brak logo

Visual Center Group

Sosnowiec

Opinie o Visual Center Group

Xenon 2014-11-13 17:45:35
Wykorzystują, nie dbają o pracownika i jakość usług.. Jednym słowem TANDETA!!!
3
Milusia 2014-11-18 11:38:46
Zgadzam się z Xenonem. W ogóle co to za dom mediowy z ich starą stroną www? Dziwna sytuacja i faktycznie wykorzystują.
2
salva 2015-04-13 18:31:49
Wykorzystują pracowników niewyplacalni przed wyjazdem kierowcy pracodawca miły po zjeździe ze zlecenia z reklamą pokazuja swoje ja kręcą jak mogą z pieniędzmi nie dość że kierowca tyra za grosze to co chwile go oszukują odradzam tej pracy u nich
endriu 2015-10-14 20:23:11
To prawda firma visial center group w sosnowcu to porażka pani która ją prowadzi ma we krwi oszukiwanie klientów i ludzi mialem okazje kezdzoc tam tydzien i przez ten tydzień co tam pracowałem to nic innego tylko oszukiwania a jak zdjecia sie robi dla klientów to każą przestawiac daty w aparacie i jak trzeba jezdzoc kilka dni to jeździ sie powiedzmy dwa dni a klient placi za caky tydzien czy cale zlecenie przekręty w tej firmie sa na dużą skalę nie polecam tej firmy jak o kogos kto szuka pracy a tym bardziej jak kyos szuka firmy by visual zajął sie och spodem jrdnym slorwem mówiąc visual center group sosnowiec oszuści dorabiajacy sie kasu na nieuczciwosci
1
ola 2015-11-01 09:49:40
Traktują hostessy jak tanie dzi..w...ki wykorzystują do cna z czystym sumieniem mogę doradzić pracy w visuala center grouo sosnowiec
seba 2015-11-19 15:53:19
A ja w internecie czytałem te opinie na temat center group sosnowiec i postanowiłem że zaryzykuję pracy w tej firmie i co mogę wyrazic tu w opiniach? Krótko. ..jednym słowem porażka przyczepy się rozlatują faktycznie są oszustwa polegające na okłamywaniu na kilometrach zleceniodawcę mało tego tak przekonałem sie iż to prawda z tymi dniami z jazdą z przyczepą ....szkoda gadać, zarobić jako tako można ale nie dla mnie oszustwa jakie są w tej firmie prowadzoene na zleceniodawcach niech sobie oszukują ci kierowcy którzy pracują tam długo
tomasz 2015-11-22 01:26:38
A mnie dziwi jedno czemu niki takie jak loopster 2345 klops i oj są pisane przez firmę visual? Wiadomo o tej firmie wiele i dziwię się że ktoś daje im jeszcze zlecenia. Widząc mobile z przyczepami reklamowymi od razu idzie rozpoznać że to z tej śmieszniej firmy visual center sosnowiec ,stare zdezelowane wraki inne firmy nie mają takich padlin jak visual. Poza tym inne firmy szanują kierowców jak i zleceniodawców i są uczciwe czego barkuje firmie visual. Wiem i słyszałem od kierowców którzy pracowali w visual co tam sie wydziwia i jak każą kierowcą oszukiwać zleceniodawce i jak rozliczają się ze zleceniodawcą za nieuczciwe zlecenie kilku kierowców którzy jeździli tam opowiadali jak kombinować muszą z dniami i przestawieniami dat w aparatach i na kręceniu kilometrów.visual to krętacze oszusci
dorota 2015-11-27 19:12:31
Witam jak studiowałam skusiłam się ofertą pracy w Visual Center Group w Sosnowcu z czystym sumieniem mogę odradzić pracy w Visual ,kombinacje zero szacunku dla studenta wykorzystywanie za psie pieniadze do cna. ODRADZAM TEGO PSEUDO DOMU MARKETINGOWEGO STUDENCI, MAJA SWÓJ HONOR I NIE DADZĄ SIE WYKORZYSTYWAĆ TAK JAK TO ROBIĄ W VISUAL CENTER
kasia 2015-11-28 11:05:32
Jeśli chodzi o prace w visual center gropu oczywiście mogę a raczej odradzam tam pracy,kierowcom a zwłaszcza studentom .Nie jest to firma która nie dba o ludzi i nie sznuje ich,to taki mały gestapowki obozik gnębiebia ludzi.
