logo pneumat system sp z.o.o

pneumat system sp z.o.o

Wrocław

Opinie o pneumat system sp z.o.o

anonim 2011-10-18 23:24
Jeżeli o nich chodzi, to za dobrze nie płącą
9
pracownik 2013-01-06 14:58
Bardzo słabo płącą,( usunięte przez administratora )
8
Pneumat System 2013-01-10 08:46
Szanujemy Państwa opinie, w kwestii poziomu płac zapraszamy do bezpośredniego kontaktu mailowego.
Jeśli chodzi o poziom wykształcenia kadry – szkolenia mają w naszej firmie charakter ciągły – wciąż doskonalimy się zarówno w zakresie wiedzy technicznej jak również kompetencji zarządczych.
Aby poznać nas bliżej i poczuć jaką reprezentujemy kulturę organizacyjną zapraszamy do naszych oddziałów na terenie całej Polski oraz na naszą stronę internetową http://www.pneumat.com.pl/ofirmie
pracownik 2013-07-05 12:20
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
pracownik 2013-07-05 12:20
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
pracownik marketingu 2013-07-05 12:31
osoby kompetentne i takie, które potrafią otwarcie mówić o swoich oczekiwaniach jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia mają satysfakcjonujące zarobki. Dla mnie najważniejsze jest ponadto poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji i możliwości rozwoju, a to firma Pneumat System daje.
Aga 2013-07-09 12:43
Zgadzam się z M.J., jeśli tylko pokazujesz, ze Ci zależy, a przy tym wnosisz coś pozytywnego w życie to firma Ci się odwdzięczy. Pracuję w firmie od niedawna, szybko się zaaklimatyzowałam i to daje mi energetycznego kopa. Mi się podoba, może dlatego że potrafię mówić o swoich potrzebach otwarcie.
5
benek777 2014-06-20 12:13
to firma z ogromnym dorobkiem. Są tu ludzie pracujący po 25 lat, wielu 15-17... Firma przyjazna zarówno młodym, jak i tym , którym blisko do emerytury. Firma nie tylko zatrudnia. Miernoty się tu nie uchowają. Jesteś leniwy, nie chcesz się doskonalić - lepiej nie zaglądaj w jej progi. Ale mieć w CV pracę w Pneumacie, to gwarancja najwyższych standardów. Przede wszystkim etycznych. Nic po trupach, praca, praca, praca. I uczciwość.
estera 2015-01-06 19:50
Pracuję w Pneumacie i jestem bardzo zadowolona. Przyzwoite warunki pracy od 8 do 16. Wolne soboty. Pensja zawsze na czas z uwzględnieniem premii. Szefostwo w porządku. Rodzinna atmosfera. Ludzie na poziomie potrafiący wysłuchać ewentualnych uwag pracownika. Sympatyczne spotkania firmowe organizowane co roku dla wszystkich pracowników.
Zawsze można mieć jakieś wymagania, oczekiwania i roszczenia. To się wszędzie zdarza. Ja jednak uważam, że firma jest uczciwa, panują zdrowe i jasne zasady. Lubię tę pracę :-)
asia 2015-01-14 18:54
Witam! Chciałabym złożyć cv do Państwa firmy na ulicy Obornickiej proszę mi powiedzieć jakie są szanse na prace w państwa firmie i gdzie składać cv.
2
Pneumat System 2015-01-15 08:23
Dzień dobry
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Proszę uprzejmie zapoznać się z bieżącymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej www.pneumat.com.pl w zakładce praca. Tam też znajdzie Pani wszelkie interesujące Panią informacje.
paweł 2015-01-19 19:14
Dzień Dobry!wchodziłem na strone www.pneumat.com.pl ponieważ także jestem zainteresowany pracą w tej firmie ale interesuje mnie praca na produkcji czy są jakieś oferty produkcyjne.Posiadam również prawo jazdy kat.B T i C.
