brak logo

eksim

Lublin

Opinie o eksim

Hubert 2010-12-13 12:50:09
Chamstwo, buractwo,(usunięte przez administratora) To nie tak, że nie polecam ja po prostu nie życze nikomu
2
kazio 2015-02-08 08:32:35
widzę ostatni wpis 5 lat temu, nic się nie zmieniło chamstwo, buractwo, etc, na reklamację po zakupie nie liczcie, a jeżeli ktoś by chciał tam podjąć pracę omijajcie to z bardzo daleka
2
Życzliwy 2015-06-27 00:38:37
Tam się nigdy nic nie zmienia. Już wkrótce uraczę Państwa szczegółowym opisem dlaczego należy wystrzegać się pracy dla tej firmy( usunięte przez administratora )
1
Nieustraszony 2015-07-23 14:13:21
Zgadzam się absolutnie z powyższymi opiniami , obsługa klienta dramatyczna poziom obsługi oraz znajomości materiału poniżej jakichkolwiek norm DRAMAT !!!.Poszanowanie własnych pracowników przez tych panów pseudo pracodawców tragiczne.A tak w ogóle to się dziwie , że jeszcze ta firma istnieje z takim brakiem szacunku do życia i ludzi.Przestroga dla WSZYSTKICH niedoszłych którzy chcieli by się otrzeć o tą firmę , OMIJAJCIE JĄ SZEROKIM ŁUKIEM.
1
Pracownik 2016-05-23 13:31:07
Jak się całymi dniami siedzi w domu i nie wyrabia minimalnych planów sprzedażowych to nie ma co się dziwić że nie jest "kolorowo". W tej firmie po roku kończy się okres próbny i wtedy sam pracownik odpowiada za swoje wyniki a jeżeli ich nie ma to nikt rozsądny takiego pracownika nie trzymałby w nieskończoność.
Współpracownik 2016-05-23 13:42:46
Piękne produkty, przyjemna branża. Gorąco polecam
Marcin 2016-05-23 13:52:51
Dobra atmosfera w pracy, szefowie wymagający i kontrolujący ale bez przesady - da się z nimi dogadać. Można się rozwinąć i poznać ciekawą branżę
janusz 2016-06-01 15:56:58
Byłem tam zatrudniony przez dwa lata jako handlowiec regionalny. Miałem służbowy samochód, laptopa, komórkę i pobory ok. 8 tys miesięcznie. Brakowało tylko wzrostu sprzedaży w moim regionie. Rozwiedli się ze mną bardzo grzecznie. Dużo tam nauczyłem się. Teraz mam własny biznes w tej samej branży i kupuję od nich towary. Szkoda tylko, że muszę teraz płacić ja.
Zenek 2016-10-06 18:46:36
W tej firmie nigdy nie będzie dobrze, gdyż panowie -pseudopracodawcy nie uznają zasady, że to pracownicy budują firmę a nie szefowie. Nie stawiają na rozwój pracownika, zero szkoleń. Za to nic nie wnoszące pogadanki-monologi szefa owszem. I te ciągłe sprzeczne decyzje... Ja tam pracowałem g...no zarabiałem, a natyrać się trzeba było. Dziś wspominam ten czas jako dobrą szkołę życia jak omijać takie "buraczane" firmy.
Masakrator 2016-10-07 00:54:04
Chłopie......robiłem tam takie wzrosty, że w każdej NORMALNEJ firmie prezes by mnie całował po stopach.
A jak już doszedłem do ściany, że rozwijać nie bardzo jest co (ograniczona ilość potencjalnych klientów,koniunktura i wiele innych na które nie masz żadnego wpływu) to pożegnali mnie w iście buraczanym stylu.
Może by było inaczej gdyby nie rządził tam ojciec. Synalki mają po 40 lat, a nawet nie pisną jak ojciec coś powie.
Typowi polscy Janusze biznesu.Ratuje ich tylko to, że biznes jest na końcu świata w Lublinie. Gdyby tak mieli firmę w Wawie,Kraku czy Poznaniu to już by się dawno przejechali.
Podejście jest proste: my Władcy dajemy wam pracę, a co za tym idzie powinniście być wdzięczni.
Sorry...nie te czasy.
gość 2016-10-18 13:01:35
Dobre.... ale się uśmiałem :D
Jan 2016-10-18 15:01:35
Jeśli chodzi o lublin to chwilowo nie ma ogłoszeń, ale te mają się wkrótce pojawić, nie wiem do końca kiedy, ale coś o sezonie zimowym słyszałem, nie wiem czy się już zaczął czy jeszcze nie, jak się pojawią jakieś ogłoszenia to ja natychmiast powiem.
Zostaw swoją opinię o eksim - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eksim