brak logo

Gospodarstwo Rolne-Parcewo

Bielsk Podlaski

Opinie o Gospodarstwo Rolne-Parcewo

anonim 2009-04-15 23:46:28
Słowa kojarzące się z Gospodarstwo Rolne-Parcewo (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):solidna,profesionalna,rozwojowa.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako: dobra
Atmosfera i ludzie tam pracujący są:atmosfera-bardzo dobra, :uczciwi,fachowcy,pomocni,zaradni.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?1000
Najbardziej podobało mi się w Gospodarstwo Rolne-Parcewo:Praca w gospodarstwie.
Najbardziej nie podobało mi się w Gospodarstwo Rolne-Parcewo:
aaaaa 2009-08-12 17:28:13
Praca bardzo stresująca, nierozwojowa.
anonim 2010-04-03 08:43:51
Parodia. W ogłoszeniach piszą że 1400zł netto , w innym 1400 brutto. Zatrudniają na umowę zlecenie, a każą pracować jak na o pracę za 7zł na godz. A. (usunięte przez administratora) wziął w 2008r prawie 500000zł dotacji i gdzie ta forsa. Wymagania wygórowane a wynagrodzenie poniżej minimalnego. Motto tej firmy to wycisnąć ile się da i zwiać i murzyn zrobił swoje i może odejść. Ogólny bałagan. Przepisy BHP są łamane.
anonim 2010-06-12 11:26:32
anonim - 2010-04-03 08:43:51

Parodia. W ogłoszeniach piszą że 1400zł netto , w innym 1400 brutto. Zatrudniają na umowę zlecenie, a każą pracować jak na o pracę za 7zł na godz. A. (usunięte przez administratora) wziął w 2008r prawie 500000zł dotacji i gdzie ta forsa. Wymagania wygórowane a wynagrodzenie poniżej minimalnego. Motto tej firmy to wycisnąć ile się da i zwiać i murzyn zrobił swoje i może odejść. Ogólny bałagan. Przepisy BHP są łamane.

To w koncu,ile zarabia sie na reke,prosze o odpowiedz,bo wlasnie szukam pracy.
Anonim:] 2010-08-10 20:09:46
to jest nie prawda ja pracuję w tym zakładzie już trochę jestem bardzo zadowolona podobają mi się przełożeni z zarobków też jestem bardzo zadowolona a wlaściciel co zrobił ze swoimi pieniędzmi to jego sprawa wiem tylko że modernizacja gospodarstwa też kosztuje i to nie małe pieniądze pozdrawiam wlaściciela i kierownictwo
aninim 2012-11-05 21:59:11
Rozwojowa firma? Z perspektywami? Dobre zarobki? KPINA. Zarobki owszem, ale nie dla zwykłego obywatela, no chyba że masz przepracowane 400 godzin. Zero wolnego, choćby się waliło i paliło. A jak by tego było mało to ciągłe obelgi i pretensje człowiek słyszy pod swoim adresem. Mobbing na każdym kroku i nic więcej. Tylko do inspekcji pracy i BHP to zgłosić, bo oprócz łamania wszelkich przepisów nic tam nie ma (ale jak się w łapę daje to też guzik z tego). Żadnych perspektyw na lepsze życie, chyba że mowa o samej elicie kierowniczej. Z resztą wystarczy popytać współpracujące z nimi firmy czy też samych rolników jak się tam szefostwo odnosi do pracowników. Sam byłem nie raz świadkiem wręcz dantejskich scen. Ludzie dają z siebie wszystko, a i tak ciągle za mało. \'\'ROLNIK ROKU\'\' KTÓRY SAM PODEJMUJE KLUCZOWE DECYZJE, ŻEBY W RAZIE CZEGO MIEĆ PRETENSJE TYKO DO SIEBIE?!!! GUZIK PRAWDA. KTO TAK NAPRAWDĘ NA NIEGO GŁOSOWAŁ.......? CHIBA ON SAM.
juzwio 2013-01-30 17:06:25
sluchajcie z chlewa wyplywa gnojowica gdy przekracza stan normy w kanale obok chlewni jest studzienka sciekowa wszysto plynie do studzienki to po pierwsze po drugie ktos powinnien sie zainteresowac zywcem (usunięte przez administratora)
1
kwiatuszek 2013-02-16 08:39:09
zarobki są świetne jak nazbiera się 400 godzin bo poza sezonem to nie ma szału 8 zł na godzinę, atmosfera między szefostwem: tragedia ( ludzi traktuje jak murzynów i śmieci) ale relacje między pracownikami są bardzo dobre(oczywiście są wyjątki).
2
kwiatuszek 2013-02-16 08:58:14
(usunięte przez administratora) STRES i PONIŻENIE w tej firmie jest cieniem każdego pracownika z poza biura (koledzy (usunięte przez administratora) z Łap mają szczególne względy-nie ma to jak koledzy). Wystarczy popytać rolników jak traktuje pracowników na placu MOBBING i tyle! Nie szanuje ludzi w ogóle a ,,PRACOWNIK ROKU" raczej TERRORYSTA ROKU, a za swoje niepowodzenia to ma pretensje do wszystkich a nigdy do siebie. Powinien wspierać pracowników a nie ich nękać a w razie niejasności nawet nie wysłucha tylko nawyzywa i to ostro a potem poleci dalej żeby się pochwalić jak to zgnoił pracownika. ŚWINIA i tyle, obrażając świnie.
1
anonim 2013-02-17 12:59:54
zgdzam się z tym. wciska się odbiorcom, że świnki są zdrowe, śliczne i wogólnie naj, a w rzeczywistości nie są zachowywane nawet terminy kwarantanny potrzebne po zakończeniu podawania nie których leków. a co do pijanych ludzi to też prawda (oczewiście są wyjątki). szychy siedzą i chlają a inni muszą robić z dwie lub nawiet więcej osób
1
anonim :] 2013-02-17 14:05:02
Anonim:] - 2010-08-10 20:09:46

