logo pneumat system sp z.o.o

pneumat system sp z.o.o

Wrocław

Opinie o pneumat system sp z.o.o

anonim 2011-10-18 23:24:18
Jeżeli o nich chodzi, to za dobrze nie płącą
3
pracownik 2013-01-06 14:58:41
Bardzo słabo płącą,( usunięte przez administratora )
3
Pneumat System 2013-01-10 08:46:14
Szanujemy Państwa opinie, w kwestii poziomu płac zapraszamy do bezpośredniego kontaktu mailowego.
Jeśli chodzi o poziom wykształcenia kadry – szkolenia mają w naszej firmie charakter ciągły – wciąż doskonalimy się zarówno w zakresie wiedzy technicznej jak również kompetencji zarządczych.
Aby poznać nas bliżej i poczuć jaką reprezentujemy kulturę organizacyjną zapraszamy do naszych oddziałów na terenie całej Polski oraz na naszą stronę internetową http://www.pneumat.com.pl/ofirmie
pracownik 2013-07-05 12:20:23
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
pracownik 2013-07-05 12:20:48
Specjaliście w Pneumat System zarabiają bardzo dobrze. Wielu pracowników pracuje ponad 10 lat, są też osoby, których staż jest ponad 20 letni. Atmosfera jest typowa dla firm rodzinnych.
pracownik marketingu 2013-07-05 12:31:24
osoby kompetentne i takie, które potrafią otwarcie mówić o swoich oczekiwaniach jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia mają satysfakcjonujące zarobki. Dla mnie najważniejsze jest ponadto poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji i możliwości rozwoju, a to firma Pneumat System daje.
Aga 2013-07-09 12:43:04
Zgadzam się z M.J., jeśli tylko pokazujesz, ze Ci zależy, a przy tym wnosisz coś pozytywnego w życie to firma Ci się odwdzięczy. Pracuję w firmie od niedawna, szybko się zaaklimatyzowałam i to daje mi energetycznego kopa. Mi się podoba, może dlatego że potrafię mówić o swoich potrzebach otwarcie.
5
benek777 2014-06-20 12:13:21
to firma z ogromnym dorobkiem. Są tu ludzie pracujący po 25 lat, wielu 15-17... Firma przyjazna zarówno młodym, jak i tym , którym blisko do emerytury. Firma nie tylko zatrudnia. Miernoty się tu nie uchowają. Jesteś leniwy, nie chcesz się doskonalić - lepiej nie zaglądaj w jej progi. Ale mieć w CV pracę w Pneumacie, to gwarancja najwyższych standardów. Przede wszystkim etycznych. Nic po trupach, praca, praca, praca. I uczciwość.
estera 2015-01-06 19:50:42
Pracuję w Pneumacie i jestem bardzo zadowolona. Przyzwoite warunki pracy od 8 do 16. Wolne soboty. Pensja zawsze na czas z uwzględnieniem premii. Szefostwo w porządku. Rodzinna atmosfera. Ludzie na poziomie potrafiący wysłuchać ewentualnych uwag pracownika. Sympatyczne spotkania firmowe organizowane co roku dla wszystkich pracowników.
Zawsze można mieć jakieś wymagania, oczekiwania i roszczenia. To się wszędzie zdarza. Ja jednak uważam, że firma jest uczciwa, panują zdrowe i jasne zasady. Lubię tę pracę :-)
asia 2015-01-14 18:54:37
Witam! Chciałabym złożyć cv do Państwa firmy na ulicy Obornickiej proszę mi powiedzieć jakie są szanse na prace w państwa firmie i gdzie składać cv.
Pneumat System 2015-01-15 08:23:08
Dzień dobry
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Proszę uprzejmie zapoznać się z bieżącymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej www.pneumat.com.pl w zakładce praca. Tam też znajdzie Pani wszelkie interesujące Panią informacje.
paweł 2015-01-19 19:14:20
Dzień Dobry!wchodziłem na strone www.pneumat.com.pl ponieważ także jestem zainteresowany pracą w tej firmie ale interesuje mnie praca na produkcji czy są jakieś oferty produkcyjne.Posiadam również prawo jazdy kat.B T i C.
