Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pneumat system sp z.o.o

Pracowałeś w firmie pneumat system sp z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-18 23:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli o nich chodzi, to za dobrze nie płącą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-06 14:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo słabo płącą,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2013-01-10 08:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanujemy Państwa opinie, w kwestii poziomu płac zapraszamy do bezpośredniego kontaktu mailowego.
Jeśli chodzi o poziom wykształcenia kadry – szkolenia mają w naszej firmie charakter ciągły – wciąż doskonalimy się zarówno w zakresie wiedzy technicznej jak również kompetencji zarządczych.
Aby poznać nas bliżej i poczuć jaką reprezentujemy kulturę organizacyjną zapraszamy do naszych oddziałów na terenie całej Polski oraz na naszą stronę internetową http://www.pneumat.com.pl/ofirmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 23:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'pracownik' a jak oceniasz pracę w Pneumat System? Jak wyglądają relacje pracowników? Jaka panuje atmosfera?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 22:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'M.J' a te szkolenia wiele dają, można szybko zdobyć doświadczenie? Wiadomo, zdrowe podejście do pracy to inaczej będą traktować. Jak wygląda rozmowa?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-05 12:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-05 12:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
zdjecie uzytkownika
pracownik marketingu - 2013-07-05 12:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoby kompetentne i takie, które potrafią otwarcie mówić o swoich oczekiwaniach jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia mają satysfakcjonujące zarobki. Dla mnie najważniejsze jest ponadto poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji i możliwości rozwoju, a to firma Pneumat System daje.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-07-09 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się z M.J., jeśli tylko pokazujesz, ze Ci zależy, a przy tym wnosisz coś pozytywnego w życie to firma Ci się odwdzięczy. Pracuję w firmie od niedawna, szybko się zaaklimatyzowałam i to daje mi energetycznego kopa. Mi się podoba, może dlatego że potrafię mówić o swoich potrzebach otwarcie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aga a jak jest z twoją pensją? czy satysfakcjonuje się wynagrodzenie jakie otrzymujesz w firmie pneumat system sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
benek777 - 2014-06-20 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-16 23:55:06]:
to firma z ogromnym dorobkiem. Są tu ludzie pracujący po 25 lat, wielu 15-17... Firma przyjazna zarówno młodym, jak i tym , którym blisko do emerytury. Firma nie tylko zatrudnia. Miernoty się tu nie uchowają. Jesteś leniwy, nie chcesz się doskonalić - lepiej nie zaglądaj w jej progi. Ale mieć w CV pracę w Pneumacie, to gwarancja najwyższych standardów. Przede wszystkim etycznych. Nic po trupach, praca, praca, praca. I uczciwość.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-04 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pneumat System zajmuje się produkcją siłowników pneumatycznych oraz dystrybucją pneumatyki. Marki, które reprezentują w Polsce: Riegler, Aignep, Vesta, Orlik, Chicago Pneumatic, Renner. Zakres usług firmy to: projektowanie i wykonawstwo instalacji urządzeń pneumatycznych, serwis narzędzi i kompresorów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pneumat system sp z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x