brak logo

Auto-Stuba

Gdynia

Opinie o Auto-Stuba

kierowca 2014-05-11 20:33:24
Kolego olo jak chcesz pracowac u Stuby za darmo to daj sobie spokuj Pani Dorotka tylko ladnie gada i swieci oczami
222222222 2014-05-13 12:28:38
znowu auto stuba szuka kierowcow uwaga na nich
kierowca zawodowy 2014-05-16 21:51:28
Witam ! Mam pytanie a propos firmy o której tu się rozchodzi, czy komukolwiek udało się uzyskać po jakimś czasie należną wypłatę, piszę bo zastanawiam się czy się do nich zatrudnić. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam
witam 2014-06-05 11:20:49
Firma szuka nowych kierowców na 5 nowych zestawów chłodniczych na trasach NL-NO Oslo, już za 10 dni , wymagana znajomość tras i obsługi agregatów, ponadto badania
Sanepid. Firma nie zatrudnia kierowców, którzy mają złą reputację w transporcie,
praca dla uczciwych kierowców zainteresowanych dobrą współpracą.
Witam 2014-06-06 13:59:38
Firma szuka nowych kierowców na 5 nowych zestawów chłodniczych na trasach NL-NO Oslo, już za 10 dni , wymagana znajomość tras i obsługi agregatów, ponadto badania
Sanepid. Firma nie zatrudnia kierowców, którzy mają złą reputację w transporcie,
praca dla uczciwych kierowców zainteresowanych dobrą współpracą.
22 2014-06-10 20:42:50
kolego to nie ma znaczenia czy znasz drogi w norwegi problem polega na tym ze pienidz za swoja praca nie dostaniszbedzesz nastepnym dawca
witam 2014-06-20 11:57:58
Firma szuka nowych kierowców na 5 nowych zestawów chłodniczych na trasach NL-NO Oslo, już za 10 dni , wymagana znajomość tras i obsługi agregatów, ponadto badania
Sanepid. Firma nie zatrudnia kierowców, którzy mają złą reputację w transporcie,
praca dla uczciwych kierowców zainteresowanych dobrą współpracą.
Witam 2014-07-08 08:02:42
Witam ,
Przeczytałam dzisiaj te wszystkie wpisy. Bardzo proszę ,aby każdy z kierowców podał swoje imię i nazwisko oraz wskazał mi na forum powód dla którego wypisuje takie komentarze. Na ten moment nic z tego nie wynika. Ja chętnie odpowiem, wszystkim którzy zarzucają mi nieuczciwość. Jest to dobry moment , aby i inni kierowcy poznali nie tylko stanowisko kierowcy , który wskazuje że został oszukany , bez podania powodu, ale również i moje stanowisko .pozdrawiam (usunięte przez administratora)
guma 2014-07-08 19:41:19
twierdzą że chcą doświadczonych kierowców z tego co wiem to biorą wszystkich i liczą na naiwnych nie ważne że sie starasz ich zdaniem i tak kierowcy nie potrafią jeżdzić lub są złodziejami a przecież firma jest wyposażona we wszelkie zabezbieczenia a dopiero jak zjedziesz dowiadujesz się ze coś jest nie tak a co wiąże sie z tym to ci co pracowali tam to wiedzą dokladnie
Marcin_Gdynia 2014-07-14 16:48:03
akurat ciezkeij pracy sie nie boje, poczytalem tez komentarze - nie roznia się od innych pracodawcow jakich znam, normalne. kazdy pilnuje swojego biznesu. za miesac to ja ile moge wyciagnac?
Marcin_Gdynia 2014-07-15 12:31:52
mam nadzieje ze sobie tylko zartujesz, bo nie chce mi sie wierzyc. kontaktowales sie z jakimis sluzbami albo zglosiles to do jakiegos urzedu?
1
Marcin_Gdynia 2014-07-16 12:02:03
jak już tutaj na warsztat wchodza prawnicy to mi sie koncza pytania o te firme. chyba faktycznie na pare miesiecy lepiej zapomniec o tej firmie dopoki sie sytuacja nie uspokoi, o ile w ogóle.
zona kierowcy 2014-07-23 17:09:45
A proszę bardzo, tylko jedna pomyłka: to my z kim współpracowaliśmy.!!!!!!!!!!
