Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pneumat system sp z.o.o

Pracowałeś w firmie pneumat system sp z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 23:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'pracownik' a jak oceniasz pracę w Pneumat System? Jak wyglądają relacje pracowników? Jaka panuje atmosfera?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 22:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'M.J' a te szkolenia wiele dają, można szybko zdobyć doświadczenie? Wiadomo, zdrowe podejście do pracy to inaczej będą traktować. Jak wygląda rozmowa?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-05 12:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-05 12:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
zdjecie uzytkownika
pracownik marketingu - 2013-07-05 12:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoby kompetentne i takie, które potrafią otwarcie mówić o swoich oczekiwaniach jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia mają satysfakcjonujące zarobki. Dla mnie najważniejsze jest ponadto poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji i możliwości rozwoju, a to firma Pneumat System daje.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-07-09 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zgadzam się z M.J., jeśli tylko pokazujesz, ze Ci zależy, a przy tym wnosisz coś pozytywnego w życie to firma Ci się odwdzięczy. Pracuję w firmie od niedawna, szybko się zaaklimatyzowałam i to daje mi energetycznego kopa. Mi się podoba, może dlatego że potrafię mówić o swoich potrzebach otwarcie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aga a jak jest z twoją pensją? czy satysfakcjonuje się wynagrodzenie jakie otrzymujesz w firmie pneumat system sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
benek777 - 2014-06-20 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-16 23:55:06]:
to firma z ogromnym dorobkiem. Są tu ludzie pracujący po 25 lat, wielu 15-17... Firma przyjazna zarówno młodym, jak i tym , którym blisko do emerytury. Firma nie tylko zatrudnia. Miernoty się tu nie uchowają. Jesteś leniwy, nie chcesz się doskonalić - lepiej nie zaglądaj w jej progi. Ale mieć w CV pracę w Pneumacie, to gwarancja najwyższych standardów. Przede wszystkim etycznych. Nic po trupach, praca, praca, praca. I uczciwość.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-04 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pneumat System zajmuje się produkcją siłowników pneumatycznych oraz dystrybucją pneumatyki. Marki, które reprezentują w Polsce: Riegler, Aignep, Vesta, Orlik, Chicago Pneumatic, Renner. Zakres usług firmy to: projektowanie i wykonawstwo instalacji urządzeń pneumatycznych, serwis narzędzi i kompresorów.
zdjecie uzytkownika
estera - 2015-01-06 19:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Pneumacie i jestem bardzo zadowolona. Przyzwoite warunki pracy od 8 do 16. Wolne soboty. Pensja zawsze na czas z uwzględnieniem premii. Szefostwo w porządku. Rodzinna atmosfera. Ludzie na poziomie potrafiący wysłuchać ewentualnych uwag pracownika. Sympatyczne spotkania firmowe organizowane co roku dla wszystkich pracowników.
Zawsze można mieć jakieś wymagania, oczekiwania i roszczenia. To się wszędzie zdarza. Ja jednak uważam, że firma jest uczciwa, panują zdrowe i jasne zasady. Lubię tę pracę :-)
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-01-14 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Chciałabym złożyć cv do Państwa firmy na ulicy Obornickiej proszę mi powiedzieć jakie są szanse na prace w państwa firmie i gdzie składać cv.
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-01-15 08:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-01-14 18:54:37]:
Dzień dobry
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Proszę uprzejmie zapoznać się z bieżącymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej www.pneumat.com.pl w zakładce praca. Tam też znajdzie Pani wszelkie interesujące Panią informacje.
zdjecie uzytkownika
strona ww - 2015-01-19 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie tutaj się pojawiłem bo widzialem te ogłoszenia o pracę na stronie internetowej. Tak przez ich liczbę wydaje się mi, że jest praca w pneumacie, ale z drugiej strony dlaczego tych ofert jest aż tyle, mam nadzieje, że to przez to - że firma sięrozrasta i potrzeba nowych rąk do pracy a nie z innego powodu... Może firma wypowie się o samej pracy tam - jak to wygląda w mazowieckim?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-01-19 19:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień Dobry!wchodziłem na strone www.pneumat.com.pl ponieważ także jestem zainteresowany pracą w tej firmie ale interesuje mnie praca na produkcji czy są jakieś oferty produkcyjne.Posiadam również prawo jazdy kat.B T i C.
