Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
nana - 2009-09-17 15:37:17 odpowiedz | cytuj
a ja chciałam tam iść zapytac o prace.....(((((((((((
anonim - 2010-03-16 21:20:13 odpowiedz | cytuj
No cóż , ja też rezygnuję z takiej pracy
anonim - 2010-03-16 21:20:26 odpowiedz | cytuj
No cóż , ja też rezygnuję z takiej pracy
wopniol@o2.pl - 2010-06-20 17:55:26 odpowiedz | cytuj
mogłas isc spytac o prace ja tam pracuje i nie jest tak zle jak mówiom zawsze ktos nazeka;prawda jest taka ze zle tam sie nie zarabia nie ma leprzej pracy a zwiedziłem tego mnustwo i nigdzie ni oferujom takich zarobków jak tam
anonim - 2010-07-07 20:25:28 odpowiedz | cytuj
Do: wopniol@o2.pl
Chyba kolega nie wie co mowi, ja mialem tam kiedys pracowac ale po tym co się dowiedzialem to wdepnalbym w g...o jak nie wiem co. Nie chce tutaj wdawac sie w szczegoly zeby nie zaszkodzic pewnym osobom ale pan Dyrektor F. wcale nie jest osoba godna zaufania i nie mozna wierzyc w to co sie od niego slyszy.
Z takim brakiem profesjonalizmu jeszcze sie nie spotkalem i mam nadzieje, ze juz w zyciu zawodowym nie spotkam. Jeszcze raz przestrzegam was przed ta firma i rozmawiajac ws. pracy w tejze firmie radze mocno sie zastanowic i wypytac znajomych czy rzeczywiscie warto pracowac w ekipie gdzie praca zespolowa to fikcja , a licza sie przede wszystkim uklady i jeszcze raz uklady........
NoBody - 2010-10-07 00:48:43 odpowiedz | cytuj
Prawda Jest Taka że każdy pomysł zwykłego pracownika (ROBOLA) który w praktyce usprawnia lub usprawniał by prace tak jak i warunki pracy jest nie przyjmowany do wiadomości P.Fudali . Natomiast Pan Fudala ma genialne pomysły na to żeby utrudnić prostą prace pracownikowi . No ale nasz Dyrektor. Tyle lat przepracował fizycznie że pewnie wie w jakich warunkach muszą ludzie tu pracować.
Zawsze jest wytłumaczenie " było się uczyć"
obserwator - 2010-10-22 16:57:37 odpowiedz | cytuj
Najlepsze jest to że po wybuchu gazu wszyscy zapiepszali nawet kierownik a taki mistrz zmiany Rafał Adamczyk ściemniał sobie na nocce w warsztacie i wszystko miał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oprócz nękania pracowników . CDN
anonim - 2011-01-23 20:39:41 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-07-07 20:25:28

Do: wopniol@o2.pl

Dokładnie tak jest na układy nie ma rady,sam tam pracuje(zmusiło mnie życie w moim zawodzie nie ma pracy)ale jest tam wyzysk pracowników za małe pieniądze maja robić dużo i szybko i najlepiej bez złomu kierownik obiecuje nie wiadomo co a nie umie załatwić prostych rzeczy.Majstrowie są po budowlankach pracują dzięki układom jeden nie umie podstawowych rzeczy,a dobrych pracowników znających się na rzeczy lub dobrze pracujących zwalnia się.taka prawda i przestrzegam jeśli ma cie inna opcje pracy to nawet tu nie zaglądajcie.
pracownik - 2011-02-05 19:55:26 odpowiedz | cytuj
DLACZEGO NIE PRACA NA PRASACH:
- obsługa pras jest fałszywa,dwulicowa,(oczywiście nie wszyscy)
- zarobek w granicach 1500netto(chociaż nieliczni mają nawet 17zł na godzinę)
- warunki pracy nie są lekkie(temperatura w granicach 30*C w chłodniejsze miesiące a w lato 50*C,zapylenie,hałas,monotonia)
- kadra (mistrzowie,brygadziści,asystentki) traktują ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako zło konieczne)
-brak organizacji pracy(zbyt częste zmiany decyzji odnośnie produkcji)
-praca 7.5 godziny na stojąco(ale tylko obsługa pras bo mistrzówka 8godzin siedzi na Du..e i obgaduje pracowników)
-straszenie nowych pracowników(kadra musi pokazać kto tu rządzi)
-traktowanie pracowników jak złodziei (stojący stróż przed wyjściem z wykrywaczem metali)
-brak możliwości wybrania własnego urlopu(firma planuje 17 dni urlopu pracownik jak chce urlop musi brać na żądanie albo się prosić! )
-brak podwyżek(o przepraszam firma po 3latach dała pracownikom 60gr parodia)
DLACZEGO WARTO PRACOWAĆ NA PRASACH:
- wypłaty są terminowo wypłacane
- wszystkie składki odprowadzane
- bony na święta (pracownicy dostają bony na święta Bożego Narodzenia)
- firma się rozbudowuje ( na razie tylko na planach)

