logo Bison-Bial S.A.

Bison-Bial S.A.

Białystok

Opinie o Bison-Bial S.A.

Pracownik1234 2017-02-17 15:11
To prowokacja jakaś?
2
jacek placek 2017-02-17 17:45
dotacje przepiłem - na hali się wzbogacilem
ludzmi pomiatałem- konto w banku budowalem
niewiele prosze - to są przeciez grosze
https://www.otodom.pl/oferta/atrakcynja-nieruchomosc-przemyslowa-ID3bNEq.html#gallery[1]
5
Tołdi 2017-02-18 14:34
Za 12mln ubierze sie w koncu jak czlowiek, a nie jak dres.
4
obserwator 2017-02-18 21:32
kasę to on napewno ma
tylko po co niszczy bisona?
ta jego szajka (GK ; JN ; AL; MW; BS i MP) też robią grubą kasę
szkoda tylko że naszym kosztem
bale, kolacje, bankiety , nagrody - to powinny być nasze pieniądze
3
KTOŚ 2017-02-18 23:13
Teraz jeszcze słuchy chodzą że sam DżejKej ma wrócić żeby ich wspomóc w rujnowaniu NaSZEJ FIRMY
4
xxx 2017-02-21 13:28
A ja tam się cieszę. Może w końcu ktoś ogarnie ten burdel, bo od dawna się wszystko wali. Może on twardą ręką postawi zarząd na nogi i zmusi do myslenia
Dobry człowiek 2017-02-22 10:57
Juz kiedyś rządził, to wcale lepiej nie było ;) tylko swojego synalka i jego żonkę do biura wsadził.
3
ciekawski 2017-03-07 11:29
a kim jest ten nowy człowiek, który się ostatnio pojawił w firmie? Czym się zajmuje i za jakie pieniądze? dlaczego dostał firmowy samochód? kim jest pan Wojciech R. ? kolejna wrzutka prezesa czy tajny współpracownik innego łobuza?
1
rencista realista 2017-03-07 15:58
A ja tam i tak nie wierzę że Pan Jacek ma dobre intencje w stosunku do Bisona. Kasy z Unii w kieszenie napchał, na firmę pozaciągał kredyty.Teraz tylko dąży do ogłoszenia upadłości. Ktoś z rodziny kupi bankruta, kredytów spłacać nie będzie trzeba. I takim oto sposobem będzie miał nową bez kredytów firmę i pełne kieszenie
2
Edward 2017-03-10 20:46
A czy w innych firmach płacą za dojazd ? Np. Pronar ? No nie ....
Gotowy na ostateczność 2017-03-11 07:34
I się zjawił nowy znawca. Będą z tego niezłe jajca. Jerzy firmę uratuje. Da nagrody, podwyżkuje. Tylko szkoda że plan zły. Spuści na nas wściekłe psy. Sam jest pełen energii. Panie Boże nie tędy. Ratuj nas przed gniewem Pana. On nam nie da żyć od rana. My się jednak mu nie damy. Strajk ogłoszę, rączkę mamy. Może stara, może zla. Na JK się nam przyda.
Korektor 2017-03-11 07:41
I się zjawił nowy znawca. Będą z tego niezłe jajca. Jerzy firmę uratuje. Da nagrody, podwyżkuje. Tylko szkoda że plan zły. Spuści na nas wściekłe psy. Sam jest pełen energii. Panie Boże nie tędy. Ratuj nas przed gniewem Pana. On nam nie da żyć od rana. My się jednak mu nie damy. Strajk ogłoszę, taczkę mamy. Może stara, może zła. Na JK się nam przyda.
StaryKozioł 2017-03-24 22:33
Ludzie uciekają aż robi się przeciąg. nawet Ł.K. podobno biegnie do Thomasa B.
W magazynie zwolnili jednego, a zaraz po nim następny sam złożył wypowiedzenie
Nowemu proponują 1900, co jest więcej niż maja pozostali z 40-letnim stażem. A liczyli na podwyżki.
Dyr.handl. da nowym ale nie nim, by wiedzieli gdzie ich miejsce i kto rządzi. Ale i tak większość zatrudnionych ma ok 2000, a raczej poniżej i lekko powyżej najniższej. Taki to cyrk i takie małpy
1
Rach 2017-03-28 11:51
Świetny rachunek ekonomiczny , zredukowano doświadczonego pracownika za 1700 zł. a zatrudniono nowego, niewykwalifikowanego za 1900zł.
