brak logo

Magkrak

Kraków

Opinie o Magkrak

001 2010-01-25 13:12
Państwo którzy zarządzają to firmą muszą się bardzo dużo nauczyć o traktowaniu pracowników magazynowych jak i kierowców (przedewszyskim kierowców). Nie polecam podjęcia pracy w tej Firmie !!!
9
bxbxbxs 2011-02-12 20:19
Praca po 8 godzin dziennie na miejscu pakowacza na dłuższą metę nie do przejścia. jest to praca na akord, a pieniądze z tego nijakie. Atmosfera między pracodawcą a pracownikiem beznadziejna...
4
ads 2013-12-23 12:43
ok. wiem wszystko
proszę także o opinie nt. stanowiska PH - tylko realną, nie tylko same wylewne gorycze. Sam nie pracuje w rewelacyjnej firmie, ale chciałbym mieć porównanie.
Wiadomo (nie ma nigdzie dobrze), proszę o konstruktywną wypowiedź.


Praca:
narzędzia, zarobki, czas pracy, teren, plany sprzedażowe, atmosfera, benefity pozapłacowe

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
13
chętny 2015-04-13 12:58
ci panstwo tez nie wiedzą,że pracownicy wynoszą towar jak swój.
1
kojot 2016-03-04 21:40
Czy ktoś wie jakie zarobki sa na wtryskarkach i jaka atmosfera na produkcji
6
IREK 2016-04-19 15:48
zdecydowanie kiła nad kiły , nie polecam najgorszemu wrogowi.Przedstawiciele rotacja co 2 miechy, 1600 podstawy ! hahahah ( usunięte przez administratora ) atmosfera jak z kanale z fekaliami, meczenie nery co miesiąc kiedy wypłata ! pomimo spływu nalezności ! Generalnie DNO!
8
Gonzalo 2016-07-12 10:13
Witam
Czy coś się poprawiło w taj firmie ponieważ jakiś czas temu pojawiło się ogłoszenie na PH i zastanawiam się nad wysłaniem aplikacji, chodzi mi głównie o wysokość oraz terminowość wypłacania wynagrodzenia.
5
Zainteresowany 2017-02-07 22:48
Witam,

Proszę o opisanie stanowiska PH, tj. auto - czy do użytku prywatnego? target? podstawa, uwowa?

Pozdrawiam
6
Poki 2017-09-19 20:03
Ciągle jest wakat na PH Warmińsko-Maurskie. Wysyłałem CV ja i moi kumple i nikt do nikogo się nie odezwał. Mamy pecha, czy ta firma tak na prawdę nie potrzebuje przedstawiciela na ten region...
Powielam też pytanie powyżej jak jest z autem, czy jest podstawa itd.
Zostaw swoją opinię o Magkrak - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magkrak