anonim - 2011-02-14 18:41:45 odpowiedz | cytuj
jak ci tak nie pasuje zawsze możesz się zwolnić i poszukać sobie pracy na Lipinach
anonim - 2011-02-18 13:11:33 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z wszystkim a szczegulnie z tym że się wyłamują pracownicy bo się boją. Dodam jeszcze że jeden pracownik pracuje już 10 lat, ma dodatek a musi się pożyczać pienądze i nie ma z czego oddać.
anonim - 2011-03-16 17:06:01 odpowiedz | cytuj
A my im teraz pokażemy . Miarka się przebrała 60 groszy podwyżki po trzech latach . Chyba im się w bani poprzewracało . BOJKOT BĘDZIE I KONIEC ! CHOPY NIY DOMY SIE ! IDYMY NA CAŁEGO . NIY BYDOM niymcy NOS W BALONA ROBIĆ !!!!!!
pracownik - 2011-03-26 13:21:51 odpowiedz | cytuj
??? 60 gr to wg nich "dobre chociaż i to " ? chyba ich posrało!
ja pier...l,robisz robisz i hu...a zarobisz!i co rok od 3 lat ta sama śpiewka...podwyżki będą ale jakie KURW... 60 gr ? 1 zł ?albo PREMIA w wysokości 100zł ??? KPINY !!! NOWI PRACOWNICY MAJĄ 9.5 /h a ci co przyszli tu za czasów Pana BURGA(starzy wiedzą) dostali NIECALE 5zl/h....a teraz mają po 11 czy 12 zl... a nowy 9.5 ?a ZAKŁAD SIE ROZBUDOWUJE .... a zarobki w miejscu !!! TAK SAMO WYJAZD DO NIEMIEC DO PRACY,dieta z 40 EURO / doba ZMIENIONA na 24EURO / doba ?też ŻAŁOSNE jak te NASZE WYPŁATY w czasach ciągłych podwyżek w sklepach!Tylu ICH siedzi na GÓRZE darmozjadów-nie widać żeby coś robili,bo klienci ci sami,a asortyment czesci bez zmian,więc po co oni tam na górze siedzą?nawet swojego przedstawiciela handlowego nie mamy,to po co im firmowe auta ?dla szpanu?czy żeby GÓRA mogła jeździć nimi do roboty ? WSTYD I HAŃBA CAŁY LEIBER POLAND się z Was śmieje
gosc007 - 2011-06-26 17:44:51 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie wszystkich :P
W mojej sytuacji zmusiło mnie życie by pracować w tej firmie niestety te zarobki co tutaj są są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte jak każdy z was już wie.Niestety sam muszę to przeboleć jak znajdę coś lepszego.Życze wam bu dużo ludzi sie pozwalniało i znalazło coś lepszego bo w tej firmie pracownik sie nie liczy tylko wyrób.Za te zapierdalanie to powinni początkujący operatorzy zarobić z te 1600na rękę a stali wiadomo trochę więcej ale nigdy tu dobrze nie będzie pozdrawiam
Sandra - 2011-07-04 11:27:03 odpowiedz | cytuj
Hej , orientujecie się może czy mają yć teraz jakieś przyjęcia ?
Sandra - 2011-07-11 11:29:26 odpowiedz | cytuj
Aha, no wiecie co ja jakoś składałam nie dawno cv i jakoś nie dzwonią i nie wiem czy to jest kwestia pracy po znajomości czy kwestia doświadczenia - chociaż wszystkiego można się nauczyć
Richad - 2011-08-01 16:55:29 odpowiedz | cytuj
Słyszałem o imprezie (pod koniec lipca) jaką zrobili dla całej firmy ciekawe ile kosztowało wynajęcie lokalu prawie na całą noc
nick - 2011-11-24 13:43:49 odpowiedz | cytuj
kiedy bydom bony ?
nick - 2011-11-30 11:12:32 odpowiedz | cytuj
Nie bony tylko zabawa ważna tam pogodomy z kapusiami w inny sposób już powoli trenuja rzuty i wykopy i bydzie ostra jazda.gorzoła biora ze sobą
anonim - 2011-11-30 11:13:10 odpowiedz | cytuj
nick - 2011-11-30 12:40:09 odpowiedz | cytuj
fch*j śmieszne
bonów nie będzie zarobić nie dadzą
nick - 2011-12-02 11:14:11 odpowiedz | cytuj
Po co bony i wypłata prestiż się liczy ze robisz u Lebra :-)
HKS - 2011-12-02 11:29:19 odpowiedz | cytuj
Panowie coś musimy z tym zrobić postawmy się a może się coś zmieni albo spróbować założyć związek zawodowy piszcie jakie macie pomysły pozdro.
anonim - 2011-12-07 13:26:30 odpowiedz | cytuj
tak tak przyjmują Bielszowice,Śląsk i Halemba.Robiłem za Solorza i miałem 1400zł a teraz robia na kopalni i mam 2900zł.Robota troche inna ale nie ma takiego dziczenia jak u Leibra i Barbórka też dostołech.Składajcie papiero dopuki przyjmują warto nie ma tak strasznie potrzebują ludzi i to bardzo dużo.
... - 2012-01-20 12:16:17 odpowiedz | cytuj
co jeden z was to lepiej pisze...bez komentarza,w żadnej pracy niema lekko i warunkow i ludzi takich jak bysmy wszyscy chcieli wiec co tu duzo gadac,...pracowalam w paru firmach i nigdzie nie było kolorowo...wiec wiadome że juz niebedzie nigdzie dobrze,bo bedzie coraz gorzej wiec niefantazjujmy jezeli mam byc szczera.
x