logo Fiat Auto Poland

Fiat Auto Poland

Bydgoszcz

Opinie o Fiat Auto Poland

Poinformowany 2016-08-23 15:19
Wiem, ze właśnie szuakaja pracownika do salonu Seata, handlowca. Ekipa jest sympatyczna, zakupiłem w czerwcu Seata Leona i jestem bardzo zadowolony. Aplikujcie, atmosfera w salonie i serwisie jest w porządku.
3
PushUpek 2016-08-24 17:46
LOL xD
1
magdalena 2016-08-25 18:22
@poinformowany- sam sobie pracuj za 1700 zl, w TESCO zarabiaja wiecej niz u Reiskich, opinia na miescie o tym pracodawcy jest taka, ze kazdy spojrzy na Ciebie z politowaniem jesli powiesz ze u nich robisz
4
magdalena 2016-09-01 00:50
@Janek, pracowaly w tej firmie osoby z innych serwisów, znajace sie na technikach sprzedazy, ze swietnymi referencjami, ktore wiedzialy nie raz o wiele wiecej o zagadnieniach technicznych niz warsztat. Znakomicie wyszkolone, znajace sie na tym co robia, osoby ktorym oboecywano wysokie zarobki w tej firmie, i tak zarabialy nie wiecej niz 1700 -1800 zl, w dzisiejszych czasach to smiech nie pieniadze.
Takze nie bajeruj o umiejetnosciach i doswiadczeniu, bo widac ze nie masz pojecia z kim tutaj sie pracowalo.
@ Janek vel. Zorro lub Beblok, zanim cos powiesz przemysl dwa razy i nalepiej ochlon bo zylka Ci peknie.
3
kto to kwiat lotosu? 2016-09-07 10:59
1850 bruttp.
1
kto to kwiat lotosu? 2016-09-07 11:01
brutto*
Mariusz 2016-09-08 09:18
Ja uważam, że salon oferuje naprawdę dobre stanowiska pracy, więc myślę, że można być z niej zadowolonym. Ciężko o pracę w tym zawodzie na lepszych warunkach.
2
Darth Vader 2016-09-08 17:57
Tak z innej beczki to zauważcie, że same pozytywne komentarze mają tylko po jednym "lajku". Z logicznego punktu widzenia najprawdopodobniej jest to spowodowane tym, że tylko jedna osoba mogła to polubić - ameryki nie odkryłem bo to raczej logiczne ale już tłumaczę z czego to się wzięło. Strona gowork.pl rozpoznaje adres IP osoby, która daje kciuk do góry. Jedna osoba może dać go tylko raz pod danym postem. Jest to po to aby myster X nie dowalił sobie 1000 kciuków pod żenującym postem typu, że są jakieś Qrwa benefity socialne.... Stąd po jednym lajku!!!!
Tak więc śmiem twierdzić, że jedna osoba próbuje tu mydlić ludziom oczy.
Wygryw Luke.
8
Marcin 2016-09-09 10:38
Także uważam, że jest to świetny salon jak i warsztat samochodowy. Zadbany z profesjonalną obsługą, można liczyć tu na świetnych fachowców i terminowe naprawy.
3
Mariusz D 2016-09-13 15:50
Nie wiem jak z pracą w tym salonie, ale obsługę mają naprawdę konkretną, więc można stwierdzić, że jeśli z optymizmem i pomocną dłonią podchodzą do klientów, to są zadowoleni z swojej pracy. Ja z punktu klienta oceniam warsztat naprawdę dobrze.
5
Radosław 2016-09-16 13:20
Też tak myślę, to chyba kwestia podejścia pracownika i pracodawcy do siebie, czy będą zadowoleni z współpracy.
Radosław 2016-09-19 09:16
Mój znajomy tam pracował i według niego praca była ok, zawsze będą ci bardziej i mniej zadowoleni :)
3
Mietek Żul 2016-09-24 09:50
A ja tam każdego dnia przychodzę n [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy :)
Na trzeźwo nie idzie tego wytrzymać.
2
Radosław 2016-09-24 09:56
Jednak nie tam mój znajomy pracował. Pomyliło mi się.. Natomiast sprawdziłem jak tam jest i faktycznie szału nie ma. Współczuję pracownikom tej firmy.
1
Mario 2016-10-07 12:48
Ja uważam, że jeśli chodzi o dobry warsztat, to myślę, że z pewnością znajdziecie u nich dobrych specjalistów. Myślę, że miejsce godne polecenia.
otto 2016-10-19 15:32
Dla hobbystów, moim hobby jest podpierdalanie wszystkich wkolo i wmawianie im ze ich bronie, taki jestem Jacek L. Uwielbiam rozpieprzyc kazda relacje jaka ma zaloga, mechanikom zabieram pol pensji. Robie zaklady z kolega Mariuszem W., ktora laska jest latwa. Uwielbiam dupiaste czarnule tak samo jak Mariusz W. Lubimy z Mariuszem czasami popic i przyjsc na bani na szkolenie albo do roboty. Rowniez lubimy pomacac dziewczyny ktore tu pracuja.