kierowca 2015-11-28 22:26:04
JA od 8 lat tam pracuje POLECAM POLCEMAM !!! Pracuje w Visualu od 8 lat jak czytam te opinie to zastanawia mnie ile w was ludzi jest nienawiści!! Dobrze ze większość ludzi wie ze opinie w necie sa negatywne i dawane przez zloślwych ludzi a przede wszystkim przez konkurecje !!! Z całym szacunkiem dla Was "pseudo" kierowcy i studenci , Jak macie odwage pisać te głupoty to -SZKODA ZE NIE UMIECIE SIE PODPISYWAC SWOIM PRAWDZIWYM IMIENIEM I NAZWISKIEM!!! Ale niestety ludzie tacy już są i będą zawsze rzucac klody pod nogi.
marko 2015-11-29 12:44:31
Kolego 8 lat pracujesz ok zapomniales dodać że jesteś dupolizem w tej firmie i robisz przekręty i dobrze wiesz jakie i na czym one polegaja podać ci przyklad?nie jeździsz tak jak zleceniodawca chce tylko jak ci szfostwo w tej firmie każe czyli oszustwa na kilometrówkach i na dniówkach ,robienie fotek z przekreconymi datami. Co może tak nie jest?jak masz czelność tu sie wypowiadać i kłamać to możemy to naglosnić jak chcesz. ? Na forum wchodzą ludzie którzy mieli do czynienia z firmą i mają przykre doswiadczenia i to nie konkurencja kolego a ci którzy sie przewinęli w tej chorej firmie visual center group.Gdyby ludzi sie szanowało a nie traktowało jak świnie do nabijania im kasy to by takich opini tu nie było. Piszesz że czemu nie podają tu swoich prawdziwych imion? Podaja a właśnie ty pokazałeś jak ty podałeś swoje imie wszystko i na temat. Niech dojdzie to do szefostwa visual center group że tak jak sie traktuje ludzi i się ma swoich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w to nie tędy droga.
1
asia 2015-11-29 12:45:23
Jeśli chodzi o prace w visual - polecam! jako studentka ( miałam do odbycia 3 miesięczne praktyki studenckie) wiec nie odpłatne. A co się okazało? zawsze na koniec miesiąca dostawałam pieniądze! chociaż nie musieli mi placic. kIEROWCA MASZ RACJE NATURA LUDZKA TAKA JUZ JEST ZNISZCZYC,INNYCH. LUdzie bierzcie się do roboty a nie wysiadujcie na necie. Bo narzekać każdy potrafi!
1
Ania 2015-11-29 14:12:49
Ta firma to porażka płacą małe pieniądze i traktują ludzi źle a na wet bardzo źle a te pozytywne opinie pisze wlascicielka visual i to też wiadomo trzeba na innych forach napisać o przekrętach w tej firmie i nie tylko
1
damian 2015-12-10 23:39:22
Unikajcie firmy visual center group szerokim łukiem .Wykorzystują na maxa,niemiła atmosfera i dużo fałszu w tej firmie.
,
1
róża 2015-12-15 22:57:14
Są tutaj te opinie bo to forum na temat takich firm jak ta visual center group która robi przekręty
1
damian 2016-03-09 17:51:45
Jeździłem dwa razy w tej firmie i co mogę napisać? Brak poszanowania do człowieka ,piszą tu o przekrętach ,są oczywiście jak w każdej firmie tylko zastanawia mnie czemu kosztem kierowców? Jak wymaga się by kierowca oszukiwał na jeździe to powinno mu się przynajmniej połowę tego zapłacić co zyskuje firma a tu nie. Kiedyś ktoś w końcu nie wytrzyma i ujawni na światło dzienne ten nieuczciwy proceder prowadzony przez visial center group.Kierowcy tam zmieniają się jak skarpetki paru stalych kierowców którzy przesiąkneli procederem nie uczciwości a tak co chwile inny cóż swiadczy to tylko o firmie i szefowej jak podchodzi do ludzi pozdrowienia dla pani Ż.....y
1
mati 2016-05-15 18:19:24
Właścicielka visual center szanowna pani Ż......A to podła oszustka która nie tylko oszukuje zleceniodawców ale i kierowców nowych kierowców. Ma kilku swoich kierowców którzy wdrążeni są w system oszukiwania i kręci z nimi jal leci. Nie jest to tylko moja opinia ale i większości osób które sie tam przewineły.
