brak logo

GAMS s.c. Restauracja

Suwałki

Opinie o GAMS s.c. Restauracja

PROSTO I PRAWDA 2010-09-27 19:44:50
JA BYM TAM NIGDY NIE JADŁ Z TEGO WZGLEDU BO WIEM CO TAM SIE DZIEJE ^^ KUPUJA RZETERMINOWANE MIESO WIDZIALEM
NAWET ZIELONE PO 1ZL/KG KTORE POTEM KROJA NA GULASZ A WIEC NIE RADZIL BYM TAM JESC :(:(:(:(


>PRACOWNIK
1
klijentka2010 2010-11-05 11:19:04
robia fajne imprezy dla ludzi w kazdym wieku bylam na kilku weselach i wszystko bylo super pretensje niech maja ci co zamawiaja za grosze jedzenie a potem skladaja wine ze bylo czegos malo .ile zamowisz tyle dostajesz tak jest wszedzie co do jedzenia to biora u nich powazne instytucje wiec sprawdzani sa przez senapid to po co kogos oskarzac chodze tam na wiele imprez i nie narzekam pozdrawiam cala zaloge
1
klientka 2010-12-30 11:41:47
Zgadzam się jeżeli chodzi o sobotnie dancingi to jest bardzo fajnie, miła obsługa i fajny zespół. Mozna sie dobrze wyszaleć. Jeżeli chodzi o jedzenie to również bardzo smaczne szefowa potrafi doradzić i dobrać odpowiedni jadłospis. Wiadomo, że i tak każdemu się nie dogodzi.
2
onaaa23 2012-06-29 00:16:59
mi tam osobiscie imprezka w gamsie odpowiaada , ludzie sympatyczni itp.co do jedzienia sie nie wypowiem bo nie jadlam :P
ale wyszalec sie to tam mozna :D:D i ogolnie jestem zadowolona ;) pozdrawiam
marcin 2012-11-08 18:26:44
moim zdaniem imprezy tam do bani nie polecam i tyle
sanba11 2013-02-10 20:26:22
Imprezy są fajne tylko obskurny lokal wygląda jak tania speluna. Stoliki obdrapane, krzesła przedwojenne. Mało inicjatywy ze strony właściciela.
darson 2015-04-28 18:59:01
sluchajcie polecam gams jak najbardziej dlka wszystkich chlopakow wyglodnialych po odpoczynku w zakladzie karnym .kazdy znajdzie tam cos dla siebie a s.. napewno
mirek 2015-04-28 19:01:30
wlasnie wyskoczylem z puchy gdzie dowiedzialem sie o gamsie ze to knajpa dla recydywistow .byłem zamoczylem na biegu i serdecznie polecam .kazdy chlopak po odsiadce bedzie sie tam czul jak w sztumskim zk
klient 2015-07-30 15:25:05
Tak ogólnie jak się wchodzi do baru -pierwsze wrażenie czasy komuny , połamane i byle jak naprawione w kilku kolorach drzwi , brudna posadzka brudne przedpotopowe sztucce i - sanepid na to przymyka oko
Porcje jak dla niemowlaka a kierowniczka jak szerszeń odezwać się nie można , 2 kobiety młoda i starsza szczupła do rany przyłóż doradza co dobre co nie do jedzenia , a to się okazuje że i z Biedronki kartacze sprzedają w porcji 6 szt za 10 zł KPINA i ponoć takich dań jest więcej ODRADZAM wszystkim nawet tym najbardziej głodnym , jest to bar tani ale odrobinę smaku i podstawowej higieny chyba powinno się wymagać
1
kao 2016-05-12 20:57:46
zawsze warto spróbować coś nowego@sarna. Przed podpisaniem, trzeba dobrze przeczytać umowę, zapytać w agencji o opinie poprzednich pracowników, którzy z niej korzystali. Dzisiaj do odważnych świat należy.
Zostaw swoją opinię o GAMS s.c. Restauracja - Suwałki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAMS s.c. Restauracja