Ium 2016-10-19 17:30
Fiat Auto Poland ma coraz sensowniejsze warunki z roku na rok, teraz to już chyba wszyscy mają umowy o pracę, a jak wiadomo to najwazniejsze na co ludzie czekają, świetna sprawa
... 2016-11-16 22:38
Przepraszam ,ale skąd ,,Ty tak zwany kliencie ,, masz informację o braku zmian dotyczących kadr skoro jesteś klientem ... ( No no , nieładnie podstawiać pozytywy za szefa ) .....
tola12 2016-11-24 13:06
Uwaga przy aplikowaniu do marketingu. Wiele wskazuje na to że chcą tylko za darmo zebrać od kandydatów ciekawe pomysły, prosząc o przygotowanie planu promocji firmy przed zatrudnieniem. Stara metoda. Za taki plan od agencji marketingowej musieliby słono zapłacić.
4
Mario 2016-11-29 14:05
Zawsze komuś coś się może nie podobać, ale po co zaraz najeżdżać negatywnymi opiniami. Moim zdaniem praca jak praca, zawsze będą ci bardziej jak i mniej zadowoleni.
Olaf 2016-11-30 16:47
Również jestem zadowolony z obsługi w warsztacie jak i wykonanych usług. Myślę, że bardzo dobry warsztat do serwisowania swojego samochodu. Można być pewnym za robotę mechaników.
1
Dominik 2016-12-21 15:59
Moim zdaniem bardzo dobry salon i warsztat, mogący poszczycić się dobrą obsługą i doświadczonymi specjalistami. Chcąc naprawić solidnie swój samochód, to myślę, że warto skorzystać z tego autoryzowanego serwisu.
Łukasz 2016-12-23 06:02
Nie polecam z jednego powodu: mobing.
Na warsztacie jak i na salonie.
Kadra zarządzająca to ludzie z pierwszej łapanki, prawdopodobnie pracująca za najniższą bo w innym wypadku takich głąbów by nie przyjęli. Wierzcie mi, że i kierownictwo z Zorro i przydupasem Mańkiem na czele jak i salon z Bocianem jest nic nie warte. Skąd oni się urwali?
2
Robert 2016-12-27 16:44
Praca godna polecenia, więc myślę, że jeśli chodzi o dobrą pracę i miłą atmosferę, to jak najbardziej warto się tutaj zgłosić. Pracuję kilka lat i jestem zadowolony.
1
Robert 2016-12-29 12:59
Tak na prawdę to żartuję :)
4
Maciek 2017-01-11 09:28
Bardzo dobra praca i pracodawca. Moim zdaniem ciężko o pracę na podobnych warunkach tutaj w okolicy, dlatego też uważam, że jest godna polecenia.
1
David 2017-01-13 11:07
Ja sądzę, że jeśli chodzi o dobrego mechanika, to z pewnością warto do nich zajrzeć. Moim zdaniem świetni specjaliści, a jednocześnie doradcy w kwestii mechaniki samochodowej. Sprawdźcie sami.
Marianka 2017-01-23 13:28
A co do Dawida to racja, ze mechanicy są ogarnięci i warto do nich zajrzeć. Z tym się akurat zgodzę. Tylko czemu taka opinia pojawia się tu? Śmierdzi trollem na odległość.
2
Zbyszek 2017-02-24 16:20
Nudno tu coś ostatnio.
1
Grzegorz 2017-03-06 13:06
Jak dla mnie to jest to naprawdę dobry i solidny warsztat. Wszystkie naprawy zostały wykonane szybko i profesjonalnie, a ceny mają bardzo dobre. Uważam, że miejsce jak najbardziej godne polecenia.
Olek 2017-03-06 16:37
Też uważam, że warsztat bardzo dobry i profesjonalny, a podejście do klientów mają tutaj również dobre. Według mnie usługi w tym miejscu są godne polecenia.
Zuzanna 2017-03-29 12:13
Czy w najbliższym czasie Fiat Auto Poland planuje rekrutację nowych pracowników? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego czego mogą oczekiwać osoby rozważające aplikację do firmy.
Grzegorz 2017-04-04 09:17
Świetny salon i warsztat samochodowy. Personel zna się na rzeczy, pomógł mi we wszystkim przy kupnie samochodu, odpowiadali na wszelkie pytania, wszystko fachowo i bardzo profesjonalnie. Atmosfera bardzo przyjazna, a Pan, który nas obsługiwał był bardzo uprzejmy i życzliwy, więc nie mam nic do zarzucenia. Uważam, że miejsce jak najbardziej godne polecenia!
pawjol 2017-04-04 16:41
A ja uważam, że to miejsce godne polecenia, atmosfera jest przyjazna, a personel bardzo życzliwy.