Firma nie ma pieniędzy na podwyżki. Kupa śmiechu ;))
realista 2017-03-28 15:35
moja opinia jest taka: nie wierzę tym wszystkim którzy to miejsce traktują jak "telefon zaufania". narzekają na wszystko i na wszystkich. normalne że w firmie są osoby które zarabiają minimum. normalne jest też że inni mają stawki "kominowe". chcesz zarabiać więcej - szukaj okazji do wykazania się. dyrekcja obserwuje, dyrekcja docenia. system premiowania był i jest. więc o co tyle krzyku? do maszyny pracowniku!
Rach 2017-03-28 18:53
realista, sztandary w dłonie i ku chwale dyrekcji tra ta ta tra ta ta. Ktoś kto mysli o pracy w tym miejscu z czasem sam zweryfikuje o ile nie ma instynktu samozachowawczego.
4
były pracownik 2017-03-29 09:35
Większość osób chcących podjąć pracę w Bison ma wielkie nadzieje z tym związane, lecz w krótkim czasie po podjęciu tam pracy widzi, że jego praca "w g...o się obraca" i jak ma instynkt samozachowawczy to szuka innego zajęcia. Nawet jeśli kogoś z Bison zwolnią, to żadnej krzywdy mu nie uczynią, a wręcz przeciwnie - ponoć nie ma osoby, która by żałowała, że odeszła z Bison w ten czy inny sposób.
4
Dobry_Chłopak 2017-03-29 14:01
Potwierdzam, i żałuję że tak późno uciekłem z BB :) Premię w biurze jedynie są za podpi**** kolegów z biurka ;)
3
protagonista 2017-03-30 10:34
A tak konkretnie to kto, można podać opisowo bez nazwisk i stanowisk, został realnie doceniony jak dotąd, któryż to dyrektor tak bacznie obserwuje? Można pominąć "oszałamiające" kariery pewnych pracowników biurowych, wielokrotnie tu ze stanowiska i opisowego stanu rozumu wymienianych. Po pewnym czasie dopiero widać, jak ludzie sami się doceniają rezygnując ze wspólnej pracy z osobami, które ciągle robią to samo i oczekują różnych rezultatów.
Rach 2017-03-31 08:23
realista zapewne mówi o sobie
Nadzór Finansowy 2017-04-07 08:03
I poszły znowu nagrody dla piętra nr3 i innych zaufanych GK. A na produkcji co? Będzie wojna
Rach 2017-04-07 08:48
Nowi akcjonariusze docenili ich działania w sprzedaży akcji?
BachTrach 2017-04-07 09:46
Szukają specjalisty ds. marketingu. Czyżby już nikt z Łukaszkiem nie chciał pracować? A może jako kierownik działu marketingu w Bisonie nie wyrabia się już z czasem sprzedając po cichu uchwyty za pośrednictwem swojej spółki?
4
nasłuchiwiec 2017-04-07 11:01
Podobno Zgrubna też dostała podwyżki
cienki bolek 2017-04-07 13:58
Możliwe w tym miesiącu RMUA w kopertach. Psstt...
Sam 2017-04-08 16:40
Jakie podwyzki? To ktoś tam dostaje podwyzki???
Kawa na ławę 2017-04-08 22:37
Podwyżek nie ma od 6-7 lat. Ale jest pewna Pani Dyrektor która rozdziela kasiorkę. Pewne komórki organizacyjne (czytaj: rachuba, księgarnia, controlling, sekretarze a nawet fundusze EU i inne zaprzyjaźnione osoby) systematycznie są dofinansowane kwotami o których my na produkcji możemy pomarzyć. Nam się daje premnie uznaniowe po 30 polskich złotych. Inni biorą po 300 do 2000. Jak jest nadwyżka to i więcej. Syf i kiła. Byle do emerytury doczekać.
1
Sam 2017-04-09 17:32
2000? Inni tyle nie zarabiaja...
1
Kawa na ławę 2017-04-09 22:31
A inni tyle dostają ponadto co mają w zasadniczym. I nie mają tam też 2 tys. Taka jest prawda. Okrutna jak cholera , ale co mi tam. Byle do emerytury
1
Pan D 2017-04-18 15:40
Pani Dyrektor już wsadzila na stołek chłopaka swojej córeczki, prowadzi prywatny folwark a udaje że cierpi za wszystkich.
