Efficient at work

Naaldwijk

Opinie o Efficient at work

marcin 2016-03-01 14:13
Opinia z pierwszej reki mi osobiscie pracowalo sie tam nawet dobrze a jesli ktos jedzie do holandi i nie ogarnia roboty jest najwolniejszy z grupy badzi holender ma do niego jakies zastrzezenia to nie dziwcie sie ze odsylaja ludzi do polski proste.Jedziesz tam niechce ci sie pracowac to na co liczysz na 400e tygodniowki to zapomnij.NA MIĘKKO!!!
2
marexxx 2016-05-10 08:47
Najgosza firma w jakiej pracowalem tragedia
7
jaaaa 2016-05-15 13:51
tam nawet niema mowy o godziwych warunkach, (usunięte przez administratora)
5
Ola 2016-06-11 09:54
Witam, moj facet w tamtym roku był w pracy przez ich biuro . Pieniadze na czas duzo godzin po 2 tyg dostał ponad 2 tys. praca troche ciężka, duże tempo pracy ale jesli dajesz rade to nie maja pretesji. Polacy którzy pracuja tam po 10 lat sa głowami szklarni to sie mądrzą i poniżaja ale nie warto zwracac uwagi. Fakt rower to transport do pracy 150 e zaliczki za niego ktore zwrocili mu na konto jak zakonczył prace. Domki przyzwoite, nie ma tragedi .stawka jest 8, 30 e netto wiec jak pezgladalam ogloszenia trafilam na najlepsza oferte z tego biura. w tym roku w lipcu jedzie znowu teraz ze mna , jak wroce napisze wam opinie od siebie
1
W 2016-06-13 05:23
Ponad 2 tyś za dwa tygodnie przy stawce 8.30?Do tego potrącenia za domek itd.To co on przez sen też bule wyrywał?
1
Ola 2016-06-13 15:26
Nie przez sen , pracowal max 10 h . Stawki maja 8, 30 plus pieniadze wakacyjne . po podcieciach za wszystko na czysto zostaje 263 euro tygodniowo, policz sobie . nie ma tragedi jest ciezko ale jedzie sie tam pracowac a nie leżeć , trzeba roic swoje i nikt nie bedzie mial zastrzezen
1
W 2016-06-14 05:01
Aha więc chodzi o 2 tyś. zł.To tak szczerze to d...nie urywa.
ola 2016-06-14 10:44
za 2 tyg du.py nie urywa? hmm a gdzie teraz Ci zaplaca po odcieciach za 2 tyg takie pieniadze ? z reszta jak kto chce . jest milion firm , mozna wybierac
W 2016-06-14 14:30
Masz rację,można wybierać.No to życzę Ci powodzenia i żebyś nie trafiła na plauzowanie;-)
4
Ola 2016-06-27 17:28
Witam jade scinanie kwiatów umowa jest taka jak nalezy bynajmniej w tamtym roku tak było , jak bede na miejscu moge informowac na bieżaco co i jak w tej pracy :)
Ssssssssis 2016-07-27 20:51
Razem z partnerem jesteśmy zadowoleni. Na początku ciężko w pracy ale potem lajt. Przyjechaliśmy na pół roku ale myslimy zostać dłużej
2
ww 2016-08-07 09:16
wiadomo ze początki sa ciężkie a tepo pracy na wys.poz. ale po czasie człowiek sie przyzwyczaja a z każdym miesiącem jest coraz lepiej i przynajmniej wypłacają kase co 2 tyg, a sieroty z dwoma lewymi rękoma i bez znaj.jezyka co na start mówią ze nie dadzą rady niech szukają składania długopisów, znam ludzi z okolo 15 agenci i na pewno w pierwszej dziesiatce ta firma by byla
1
plauza 2016-08-11 20:44
hahahaha, chyba do odstrzału i likwidacji, wtedy by była nawet na 1 miejscu
2
Nowy 321 2016-08-21 13:25
Dzisiaj nikt nic nie napisze bo biuro nie pracuje. Dopiero jutro beda jakies kom pozytywne bo biuro bedzie pracowac haha
1
MiiiLuuu 2016-08-24 23:07
Pracuje w tej firmie 6lat z małymi przerwami. Wszystko zalezy do jakiej pracy sie trafi. Jak szklarnia ma stale godziny i prace prawie calym rokiem tak jak moja to jest ok. Godziny zawsze mi sie zgadzaja.wyplata na czas. Fakt ze wiekszosc zalatwiam z szefem szklarni a biuro mi tylko placi.gdyby to byli oszusci nie pracowalabym tyle czasu
Mysle ze warto próbować.bo jesli trafi sie dobra szklarnie i szef będzie zadowolony to biuro problemow noe robi. Troche checi i motywacji do pracy. Trzeba sie wykazac zeby docenili a wtedy jest ok.