1
22222 2014-07-31 13:25:15
auto stuba znowu poszukuje dawcow
22222 2014-07-31 13:25:15
auto stuba znowu poszukuje dawcow
kierowca 2014-08-12 15:33:42
Witam, całe życie to ryzyko ,ale kto nie ryzykuje to się nie dowie czy warto wrócić :)
sprawiedliwy 2014-08-16 09:25:09
Miło poczytać te komentarze tym bardziej że oprócz dodawanych przez auto stuba (z małych liter z uwagi na brak szacunku)po różnymi dziwnymi nickami wszystkie są w 100 % prawdziwe. (usunięte przez administratora)Każdy kto ma wątpliwości czy iść tam pracować czy nie stanowcze NIEEEEEEEEEEEE. (usunięte przez administratora)
kierowca 2014-08-19 07:35:18
Pisze z malych liter bo niewie gdze jest shift na klawiatze
nienaiwny 2014-08-31 18:02:59
Ta firma to jedna wielka pomylka.zajmuja sie importem aut,logistyka,spedycja,ubezpieczeniami... Paranoja! Pojechalem na rozmowe o prace.Na zajutrz ja z w trase.pffff.Trase?!tzn na podmianę na ring Berlina.po dwóch dniach męczarni w osobowce bez klimy,ciasnej,spiac na przednich siedzeniach,czyli praktycznie na siedząco zjechalem do domu.bylem w kontakcie z kierowcą którego mialem podmienić.mowil,ze ląduje sie w Italii i przy Berlinie będzie za Kolejne dwa dni.(usunięte przez administratora) Stanowczo odradzam prace w tym (usunięte przez administratora) . Pozdrawiam :)
były kiero 2014-09-09 16:29:59
a gdzie to lalak nasłuchałeś się dobrego o tej pseudo firmie? za dużo masz kasy ? ( usunięte przez administratora ) skąd ty się wyrwałeś człowieku, ni czytasz komentarzy????
viking 2014-09-10 13:21:56
nie wolno jeździć na magnezach, płacą podstawę i diety spoko 12000 km zrobisz
kiero 2014-09-26 16:15:38
słoma z butów od niej i od jej męża,. synalek i córcia nie lepsi - kaszubi jak patrzy
Piter 2014-09-28 18:15:30
Firma tak wspaniała, że natychmiast wykasowuje wszystkie wątki jak tylko pojawią się na Etransporcie, tak boi się opini o sobie!!!!!!!!!!!!
1
mazur 2014-10-15 14:32:16
umowa tak zrobiona zeby nie bylo z czym isc do sadu, a calej kasy i tak nie zobaczysz
porada 2014-10-15 17:30:06
Z umową o pracę też możesz nic nie otrzymać, bo takie jest prawo.
Kodeks pracy nie zwalnia kierowcy z myślenia i pracowania niezgodnie z kodeksem, obecnie odpowiadasz za swoje błędy. Dobry adwokat da sobie radę z każdą umową i sobie radę aby udowodnić ci złą pracę kierowcy, dla kierowcy który kombinuje, nie zachowuje norm spalania nie ma żadnej bezpiecznej umowy
porada 2014-10-20 10:59:26
Art. 190a. Uporczywe nękanie - stalking
§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozba­wienia wolności do lat 3.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej.
§ 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Myślę, że warto zapoznać się z powyższym art. gdyż on dotyczy również podawanie nieprawdy w internecie.
2222 2014-10-25 19:20:10
DOROTA CO TY ZNOWU WYMYSLILAS PEWNIE TO MALA KACZKA NA DOLE CI TE BZDURY PODSUNELA ZAMIAST SIE ZAJAC ROBOTA A NIE KIROWCOW WPROWADZAC W BLAD
porada 2014-10-25 22:36:16
Jaki ty musisz byc tępy 2222, wjedz na kanal i wymien olej, bo masz juz przerobiony .
nek 2014-12-15 11:19:01
I co ci to da za ile i gdzie jak kasy nie zobaczysz daj sobie spokój z tą pracą.
Kierowca 2015-01-23 08:31:11
Jestem ciekawy czy jeżdżąc po Niemczech teraz mam prowadzić rejestr przejazdów żeby nie było problemu?