1
NIC 2016-05-19 12:26:51
Mati- Kierowcy, poznałem jednego wytatułowany cały, wulgarny, dziwi mnie ze szefostwo dało mu prace. Taki recydywista
1
mati 2016-05-20 19:21:54
No właśnie jaka firma tacy kierowcy recydywosci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści ja jak tam jeździłem to szczerze? Dwóch kierowców którzy byli w miare uczciwi i mówili o przekretach tej firmy a tak sami kręciarze i dlatego właścicielka takich trzyma ale sądzę że w końcu pęknie to i ktoś wszystko opowie firmom zlecajacym reklame mobilną którzy są nieświadomi że są oszukiwani.
Mnie to akurat rybka bo dwa razy jeździłem i wystarczyło by zobaczyć faktyczny stan firmy złodziejskiej jaką prowadzi właścicielka ze swoimi złodziejskimi kierowcami .Ale wszystko co nieuczciwej jest na krótką metę pazerność właścicielki wyjdzie na światło dzienne i wtedy puknie sie w głowę.
1
pablo 2016-05-21 11:19:11
Nic i Mati już na szczęście tego wytatuowanego kierowcy w naszej firmie nie ma szefostwo wyrzuciło go faktycznie był chamem psuł reputację naszej firmy jest tu jeszcze paru takich co powinni wylecieć jak on może w końcu szefostwo dostrzeże czarne owce w swojej firmie i nie będzie wtedy złych recenzji i firma odzyska dobrą reputację .
1
tadeusz 2016-06-03 08:09:27
Opinie na temat firmy visual nie wzięły się z przypadku,każdy kto w niej pracował ma jakieś doświadczenia i odczucia.Moje jest podobne do innych komentujących Visual a raczej właścicielka nie jest w porządku do ludzi,jednych traktuje tak a drugich tak a na czym to polega?Chcesz pracować i mieć trasy na mobilnych reklamach musisz być taki jak kilku ich stałych kierowców czyli kombinować z kilometrami trzeba na korzyść visual a na niekorzyść zleceniodawcy czyli robisz 50km przez 8 godzin a visual zleceniodawcy podaje że 100km kierowca zrobił i pieniądze są.Drugi przykład dniówki zleceniodawca bierze kilka mobili na kilka dni i tu już są kombinacje ze strony visual czyli na miasto miało wyjechać kilka mobili z przyczepą wyjeżdża jeden i robi zdjęcia na drugi dzień inny kierowca i robi zdjęcia i na trzeci kolejny i to samo, zdjęcia sa łączone w pokaz dla klienta i klient nie orientuje się że w jednym dniu tylko jeden mobil był a nie kilka jak było w umowie patentów jest kilka opanowanych przez nieuczciwą firmę i jej kierowców robienie zdjęć z przeprawionymi póżniej datami.Na rynku konkurencji jest pełno ale widocznie właścicielka firmy ma we krwi żyć szybko i na czyjś koszt.Karma wraca i kiedyś to wszystko wyjdzie na jaw i wtedy może być zapóżno.Firmom zlecającym reklamę mobilną radzę spisywać liczniki kierowców i czasem wysłać kogoś by przyobserwował kierowcę czy wykonuje zlecenie według umowy zawartej z visual.Nie piszę tu komentarza złośliwie tylko z uczciwości i ostrzeżeniem przed oszustwami jakimi praktykuje ta firma visual center group sosnowiec
1
Robson 2016-06-09 23:51:22
A teraz wiadomość od chama i recydywisty tego wytatuowanego co dowiaduje się od jakiegoś palanta smsem że coś na mój temat pisze w opiniach tej frmy,ja to jedno mogę ino napisać włącz koński zwisie telefon i jak piszesz coś na mój temat to podpisuj się imieniem a nie jak szcur czaisz się za nikami z twojej chorej główki ja jak pisze opinie to podpisuje się a nie palę idiotę jak ty, masz coś do mnie to spotkej się by wyjaśnić to prosto w oczy tchórzu,a co do firmy visual to nie będę tu wylewał swoich opini bo nie warto po przeczytaniu tych wszystkich tu opini mogę dorzucić swoje małe ja:) Pani Żaneto nie robi się w ciu..a ludzi into tyle co do tej firmy no i pozdrawiam ciu..a ciu...l..i co się do mnie zesrali na opiniach jakiejś założonej firmy
1
sowa 2016-07-08 09:27:45
Jednym prostym słowem dno,unikajcie tej firmy szerokim łukiem
1
@sbe 2016-07-11 19:50:37
Atmosfera odpowiada każdemu kto lubi szybką kasę na nie uczciwości jaka panuje w tej właśnie formie, a brak uczciwości do klienta zlecającego reklame mobilną jest na codzień stosowana ,mój dziadek jeździł właśnie dla firmy visuala i opowiadał jak oszukuje się na kilometrach i robieniu zdjęć .Dlatego przestał tam jeździć są tam kierowcy którzy we krwi mają oszustwa i takich tam sie trzyma. I doskonalym dowodem że tak jest można to szybko i w szybki sposób udowodnić i przedstawić dowody poszkodowanym i nie świadomym firmom zlecającym akcje reklamowe.I ciekawe że właścicielka z tego tytułu nie poniosła jeszcze żadnych konsekwencji ale dodam że jeszcze nie poniosła, ale @@@@@ do czasu.