2
MiiiLuuu 2016-08-26 13:08
Dwa razy zjechalam na krotki okres do polski. Potem wracalam do swojej pracy. Nie widze w tym nic dziwnego.
Ryli? 2016-09-09 20:31
Hahahaha :D znow "komentarz sponsorowany przez efficienta "
2
W 2016-09-30 01:22
Ola,gdzie jesteś...?
W 2016-09-30 01:34
Ola,gdzie jesteś...?
erf 2016-09-30 21:59
hej hej no a ja tam uważam ze jednak w każdej firmie powinny być nadgodizny płatne nie uważacie ?no i każdy powienin sobie wybrać czy i wogole ile chce miesieznie takich nadgodzin wyrobić ale zupełnie nie rozumiem dlaczego one mialby być bezpłatne ..
K 2016-12-05 17:23
Dużo nasłuchałam się i naczytałam na temat Efficienta i w moim przypadku na szczęście się nic z tego nie sprawdziło. Pojechałam na całe wakacje, warunki zakwaterowania miałam całkiem ok, praca też była fajna- akurat warunki na szklarni nie zależą od biura tylko od poszczególnych szklarniarzy- ja trafiłam na bardzo dobrą szklarnię- zarówno szefowie jak i atmosfera- wszystko było w porządku. Wypłata była na czas, co do kaucji za rower- owszem, pobierają 150 euro, ale zaraz po powrocie do Polski zwrócono mi CAŁĄ kaucję i wypłacili pieniądze za godziny urlopowe- wszystko się zgadza.
5
kuba 2017-01-19 15:45
mam zdjecia i dowody na warunki w jakich sie pracuje. prosze o kontakt
10
Zupelnie nowy. 2017-01-31 14:05
A Ty byś chcial, żeby czerwony dywan przed Toba rozwinęli i glaskali po glówce. Zachowuj sie jak dorosly mężczyzna a nie marudź jak male dziecko. Przyjeżdzasz do fizycznej pracy a nie na pokaz mody.
Ciekaw jestem czy warunki pracy i placy w Polsce są takie powalające, że szukaasz miejsca za granicą.
Nie wiem czy nie powineneś porozmawiac z psychologiem lub lekarzem od zaburzeń gastrycznych, żeby Ci troche upuścil tej goryczy. Ty chyba wszędzie będziesz niezadowolony. Gratuluje podejscia do życia.
Assad 2017-02-06 14:52
Ja jadę na początku lutego nie wiem co o tym myśleć bo opinie dziwnie wróżą
Ela 2017-02-15 07:55
Prześlij prosze ogrodniczka75@gmail.com
Iwona 2017-02-15 21:06
Rozumi em pracodawcę ale rozumiem również pracownika.Od sześciu lat pracuje na szklarni z pomidorami ale nie wyobrażam sobie aby ktoś odnosił się do pracownika po hamsku.Oczywiście obowiązuje to obie strony .Chcesz mieć dobrego i doświadczonego pracownika to bądź dobrym pracodawca.
