brak logo

Bricomarche, Horyna Sp. z o.o.

Giżycko

Opinie o Bricomarche, Horyna Sp. z o.o.

anonim 2009-06-17 21:06:03
jak to w markecie, firma nastawiona na zysk i tylko zysk. pracownik jesyt jak guma do żucia, doputy sie żuje dopuki smakuje. slowa Pani prezes "nie ma osób niezastąpionych".
pozdrowienia od "magazyniera" :)
1
Slavo 2012-02-09 11:12:53
MAGAZYNIER MA RACJĘ PRACOWNICY NIE SĄ ZADOWOLENI
ZE SWOJEJ PRACY , NIGDY NIE WIESZ KIEDY MOZESZ
WYLECIEC , PRACOWNIKÓW TRAKTUJE SIE JAK MIĘSO ARMATNIE , PRZĄZYWAJĄ NIEUSTANNE PRANIE MÓZGÓW ,KLIENTOM WMAWIA SIE ŻE KUPUJA NAJTANIEJ
I NAJLEPSZY PRODUKT .PRACA JEST BARDZO UCIĄŻLIWA
NIEUSTANNE GŁOSNE REKLAMY PUSZCZANE W SKLEPIE
DZIAŁAJĄ UJEMNIE NA PSYCHIKĘ LUDZI TAM ZATRUDNIONYCH
ZIMĄ NIZSZA TEMPERATURA NIŻ PRZEWIDUJĄ PRZEPISY
PODSTAWOWE OBOWIĄZKI ZWIAZANE Z PROWADZENIEM
DZIAŁALNOŚCI HANDLOWEJ ZWALONE NA BARKI OBSŁUGUJACYCH TAM KLIENTÓW PRACOWNIKÓW ZA JEDYNE
1200/1300ZŁ MIESIECZNIE .ATMOSFERA PRACY -ZŁA
WIEC NIE DZIWCIE SIE SZANOWNI KLIENCI ŻE CZESTO NIE MA
KTO WAS OBSŁUZYĆ PO PROSTU OBSŁUGA JEST PRZECIĄZANA
WSZELKIMI OBOWIĄZKAMI - W Y G O D N I E -JEST TYLKO
DLA KILKU OSÓB SIEDZACYCH ZA BIURKIEM
-----SZUKASZ TAM PRACY N I E P O L E C A M
3
ONA 20+ 2012-03-24 21:49:49
Slavo - 2012-02-09 11:12:53

MAGAZYNIER MA RACJĘ PRACOWNICY NIE SĄ ZADOWOLENI

ZE SWOJEJ PRACY , NIGDY NIE WIESZ KIEDY MOZESZ

WYLECIEC , PRACOWNIKÓW TRAKTUJE SIE JAK MIĘSO ARMATNIE , PRZĄZYWAJĄ NIEUSTANNE PRANIE MÓZGÓW ,KLIENTOM WMAWIA SIE ŻE KUPUJA NAJTANIEJ

I NAJLEPSZY PRODUKT .PRACA JEST BARDZO UCIĄŻLIWA

NIEUSTANNE GŁOSNE REKLAMY PUSZCZANE W SKLEPIE

DZIAŁAJĄ UJEMNIE NA PSYCHIKĘ LUDZI TAM ZATRUDNIONYCH

ZIMĄ NIZSZA TEMPERATURA NIŻ PRZEWIDUJĄ PRZEPISY

PODSTAWOWE OBOWIĄZKI ZWIAZANE Z PROWADZENIEM

DZIAŁALNOŚCI HANDLOWEJ ZWALONE NA BARKI OBSŁUGUJACYCH TAM KLIENTÓW PRACOWNIKÓW ZA JEDYNE

1200/1300ZŁ MIESIECZNIE .ATMOSFERA PRACY -ZŁA

WIEC NIE DZIWCIE SIE SZANOWNI KLIENCI ŻE CZESTO NIE MA

KTO WAS OBSŁUZYĆ PO PROSTU OBSŁUGA JEST PRZECIĄZANA

WSZELKIMI OBOWIĄZKAMI - W Y G O D N I E -JEST TYLKO

DLA KILKU OSÓB SIEDZACYCH ZA BIURKIEM

-----SZUKASZ TAM PRACY N I E P O L E C A M
KTO SKUTECZNIE PANA DOI I NA CZELE SITWY STOI ?
3
ONA 20+ 2012-03-24 21:57:19
KTO SKUTECZNIE PANA DOI I NA CZELE SITWY STOI ?
1
.... 2012-08-08 18:09:37
Żeby każdy klient miał takie podejście to by się lżej pracowało.
paulina 2013-01-23 12:55:15
bardzo czarno- biała opinia, pracowałam tam przez 2 lata i lubiłam przychodzić tam do pracy, to tylko moje zdanie ale nie czułam się sprana, powodzenia w szukaniu ''pracy idealnej''
2
PozdrawiamSerdecznie 2016-08-03 11:10:58
Pracuję w sklepie już 3 lata, teraz na stanowisku kierownika działu. Stosunki z pracodawcą oceniam jako fair. Moja pensja wzrosła w tym czasie. To zdecydowanie firma w której dobrze pracuje się osobom, które chcą pracować
pracownik 2016-09-06 20:40:17
W sklepie pracuje od półtora roku. Też jestem zdania że dla osób które chcą pracować jest tu miejsce. Pracodawców oceniam na czwórkę ale można się dogadać.
anonim 2016-10-21 12:04:20
Pracowników traktuje się jak śmieci. Atmosfera bardzo zła. Kierownictwo sklepu pożal się Boże.
3
A. 2016-10-21 12:09:48
Przychodzisz do pracy i się dowiadujesz, że już tu nie pracujesz, Dziękujemy za współpracę. To jest podejście do człowieka????? A gdzie wypowiedzenie???
1
Zostaw swoją opinię o Bricomarche, Horyna Sp. z o.o. - Giżycko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricomarche, Horyna Sp. z o.o.