9
bylypracownikpozdrawiazUK 2017-05-01 14:35
hahahahahah to sie usmialem ;) zaraz po wprowadzce, sam musiałem żurawia poziomować kluczami francuskimi, bo przez pare miesięcy kierownictwo nie było w stanie załątwić ludzi do tego.
qwerty 2017-05-09 22:21
W Bisonie byłem, widziałem, odszedłem i nie wrócę.
8
Gosc 2017-05-19 09:09
Interesuje mnie dział handlowy. Jaki system wynagradzania? Czy jest prowizja od sprzedaży? Jaka atmosfera w dziale?
Rach 2017-05-31 09:44
Wielkie słowa, to raczej DOK. Ze starych, dobrych handlowców został jeden. Pozostali odeszli. I wiesz wszystko.
zenit 2017-06-01 14:03
A gdzie pracuje chłopak córki pani dyrektor?
numeryk 2017-06-01 22:10
i ile zarabia? ile razy więcej niż ja po 6 latach? 6 razy? bo jestem pewien że nie tyle co moje 2150
Daniel 2017-06-02 14:43
prowizji żadnych nie ma i nie było. zapieprz, a przełożony z wybujałym ego potrafi krzyczeć ;)
1
Gość 2017-06-06 07:22
Nie wiecie, że nie ma do tego prawa. Jesteście małymi dziećmi?
1
Gość 2017-06-06 07:45
Wszystko to jest zalosne co sie dzieje w tej firmie, ludzie tu nawet 2000 netto nie zarabiaja a pan Dzej Kej uwaza ze i tak za duzo zarabiaja, moze niech on na 1700 zl przejdzie i zobaczymy czy nie bedzie narzekal... Pozdrawiam
1
Gość 2017-06-26 11:46
Dyrektor wpowiedział i mślał, że, ktoś go zatrzymał ale nikt nie wkazał zainteresowania... chyba jednak nie był tak poważaną i niezastąpioną jednostką;) Może liczy, że go poproszą o powrót jak innego dyrketora?
2
Pracownik 2017-06-27 23:18
Wypowiedzial i... co robił???
Szczerze mowiac mam nadzieje ze go tu nikt wiecej nie zaprosi bo tylko krwi nam psuł, a wiecej przy nim nerwow niz pracy.
1
KOLIBER 2017-07-03 12:46
Zatrudniamy byłych pracowników Bison-Bial, Bison-Chuck, Bison-It, Bison-Tools i pochodnych spółek.
Gwarantujemy stabilną pracę i najniższe zarobki.
6
Bron 2017-07-10 11:11
Jaka jest kondycja Bison Bial?
KOLIBER 2017-07-12 09:39
Szczerze mówiąc... Bardzo niepewna, w biurze bardzo częsta rotacja a i doświadczenie dużego nie zdobędziesz;)
EdekZ 2017-07-21 23:17
Bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kondycja z tendecja spadkową
Patrycja 2017-07-24 00:02
Czy są dostępne nowe oferty pracy? Może ktoś co wie o procesach rekrutacji prowadzonych przez Bison-Bial S.A. w Białymstoku? To cenne informacje dla osób zainteresowanych zatrudnieniem.
pracownik 2017-07-29 09:12
Na parszywej ziemi rosną tylko parszywe prawdziwki.Jest źle i nie będzie dobrze dopóki będzie prowadzona taka polityka zakładu i związków zawodowych. Razem oni działają ale przeciw robotnikowi. Patrzą aby zaspokoić swoje partykularne interesy co skutkuje marnymi zarobkami dla pracujących fizycznie.
4
Patrycja 2017-08-24 14:57
@pracownik - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Bison-Bial S.A.? Na jakim stanowisku pracujesz? Co dokładnie jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy powodem jest tylko wysokość zarobków? Te merytoryczne informacje będą pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Robson 2017-08-27 22:08
Bison wie jak ''korzystac'' z dotacji unijnych :D
1
Rach 2017-09-06 08:49
Dzej Kej szuka starych emerytowanych pracowników, a po magazynach siedzą ludzie kilkunastoletn doświadczeniem pracy na maszynach
Zostaw swoją opinię o Bison-Bial S.A. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bison-Bial S.A.