Media 2017-02-16 23:02
Proszę wysłać na radiolife@poczta.fm
boy123 2017-03-07 06:56
przy przepracowanych 40 godzinach tygodniowo ile macie kasy netto dla siebie ?
staraaa 2017-03-12 21:20
270 euro po odjeciu mieszkania i ubezpieczenia
Marek Efficient 2017-03-20 09:10
Co za bzdury - co za nonsens. Chyba wiele z tych osob, ktore pisza te opinie, nie pracowaly przez nasze biuro. Ludzie przyjezdzaja tu do ciezkiej pracy Te, ktore pracowaly wiedza, z zaliczka jest mozliwa po tygodniu pracy. Kaucja za rower, klucze itp
to stale koszty w kazdym biurze. Nie znam firmy z czynszem €70 tygodniowo - klamstwo a nasze ubezpieczenie kosztuje tyle samo co u innych.. Zadne biuro nie gwarantuje 40 godzin tygodniowo w szklarni. To zalezy od cyklu produkcji szklarni. Warunki i organizacja pracy zaleza od wlasciciela szklarni a nie koordynatora. Zadna gruba Pani nie moze wypowiadac sie tutaj bo dawno u nas nie pracuje !!!
Moim zdaniem wielu autorow tych idiotycznych opowiesci, to ci, ktorzy czesto pili, cpali i balowali a pozniej zdziwienie, ze nie ma dla nich pracy. Jesli piszecie , ze pracownicy biura nie pomagaja to znaczy, ze nigdy nie pracowaliscie w naszej firmie i nawet nie macie odwagi, zeby sie podpisac. Na czyje zlecenie wypisujecie te bzdury ???
3
witek666 2017-03-24 10:40
David.bylica@onet.pl
Marek Efficient 2017-03-28 16:11
Jesli mnie nazywasz smieciem - to kim Ty jestes ? Nikt nie nazwal Polakow .........
Ty sam to wymysliles. Gratuluje poziomu intelektualnego. Czujesz sie pokrzywdzony ? Sa instancje, ktore kontroluja takie przestepstwa i oszustwa - przeciez masz takie bogate doswiadczenie w Holandii.
A z drugiej strony - zyczyłbym Holandii - jak najmniej takich ludzi jak Ty na jej terenie.
nocoty 2017-03-29 18:52
jak by ją puścili jak mówila 1 raz a nie po 4 godzinach jak skonczyla wejscie,a raczej wynieśli, to by było dobrze. Prawda jest taka, że jakaś instytucja od ochrony praw pracownika powinna się tym zająć, jak nie po zgloszeniu przez nowego pracownika to przez starych.
Michalina 2017-04-02 21:50
Pracuje tu juz kilka lat. Czytając te komentarze mam wrażenie że to zupelnie o innej firmie. Owszem niektore mieszkania wymagaja remontu i wlasnie po kolei sa teraz remontowane. Pracujac normalnym tempem w pracy nikt sie nie czepia. Wystarczy troche motywacji do pracy.chociaz niektórzy myślą ze za nic będą im placic. Te negatywne komentarze sa od osób ktorym sie nie chciało pracowac lub zamiast pracować woleli pic i jarac ziolo. Przykro ze te komentarze odstraszaja potencjalnych pracowników od firmy która jest wyplacalna i uczciwa. Uprzedzajac pytania, nie jestem z biura ani niczyim pupilkiem. Poprostu pracuje i polecam przyjechać aby sie przekonac jak jest na prawde!
mAREK 2017-04-03 18:44
Nie polecam tej agencji oszukują ludzi!!!!!!!!!!
10
Michalina 2017-04-04 21:58
Sorki ale to nie ta Michalina. Ja pracuje na szklarni. Fakt nie pracowalam na bulach z tomkiem i janem wiec nie wiem jak tam jest. Moja praca jest ok. Godziny zawsze sie zgadzaja i wyplata na czas. Dlatego napisalam ze trzeba przyjechać aby sie przekonac jak jest. Praca pracy nie rowna. Pozdrawiam
Oo 2017-04-05 14:51
Wyjazd zarezerwowany po swietach , czy naprawde jest tak zle jak wiekszosc opinii❓❓
girl 2017-04-05 21:39
Mysle ze w tym czasie trafi sie fajna praca. Warto sprobowac.
