brak logo

VITGOLD

Bytom

Opinie o VITGOLD

Stefan 2010-12-13 23:49:55
To taka firma niby jubilerska ( usunięte przez administratora ) Zrezygnowałam .Lipa nie polecam !!!
anonim 2010-12-15 14:02:01
l( usunięte przez administratora ) /> Nie polecam jako pracodawcę i jako jubilera ,to wszystko jest z przypadku ,albo się uda ,albo nie .
anonim 2011-04-03 08:45:42
Co za bzury ktoś wypsuje .Znam tą firmę od 20 lat jestem jej klientką .Ostatnio kupiliśmy złote obrączki i jesteśmy bardzo zadowoleni!!!!!!!!!!!! Przeszlismy wszystkie firmy w Bytomiu i stwierdziliśmy iz takiej jakości wyrobów ,obsługi
jak i niskiej ceny nie posiada nawet reklamowana firma .......wystarczy to sprawdzić.
zosia 2011-04-21 07:03:26
Dobra firma.Szkoda że więcej takich już niema.obrączki robiliśmy w 2001 roku są okej do dzisiaj.polecam
Agnieszka 2012-02-04 17:58:40
Co za bzdury!!!! Mamy obrączki z firmy Vitgold od roku wszystko jest do dziś ok. Cena ,jakość i obsługa była na najwyższym poziomie.Rodzice mojego chłopaka też mają obrączki z firmy Vitgold , tylko że te były robione w 1989r. no cóż firma z tradycją.Gorąco polecam!!!
Agnieszka.
Andrzej 2012-03-26 13:53:39
Ja pracuję od 7-miesięcy w Vitgold i wszystko jest OK.Polecam.
Vitgold opinie 2012-05-30 18:28:02
Vitgold opinie.Wystarczy przyjść , zobaczyć i porównać z konkurencją cenę ,jakość,obsługę.Wpis obrażliwy może umieścić każdy 25-lat dobrze produkować biżuterię juz nie. WWW.VITGOLD.PL Zapraszamy
Vitgold opinie 2012-06-06 07:34:08
Polecam tę firmę.Super jakość obrączek .
Vitgold opinie 2012-06-27 13:10:55
Vitgold opinie super obrączki zamawialiśmy 15 czerwcu i już są gotowe.Są super.
Vitgold forum 2012-06-27 13:16:08
Vitgold forum .Super obrączki.Już je odebraliśmy termin jakość i cena
polecam.
Ostrozny 2013-05-29 09:28:08
Ciekawie wybierają osobę do zatrudnienia.
Człowiek wykształcony, mający coś do powiedzenia nigdy tam długo nie porobi. Rotacja o czymś świadczy. Typowi kapitaliści którzy oparli swoje dochody na łamaniu kręgosłupów pracowników.
ania 2013-06-04 14:44:45
Ja mam wykształcenie i doświadczenie w tej firmie 15-lat.Praca i zarobki SĄ SUPER.
No cóż ......
kern 2014-03-23 11:01:21
jeżeli chodzi chodzi o personel w firmie VITGOLD to pewnie są to jedynie osoby sprzedające w sklepach
marja 2014-12-05 19:22:03
Znalazłam: opinie pozytywne: 4227 , a negatywne- 11 :-) Myślę, że warto jest wiec aplikowac. Jakich zarobków mogę się spodziewać?? Jaka jest atmosfera w pracy? Jaka jest rotacja pracowników? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jak można opisać kulturę organizacyjną firmy? -bedę wdzieczna za odpowiedzi pracowników tej firmy :-)
patrynia 2015-02-24 19:18:37
cześć, ja włąśnie stoje przed wyborem biżuterii ślubnej na swój ślub, a wiadomo, że z recji tego iż to wyjątkowy dzień, to chciałabym wyglądać jak najlepiej i w ogóle, dlatego najpierw szukami info o trwałości i ogólnie doświadczeniach z biżuterią Vitgold. Wiecie coś? czy sprzedawca w salonie na pewno dobrze mi poleci a nie będzie chciał namówić/
kaja 2015-03-11 17:26:49
@patrynia jesli chodzi o biżuterię ślubną to jednak wydaje mi się, że jest to dobra firma i mają też dużo różnych kolczyków czy dodatków do włosów - to juz zalezy co cchesz. Najlepiej też wysłać im zdjęcie sukni ślubnej albo samemu przyjść do nich to dobiorą już Ci indywidualnie jakąąs biżuterię i już będziesz wiedziała.
dżoana 2015-03-28 01:43:18
skąd @marja wzięłaś takie informacje. Chodzi mi o ilość opini pozytywnych i negatywnych. Ja nic takiego nie widzę, nie wiem może jestem ślepa czy coś :) Też chciałem aplikować do VITGOLD'U ale nie wiem jak to jest u nich z ogłoszeniami. Wiecie gdzie można takowe znaleźć ? Ich strona jest w przebudowie i nie wiem gdzie szukać
ARNI 2016-05-03 15:58:59
TYLE DOBRE USŁYSZYCIE CO ONI SAMI O SOBIE NAPISZĄ !!
firma CO NIEMA STRONY INTERNETOWEJ ? FIRMA producent 2 osoby zatrudnia ?
No nic sami nie wykonują , łysy sam nic nie umie zrobić ! A sorry chwalić się .
NIE POLECAM ! NA STRONIE URZYWALI ZDJECIA Z FIRMY Z NIEMIEC ! WYNAGRODZENIE W RATACH I TO KILKU NIGDY NA CZAS !Ludzie zastraszeni są jak by co to manko można im zrobić ! stary myk! NIE POLECAM
Karolina 2016-05-17 17:30:32
To chyba jakaś wątpliwa konkurencja firmy VITGOLD pisze te bzdury /ARNI - 2016-05-03 15:58:59/ .
Ja w VITGOLD zamówiłam pierścionek zaręczynowy z brylantem i obrączki i już odebrałam są super ,wzór,jakość,cena!!!! a te co widziałam w Bytomiu no cóż każdy wykonuje zawód jak potrafi!!!!Pozdrawiam wszystkich dokonujących dobrych wyborów przy zakupach biżuterii !!!!!!!!!!
sylwia 2016-06-17 09:19:41
Strony nie mają jak większość mniejszych sklepów z biżuterią @ARNI wystarczy pójść na miejsce i tyle to nie apart, który potrzebuje reklamy
Zostaw swoją opinię o VITGOLD - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VITGOLD