaszana,zwolnić jak najwięcej,bez wcześniejszej informacji,to jest motyw przewodni "myślicieli" z białego domku
Aleksander 2012-10-10 10:34:41
Praca w tej firmie to porażka. Kierownictwo poniżej krytyki. Patrzą tylko jak tu uprzykszyć prace ludziom. Ich pomysły pozbawione są jakiejkolwiek logiki. Wszędzie szukaja tylko oszczędności na pracownikach. Najgorzej mają Ci z agencji traktowani jak tania siła robocza która musi być na każdy telefon, zawsze gotowi przyjść do roboty i to za psie pieniądze. Ogólnie to jest wielka porażka z tą robotą.
1
były parobek 2013-03-12 15:03:41
Firma ta idzie na dno. Żeby tylko pociągneła za sobą wszystkich odpowiedzialnych za taki stan. Brak produkcji, traktowanie pracowników bez szacunku, głównie tych z agencji. straszny [usunięte przez moderatora]. Ja osobiście zostałem zwolniony z dnia na dzień bez żadnego słowa wyjaśnienia.
alex 2013-04-02 11:13:37
Miałem tę nikłą przyjemność pracować w tej firmie. Ale dzięki Bogu już nie pracuje. Drugiej takiej firmy popapranej to chyba w radomiu nie ma. Pracowałem w kilku radomskich firmach i nie tylko, ale to co się w tej wyprawia to jest jakiaś paranoja. ludzie którzy tam są liderami są w wiekszości osobami rozumnymi i naprawde w porządku. Gorzej wygląda sprawa z koordynatorami a już najgorzej z kierownikami. Większosć kierowników to ludzie bardzo aroganccy i nie kompetentni. Ogólnie [usunięte przez moderatora] pracownika straszny.
tomek 2015-01-28 13:30:52
o matko, moim zdaniem to ta firma zginęła śmiercią naturalną tak naprawdę, bo widzicie jak to wszystko wygląda teraz.. mam nadzieje, że jednak ktoś mi napisze co się dokładnie wydarzyło, bo nie widzę żadnego oficjalnego oświadczenia od nich o jakieś upadłości na przykłąd czy czymś innym. Pozdrawiam Was serdecznie!
Osiem 2015-03-30 06:21:28
Niedługo to już wszystko padnie w tym Radomiu, Miały powstawać nowe zakłady pracy a coraz to kolejne upadają a w ich miejsce powstają obozy pracy. No niestety, nie wiem czy jest jakiś ratunek dla tego miasta, ale wracając do firmy może ktoś jednak wie z jakich to przyczyn „ALTADIS POLSKA” S.A zakończyło swoją działalność ?
KY 2015-04-28 21:33:04
Altadis faktycznie zniknął, został przejęty przez Imperial Tobacco. Fabryka wciąż funkcjonuje na dawnym miejscu, na ul. Tytoniowej.
KY 2015-07-16 22:32:45
To przejęcie miało miejsce w 2007, wtedy były komunikaty.
opinia 2015-11-26 21:55:53
RADOM=DETROIT
Michał 2016-05-11 22:46:41
Witam, czy firma „ALTADIS POLSKA” S.A poszukuje obecnie pracowników?
Zostaw swoją opinię o „ALTADIS POLSKA” S.A - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „ALTADIS POLSKA” S.A