Pneumat System 2015-01-20 08:46
Panie Pawle zgadza się. Obecnie prowadzimy intensywne rekrutacje na stanowiska regionalnych doradców ds. technicznych ze względu na bardzo dynamiczny rozwój firmy.Z początkiem roku uruchomiliśmy nową platformę B2B, ponadto wkrótce przenosimy się do nowo wybudowanej siedziby ( czterokrotnie większej od obecnej). Mamy bardzo ambitne plany jeśli chodzi o rozwój firmy. Jeśli chodzi o prace w woj. mazowieckim to oferta znajduje się na naszej stronie www.pneumat.com.pl.
Pneumat System 2015-01-20 08:50
Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska produkcyjne. Proszę jednak śledzić zakładkę praca na naszej stronie www.pneumat.com.pl, ponieważ planujemy w 2015 rozwijać dział produkcji.
paweł 2015-01-20 09:36
Dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
Inż. 2015-02-17 23:27
Czy Prowadzą Państwo rekrutacje na stanowiska inżynieryjne (Wrocław, Obornicka).
(Absolwent Politechniki Wrocławskiej, Mechanika i Budowa Maszyn)
Pneumat System 2015-03-03 16:32
Aktualne ofert pracy znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca.
zapraszamy do aplikowania
obserwator 2015-03-19 09:17
Ludzie wezcie zacznijcie lepiej myslec innowacyjnie...
Pójscie do Pneumatu to jak pojscie podczas wyboru sciezki zyciowej naokolo i podnoszenie po drodze wszystkich kamienii...
Nie warto
12
Pneumat System 2015-05-19 09:00
Wszystkie aktualne oferty znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca. Obecnie są to oferty na stanowiska regionalnych doradców technicznych.
W 2015 zatrudniliśmy 22 nowe osoby. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami w naszym najnowszym wydaniu magazynu firmowego - jest dostępny do ściągnięcia na naszej stronie internetowej w zakładce do pobrania.
Pneumat System 2015-05-19 13:15
Rozpoczęliśmy dwie nowe rekrutacje na stanowiska: projektanta i doradcy ds. technicznych do oddziału Katowice. Szczegóły ofert pracy będą zamieszczone od 20 maja na naszej stronie internatowej w zakładce O firmie w dziale "Praca w Pneumat System".
Pneumat System 2016-03-17 13:48
Jeśli chodzi o zatrudnienie w naszej firmie to pracę znajdują zarówno osoby z doświadczeniem jak również bez doświadczenia - jednak z wykształceniem technicznym. Na stanowiska regionalnych doradców ds. technicznych zatrudniamy specjalistów z dziedziny pneumatyki lub dziedzin pokrewnych. Jako asystenci product menedżerów zatrudniamy osoby na początku swojej kariery zawodowej. Aktualne oferty pracy znajdują się na naszej stronie internetowe. http://www.pneumat.com.pl/praca
1
Pracownik 2016-10-07 05:24
- Pomysł na rozwój i motywację ludzi brak co niestety skutkuje tym, że ludzie z doswiadczeniem wieloletnim tej branży odchodzą.
+ Dają rozwój studentom(kto ich niedlugo bedzie uczyl?)
+ Atmosfera jeszcze ok
- Brak benefitów, a większość imprez to jak tutaj wpisów typowy PR.
+ Średnia prawie corpo jest bardzo elastyczna i reaguje na uwagi ludzi choć nie w kazdych kwestiach
- Ludzie nie chodzą o podwyżkę bo nie chcecie podejmować tych tematow
- Lojalka
5
nick 2016-10-07 10:21
Każda praca ma swoje plusy i minusy, więc tak naprawdę każdy ocenia je według siebie i swoich potrzeb. Moim zdaniem czytając to wszystko i tak warto spróbować
Maja 2017-03-07 14:09
Śledzicie aktualne oferty pracy? Możecie je znaleźć na stronie: http://www.pneumat.com.pl/praca Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków pracy firmy oraz tego jak wygląda proces rekrutacyjny.
