brak logo

Bury Technologies

Mielec

Opinie o Bury Technologies

Masarzysta 2010-11-19 19:28
W firmie tej brak obiegu informacji.
Osoby odpowiedzialne za podejmowanie decyzji przekazują swoje obowiązki swoim podwładnym aby w razie niepowodzenia mieć czyste konto.
Przykre że firma tak rozwinięta funkcjonuje na zasadzie znajomości oraz donosicielstwu.
Kadra kierownicza -oczywiście nie cała-niedokształcona,bez manier i wiedzy o zarządzaniu kadrami.
24
technolog 2013-01-11 23:14
witam
mam pytanie a mianowicie na jakie zarobki można liczyć jako technolog przetwórstwa tworzyw sztucznych ponieważ jest oferta pracy i się zastanawiam nad wysłaniem CV i jaka jest atmosfera pracy?
28
dział 2013-11-14 15:42
Osobiście polecam, sam tam pracuję :)
5
gość 2014-04-22 11:30
Dzień dobry!!!powiedzcie cos wiecej na temat zarobkow w firmie?Ile na miesiac srednio netto mozna zarobic?
9
gość 2014-04-27 15:53
Dzień dobry
zależy jakie stanowisko, kąstruktor ok 2.5 netto + brutto
3
gość 2014-04-30 14:41
Dzień dobry!!!
oczywiście minus składki emerytalne i rentowe, czyli brutto pomniejszone o netto razy godziny nadliczbowe w granicach szkolenia kadr
nininini 2014-05-31 09:56
szczerze?
zamierzam przestać tam pracować.
to nie jest praca moich marzeń, więc kończę współpracę z Bury Technologies.
gość 2014-06-09 21:38
teninny polecam, już tam nie pracuję ale fajni ludzie, w poprzedniej pracy to była tragedia, dziewczyny głupie i brzydkie, jedna wyglądała jak rumunka z wytrzeszczonymi oczami a druga pryszczata z uszami jak u słonia, na dodatek pracował chyba jakiś homo-niewiadomo bo zaczął mnie podglądać przez internet :) musiałem wybombić kasę żeby mi to usunęli. W burym jest naprawdę ok polecam
5
gość 2015-01-03 19:25
Podobno som pszyjęcia, można składać papiery
PZ4r 2015-01-25 12:07
Już tam nie pracuję ale super ludzie i fajna ztmosfera
uaua 2015-01-25 23:42
Jeszcze do 2014r firma w porzadku, co prawda najnizsza krajowa cala firma. Konstruktor 2500brutto technolog tysiąc więcej. Kierownictwo i kadry - wszyscy że wsi gdzie kiedyś mieszkal bury - jawornik. I oni premia roczna 30000 miesięcznie natomiast 10tys. Nie znasz burego nawet nie marz na to stanowisko ( kier.produkcji po zawodowce )
Kierownik Waclaw nie zna najprostszych technologi. Technolog nawet nie wie jak obslugiwac maszyny (nie każdy to fakt) nadgodziny narzucaja w tygodniu, chociaż 150% platne, weekendy co drugi obowiazkowo niezaleznie co mówią, chyba że siedziec na linii. Moim zdaniem najlepsza praca tam bo zjeść po kryjomu i pogadać też można.tylko najnizsza krajowa
4
bury 2015-02-09 18:55
Jak w większości firm, nie po umiejętmości tylko po znajomości :(
10
rychu 2015-03-30 14:28
3500 to bardzo duża kwota moim zadnie, ale nie wiem czy wystarczająca na stanowisko technologa, bo dla wykształconej osoby w tym kierunku to stawka chyba powinna być większa. Bury technologies mieści się w Mielcu, a że to nie jest zbyt duża miejscowość to może dlatego takie stawki mają. Dla ciekawskich to jednym z ich wiodących produktów są zestawy głośnomówiące do samochodów
biurowy 2015-04-11 19:56
Pracuje w firmie Bury i uważam że wynagrodzenie jest bardzo dobre chociaż wiem ze moi współpracownicy mają mniej. Kwestia negocjacji na rozmowie i doświadczenia z jakim się przychodzi. Atmosfera w porządku.
1
sssssss 2015-09-25 13:15
pracuje u burego jako operator smt wynagrodzenie 14.20 h brutto premia 200 zł
atmosfera spoko a nadgodziny dobrze płatne
1
wiedzmin 2015-10-19 11:31
Hej, interesuje mnie funkcjonowanie firmy. Z kim mam sie skontaktować odnośnie zaopatrzenia i BHP? Pomocny ktoś, coś?
Citri 2016-03-31 15:49
Cześć , co właściwie robią u Burego ???
Jak wygląda tam praca ????? jestem bardzo ciekawa :)
3
asdsad 2016-04-04 15:44
branża automotiv, róznego boksy, tablety, telefony, zestawy glosnomowiace, glosniki, mikrofony, do aut, od elemntow prostych po skomplikowane.