@sbe 2016-07-11 19:52:26
Atmosfera odpowiada każdemu kto lubi szybką kasę na nie uczciwości jaka panuje w tej właśnie formie, a brak uczciwości do klienta zlecającego reklame mobilną jest na codzień stosowana ,mój dziadek jeździł właśnie dla firmy visuala i opowiadał jak oszukuje się na kilometrach i robieniu zdjęć .Dlatego przestał tam jeździć są tam kierowcy którzy we krwi mają oszustwa i takich tam sie trzyma. I doskonalym dowodem że tak jest można to szybko i w szybki sposób udowodnić i przedstawić dowody poszkodowanym i nie świadomym firmom zlecającym akcje reklamowe.I ciekawe że właścicielka z tego tytułu nie poniosła jeszcze żadnych konsekwencji ale dodam że jeszcze nie poniosła, ale @@@@@ do czasu.
1
@sbe 2016-07-11 21:02:20
Realacje w firmie to podstawa inaczej nie da się samemu okradać zleceniodawców a tak wlascicielka jak i jej lojalni nieuczciwy kierowcy budują zespół dobrych krętaczy dzięki czemu da się zawsze parę stówek więcej zaoszczędzić na swoim koncie.
1
jan 2016-07-26 09:16:58
A ja jestem za tym by w końcu wyszły przekręty visual center na światło dzienne i trzeba pokolei informować firmy zlecające reklame mobilną o stosowaniu tam nie czystych zagrac wobec tych zleceniodawców
1
ONA 2016-08-05 11:18:43
Visual center group sosnowiec stabilne zatrudnienie????Miałam okazję pracować w tej firmie na stażu i troszkę wiem o tej firmie jak o pani prowadzącej ją.Sukają ludzi do biura na staż-wiadomo dla czego,chodzi o małe koszty utrzymania pracownika,co pól roku nowa pracownica podobnie jest z przedstawiecielami.Pracując tam czego mogłam się nauczyć? Jedno podstawowe motto visual to być typowym polakiem czyli do celu o trupach by mieć konto pełne nie licząc się z nikim,tak tak właśnie tam jest,włąścicielka to drobna osoba ale swoje za skórą ma,nasłuchałam się jej kłamstw i jak oszukuje firmy dające jej zlecenia.W moim odczuciu jest to wredna kobieta dobrze kamuflująca się w wizerunku biednej dobrotliwej szefowej.Tak nie jest szefowa visual to cwaniara jak ktoś jej nie spasuje z pracownikiów to bez zawahania go polskim językiem zleje,pracuje tam kilku kierowców dla niej pracujących i są to cwaniaki którzy tak samo są nieuczciwi jak właścicielka. Jak przyjmie do pracy kierowce i ten coś się odezwie na temat tego co się dzieje w firmie to go na następne zlecenie nie ma.Pracując w biurze poznałam na tyle właścicielkę by móc takową opinię tu pozostawić.Dla tej osoby ważne są tylko pieniądze i jak słyszałam że siedzę tu i wychodzę na zero nic nie zarabiam to słabo mi się robiło jak podłą osobą można być by tak manipulować ludzmi .Nie dziwią mnie komentarze na temat tej firmy,za to dziwią mnie komentarze pisane przez właścicielkę z ników takich jak :hajao,han,@muntain,asia,dd,xx,nic,piechur,e5,co chce udowodnić właścicielka pisząc z tych niców? Nie wiem.Natomiast wiem żę jest to osoba niezasługująca na szacunek bo człowiek tak fałszywy nie zasługuje na nic życzę tej osobie by jej zachłanność fałszywość i to jak traktuje uczciwych ludzi obróciło się to przeciwko niej ,w tej firmie powinny zawitać kontrole bo dochody potężne i przekręty robione na fakturach i jak i przychodach,no ale znajomości robią swoje i pieniądz.Mój komentarz pozostawiam z doświadczeń tej firmy a to tylko kropla w morzu co tam się dzieje.