Oo 2017-04-07 08:34
A jak z tymi wyplatami❓ Czy to prawda ze tak oszukuja ❓ i jakie sa warunki mieszkaniowe❓
Iiiii 2017-04-12 06:48
Byłem tam jakiś czas na papryce, jako ze na docelowej szklarni zrobiliśmy "czystki" rzucili nas na kwiaty. Niby fajnie bo dali pracować ale to co potem się działo to jakoś koszmar. Głupia solara stała nam nad głowami i patrzyła na ręce, jakieś piwo się lało nieco dalej od szefa szklarni a jak ci nie szło za dobrze z kwiatami to potem siedziałeś na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 2 dni i się modliłes żeby jej przeszła ciota. Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe trafiłem całkiem Ok internet(bez tv) grzyba nie było(u innych podobno był) Polacy na domku komunikatywni i pomocni ale jeśli chodzi o ogrzewanie w zimniejsze dni albo noce No to przykro mi bardzo - ogrzewania nie było. Generalnie reasumując 5/10
Pwk 2017-04-12 13:26
W jakim miescie mieszkales? Wypłaty na czas dostawales?
Uuu 2017-04-14 09:02
A co to za kary ? A moge sie dowiedziec w jakim miescie mieszkaliscie?
Ruli 2017-04-14 21:20
Przeslij jak mozesz kwiatuszek45@onet.pl
!!! 2017-04-14 21:24
Byl ktos tam w ostatnim czasie ?
1
Były pracownik 2017-04-21 16:36
Witam, pracowałem dla tej agencji poniżej opiszę swoje doświadczenia:
1. Praca co dziennie gdzie indziej (chyba że trafiłeś na szklarnię i tam masz zostać)
2. Agencja nie gwarantuje liczby godzin (w jednym tygodniu miałem 40h a w następnym 2 dni wolne i 15hpracy)
3. Za prace w różnych miejscach są różne stawki trzeba się o to dopytywać
4. Słaba komunikacja z koordynatorami (na wysłane 3 smsy tylko na jeden otrzymałem odpowiedź, problemy z dodzwonieniem się)
5.informacje czy idziesz jutro do pracy otrzymujesz między godzinami 18-22 jeżeli nie masz informacji do tej godziny to jeszcze rano możesz dostać telefon że masz 15 min na dotarcie do pracy.
6. Domek w którym mieszkałem ok mała ilość grzyba
7. wypłata była zawsze w ustalonym terminie oraz solarisy co tydzień na meilu
8. Kaucja za rower pobierana po pierwszej wypłacie (nie ważne ile zarobiłeś i tak musisz ją zapłacić a zwracają ile chcą)
Agencja jak inne są plusy i minusy ważne żeby pojechać w sezonie i wtedy możesz liczyć na stałe miejsce pracy oraz sporą liczbę godzin.
5
Monika 2017-06-05 14:35
Najgorsza agencja w jakiej pracowałem!
2
Lidia 2017-07-20 18:56
@Były pracownik - cenne informacje, na pewno inni użytkownicy rozważający podjęcie pracy skorzystają z Twojego doświadczenia. :) @Monika - mogłabyś podać więcej konkretów? Opisane przez Ciebie sytuacje mogą posłużyć innym osobom za cenną uwagę zanim zdecydują się na pracę w Efficient at work.
Zzzz 2017-08-18 18:41
Nigdy więcej pracy przez te biuro.
Pozdrawiam
żaneta 2017-08-20 22:16
Kiedys pracowalam. Smieszne biuro. Ogolnie nie polecam
Zostaw swoją opinię o Efficient at work - Naaldwijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efficient at work