Zbyszek 2017-04-23 18:21
Czy u reiskiego mają wyznaczone dni do wstawiania pozytywnych komentarzy? Zauważcie, że komentarze pojawiają się tego samego po dwie sztuki - rano i pod koniec dnia.
łukasz, kiedy ty w końcu zacznie normalnie myśleć?
Druga sprawa to taka, że na portalu, na którym ocenia się PRACODAWCĘ, pojawiają się oceny fake klientów.
oj łukasz, łukasz... słabo..
3
Paweł A 2017-04-26 09:40
A uważam, że serwis miał profesjonalne podejście do klienta i takie właśnie tutaj jest. Dobre ceny i solidne naprawy, to moim zdaniem w warsztacie bardzo ważna rzecz.
Marek 2017-05-15 10:38
Ja uważam, że jeśli chodzi o warsztaty, to jest to najlepszy w okolicy. Można liczyć na profesjonalne i rzetelne naprawy, dlatego też każdemu polecam zajrzeć tutaj, jeśli macie problem z swoim samochodem.
Daniel 2017-05-31 15:22
Dobry oraz solidny warsztat samochodowy. Ciężko w okolicy znaleźć lepsze miejsce na naprawę wozu, więc uważam, że naprawdę godne polecenia miejsce.
Damian 2017-06-05 13:57
Solidny warsztat samochodowy, naprawy wykonywane terminowo, a na czas naprawy oferowany jest również samochód zastępczy. Moim zdaniem usługi godne polecenia, sprawdźcie sami.
Zuzanna 2017-06-07 11:23
Dużo osób wypowiada się i poleca firmę z perspektywy klienta. Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jakim pracodawcą jest Fiat Auto Poland.
Marian 2017-06-08 15:40
Ja uważam ten warsztat za godny polecenia, naprawdę świetni fachowcy.
Grzesiu 2017-06-14 09:41
Można liczyć u nich na profesjonalne podejście do klienta i solidne usługi. Naprawdę warto serwisować u nich swój samochód.
Poseł na Sejm 2017-07-28 19:30
Komentarze są pisane w większości przez właścicieli Panów Rafała i Roberta Reiski ch oraz przez kierowników jak i ich zastępców.
Taki proceder dzieje się cały czas a powodem jest przyciągnięcie naiwnych klientów.
Sam byłem właścicielem Mitsubishi ASX i serdecznie nie polecam usług.
Długi czas oczekiwania (2 godz w poczekalni).
Panie Rafale Reiski proszę prz3szkolic pracownika w 100 % a nie wybierać go po zootechnice, który nie ma pojęcia jak działają proste układy w samochodzie.
Na Pana miejscu skupilbym się na usunięciu zbędnych ogniw kierowniczych i wyszkoleniu działu obsługi klienta w serwisie.
Dyrektor firmy musi brać 100% odpowiedzialności za swój dział a nie zrzucac na pracownika z obsługi klienta. A w Pana firmie tak się właśnie dzieje.
I proszę was nie róbcie szopki z poważnych ludzi.
6
Tymek 2017-08-03 13:01
Ja uważam, że warsztat ten jest naprawdę solidny, a pracujący tutaj mechanicy mają bardzo bogatą wiedzę i szybko wykonują naprawy. Jak dla mnie jest to naprawdę godny polecenia warsztat.
Grzegorz J 2017-08-03 19:53
W warsztacie pracują świetni mechanicy. Zawsze naprawiam w tym miejscu swoje samochody i jestem zadowolony z obsługi, jak i jakości napraw. Firmę polecam.
Frankno 2017-08-17 14:09
Jest to naprawdę solidny warsztat samochodowy, w którym można liczyć na profesjonalną obsługę. Zobaczcie sami, uważam, że jeśli zależy wam na dobrym i sprawdzonym warsztacie samochodowym, to warto go sprawdzić.
Marek 2017-08-21 11:14
Ja uważam, że jest to naprawdę solidny warsztat. Naprawiają szybko i dobrze, więc polecam każdemu, kto szuka dobrych i sprawdzonych mechaników.
Robert 2017-08-22 12:18
Jeżeli chodzi o warsztaty samochodowe, to uważam, że to miejsce jest naprawdę dobre i profesjonalne. Myślę, że mogę wam polecić ten serwis, jeśli szukacie dobrych i sprawdzonych specjalistów.
Patyk F 2017-09-29 11:43
Ja w ich salonie zakupiłem samochód i jestem zadowolony, obsługa w serwisie także bardzo miła. Moim zdaniem miejsce godne polecenia.
Zuzanna 2017-09-29 11:52
Nadal wypowiadają się sami klienci. Czy może jakiś pracownik Fiat Auto Poland chciałby opowiedzieć o swojej pracy? Czy jest jakaś rekrutacja? Jak przebiega? Każda informacja się przyda.
Zostaw swoją opinię o Fiat Auto Poland - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiat Auto Poland