Kierowca 2015-01-30 15:26:13
Czy coś wiecie więcej o stawkach 8,5 euro na terenie Niemiec ?
grzegorz 2015-03-21 11:25:49
Witam czytając opinie tych osób które pracowały i teraz narzekają na firmę Auto S tuba proponuje im otworzyć firmę i zatrudnić wszystkich tych kierowców co narzekają do jednej kupy i wtedy zrozumieją na czym polega biznes transportowy , ja osobiście nie mam nic do firmy Auto Stuba gdyż przez kilka lat byli moimi klijętami i zawsze za moją prace płacili pieniądze i w terminie a sprzedawałem im około 300 samochodów przez ten okres a odnośnie tego że pan Tadeusz się zna na transporcie to wiem bo sam kilka lat jeździł ciężarówka i woził auta nie raz byłem świadkiem jak kierowcy w Kołbaskowie i w Niemczech oferowali paliwo na sprzedaż dlatego nie dziwię temu panu że tego pilnuje aby jego też tak nie okradali myślę że jak człowiek jest na poziomie to potrafi się rozstać w miarę w zgodzie ja tez rozstałem się w miarę w zgodzie chociaż były miedzy nami różnice zdań ale to jest normalne ale najważniejsze aby się tak rozstać aby na ulicy powiedzieć dzień dobry ,myślę że jak to uszanują ci którzy mają pretensje to będzie dobrze krzykaczy jest dużo ale dobrych i uczciwych kierowców też nie mało jak ktoś będzie oczekiwał info opinie o tej firmie służę radą mój adres mail polenexport@onet.com.pl pozdrawiam wszystkich kierowców i firmy które są rzetelne
Kierowca 2015-08-28 15:32:51
Ludzie co wy piszecie< aż przykro czytać. Negatywne opinie na bieżąco usuwane, tylko cukrzenie !!!!!
były kierowca 2015-08-28 17:22:54
Firma OK , przeszło 3 lata współpracy
Ci co piszą inaczej to ci co uważają się za kierowców a są zwykłymi lobuzami i pieniaczami
adi 2015-09-09 06:50:43
Trzy lata nikt tam nie pracuje a pan Tadek tak zna się na rzeczy że sam na miejscówkach na kontenerach zasuwa....pani Dorota nagle zmieniła system i przestała kierowców okradać???Pamiętam jak to się odbywało...jedna trasa ok,druga też a trzecia zapłacona częściowo...i telefony nie odbierane kiedy się o swoje upominało...za każdym razem z innego numeru trzeba było dzwonić i wtedy jak numeru nie znała to odbierała i obiecanki były że jutro oddzwoni bo dziś jest taka zapracowana....oczywiście nie oddzwaniała i kasy nie oddała.
Kierowca 2015-09-11 09:55:48
Żeby śledzić daną firmę o 6 rano i dokonywać wpis jak poniżej to już wiadomo kim ty jesteś. Uczciwy człowiek idzie do sądu i tam przedstawia swoje roszczenie, ale są tacy którzy piszą o innych źle aby wylądować swoje napięcie bo mają złość na cały świat. Dobrze wiesz ilu kierowców zniszczyło fajne firmy transportowe takimi pomowieniami . Módl się abyś nie musiał kiedyś za to pożądanie odpokutowac lub twoja rodzina. Za uczciwą pracę każdy dostaje swoje wynagrodzenie zastanów się czy byłeś uczciwy Za Każdym Razem a później pisz na innych. Pozdrawiam
adi 2015-09-11 11:42:09
Właśnie pracowałem uczciwie,nigdy żadna inna firma tak mnie nie potraktowała i zawsze tam gdzie dotąd pracowałem mam otwartą furtkę i mogę wrócić do każdej z tych firm,nie dotyczy to się auto stuba oczywiście!!!!Za uczciwą pracę dostałem nędzne grosze a reszty obiecanej nie dostałem nigdy!!!!Jeśli faktycznie zrobiłbym coś że należało by mi się nie otrzymać wynagrodzenia to chyba mówi się o tym w oczy czy też przez telefon a nie udaje się że wszystko w porządku i że zapłacą ale z jutra na jurto.Prędzej tobie i twojej rodzinie się należy coś takiego skoro oskarżasz mnie bezpodstawnie o kłamstwo!!!!Moja rodzina za nic została ukarana bo co do gara włożyć przez tą cudowną kobietę bez serca!!!!