2
ona 2016-08-05 21:30:39
Właśnie ludzi ninteresuja warunki dobrze napisane przez zdesperowaną żanetkę tylko zapomniała dodać o nieuczciwosci swojej z tego co mi wiadomo niebawem każda firma która dawała zlecenie bedzie informowana o nieuczciwosci visual center i prowadzącej bo wlascicielka to nie jest ona tylko jej mąż.No kazdy ma to ma co zasłużył.
ona 2016-08-05 22:11:24
A nie umiesz czytać opini na swoj temat?skądś sie wzięły one
Kierowca 2016-08-06 16:41:02
A teraz wiadomość od oszustów cwaniakow kierowcy do ONA który dowiaduje się że jakaś tempa Dupa pisze coś na nasz temat. Jak coś masz do nas kierowców to spotkaj się z nami by nam to powiedzieć w twarz.Zobaczymy jaka będziesz odważna. Myślisz że jak piszesz w sieci to jesteś anonimowa koński damski zwisie! To sie mylisz!
1
ona 2016-08-07 11:39:00
Wow zabolała prawda jednego z oszustów. ? Nie denerwuj sie bo ci żyłka strzeli i nie będziesz mógł dalej zarabiać oszukując firmy zlecające reklamę mobilną.Ja nie musze być anonimowa a spotkać to sie możemy w odpowiednich instytucjach które w końcu zrobią porządek z wami i waszymi nieuczciwymi zagraniami.A uwierz mi pół roku w biurze visual center Group wystarczylo mi by poznac sztuczki i praktyki stosowane w tyj firmie więc jak chcesz sie spotkać śmiało zapraszam pierw na spotkanie do jednej z poszkodowanych firm a później krok po kroku aż skończy się w sądzie i ogloszeniu medialnym o waszych sztuczkach.A twoje ubliżanie pokazało tylko twoja inteligencję i desperacje tonący brzytwy sie łapie.
koko 2016-08-26 23:05:29
Ta firma to faktycznie przekręt siwy ten Rysio nie jezdzi nawet 8 godzin robi zdjecia i spowrotem na plac zjeżdża ,jak dzwoniłem do visual właścicielka przez telefon mówiła że 100km się jezdzi z reklamą mobilną, a naprawdę 50km a jak zleceniodawca spisze licznik wtedy 100km więc faktycznie okrada się zleceniodawców. Nie wszystkie przyczepy wyjeżdżają tak jak mają ,myślałem że te komentarze tu sa przesadzone ale jezdzilem w tej firmie i prowiem że to prawda co tu piszą ,takiej firmy trzeba unikać.
1
koko 2016-08-31 02:21:16
Ale wiem jedno że każdy komentarz wybielający visual center group jest pisana przez tę bezczelną właścicielkę tej firmy. Każdy człowiek wyraża opinie jesli się sparzył na czymś lub na kimś ,wiem co piszę dorga wlascicielko visual center group sosnowiec i ty tez wiesz o czym tu ludzie piszą dowody na to są teraz wystarczy tylko informować firmy takie jak orange Auchan i inne zawsze można zebrać tych co to komentowali i ujawnic to choćby w mediach ja jestem za.Podpisywanie umowy ze zleceniodawcą to jedno a drugie oszukiwanie ich na kilometrówkach to drugie i urywanie godzin to trzecie i jeszcze przyczepy które nie wyjechały a zdjecia z przedstawionymi datami to czwarte mogę wymieniac jeszcze pani Ż.D. Czekam na pani bezczelny komentarz a wtedy pojawią się dowody na to co tu jest pisane.
