brak logo

Digiframe sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Digiframe sp. z o.o.

kandydat 2011-06-20 19:46:43
Bardzo pozytywnie odebrałam rozmowę kwalifikacyjną. Profesjonalna ale zarazem luźna atmosfera nie wpłynęła na mnie stresująco. Dużo się na uczyłam, mam nadzieję że może kiedyś trafię do tej firmy...! Ania T.
pcwk 2012-01-16 14:09:54
Firma działa prężnie na rynku, rozwija się. daje możliwości awansu, rozwoju. zarobić można spore pieniądze ale TRZEBA PRACOWAĆ A NIE SIĘ OBIJAĆ. Za darmo nigdzie się nic nie dostaje. Atmosfera znakomita. Zawsze można uzyskać pomoc od innych w firmie. Jesli miałbym polecać to polecam firmę z całą pewnością. A negatywne komentarze to chyba od tych którzy nic nie robili a myśleli że będą w firmie na zawsze.
pcwk 2012-01-25 10:49:21
do smerfetka

nie rozumiem skąd takie zdanie. w firmie zmieniło się o 360 stopni. nie ma tu tego o czym piszesz

Pracownik Digiframe 2012-07-27 08:18:59
Uwaga uwaga ++ plusy firmy 1Luz jest bardzo duży 2Pracujesz jak chcesz 3Można awansować (zarobki ci nie skocza)
--- ( usunięte przez administratora )
3Trzeba ciężko pracować aby to się kręciło runek się nasyca i jest coraz gorzej na nowym mieście da się zarobić na starym to ciężka praca
szkoleniowiec 2012-10-03 17:17:09
bylem na rozmowie kwalifikacyjnej. Bardzo dobrze odebralem jej przwbieg. Bez podchwytliwosci i kombinatorstwa. Dowiedzialem sie czego mozna sie spodziewac i jakie sa realia w pracy. Szkoda, ze glownym wymogiem jest dosw. W sprzedazy reklamy. Powodzenia
pracownik 2012-10-12 14:59:24
stanowczo odradzam pracę w tej firmie.Brak szkoleń,wynagrodzenie przychodzi na konto z miesięcznym opóźnieniem,nigdy nie dostałem na czas,a poza tym rotacja jest niesamowita. Tylko właściciele pracują od początku.
pxwk 2012-10-23 11:28:11
Uwaga, firma digiframe to firma krzak. Nie polecam.
ph 2012-10-27 15:01:00
Rozmowe kwalifikacyjna odebralem bardzo dobrze. Trwala ponad 3 h i byla polaczona z praca w grupach. Zapewniono katering i zwroty dojazdu. Niestety, nie spelnilem oczekiwan.... :-) ale zdobylem duzo doswiadczenia.
PH-były 2012-10-31 15:57:57
Opinie pozytywne piszą właściciele firmy, a pozostałe opienie byli pracownicy firmy digiframe.Tak naprawdę mają ogromne problemy z płatnościami dla pracowników i dla Salonów.Uważajcie na tą firmę!!!
anonimgall 2012-11-28 14:40:22
PH-były ma 100 % rację. kombinują jak tylko można żeby nie zapłacić za dużo pracownikowi. wymagają od pracowników ale od siebie nic nie dają. nie polecam. pracowałem tam rok.
anonim 2013-01-17 18:42:38
Potwierdzam to co pisali koledzy, firma ma długi. Pracownikom wypłacają w ratach.Nie polecam tego pracodawcy, lepiej szukać innej firmy lub branży!
b. pracownik 2013-05-12 11:16:23
byłem, pracowałem, nie jestem właścicielem. bardzo pozytywnie odebrałem rozmowę, zatrudniono mnie, zapewniono mi szkolenie z zakwaterowaniem i catering. sama praca wymagająca dużo dyscypliny, ale każdy kto pracował jako PH powinien wiedzieć, na czym polegają obowiązki na tym stanowisku: praca w tej firmie wymaga z pewnością doświadczenia w sprzedaży reklamy. problem z wypłatami występował sporadycznie, i nie był uzależniony tylko od firmy (przynajmniej takie docierały informacje). rotacja jest, ale nie jest to tylko problem tej firmy; oprócz tego w jednym mieście dość ciężko znaleźć nowych kontrahentów, stąd być może firma otwiera nowe filie. są możliwości awansu. samo podejście do pracownika, atmosfera, gotowość do rozmowy i szkoleń oceniam na 5+.
tb 2013-10-09 14:11:59
Wynagrodzenie prowizyjne, brak komunikacji, ludzie z etatów byli zmuszeni przejść na działalność gospodarczą. O ile już zapłacą - to nigdy terminowo, zawsze się coś wydarza, co uniemożliwia wypłatę... Wymagania jak w korporacjach, a kultury pracy brak.
Bigi 2015-01-13 09:28:41
Najgorsze jest to, że nie mają nawet swojej strony internetowej i ciężko byłoby dowiedzieć się czegoś o nich samych. Wizytówki w internecie to za mało. Powiedzcie czy ktoś brał udział niedawno w rekrutacji, gdzieś się ogłaszali odnośnie pracy, bo wydają się być nieźle zorganizowani, a takiego pracodawcy poszukuję.
kojot 2015-01-28 19:33:03
Mają stronę internetową, http://www.digiframe.pl/ jest wpisana w każdym serwisie na jakim sie ogłaszali, czy wpisywali, problem jest tylko jeden - ta strona nie działa, domena nie została opłacona. Zacznę, więc od pytania, czy oni w ogóle działają, bo nie licząc dwóch ostatnich wpisów, ostatnie były w 2013 roku..
ewa 2016-05-18 13:02:46
W krsie są zarejestrowani @Roki więc wydaje mi się, że jeszcze działają. Muszę zapytać koleżanki, która tam kiedyś pracowała..ale ze swojej strony muszę napisać, że ubolewam nad tym jeśli przestali już pracować bo taka sprzedaż reklam to byłyby spoko pieniądze
Zostaw swoją opinię o Digiframe sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Digiframe sp. z o.o.