brak logo

MZK

Wejherowo

Opinie o MZK

anonim 2009-05-30 20:17:03
Chciałabym zgłosić pochwałę dla kierowcy lini nr.5 w sobotę o godz.19.19 z przystanku przy ulicy Chopina w kierunku Orla!!!!!!!!Takich kierowców jak Ten Pan bardzo rzadko się spotyka!!!!!Jestem bardzo zadowolona ,że Macie Państo takiego fajnego kierowcę jest miły ,uprzejmy i bardzo zaangażowany w swoją pracę,!!!!!!!!!!!
ja 2010-04-17 15:59:21
Chciałabym wypowiedzieć się na temat PANI sprzedającej bilety w kasie mzk Wejherowo na ul. Tartacznej dnia 16 kwietnia 2010 roku (piątek). Zostałam opryskliwie potraktowana po tym jak chciałam uzyskać informacji na temat wykonania karty elektronicznej. Z pretensjami i wzburzeniem PANI wskazała mi palcem na wniosek, który muszę wypełnić po tym jak go nie zauważyłam. DROGA PANI!! 1. Jeśli jest tam PANI za karę to proszę sobie kartkę powiesić żeby klienci wiedzieli ze trzeba z takimi ludźmi inaczej rozmawiać.
2. To PANI jest tam dla mnie- nie ja dla PANI- to pokazało tylko, że w Polsce nadal panuje jeszcze komunizm.
3. Następnym razem zostanie złożona skarga
Pasażer 2010-11-21 23:14:55
Podobnie jest z kierowcami MZK Wejherowo a dokładnie lini 10, którzy mają focha jak mają sprzedać bilet wydać resztę, przyjąć pieniądze za co potem mogą sobie kupić chleb. A już nie mówię o dzień dobry, bo to już za dużo by wymagać. Jak wchodzisz rano do autobusu, to Ci taki od razu dzień[usunięte przez moderatora].. Cieszę się że istnieje takie miejsce gdzie można ocenić firmę lub obsługe w danej firmie, bo inaczej nic się nie zmieni. to zwyczajne buce
1
anonim 2010-11-24 13:36:29
ja - 2010-04-17 15:59:21

Chciałabym wypowiedzieć się na temat PANI sprzedającej bilety w kasie mzk Wejherowo na ul. Tartacznej dnia 16 kwietnia 2010 roku (piątek). Zostałam opryskliwie potraktowana po tym jak chciałam uzyskać informacji na temat wykonania karty elektronicznej. Z pretensjami i wzburzeniem PANI wskazała mi palcem na wniosek, który muszę wypełnić po tym jak go nie zauważyłam. DROGA PANI!! 1. Jeśli jest tam PANI za karę to proszę sobie kartkę powiesić żeby klienci wiedzieli ze trzeba z takimi ludźmi inaczej rozmawiać.
2. To PANI jest tam dla mnie- nie ja dla PANI- to pokazało tylko, że w Polsce nadal panuje jeszcze komunizm.
3. Następnym razem zostanie złożona skarga

