brak logo

Moto Budrex KIA

Bydgoszcz

Opinie o Moto Budrex KIA

anonim 2009-06-13 22:36:47
moto budrex tzw kombinat jak za prl zresztą firma powstała na bazie kombinatu nie polecam
Truck 2010-12-14 20:14:51
Bardzo profesjonalny dział sprzedaży samochodów.
Tadeusz 2013-06-25 17:03:03
Nie polecam - pracowałem i szczerze odradzam. Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
xxxllx 2014-02-14 01:43:00
Nie polecam, pracy na magazynie (usunięte przez administratora)
ghgh 2014-08-04 15:15:52
Magazyn =cięzka praca za 10zł/h bez większych szans na większą kase.
Natomiast brygadzisci po 5 laatch maja 300 zł więcej czyli 1500zł netto
większość marudzi ale pracuje i nic z tym nie robi
Sorki za byli ale z tela pisze
Anonim 2014-08-13 23:40:25
Jutro jadę do nich na rozmowę w sprawie pracy na magazyniera. Warto tam startować ?
ss 2014-10-08 18:31:16
jasne ze warto.
umowa zlecenie,zarobki 1200neto i najpewniej wylecisz po 3 miesiacach bo firma zatrudnia do zadań takich jak przygotowanie opon dla biedronki a potem kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Kierownik Putin już zadba o to zeby zrobi z ciebie idiote a jak nie on to już na pewno królowa błona głowny przydupas prezesa.
Swoją droga w magazynie zostały same prymitywy i maruderzy za najniższe krajowe.
Od nowego roku powoli przenosza magazyn do Szubina !!!!!!!!!!!!!!!

1
Adam 2014-10-12 12:30:31
Witam, Idę na rozmowę o pracę do Budrexu jak wygląda praca w magazynie jakie stawki, jaki jest kierownik magazynu i czy praca tam jest zmianowa, ogólnie jak atmosfera ?
nn 2014-10-14 06:46:39
stawka :najniższa krajowa+zapewne umowa zlecenie,zmiany miedzy 8-20 (różniste i bez żadnych reguł)zastępca kierownika to kompletny du...........lizpupa prezesa,atmosfera taka sobie.praca cięzka i nie adekwatna do zarobków,umowa przedłużana co miesiąc i raczej bez perspektyw.Kierownika właśnie szukają wiec go obecnie nie ma.Ogólnie polecam na chwile i uciekać
antybaton 2014-10-14 06:54:17
wpis kogoś z zarządu lub przydupasa jakiegoś .nie sugerować sie!
a teks uczciwa praca po prostu powalil mnie na kolana.
powinno byc wpisane:
uczciwie pracuj za 1200zl a my uczciwie zarobimy na tobie 5000zl
MELOMAN 2014-11-02 16:20:52
to nie szansa a chyba raczej nieszczęście.wina Kuliga
łukasz 2015-11-16 11:47:14
Omijać ten salon szerokim łukiem. Auta transportowane przez Cat Kleszczów są składowane w pobliżu hałdy z popiołem. Lakier nowych aut Kia pozostawia wiele do życzenia.
klient 2015-12-05 00:20:50
Byłem tam wczoraj kupowałem opony i jestem bardzo miło zaskoczony. Przeczytałem opinie o firmie i trochę się uprzedzilem. Byłem koło 18-tej obsługiwał mnie chlopak w okularach dobrał opony serwis zaraz założył. Wszystko sprawnie i milo... Polecam.
obiektywny 2015-12-09 21:47:16
Panowie zastanówcie sie dlaczego firma ciągle poszukuje pracowników na te same stanowiska jest tam dyrektor Pan J,R który od początku nie wie jak powinien funkcjonować serwis sprzedaż ASO wszystkie porażki to wina pracowników i to trwa i trwa szkoda że Pan Prezes tego nie zauważa może nie wie ponieważ pan dyrektor mowi wszystko co Pan Prezes chce usłyszeć po prostu Pan dyrektor nie ma jaj zresztą co miałby robić na emeryturze Właściciel firmy ok brakuje młodego dyrektora który zna się na rzeczy
Myślę że większość pracowników udaje że pracuje a Pan dyrektor udaje że płaci
Temat dotyczy Bydgoszczy głównej siedziby pracowałem w tej firmie sporo czasu nie jest to wina zarządu lecz j.w napisalem
4
rek 2016-02-26 10:08:56
Firma wyraźnie podupada. Opuścili ją wszyscy dotychczasowi liderzy i osoby z doświadczeniem i wiedzą. Odeszli Ci, którym zależało. Szkoda im było zdrowia na intrygi i lizusostwo. Zresztą obecnie firma zarządzana z tyłu przez wspomnianego ps. dyrektora.......... Opinia "mis" poprawna i oddaje rzeczywisty stan.
nolo 2016-04-22 18:29:25
ta firma to parodia dział sprzedaży udowadnia klientom że są nienormalni i po co tam dzwonią nauka sławka l. firma się zwija jeszcze z rok i będzie po nich
x 2016-06-10 16:46:09
We Włocławku miała powstać blacharnia z lakiernia ale że są tak ograniczeni to nie powstała jak budowlańcy moga znać się na motoryzacji,oni nawet pojecia nie maja,braki wyposazenia itp,najlepiej niech pracownik kupi narzedzia wyposazenie
albin 2016-06-23 12:15:17
przyszłym P.H. odradzam prace dla tej firmy pod każdym względem
romek 2016-07-09 22:51:58
Wiecie czy jest szansa znaleźć teraz u nich zatrudnienie? Ponoć jest szansa na dobre benefity socjalne.
Zostaw swoją opinię o Moto Budrex KIA - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moto Budrex KIA