brak logo

W.P.P.H. Elena

Kokanin

Opinie o W.P.P.H. Elena

Zrobiona w balona 2016-09-08 20:55
Gdy zaczynałam prace w tej firmie byłam bardzo zadowolona,gdyż szef daje na dzień dobry dość duzo zarobic.
Wcześniej słyszałam opinie ze jest tu ogromna rotacja pracownikow, ale
nie chcialo mi się w to wierzyć dopóki sama się nie przekonałam. W ciągu pół roku do biura zostalo zatrudnionych nowych 7 pracowników a 4 doświadczonych moim zdaniem dobrze pracujących zostało zwolnionych bez powodów. Bo takie jest widzi misie.
( usunięte przez administratora )

Generalnie szkoda czasu,gdyż nie docenia się pracowników którzy pracują już długo i chca dobrze dla firmy. A każda uwaga i własne zdanie sprawia że jesteś odbierany jako intruz.
Nie polecam tu pracy.
20
xxxx 2017-03-14 12:18
nie rozumiem jednego dlaczego taka fajna prosperujaca firma zatrudnia czlowieka agresywnego i podlego w takiej firmie. szkoda.
6
jasia 2017-03-16 20:12
Cóż... Jaki pan taki kram. Wszystko wedle własnego uznania, własnym rozumiem, na własną rękę, bo JA WIEM najlepiej. Jeżeli pojawia się mądry pracownik albo mądra firma zewnętrzna, która chce coś podpowiedzieć a nie trafi w gusta guru od razu wylatuje. A może któraś z nas napisze o innym aspekcie pracy tam, tak z perspektywy kobiet, zwłaszcza tych ładniejszych (choć w sumie mogą napisać wszystkie jak leci, nie ma reguły).
10
lider 2017-04-02 19:57
Cieszcie się że pan Franciszek mimo że ma ponad 70 lat to jeszcze może.
Pewnie to zasługa kolagenum
Sami daliśmy Franciszkowi tytuł SUPER SZEFA
6
Zaskoczona 2017-04-22 01:51
Chciałam się tam zatrudnić... znaczy, że nie polecacie? :| Troche mnie przerażają Wasze opinie:/ co tam się dzieje?
4
Xxx 2017-04-22 11:46
Spokojnie
Jeśli jesteś ładna to nie masz się czego bać
Jeśli jesteś młoda to też na plus dla Ciebie
Jeśli nie masz dzieci to kolejny plus
Jeśli lubisz se...... to już tam pracujesz
4
YYY 2017-04-22 17:08
A myślałam, że tylko ja mam wrażenie że tam tylko "góra" ma rację ale widzę że nie jestem sama. Pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne. Szef stwarzający pozory rzeczowego, odpowiedzialnego a przy tym dbającego o swoich pracowników, normalnie bajka która bardzo szybko zamienia się w koszmar. Chyba że ktoś się całkowicie podporządkowuje.
3
Daro 2017-04-27 12:23
A ja uważam, że pretensje maja tylko ci, którym na serio nie chce się pracować. Ja różne opinie słyszałem, ale wszędzie trzeba pracować, jak ktoś chce coś za darmo, to niech idzie do urzędu wziąć. Myślę że firma jest prężna, i pracuje tam gro osób już od kliku ładnych lat, mają niezłe doświadczenie, i są kompetentni z szefem włącznie. Pozazdrościć takiej wiedzy.
Widuje ich często i rozmawiam. Po pracownikach nie widać by byli zajechani. A dziewczyny wszystkie ładne - fakt. Ale to nie musi oznaczać że z każdą trzeba robić takie rzeczy. Jestem ciekaw czy ktoś był świadkiem takich wydarzeń dość osobistych bym powiedział, że wydaje takie pinie. Myślę że to wynika z waszych kompleksów i złości że coś się nie udało, a miało być tak pięknie i pewnie wypłacać kase mieli za nic, za to byłem...
3
Góral 2017-04-27 17:08
Rozkapryszona pani : Podejmując pracę za dobre wynagrodzenie obowiązkiem winno być właściwe wykonywanie powierzonych zadań. A nie emesomańa i kilkanaście pomyłek dziennie ,ktoś musiał poprawiać. Na swoje ja trzeba pracować . A teraz skończyły się słodkości i komplemenciki od szefa.
A fe jesteś ładną dziewczyną ; pomyśl czy warto siebie tak niszczyć.
Nie bądz taka zazdrosna. Przecież w ELENIE SĄ NAJŁADNIEJSZE dziewczyny . Jedna z nich : Koronę
MIS POLONI AMERYKI zdobyła. Ale pracowała i nadal pracuje , a nie pomówienia na [ koleżanki ]
snuje. Lepiej idz się wyspowiadać może uzyskasz przebaczenie.
WYGLĄDA NA TO ŻE ZROBIŁAŚ SIĘ SAMA W BALONA
Radny 2017-04-27 18:11
Należałoby wpierw dodać że fajnie było od przyjęcia co się i dlaczego po roku tak się zmieniło czy nie należy swojego postępowanie zanalizować ; a czy ja się
zmieniłam czy bezpośredni przełożony jest winien. Dyrektor jest zarządzającym i wręcz jego obowiązkiem jest wymagać dobrze wykonanej pracy i nie należy zastawiać się Ładną figurą mówiąc ni mów do mnie bo nie będę ciebie słuchała w pobliżu był szef , który bardzo był zaskoczony. Koleżanko
Więcej się nie pokazałaś w zakładzie czy to jest poszanowanie tych którzy ci dali pracę jak byłaś bezrobotna i w miarę nie złe pobory z których chyba byłaś zadowolona i nie musiałaś jechać na wystawy bo miałaś dziecko . Porzuciłaś pracę. Spróbuj być szczera wobec siebie. Przypomni sobie
Jak było fajnie w tej firmowej przyciasnej stołówce śniadania w grupach i dobrej atmosferze ; przemyśl swoją wizję świata. Myślimy że żałujesz tego działania.
Prawnik 2017-04-27 18:25
W ELENIE nie ma kobiet : Jak leci - i proszę żeby żadna z bab które nie chciały pracować a tylko się ślizgać czytaj korzystać z innych nie recenzowały grona pracowniczego.
1
Prawnik 2017-04-27 18:37
Mądrością życiową jest. Słuchaj wielu ale zdecyduj zawsze sama : Bo sama zbierać będziesz owoce
lub za to zapłacisz. Jak jesteś dobra w samo ocenie i uwierzysz w siebie to będziesz na ścieszce wznoszenia , Jesteś młoda należy ciągle się uczyć a ni myśleć że po studiach to już jestem najmądrzejsza. Po studiach zaledwie jesteś pisklakiem dobrze opierzonym , który jest na drodze rozwoju
życzę powodzenia.
1
Zazdrosna i zła 2017-04-27 18:45
Ty proś pana boga żeby cię przyjęto a sama zobaczysz. Masz szansę do brze się nauczy swego zawodu , gwarantuję że nie będziesz miała czasu myć talerzy. a tylko włożysz do zmywarki.powodzenia
Zimny charakter 2017-04-27 19:02
Koleżanko twój koszmar wypływa z ciebie dlatego że nosisz się jako wielka osobistość ale byłe i obecne nauczycielki są zadufane w sobie jak przed wojną. Koleżanko z siebie też coś z siebie dać a nie tylko oczekiwać, i dlatego jesteś wygodna dla siebie ; twój najmilszy tańczy w okół ciebie ,a bardziej zadbaj o niego on jest tego wart a zobaczysz że świat wokół ciebie jest piękniejszy.
Prośba ; nie tykaj innych ludzi bo mogą sobie tego nie życzyć.
Pokkrzywka 2017-04-27 20:28
Pożal się boże; dziecko które jest dorosłe nie miało szczęścia przeżywać prawdziwego unieśienia sxu
zlituj się nad sobą. I nie staraj się teroryzować innych. do swego poziomu.
Zazdrośnica 2017-04-27 20:31
Brawo jesteś pochlebcą twojej dawnej firmy i szefa. wychodzi na to że jednak tęsknisz.
Hops 2017-04-28 01:38
Pozdrawiam wszystkich
4
Zostaw swoją opinię o W.P.P.H. Elena - Kokanin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W.P.P.H. Elena