Pneumat System 2015-01-20 08:46:54
Panie Pawle zgadza się. Obecnie prowadzimy intensywne rekrutacje na stanowiska regionalnych doradców ds. technicznych ze względu na bardzo dynamiczny rozwój firmy.Z początkiem roku uruchomiliśmy nową platformę B2B, ponadto wkrótce przenosimy się do nowo wybudowanej siedziby ( czterokrotnie większej od obecnej). Mamy bardzo ambitne plany jeśli chodzi o rozwój firmy. Jeśli chodzi o prace w woj. mazowieckim to oferta znajduje się na naszej stronie www.pneumat.com.pl.
Pneumat System 2015-01-20 08:50:10
Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska produkcyjne. Proszę jednak śledzić zakładkę praca na naszej stronie www.pneumat.com.pl, ponieważ planujemy w 2015 rozwijać dział produkcji.
paweł 2015-01-20 09:36:43
Dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
Inż. 2015-02-17 23:27:08
Czy Prowadzą Państwo rekrutacje na stanowiska inżynieryjne (Wrocław, Obornicka).
(Absolwent Politechniki Wrocławskiej, Mechanika i Budowa Maszyn)
Pneumat System 2015-03-03 16:32:56
Aktualne ofert pracy znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca.
zapraszamy do aplikowania
obserwator 2015-03-19 09:17:03
Ludzie wezcie zacznijcie lepiej myslec innowacyjnie...
Pójscie do Pneumatu to jak pojscie podczas wyboru sciezki zyciowej naokolo i podnoszenie po drodze wszystkich kamienii...
Nie warto
7
Pneumat System 2015-05-19 09:00:32
Wszystkie aktualne oferty znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce praca. Obecnie są to oferty na stanowiska regionalnych doradców technicznych.
W 2015 zatrudniliśmy 22 nowe osoby. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami w naszym najnowszym wydaniu magazynu firmowego - jest dostępny do ściągnięcia na naszej stronie internetowej w zakładce do pobrania.
Pneumat System 2015-05-19 13:15:31
Rozpoczęliśmy dwie nowe rekrutacje na stanowiska: projektanta i doradcy ds. technicznych do oddziału Katowice. Szczegóły ofert pracy będą zamieszczone od 20 maja na naszej stronie internatowej w zakładce O firmie w dziale "Praca w Pneumat System".
Pneumat System 2016-03-17 13:48:27
Jeśli chodzi o zatrudnienie w naszej firmie to pracę znajdują zarówno osoby z doświadczeniem jak również bez doświadczenia - jednak z wykształceniem technicznym. Na stanowiska regionalnych doradców ds. technicznych zatrudniamy specjalistów z dziedziny pneumatyki lub dziedzin pokrewnych. Jako asystenci product menedżerów zatrudniamy osoby na początku swojej kariery zawodowej. Aktualne oferty pracy znajdują się na naszej stronie internetowe. http://www.pneumat.com.pl/praca
1
Pracownik 2016-10-07 05:24:25
- Pomysł na rozwój i motywację ludzi brak co niestety skutkuje tym, że ludzie z doswiadczeniem wieloletnim tej branży odchodzą.
+ Dają rozwój studentom(kto ich niedlugo bedzie uczyl?)
+ Atmosfera jeszcze ok
- Brak benefitów, a większość imprez to jak tutaj wpisów typowy PR.
+ Średnia prawie corpo jest bardzo elastyczna i reaguje na uwagi ludzi choć nie w kazdych kwestiach
- Ludzie nie chodzą o podwyżkę bo nie chcecie podejmować tych tematow
- Lojalka
nick 2016-10-07 10:21:48
Każda praca ma swoje plusy i minusy, więc tak naprawdę każdy ocenia je według siebie i swoich potrzeb. Moim zdaniem czytając to wszystko i tak warto spróbować
Zostaw swoją opinię o pneumat system sp z.o.o - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pneumat system sp z.o.o