Anonim 2017-04-27 18:38
Moja opinia dotyczy takich Eventów jak np. Okresy Święta Bożego Narodzenia
Mam nadzieje że to Prezes oraz Kierownictwo przeczytają i pomyślą nad rozwiązaniem tego co mam do napisania tego o czym się w oczy nie mówi zazwyczaj...otusz
-Warunki pracy są bardzo dobre !!!
-Pracownicy również w porządku
-Wynagrodzenie nie za dobre !!! Pozostawia wiele do życzenia Kierownictwo się dziwi że ludzie się zwalniają i szukają innej roboty dlaczego ? Bo swoich pracowników wykwalifikowanych nie doceniacie róbcie tak dalej...Dajcie lepsze pensje to będziemy chodzić z uśmiechem do pracy a nie mówicie o zostawaniu po godzinach i wtedy 2000 zł na rękę będzie. Nię tędy droga...
-Boże Narodzenie normalni szanowani ludzie dostają jakieś Bony na zakupy by kupić np. Posiłki na Święta lub chociaż 100 zł w wypłacie z tego okazji gwarantuje że ludzie wtedy się na bank ucieszą a Pneumat System co robi na Święta ? Daje ZGRZEWKI PIWA no poprostu WSTYD !!! Nie skomentuje takiego czegoś bo nie chce bluzgać ale to jest BARDZO SŁABE !!!!!!!!!! Pozdawiam
10
Maja 2017-06-30 09:12
@Anonim
rzeczywiście, dodatkowe bony, czy benefity oferowane przez pracodawcę są, oprócz oczywiście adekwatnego wynagrodzenia, dużym czynnikiem wpływającym na motywację pracowników. Z tego co widzę w ofertach pracy, pneumat system już oferuje dofinansowanie do dodatkowych pakietów socjalnych. Rozumiem, że według Ciebie przydałyby się jeszcze dodatkowe benefity.
Piszesz też również o tym, co w firmie Ci odpowiada. To, że warunki pracy są bardzo dobre oraz pracownicy tworzą dobry zespół, jest ważną informacją dla osób, którzy rozważają zatrudnienie się w firmie.
Jeśli możesz podać jeszcze kilka informacji, to chętnie usłyszymy więcej na temat tego jak wygląda typowy dzień pracy na stanowisku, które zajmujesz.
Barbara 2017-07-12 09:13 [użytkownik zarejestrowany]
Pracuję w firmie od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona! Przyjazna atmosfera, pracownicy są dla siebie życzliwi i pomocni, a wynagrodzenie jest satysfakcjonujące. Wszyscy są otwarci na nowe propozycje, myślę, że warto ubiegać się o pracę w Pneumat System. Pracownicy mogą liczyć na premie, miłym akcentem jest też to, że co tydzień są dla każdego świeże owoce! Polecam!
XxXx 2017-07-21 12:12
Nie polecam tam pracy jako magazynier zarobki słabe do pracy jaką trzeba wykonywać.
W dodatku kierownik magazyny wulgarny a jego zastępca bezczelny jednym słowem nie polecam .
9
Maja 2017-09-07 11:21
@XxXx czy tylko ze względu na kierownika i zarobki nie polecasz pracy w pneumat system sp z.o.o? Nie zgłaszałeś wyżej komuś tych sytuacji z kierownikiem? Opinie o firmie są podzielone. Może ktoś jeszcze się wypowie? Czytaliście wywiad z pracodawcą: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,35147,wywiad-dariusz-pachura? Co o nim uważacie?
Ja 2017-09-25 08:58
Ja lubię pracować w Pneumacie. Bardzo dużym plusem jest atmosfera, która sprawia że po prostu chce się tu pracować. Można powiedzieć swoje zdanie głośno, a zarząd ceni ludzi pomysłowych i zaangażowanych. Ja sobie chwalę.