zalezy o jaki dział pytasz w konstrukcji jest naprawdę wporzadku
7
Citri 2016-04-19 16:30
Dzięki za odpowiedź. Właśnie jak z kasą jest u zwykłego operatora ile jest w stanie wyciągnąć???
7
kamil 2016-05-05 08:54
nie widziałem ofert pracy dla operatora @Citri, szukasz pracy w BT??
5
linka193 2016-11-15 22:00
A jak obecnie wygląda tam praca, podobno były jakieś strajki ? Ktoś coś wie na ten temat ?
11
dziwny jest ten świat 2017-01-17 22:47
były:D zwolnione osoby, które się cokolwiek odezwały:D
4
znawca 2017-02-05 17:37
Jeden taki podobno "rzucał papierami" bo chciał podwyżkę. Już nie pracuje. Zwolniony szybko i bez dyskusji, znienacka. Wypowiedzenie do ręki i "więcej proszę się nie pozakazywać w firmie" - oczywiście zgodnie z Kodeksem Pracy tzn. zachowany okres wypowiedzenia -w tym czasie kasa ale bez świadczenia pracy.
2
hm... 2017-02-14 12:18
A czy trudno się tam dostać? Na jakie stanowisko może liczyć osoba bez doświadczenia, da radę na zwykłego operatora?
8
gość 2017-02-27 20:26
Z tego co wiem to nie do końca zgodnie z kodeksem pracy, skoro bury musi wypłacić zwolnionym odszkodowania .
1
zenonx 2017-03-11 13:40
Bury mial dobra opinie na tle innych firm na strefie ale niestety jak sie pojdzie tam do pracy to czar pryska, szalu nie ma, firma jak kazda inna...
5
burek 2017-03-19 23:54
Kolesiostwo. Stawki godzinowe przyznane wg wlasnego uznania i nastroju . premie oglada sie jak za przeproszeniem wlazisz brygadziscie do tyłka i robisz z siebie idiote . Atmosfera kiepska - szczególnie po tym pseudo strajku.bo zarobki zroznicowane.
3
letitia 2017-03-25 01:57
Nie wiem co tam się wyprawia ale znajoma miała epizod w zakupach to wiała w podskokach :)
Ponoć takiego syfu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie widziała, a do tego gnojenie pracowników.
Jeśli chodzi o strajk to rzucili jakieś grosze na odczep i zwolnili "prowodyrów"
7
Galicja 2017-03-31 22:01
W zakupach to już chyba z połowa działu się zwolniła. Rotacja taka, ze jak dzwonisz o nie wiesz z kim rozmawiasz :D
1
ciekawa 2017-04-05 11:05
Poważnie tak źle to wygląda w dziale zakupów?
2
sdsd 2017-04-10 11:48
Czy wszyscy tam pracują na 3 zmiany ????
ciekawki 2017-04-12 14:53
Praca na stanowisku "technik ds. testów" co sądzicie, jakie zarobki, warto spróbować? Dzięki za informacje :)
gość 2017-04-21 10:14
Pracowałam w biurach w tym zakładzie i mogę powiedzieć jedno. szukajcie nowej pracy bo ten zaklad długo już nie pociągnie.
11
Yory 2017-05-06 00:13
jedna wielka patolog.. !
Nie szanują pracowników których tak na prawdę sobie sami wychowali .
A po niedługim czasie Firma z nich rezygnuje bo wydaje się im że pracownik chce za dużo kasy :)
A tym nieroby siedzą i biorą potęzne pieniadze .
8
Duzy Wasyl 2017-05-16 13:54
Fakt moze I pieniadze nieduze ale przynajmniej wesolo bylo a najlepszy dzial....Wtryskarki!
1
Obsługa 2017-07-01 11:58
To jest fakt BRAK
Pracownik Bury 2017-07-03 11:01
Jak w każdej firmie sa plusy i minusy. Moim zdaniem dużo zależy od działu do jakiego się trafi. W zakupach rzeczywiście nie jest za ciekawie, nie ma za bardzo pomocy/szkoleń dla nowych osób i ciężko się odnaleźć nowej osobie z zewnątrz żeby dać sobie rady i duża rotacja - takie jest przynajmniej moje zdanie. Jednak są też działy, w których jest naprawdę w porządku, np. działy rozwoju, konstrukcji mechaniki czy elektroniki gdzie nowa osoba jest wspomagana i ma opieką osób z doświadczeniem. Zarobki w tych działach sa też całkiem ok dla osób z doświadczeniem oraz miła atmosfera pracy
Agata 2017-07-21 13:14
@Galicja a dlaczego tyle osób się zwolniło, może niektórzy przeszli do innych działów? Być może nie wszystkim pasowała praca w tym dziale. Albo chcieli się rozwijać.
Jaca 2017-07-22 23:23
W zakupach jest chyba trzeci kierownik na przestrzeni 1,5 roku i to o czymś świadczy...
Zresztą co tu dużo mówić każdy w firmie wie, ze do zakupów się papierów nie składa...
Polecam prace w konstrukcji :)
adminnnerek 2017-07-26 12:29
Ja pracowałem w tej firmie dawno temu zacząłem od serwisu a skończyłem w administracji.
powiem tylko tyle kolesiostwo kolesiostwem jak w każdej firmie ale jak ktoś chciał wiedzy zaczerpnąć i się czegoś nauczyć to się nauczył ta firma to dobry poligon doświadczalny.
co do nierobów i tyłkowłazów wszędzie tacy ludzie są i będą w każdej firmie. wszystkich Jacków wacków i henryków pozdrawiam :D:D:D
4
mg 2017-08-18 00:21
Jedno wielkie dno ta firma.
6
Agata 2017-09-12 10:48
@mg dlaczego masz takie zdanie o firmie Bury Technologies? Co jest tego powodem? @adminnnerek pamiętaj, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Radze przeczytać regulamin forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem jakiegokolwiek komentarza.
1
Zostaw swoją opinię o Bury Technologies - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies