brak logo

HOFFMAN A.D. SP. Z O.O.

Wrocław

Opinie o HOFFMAN A.D. SP. Z O.O.

instalator 2011-07-18 18:34:19
Firma reprezentuje żenujący poziom pod względem płatności jak i podejście interpersonalne z monterami . Występują przegięcia w czasie pracy, umowa podpisywana na czas określony na najniższą krajową , reszta w formie premii uznaniowej której wysokość jest ustalana od humoru naliczającego kierownika. Teoretycznie istnieje pseudo "system punktowy" czyli premia uznaniowa naliczana od wykonanej przez osobę roboty . Brak możliwości rozwoju/awansu.
7
anonim 2011-07-20 09:54:56
instalator - 2011-07-18 18:34:19

Firma reprezentuje żenujący poziom pod względem płatności jak i podejście interpersonalne z monterami . Występują przegięcia w czasie pracy, umowa podpisywana na czas określony na najniższą krajową , reszta w formie premii uznaniowej której wysokość jest ustalana od humoru naliczającego kierownika. Teoretycznie istnieje pseudo \
A jakies dodatkowe szczegoly? Starales sie o prace u Nich,byles pracownikiem-w jakim okresie? Mam u Nich sie stawic na rozmowe w sprawie pracy wiec kazda opinia jest na wage zlota ;-)
9
anonim 2011-07-20 09:56:58
A jakies dodatkowe szczegoly? Starales sie o prace u Nich,byles pracownikiem-w jakim okresie? Mam u Nich sie stawic na rozmowe w sprawie pracy wiec kazda opinia jest na wage zlota ;-)
4
magik 2013-11-20 14:44:53
nie polecam na przestroge proponuje nic nie uzgadniac co nie jest słowem pisanie na papierku bo swojego nie zobaczycie .dodatkowe prace sa wliczane w premie w oncowym efekcie sie nie doliczysz ile i za ile.pracowałem i wiem pozdrawiam
7
krzychuz 2014-01-10 20:27:02
Nie zgadzam sie z przedmówcami plecam gdyż : płacą na czas , i za prace prawda ze robota nie jest lekka ale jak chcesz to sie nauczysz do tego komóra i samochód tylko trzeba cos umiec a nie kombinować jak sie wozić . To mój 4 pracodawca i nigdzie niejest lekko ale TU przynajmniej płaca ; acha i dali całkiem fajne paczki na Mikołaja dla dzieciaków ( Milka) . Umowa na poczatku krótka ale jak sie sprawdzisz to ok zarobki są faktycznie uzależnione od przerobu ale jak chcesz to można niezle wyciągnąć . Poza tym zawsze można iść gdzie indziej albo na zmywak do angoli . Pozdro ..
1
bandyta 2014-02-05 15:38:37
(usunięte przez administratora) Czy to jakas łaska ze pracodawca płaci ci na czas za robote ktora wykonałeś?!? Dzieki takiemu podejsciu jak twoje tacy "cudowni" pracodawcy w ogole jeszcze funkcjonuja.(usunięte przez administratora)
9
Rudy106 2014-03-09 22:59:55
Słaba firma, biorąc pod uwagę sposób płatności i zarobki. Głownie pracują w niej pozorni instalatorzy nie związani z branża. Premia uznaniowa nie adekwatna do wykonanej pracy, brak możliwości rozwoju. Nie polecam.
8
pracownik 2014-06-15 17:06:17
Nie zgodzę się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Jeśli ktoś przychodzi jako "świeżak" i z marszu chce mieć na końce 5 tysięcy co miesiąc, to mija się z celem. Na początku jest okres próbny (3 miesiące) i to właśnie on decyduje o tym ile będziemy zarabiać w przyszłości, i zarazem pokazuje na co stać potencjalnego pracownika na dłuższą metę.

Moi przedmówcy twierdzą, że nie ma możliwości rozwoju - są w błędzie. Już po kilku tygodniach pracy poznamy kilka osób, które zaszły w tej firmie naprawdę wysoko. Zaczynając od 2 tyś na rękę miesięcznie, by po roku, dwóch mieć już 3-6 tys. na rękę.

Wystarczy tylko chcieć i pokazać, że warto na nas stawiać. Ważne jest również doskonalenie własnych umiejętności i pogłębianie wiedzy dzięki dostępnej literaturze.

Zasada w firmie jest jedna - im więcej z siebie dajesz, tym więcej zarabiasz, i tym większe masz szanse "awansu".

O służbowym telefonie, samochodzie i różnych innych dodatkach nie wspomnę :)

Pozdrawiam tych, którym się nie chciało i tych, którzy przyjdą do firmy pełni pasji i energii.
2
pani skarbonka 2015-01-27 11:47:35
a ktoś z was się może orientuje czy firma HOFFMAN A.D. SP. Z O.O. bardziej obecnie szuka monterów czy ludzi od biura-marketingu? jestem na tyle zdolna że odnajdę się bez problemu w obu tych światach, tylko oczywiście zależy za jakie pieniądze miałabym się odnaleźć w każdym z nich. napiszecie kochani ile tutaj płacą?
2
osobliwy 2015-03-29 01:56:33
@panie skarbonka to musi pan być bardzo zdolnym i wykształconym człowiekiem, może nie doceniam pana no ale to są dwa inne światy, dwie różne bajki i przydałoby się mieć doświadczenie i wykształcenie do pracy na tych stanowiskach. Posiada pan na oba ? No ale jeśli chodzi o zarobki to ja również jestem ciekaw jaka jest stawka podstawowa.
Jank Wisniewski 2016-01-08 09:58:02
Niestety nie moge napisac nic złego pracowałem 6 lat odzszedłem z przyczyn osobisty fajna atmosfera
tomcio 2016-01-08 14:38:30
Praca dla osób, dla których przebywanie poza domem nie stanowi problemu. Można wyciągnąć w miesiącu nawet do 7 tys. zł. Ludzie na obiektach muszą mieć odpowiednie papiery, więc robią uprawnienia i różne szkolenia. Osoby, które mają jakieś pojęcie o programowaniu szkolą za granicą. Jak ktoś chce lepiej zarabiać i robić ciekawszą robotę, krócej przebywać w terenie to wypożycza sprzęt do domu i doszkala się z programowania. W razie kłopotów z komornikiem to i kasę pożyczą. Nerwowo też bywa, jak to w grupie prawie samych kolesi, zwłaszcza gdy roboty dużo a terminy gonią.
Ola 2016-01-19 22:37:33
A co z dodatkami np rodzinne ubezpieczenie? Może mąż wziąć mnie i dziecko na swoje ubezpieczenie ?czy wogóle bedzie się liczyło w polsce?
wredny 2016-02-05 14:44:35
ciekawe jak można wyciągnąć te 7000 przy stawce 1240zł plus 1000zł premii za 220godzin to 3 osoby w firmie może tyle zarabiają
4
wredny 2016-02-05 14:48:40
telefon z limitem 15zł na wydzwonienie
samochód z lokalizatorem i kiedy chce się wykorzystać do celów prywatnych 2zł za kilometr,i parę innych pułapek gdzie za nadgodziny podatkiem od nadgodzin jest obciążany pracownik
bombaa
5
tomcio 2016-02-22 08:59:56
Tak wysokie stawki mogą wyciągać osoby z wiedzą techniczną, które wiedzą trochę o programowaniu i samodzielnie potrafią rozwiązywać problemy techniczne na obiektach w terenie.
pikej 2016-05-05 17:49:02
jeśli dobrze się prowadzi interes to i są pieniadze... Powiedzcie raczej jak wygląda tutaj obecnie sytuacja ze stabilnością zatrudnienia? Szukam czegoś już na stałe z powodów rodzinnych.umowa o pracę ?
Zostaw swoją opinię o HOFFMAN A.D. SP. Z O.O. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOFFMAN A.D. SP. Z O.O.