to jest nie prawda ja pracuję w tym zakładzie już trochę jestem bardzo zadowolona podobają mi się przełożeni z zarobków też jestem bardzo zadowolona a wlaściciel co zrobił ze swoimi pieniędzmi to jego sprawa wiem tylko że modernizacja gospodarstwa też kosztuje i to nie małe pieniądze pozdrawiam wlaściciela i kierownictwo
to prawda gospodarstwo się rozwija i widać że są spore inwestycje, bardzo dużo w służbowe auta osobowe i pracowników biurowych bo oczywiście biuro zawsze musi pękać w szwach! potrzeby pracowników nie liczą się dla kierownictwa a w razie zgłaszanych problemów nie ma wsparcia i pomocy a nawet żadnej reakcji.
1
bez przesady 2013-02-20 21:19:37
Witam, ja bym tam nie przesadzał - chyba się nie wykazałeś/łaś w pracy to cie wystrzelili... a to boli widze... ja tam uważam, że pracodawca nie groszy jak inni, jak sie uczciwie pracuje to nie jest źle...ja tam nie narzekam! ani na atmosfere ani na kaske...
także zamiast siedzieć na forum i popijać browarek weź sie człowiek do roboty!

poza tym straszyć nie chce, ale moderator forum mógłby sie ruszyć, bo za takie słownictwo jak kwiatuszka lub paru anonimów- to par. 216kk grozi...(i łamie się tu regulamin forum par8) ale widać za to wykształcenie ludzi którzy sie wypowiadają!!! zatem chyba dobre posunięcie pracodawcy że pozbył się balastu...
bubu 2013-02-21 08:29:17
kwiatuszek - 2013-02-16 08:58:14

Alkohol oczywiście że często gości w tej firmie ale u dyrektora na stole a zwykły pracownik na kacu to już nie ma pracy. STRES i PONIŻENIE w tej firmie jest cieniem każdego pracownika z poza biura (koledzy(usunięte przez administratora) z Łap mają szczególne względy-nie ma to jak koledzy). Wystarczy popytać rolników jak traktuje pracowników na placu(usunięte przez administratora) tyle! Nie szanuje ludzi w ogóle a ,,PRACOWNIK ROKU" raczej TERRORYSTA ROKU, a za swoje niepowodzenia to ma pretensje do wszystkich a nigdy do siebie. Powinien wspierać pracowników a nie ich nękać a w razie niejasności nawet nie wysłucha tylko nawyzywa i to ostro a potem poleci dalej żeby się pochwalić jak to zgnoił pracownika. ŚWINIA i tyle, obrażając świnie.
no TY na pewno wiesz jakie są relacje między szefami - nie pogrążaj się.. hehe(usunięte przez administratora) a że ktoś na kogoś głos podniesie?! to co? jakby "niektórzy" pracowali tak samo jak inni to by presji nie było....Praca jak każda inna, ja nie narzekam więc mów za siebie...
ww. anonim to parodia 2013-02-26 08:49:20
anonim - 2010-04-03 08:43:51