1
olo 2016-09-08 21:50:15
No w visual center group dbają o przyjacielskie stosunki lubisz kręcić masz to we krwi to właśnie firma dla ciebie a jak jesteś uczciwy to wlascicielka Żaneta .D nie toleruje takich ludzi uczciwych od razu zwalnia tam przyjacielskie stosunki sa dobre bo stara gwardia krętaczy tam robi.
1
ona 2016-09-09 07:14:56
Daremna jestes Żaneko z tymi swoimi komentarzani, skontaktuje sie z koko ona ma jakieś filmiki i czas pokazać prawdę o twojej firmie o twych krętach karzdy pozytyw tu dodaje ta wredna Żaneta owa szefowa visual center grup
ona 2016-09-09 21:14:32
Kobieto ale tyś tępa każdy wie ze to ty piszesz żanetka, opieka medyczna to tobie potrzeba a filmiki są wrzucone na necie na temat twojej firmy i czarnych zagrań jakie stosujesz i ten siwy brudas Rysio podwyżki. ? Jak przekręcisz więcej firm to sobie je zrobisz.
deiv 2016-09-10 00:05:35
A ty adwokat jestes?poważne to są wałki robione w visual center group wystarczy dobrze poszperać w internecie by zobaczyc trzy filmiki o tej firmie jest tu kilka osób które mają dużo do powiedzenia wystatczy sie znimi skontaktować, dziwi mnie że takie coś jeszcze nie ukazało sie w tv ale myślę że to kwestia czasu.
1
kati 2016-09-13 04:27:50
No jak jesteś nieuczciwy i leniwy to właśnie takich ludzi w visual potrzebują tylko warunek jest taki że musisz być lojalny dla właścicielki czyli jak każe ci robić przekręty na korzyść visual to siedzisz cicho i to robisz jak sie odezwiesz to dlugo tam nie porabisz.
1
koko 2016-09-15 06:07:48
No ty żanetko to się skontaktuj z psychiatrą bo nadmiar twoich przekrętów i zachłanności na pieniądze do reszty pozbawił cie rozumu,nie wspominając o godności której ci brakuje. Siedzisz tu wiedźmo i piszesz z różnych niców myśląc ze wszsycy sa głupi . Daremna jesteś i takich jak ty to sie nie szanuje .
1
sam 2016-09-16 20:34:56
Ja jeździłem parę dni i też wyrażę tu swoją opjnie na temat tej firmy,piszą tu o oszukiwaniu kilometrów ja jak jezdzilem pani właścicielka kazała robić mi 100km dziennie , przed wyjazdem zdjecia liczników ale jak rozmawialem z innymi kierowcami to im każe jeździć po 50km i za tyle im płaci a ona bierze od zleceniodawcy pieniądze za 100km. Jest tam też kilku kierowców co pracują lata i dużo sie dowiedziałem o lichwie jaką stsuje ta firma i moge szczerze napisać że czytajac tu te komentarze wiem że to prawda co piszą o tej firmie .Ja zrezygnowałam sam bo zauważyłem ciemne strony stosowane przez panią właścicielkę gdy daje mi papier do podpisania gdzie nie jest nic napisane o kwotach a każe podpisywać i wiem od dziewczyny która tam prwcowala że tez są robione przekręty by uciekac przed skarbówką przyczepy sa zaniedbane plac na którym stoją to śmietniko bo jak można inaczej to nazwać .Faktycznie jak ktoś lubi szybkie pieniądze i nie przeszkadza mu takie coś jak krętactwa to jak najbardziej to firma dla takich osób ale jak jesteś uczciwy nie polecam tej firmy.
1
hanys 2016-09-29 20:27:48
A jo powim tak gorol zawsze bydzie gorolem i praca u takij gorolicy jak ta z visual to błąd. Ona paczy ino kasy i po trupach do celu łoszukać okrość oby swojego tyłka mieć pełnego, wiem bo żech jeździł u tej łoszustki i godom wom ludziska unikejcie roboty w andrajchu a w szczegolnosci w visual center group sosnowiec
1
asia 2016-10-02 16:38:06
Moim zdaniem to też niezbyt normalna praktyka, żeby umowę bez kwoty podpisać. Mimo wszystko obowiązuje najniższa krajowa...
Zostaw swoją opinię o Visual Center Group - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Visual Center Group