Kierowca 2015-09-11 13:07:34
Powiem tak- dobry kierowca nie musi wciąż zmieniać firmy. I dobrego kierowcę każdy zatrzyma przy sobie. Zrób rachunek sumienia - pozdrawiam
BYŁY KIER 2015-09-11 16:03:18
Tak to prawda ale nie w waszej firmie się to stosuje. Bazujecie na tym żeby wykorzystać człowieka i się wzbogacić .Co do rachunku sumienia to polecam panie tadeuszu razem z żoną !!!!!!!!!! Ma pan wielki tupet odpisując w ten sposób.
adi 2015-09-15 06:56:20
Pracuję jako kierowca 20 lat,firm zaliczonych że tak powiem mam 6.Nie jest to dużo patrząc na innych kierowców.Rachunku sumienia robić nie muszę i tak jak napisałem do każdej z tych firm mogę bez problemu wrócić.Jedynie w tej firmie zostałem oszukany i tak jak kolega wyżej napisał,rachunek sumienia powinien pan Tadeusz i jego żona zrobić bo sumienia trzeba nie mieć żeby wzbogacać się na pracownikach których się oszukuje.
adi 2015-10-12 12:28:38
Poczytaj od początku opinie to się dowiesz.Ja nie jestem jedynym oszukanym.Zrobisz jedną trasę być może dostaniesz tyle zapłaty na ile się umówicie,zrobisz drugą być może też zapłacą..a przy następnej dostaniesz za długa trasę po Norwegii jakieś zyble(podstaawę tylko)i co będziesz dzwonił po resztę to dowiesz się że jutro zapłacą bo na przelew większy czekają.Dzwonić o kasę trzeba będzie za każdym razem z innego numeru bo tego który znają już nie będą odbierać.Więcej nie piszę na ten temat,już mnie to nie interesuję...jak toś chce to niech tam pracuje.Powodzenia.
kier 2015-10-30 18:53:04
Witam cię, poczytaj opinie o tej firmie, jeśli chcesz popracować częściowo społecznie to idź do nich a napewmo cię zatrudnią. Ogłoszenia o prcę dają pod inną firmą. Pozdrawiam były oszukany kierowca
kier-by 2015-11-28 23:01:26
Prubój jak masz kasę jakąś zainwestować w tą firmę ,prubój chłopie, ale utopiny jesteś.
kier 2015-11-29 10:05:49
Pracownicy a nie kierowcy, większość wpisów wybielających o firmie to sami właściciele wpisuja.Robią co mogą żeby złapać jakiegoś kierowcę.
poszkodowany 2016-02-17 12:41:22
POSZUKUJĘ KIEROWCÓW POSZKODOWANYCH PRZEZ AUTO-STUBA!!!!!!!!! WSPÓLNIE DAMY RADĘ!!! NIE WOLNO DAĆ SIĘ OSZUSTOM!!!!! Z CHAMSTWEM TRZEBA WALCZYĆ!!!!
1
poszkodowany 2016-03-22 09:28:20
Wszystko co jest napisane żle o firmie to prawda wystarczy przejsc się do sądu w gdyni jest tam bardzo dużo spraw a udziałem tej Pani i w sądzie znają ją bardzo dobrze
Dziwi mnie tylko fakt że pomomo tylu oszustw firma dalej działa
1
adi 2016-04-29 06:35:35
To popracuj,jak lubisz w czynie społecznym pracować to proszę bardzo.Ja pracowałem i dzięki tej firmie popadłem w długi bo mi nie zapłacili,nie miałem na opłaty ani na utrzymanie rodziny.W sądzie sprawa była ale p Dorota miała wyszczekanego adwokata a mnie na takiego nie stać i oczywiście przegrałem.
kolejny oszukany 2016-06-13 22:05:56
daj kolego namiar , popróbujemy razem
qwert 2016-08-02 13:03:09
sprawy są już w sądach i prokuraturach. Pisz swój wniosek i dołączaj. Pozdrawiam
t 2016-08-03 19:39:54
a jakoś nie chce mi się w to wierzyć, może podaj mi jakieś oficjalne i rzetelne źródło w sieci które by to potwierdzało
Zostaw swoją opinię o Auto-Stuba - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Stuba