Parodia. W ogłoszeniach piszą że 1400zł netto , w innym 1400 brutto. Zatrudniają na umowę zlecenie, a każą pracować jak na o pracę za 7zł na godz. A.(usunięte przez administratora) wziął w 2008r prawie 500000zł dotacji i gdzie ta forsa. Wymagania wygórowane a wynagrodzenie poniżej minimalnego. Motto tej firmy to wycisnąć ile się da i zwiać i murzyn zrobił swoje i może odejść. Ogólny bałagan. Przepisy BHP są łamane.
Parodia to z ciebie i to taka na ostro.... a czym się różni twoja praca - od rodzaju umowy? to na umowę o prace co turbinke w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] montujesz? a na zlecenie jedziesz na luzie?
Każdy komu się należy bierze dotacje a one nie są na pensje dla takich jak TY... w ogóle nie są na pensje. Co gospodarz zrobił z kasą to jego prywatne sprawa i problem... . wymagania wygórowane? hehehe to ja nie wiem no jak nie skończyłeś gimnazjum i prezentujesz poziom jak w wypowiedzi to może i dla ciebie wygórowany...
nie znam się ale czy pracując na umowe zlecenie jest minimalne wynagrodzenie? bo jakoś śmiem wątpić....
co do twojego murzyna? to już w ogóle padaka a to po robocie co chciałeś z szefem na piwo chodzić? wykonałeś zlecenie i cie nie ma to też chyba normalne - stąd umowa zlecenie...
BHP łamane? a zapytam przez kogo? kto jest na pierwszej linii czy nie pracownik? jak jeden z drugim ich nie przestrzega to chyba kierownik nad każdym równoczesnie nie może stać i machać paluszkiem... a jak któryś z takich mądrali jak TY dostanie potem opieprz to bluzgacie na forum...
ale widać poziom ogłady i wykształcenia....szkoda słów...
Pozdrawiam EKIPE z Parcewa :P
1
aaaa 2013-06-15 10:39:45
Wiadomo to jest Gospodarstwo Rolne i pracuje się różnie a niedługo zaczyna się sezon na nadgodziny, ale co i jak to najlepiej zgłoś się do kierownika rolnego on ci wszystko dokładnie wytłumaczy, jedyna konkretna osoba w tym zakładzie.
?! 2013-06-21 21:46:51
to co to za kuzyn który się wysługuje innymi? moim zdaniem to sam powinien się troszkę zainteresować!
1
ja 2013-06-26 16:53:04
Czy to prawda, gospodarstwo w Parcewie rozbudowuje chlewnie.
aż słabo!!! 2013-06-26 23:41:14
Co to ma być? Jaja sobie robicie? Wystarczy opinie poczytać co i jak! Każdy normalny człowiek jak sobie obada nowe miejsce pracy to poświęca trochę czasu i się fatyguje osobiście żeby wiedzieć co i jak, ale to już jakaś kpina co wypisujecie ostatnio! Radzę się parę razy dobrze zastanowić zanim znowu z czymś żałosnym ktoś wyskoczy. A czy się firma rozbudowuje czy plajtuje to przeważnie widać jak się przejedzie obok.
Pracownik Parcewa 2013-07-03 08:13:09
Pracuje w Gospodarstwie ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona z tej Firmy. To o czym tu na forum piszecie, to stek bzdur. Właściciel Gospodarstwa nie wyróżnia pracowników pod względem stanowiska, funduje wycieczki zagraniczne pracownikom... Zwrócic sie można z każdym problem do prezesa, i napewno nie odmówi pomocy. Kierownik zakładu w którym pracuje jest osobą wymagającą pod względem pracy, a jednoczesnie jest przyjazny dla każdego pracownika.. Myśle ze moja opinia na temat Gospodarstwa Rolnego w Parcewie pomoże w podjęciu pracy w tym zakładzie POzdrawiam.
Kica 2014-03-05 01:06:41
Tu nawet nie ma co się oszukiwać, że warunki będą ludzkie. Wydaje mi się, że nie jest tak kolorowo, ale też nie ma tragedii w Parcewie.
tomek 2014-03-19 22:31:38
Mi Gospodarstwo Rolne Parcewo wydaje się być dobrą firmą, to jedno z największych na podlasiu, także muszą chyba dbać o ludzi.
pawel 2014-04-02 23:40:43
To fakt, do najmniejszych Parcewo nie należy, ich rozmiary robia wrażenie, coś mi sie wydaje, że w takim wypadku chyba dobrze dbaja o ludzi, nie?
niważne 2014-04-05 21:11:42
Ludzi maja w głębokim poważaniu nie piszę o stosunku do pracowników lecz do mieszkańców sąsiadujących miejscowości. Dosłownie zatruwają im życie. Generują smród oraz nadmierny ruch na drogach. Paraliżują Bielsk Podlaski jeżdżąc traktorami po prawie wszystkich ważnych drogach. Kierujący tymi pojazdami często łamią przepisy drogowe. Gdzie etyka biznesu. Czy tak trudno sprawdzić kierunek wiatru i jeżeli jest taka konieczność smrodzić wówczas kiedy nie wieje w kierunku Bielska.
zatkany 2014-12-04 23:21:50
ciężki temat i mieszane uczucia! każda informacja jest rozbieżna.

kamil 2014-12-09 17:18:42
OOO prawda prawda tam tylko brud i smród temu ludzie narzekają to prawda powinni zamknąć PIW.
tomek 2014-12-12 17:17:30
trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet nie ma kiedy zjeść kanapki w tym smrodzie ??????????
pmis 2016-05-12 20:00:05
Myślę, że zarobki zaczynają się od 1700 złotych netto @hey, ale jest to kwota na sam początek, potem pewnie więcej
Zostaw swoją opinię o Gospodarstwo Rolne-Parcewo - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gospodarstwo Rolne-Parcewo