Zgadzam siÄ? z paniÄ?,kt??ra wypowiedzia??a siÄ? na temat PANI sprzedajÄ?cej bilety na ulTartacznej...Ja r??wnie?? zosta??am potraktowana i to dwukrotnie(raz sk??adajÄ?c wnisek i drugi raz odbierajÄ?c kartÄ? elektronicznÄ?) w spos??b arogancki a nawet bezczelny,zresztÄ? powiedzia??am to tej PANI ??e w innej pracy to wylecia??aby na bruk za takie podej??cie do klienta.DziwiÄ? siÄ? ??e jeszcze tam pracuje a skarga i tak zostanie z??o??ona i tak,bo takie zachowanie siÄ? tÄ?pi a nie pochwala,i zgadzam siÄ? w zupe??no??ci ??e w Polsce patrzÄ?c na takie traktowanie klient??w panuje jeszcze komunizm.To jest przestroga dla ludzi kt??rzy siÄ? na ulTartacznÄ? wybierajÄ?,spotykajÄ?c siÄ? z tÄ? PANIÄ? dzie?? odrazu nale??y do nie udanych niestety.
anonim 2011-02-03 13:14:12
a co ma komunizm do wrednej baby ?myślisz że w innych krajach nie opryskliwych ludzi?
daniel 2014-02-22 22:20:00
zgadzam się ta pani jest bardzo nie miła chyba siedzi tam za kare ja tez pracuje z ludzmi ale tak sie do nich nie odnosze
Pasażer 2014-10-03 20:13:52
Co do wrednej kasjerki: Szczęśliwi ci, którzy na nią nie trafią.
Krzyś 2014-12-14 12:49:50
Wredna pani przy kasie odnosi się chyba tak do wszystkich. Ostatnio z wyrzutem sprzedała mi bilet i do tego niepoprawnie, o mało co nie dostałem mandatu jak jechałem w niedzielę.
ulla 2015-07-09 08:07:53
upały, linia nr 11 - nie otwarte nawet wywietrzniki. jak w saunie. w autobusie osoby starsze, małe dzieci. za to mam płacić 3 zł za przejazd???
wik 2015-09-18 16:03:31
Pani w kasie MZK jest bardzo wredna i niekulturalna. Owszem można mieć zły dzień, ale ta pani wiecznie ma zły! Nie zliczę juz ile razy przez te lata zostałam przez nią potraktowana jak coś gorszego od zwykłego śmiecia. Swoje durne teksty można zatrzymać dla siebie bo to ja jestem klientką i odnoszę się do tej pani grzecznie, a w zamian dostaje wredne komentarze, wzdychanie i przewracanie oczami oraz wyrywanie z rąk kwitków.
lena 2016-06-23 16:53:55
Forum? A negatywne opinie są zdejmowane!!!! SŁABE!
pracus 2016-08-21 08:58:59
Jak ktoś lubi wstawać o 3 nad ranem to polecam , praca w świątki piątki i niedziele , zarobki na początek 10,70 brutto za godz do tego dodatek za sprzedaż biletów jakaś tam premia, szalu nie ma , a praca odpowiedzialna jakieś 2000 na rękę. Na początek to zn przez jakies 5 lat może więcej o nowym wozie trzeba zapomnieć, nowym pracownikom do jeżdżenia dają złomy a takich tam sporo.Po 5 latach dostaje się podwyżkę ok 500 zl brutto. I jeszcze jedna informacja na 1 rok albo o dłużej dają umowę na pul etatu najwyżej trzy czwarte.
robi 2016-08-26 20:09:06
Teraz potrzebują do pracy wMZK , bo nie ma komu pracować za te śmieszne stawki.ro
Niezadowolona 2016-10-07 20:40:01
Witam chcialam poinformowac ze dnia o 7,10 ogodzinie 19,55 ....zostalam nie zabrana z przystanku dom dzialkowca bokierowcy de....i nie chcialo sie otwierac drzwi dlamnie jest to nie normalne zeby czlowiek kupujoc bilet miesieczny musial w deszczu jechac rowerem bo kretyn cie nie wezmie a wymuwka kierownika jest taka ze kierowcy boja sie brac z rowerem ale w srodku stal pan ktury mial rower od 4 miesiecy jezdE z rowerem i zadnemu kierowcy to nieprzeszkadzalo nie raz byly 2 rowery i nikt nic nie muwil ...Zalosny był ten kierowca ...Chamstwo nie zna granic ...Jak nie masz biletu to masz mandat a jakmasz bilet to nie wiesz czy kierowca ma chumor i cie wezmie czy bendzie kazal ci isc za autobusem brak słów dla bezmuzgowcow jak go spodkam w autobusie to mu powiem co mysle .....
pracus 2016-10-16 17:56:12
@romek , te 2000 to już ze wszystkimi dodatkami, tak dla sprostowania.
ror 2016-10-20 18:30:48
Biorąc pod uwagę to że trzeba zrobić prawko za jakieś 3000 zl , plus kurs na przewóz osób za 2800 zl , to zarobek dwa tysie nie robi szalu. Trzeba wydać 6 aby zarobić dwa na miesiąc - no pewnie sie kiedys zwróci
lola 2016-10-20 18:36:51
Słyszałam że już więcej placa w Biedronce na kasie no 2300 na rękę i nie trzeba wydawać kasy na kursy.
jan 2016-10-25 19:44:53
Pani w kasie MZK to bez zmian. Cały czas nieprzyjemna i tak od lat , że nikt z kierownictwa tam tego nie może zauważyć - i zmotywować niemiłą Panią do bycia milą poprzez zabranie premii.
normalna 2016-11-07 13:54:05
Witam ...czytajac te opinie zastanawiam się czy ktoś pomyślał o kierowcach którzy się starają sa spokojni,grzeczni,kulturalni...jezdza ostrożnie z pasażerami ,starają sie zapewnić bezpieczeństwo w czasie jazdy mimo ze pasażerowie dość spora ilość nie ukrywajmy nie są mili,uprzejmi i trakuja kierowców jak robotów a kierowca tez człowiek tez ma uczucia ..ludzie pomyślcie troszkę o tych dobrych stronach pracy kierowców MZK
1
czat 2016-11-10 13:22:32
W MZk Wejherowo, kierownictwo lubi wykorzystywać nowych pracowników, nowy to znaczy tani pracownik gorzej opłacany niż starzy wyżeracze pracujący tam przez lata. Dlatego nowi przede wszystkim pracują w dni świąteczne niedzielę wciskają im zmiany za innych będących np. Na zwolnieniach lekarskich bo są tańsi, stawka dla nowego to 10,7 zl brutto na godzinę. Praca zmianowa od 4.00 do 24.00 oczywiście zgodnie z normą czasu pracy. Trzeba mieć własne auto żeby dotrzeć na pierwszą zmianę. Koszt kursu na prawko to od 6000 do 8000 zl przy tak marnych zarobkach to robota do D... . Dobrze zarabia tam dyrektor i dyspozytorzy. Praca dla wybranych tow pewnym sensie zamknięty krąg, po znajomości brat, wujek , kuzyn itp. Nie widziałem jeszcze ogłoszenia na ich stronie czy gdziekolwiek ze potrzebują ludzi, ale jak tata co tam dorabia syna wkręcił to ok. Ogólnie to nie polecam.
obserwator 2016-11-10 15:14:55
Nie zdawałem sobie sprawy że robota kierowcy w MZK Wejherowo to taka straszna lipa, a gdy ktoś ma rodzinę , to z głodu by zdechł pracując tam, a gdzie rachunki i utrzymanie domu.
patrzaca 2016-11-11 10:25:20
Boże człowieku jakie ty farmazony opowiadasz ...firma ta nie działa ze po znajomości dostaniesz robotę na wszystko musisz sobie sam zasluzyc...
czat 2016-11-11 14:52:25
Te wiadomości nie są wyssane z palca, wiedza od ludzi którzy tam pracują - kobieto.
patrzaca 2016-11-11 17:40:56
Powiem jedno wiem ze po znajomości tam się do pracy nikt nie dostanie a jesli ktos slucha plotek i informacji od osób trzecich no cóż trudno ale polacy juz tacy sa zeruja i odżywiają sie plotkami.Takie informacje trzeba poprzec twardymi dowodami.
Zostaw swoją opinię o MZK - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MZK