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-01-20 08:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-01-19 19:14:20]:
Panie Pawle zgadza się. Obecnie prowadzimy intensywne rekrutacje na stanowiska regionalnych doradców ds. technicznych ze względu na bardzo dynamiczny rozwój firmy.Z początkiem roku uruchomiliśmy nową platformę B2B, ponadto wkrótce przenosimy się do nowo wybudowanej siedziby ( czterokrotnie większej od obecnej). Mamy bardzo ambitne plany jeśli chodzi o rozwój firmy. Jeśli chodzi o prace w woj. mazowieckim to oferta znajduje się na naszej stronie www.pneumat.com.pl.
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-01-20 08:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pneumat System - 2015-01-20 08:46:54]:
Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska produkcyjne. Proszę jednak śledzić zakładkę praca na naszej stronie www.pneumat.com.pl, ponieważ planujemy w 2015 rozwijać dział produkcji.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-01-20 09:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Inż. - 2015-02-17 23:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Prowadzą Państwo rekrutacje na stanowiska inżynieryjne (Wrocław, Obornicka).
(Absolwent Politechniki Wrocławskiej, Mechanika i Budowa Maszyn)
zdjecie uzytkownika
ludek - 2015-02-28 14:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jakoś niedługo ma być wznowiony nabór na kilka stanowisk w pneumat system no ale wiadomo jak to jest, to tylko plotki ,a niestety nigdzie nie ma takich potwierdzoncyh informacji @inż. pocieszyć Cię moge, że ja też czekam na taki nabór, bo chciałbym u nich bardzo pracować, w ogóle gdziekolwiek teraz bym chciał
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-03-03 16:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualne ofert pracy znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca.
zapraszamy do aplikowania
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-19 09:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie wezcie zacznijcie lepiej myslec innowacyjnie...
Pójscie do Pneumatu to jak pojscie podczas wyboru sciezki zyciowej naokolo i podnoszenie po drodze wszystkich kamienii...
Nie warto
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-05-15 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie mnie zastnawia to czy firma się naprawde rozwija, bo patrząc na to co dzieje się od tzrech miesięcy to nie bardzo. Nie ma nowych ofret pracy, nowych ogłoszeń i nie wiem czy firma będzie jeszcze inwestowała w nowy personel tak naprawde, a szkoda, bo działaja już jakiś czas na rynku tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-05-19 09:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staszek - 2015-05-15 12:22:37]:
Wszystkie aktualne oferty znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca. Obecnie są to oferty na stanowiska regionalnych doradców technicznych.
W 2015 zatrudniliśmy 22 nowe osoby. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami w naszym najnowszym wydaniu magazynu firmowego - jest dostępny do ściągnięcia na naszej stronie internetowej w zakładce do pobrania.
zdjecie uzytkownika
Pneumat System - 2015-05-19 13:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozpoczęliśmy dwie nowe rekrutacje na stanowiska: projektanta i doradcy ds. technicznych do oddziału Katowice. Szczegóły ofert pracy będą zamieszczone od 20 maja na naszej stronie internatowej w zakładce O firmie w dziale "Praca w Pneumat System".
zdjecie uzytkownika
Ludok - 2015-06-28 20:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko super tylko ciekawe jakie warunki pracodawca oferuje. Sądząc po ilości opinii na goworku to raczej nie są zbyt często wybieranymi kierunkiem. Przeświadczenie mi mówi, że głównie studenci, czy ludzie bez większego doświadczenia mieliby największe szanse na zatrudnienie. Chociaż kampanię reklamową prowadzą ciekawą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pneumat system sp z.o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pneumat system sp z.o.o?
Zadaj pytanie
alert