Maja 2017-09-25 09:29
@Ja Czy chciałbyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą ?pneumat system. Doradzisz jak się dostać do pracy? Jak się przygotować do rozmowy? Co sądzisz o wywiadzie z pracodawcą: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,35147,wywiad-dariusz-pachura Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.
nick 2017-09-28 21:16
A może wypowie się ktoś na temat pracy na stanowisku doradcy techniczno-handlowego. Jakie zarobki mniej wiecej, jakie samochody i czy do uzytku prywatnego, jakie regiony, jakie inne narzedzia pracy itp
filtełzoszuszaszem 2017-10-01 16:37
Wynagrodzenie jest mocno ponadprzeciętne (wiadomo zależne od wyników), samochody praktycznie nówki, bo firma inwestuje na bieżąco i wymienia cyklicznie i co chwilę. Najlepsi sami wybierają sobie markę i model samochodu. Samochód można użytkować prywatnie pod warunkiem, że pracujesz, a nie wozisz w trakcie pracy całą rodzinę jak taksówka. Narzędzia jak wszędzie, telefon, laptop. Regiony w zależności od potencjału, są małe o dużym zagęszczeniu, są większe.
Jak jesteś dobry i się dostaniesz to zostaniesz na dłużej. Ale jak Ci się wydaję, że pojeździsz sobie służbową furą i będziesz pozorował pracę to lepiej nie trać czasu. Firma stawia na kreatywnych, zaangażowanych pracowników, którzy chcą i potrafią pracować. No i muszą pasować do ekipy, bo nawet największy kozak jak ma psuć zajebistą atmosferę w firmie to szybko może się pożegnać.
Maja 2017-10-02 14:30
@filtełzoszuszaszem rozumiem, że poleciałabyś pracę w pneumat system dla osób zaangażowanych i chcących pracować? Czy chciałabyś dopowiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z firmą? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.
nowy 2017-10-08 14:53
jakie są obecnie wynagrodzenia na produkcji?
filtełzoszuszaszem 2017-10-11 09:03
Chyba bardzo dobre, bo trzymają się stołków na produkcji jak mało kto. Do tego park maszynowy doinwestowany, co chwilę im tam coś wstawiają, za chwile nie będzie tam potrzeba ludzi do produkcji ;)
czacha 2017-10-13 03:32
Siemanko mam pytanko.. Czy praca w Pneumat na produkcji jest ciężka fizycznie i skomplikowana czy umysłowo też trzeba się wyśilić? Proszę o odpowiedź bo chciałbym tam zaapilkować i jaka jest stawka brutto na dzień dobry?
xxx 2017-10-19 16:01
Chętnie się również wypowiem na temat współpracy w Pneumat System. Kierownik troszkę wulgarny, lecz można się z nim w miarę dogadać w sprawach organizacyjnych. Natomiast nie stoi za swoimi podwładnymi pracownikami, brak motywacji do pracy i bardzo słabe zarobki. Nie dziwi mnie, że nikt tam pracować nie chce za takie słabe wynagrodzenie, lecz warunki socjalne dobre Firma inwestuje mocno w swój rozwój, ale nie w pracowników !!! Jak tak dalej będzie to nikt tam nie zostanie zwłaszcza na Magazynie...
Pozdrawiam
anonim 2017-10-19 16:14
Nie zgadzam się z Twoją opinią Maju :) Z tego co wiem to nie ma żadnych Bonów... zróbcie sobie ankietę na cały Magazyn (anonimową) to się zdziwisz co wszystkich tam irytuje i czego brakuje by pracownik był zadowolony i szedł z godnością do pracy.
Będziesz miała odpowiedź.
Zapraszam również na staż miesięczny to się przekonasz, że to ciężka praca za marne wynagrodzenie
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o pneumat system sp z.o.o - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pneumat system sp z.o.o